21171
LCD - Plazma
  • ribarszki
    Tv guruk, egy hatalmas kérdésem lenne! Kérlek segítsetek. Tv vásárlás előt állunk. 3kérdésem lenne. Az első. Megéri full HD-ra beruházni? Mert most tuti nem használjuk ki, és még PAL adás jön, de a későbbiekre gondolva. (Blueray, Hd adás) Egetverő a külömbség? A második. Tudom, nem egyszerű a kérdés, de LCD vagy Plazma. 102-106 cm-es tv-ről lenne szó a nappaliba.
    A harmadik a legnagyobb. Valaki rákukkantana ezekre? Tudom, nagy kérés de hátha...

Samsung le40a551p2r
    Sharp lc 42x20e
    Sony kdl-40v3000

Illetve egy sima HD-s

Panasonic TH-42PV80P plazma

Nagyon-nagyon szépen köszönöm.
  • [NST]Cifu
    Sajnos igen. Emiatt mondom azt, hogy játékra inkább LCD TV...
  • mounteverest
    Pontosan erre gondoltam én is, hogy ugye akár egy egyszerű sport játéknál az eredményjelző elég statikus és a bizony beég. Nem is kell mondanom, hogy sajna a két kereskedelmio tv logója illetve a korhatáros logok látszanak.

Szóval a játékok jelzőire ugyanúgx érvényes a beégés?

Köszi
  • Breki33
    ja igen nálad van 100Hz

Köszi az infókat
  • [NST]Cifu
    Energiagazdálkodás Auto, Dig. zajcsökkentés kikapcsolva, Mozi plusz lényegtelen a 100Hz miatt (felülírja).
  • Breki33
    Engiagazd, Dig Zajcsökk, Mozi plusz?
  • [NST]Cifu
    DNIe bevan, 100Hz közepes, éljavítás nincs bekapcsolva.
  • Breki33
    DNIe, éljavítás stb nincseenek bekapcsolva?
  • [NST]Cifu
    Ritkán nézek TV-t, de én nálam ezek vannak belőve:

Üzemmód: Normál
    Háttérvilágítás: 5
    Kontraszt: 95
    Fényerő: 40
    Színtónus Normál
    Gamma: -1
    Dinamikus kontraszt: Közepes
  • [NST]Cifu
    Semmi gond nem lesz, csak arra ügyelj, hogy ne hagyd, hogy huzamosabb ideig statikus képet kapjon a TV (pl. ne hagyd ott az X-Box menüjével egy órát menni).
  • [NST]Cifu
    Egy 2006-os anyag eléggé elavult már ilyen téren 2008-ban...
  • Breki33
    Igen énis ilyesmire gondoltam de visszakapcsolva (csak kipróbáltam) sem jelent meg, de majd megpróbálom újra köszi.
  • Piko888
    Valamelyik mód be van kapcsolva , pl sport, mozi, szórakozás.
  • cloud.strife
    Szia!

Semmi változás. Azóta sincs semmi gond, illetve most már 4db E4000 sorozatú tv is van a boltba, de azokkal sincs semmi gond. :)
  • Breki33
    de nem be lehetett, csak vmiért most nem engedi
  • Klemice
    nálam sem lehet bekapcsolni :S...
  • Breki33
    kép menű képopciók ott ahol a kép méretarányát is
  • Klemice
    azt hol lehet elérni?
  • Breki33
    Én azt nem értem a DNIe (Digital natural image engine) menüje most miért nem bekapcsolható nekem, mikor legutoljára néztem be tudtam kapcsolni
  • Breki33
    persze nekem ráér
  • Klemice
    este 9 körül mindent leírok ha megfelel , mert most dvd-zek
  • Breki33
    mármint mindent visszaraktál alapbeállításra?

mert nekem pl mikor elhoztam volt ami be volt kapcsolva
  • Klemice
    minden alap és széles nagyítást raktam rá
  • Breki33
    nagyon jó kis készülék az, majdnem azt vettem

ha lehet engem érdekelne hogy állítottad be.
  • mounteverest
    Az a baj, hogy a barátom Zalaegerszegen lakik én meg Pesten és a kölcsönkérés nem fog menni.
  • Klemice
    én 451re :) úgylátom én vagyok a legalja kategória :P
  • Breki33
    műsőrt? P

én csak 551-re tudnám beírni
  • Piko888
    Srácok akinek samu a656-ja van írja le milyen beállításokkal nézi a tv müsört, mert nekem sehogy se tetszik a képe.
  • kispancs
    Szerintem a plazmának bírnia kell az xbox-ot elvégre annak is bitang a képfrissítése. Legegyszerűbb ha kölcsönkéred tőle és kipróbálod magad de szerintem tuti.
  • mounteverest
    Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek!

Nem is olyan régen nagyon nagy gondolkodás és mérleges után sikerült eldöntenem, hogy milyen tv-t vegyek. 42-es Samu Q92 lett belőle, amivel teljesen meg vagyok elégedve azóta is. Viszont amikor vettem a tv-t akkor még úgy gondolkodtam hogy én soha nem akarok venni konzolt és nem kell a full hd. Viszont mivel azóta vett egy ismerősöm xbox 360-at (neki full hd-se van) azóta én is elgondolkodtam rajta, hogy esetleg veszek egyet én is. Csak azzal nem vagyok teljesen tisztában, hogy mit fog szólni a plazma a konzolhoz.
    Aki tud erről valamit vagy esetleg van tapasztalata legyen szíves ossza meg velem.

Előre is köszönöm szépen!
  • kutyuska
    Szia!
    Sikerült kipróbálni a W4000-est "mindenféle beállítással" ?
    Nagyon szemezek a TV-vel, de a fő jelforrásom HD-s műholdvevő lenne, ahol 1080i és 576i a két fő mód
  • kispancs
    Plazmaakción tényleg levan írva ami kell, összehasonlítások, adatok melyeket jó ha tudsz mielőtt vásárolnál. Az említett tesztkérdés egyike fejtörést okozott de a "segítség" elolvasásával megoldódott eme csekély problémám :)
  • maximil
    Sőt, legalább elérhető. 135-ért adják a Plazmaakción, ahogy nézem, najó, nem zsebből nyilván, de azért reális.
  • maximil
    Jó ez a cucc, nem baj az, hogy alap. Még az is fényévekkel megelőzi a képcsöveseket...
  • theiron
    Ja: Panasinic TX-32LE7PA-t.
  • theiron
    Főoldalra menj.
  • penbutter
    Kvíz? hol? Milyen tévét lehet nyerni?
  • theiron
    Ez az!!! Egymillió köszönet, PONT ilyet kerestem! Durva, h végülis ők is (web)áruház, de nem látom, h a legdrágábbra akarnának rábeszélni a tanácsadásnál.
    Nnajó, persze a kvízben a legalapabbat lehet megnyerni :P
  • analfa
    Ha jól tudom vannak páran, akik nem nagyon szeretik a pdf-eket, legalábbis én ilyen vagyok:D Ez az oldal kicsit jobban átláthatóbb, és bal oldalt vannak még almenük is. Nézd meg, itt van!
  • Breki33
    Én csak idéztem de sztem ha #6715-et elolvasod választ kapsz a kérdéseidre