Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sereged létszámát azért még lehet növelni. Minden charisma pont növeli 1-el és a leadership képesség is 5 ponttal. Továbbá a megnyert csaták növelik a hírneved, ami szintén hatással van a sereg létszámára. Sajnos nem tudom angolul hogy szól a kérdéses párbeszéd mert magyarul játszom.
Akkor próbáld meg azt, hogy ha egymás ellen harcol két nép, akkor besegítesz az egyiknek és akkor a Lord megkedvel.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Fenrir:
Nincs hacsak magadnak nem csinálsz. De a korábbiakhoz sem nagyon van szerencsére.
robi3:
Már miért ne lehetne? Csak növeld a charisma tulajdonságot és a leadership skill-t. Ezek ugyan maximálva vannak egy bizonyos értékben de ez lényegtelen, mert ahogy egyre több és egyre nehezebb harcokat vívsz meg, úgy minden csatáért egyre több renown pontot gyûjtesz be. Márpedig 15 vagy 25 pontonként (rossebb tudja már) de mindig emelkedik 1 fõvel a max sereglétszámod. Ha sokat akarsz kapni egy harcért akkor sose légy te túlerõben, mindig az ellenfél legyen az erõsebb és akkor csak úgy dõl a pont.
Nincs hacsak magadnak nem csinálsz. De a korábbiakhoz sem nagyon van szerencsére.
robi3:
Már miért ne lehetne? Csak növeld a charisma tulajdonságot és a leadership skill-t. Ezek ugyan maximálva vannak egy bizonyos értékben de ez lényegtelen, mert ahogy egyre több és egyre nehezebb harcokat vívsz meg, úgy minden csatáért egyre több renown pontot gyûjtesz be. Márpedig 15 vagy 25 pontonként (rossebb tudja már) de mindig emelkedik 1 fõvel a max sereglétszámod. Ha sokat akarsz kapni egy harcért akkor sose légy te túlerõben, mindig az ellenfél legyen az erõsebb és akkor csak úgy dõl a pont.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
köszi marinecorps!
akkor nekem nem lehet 120 fõnél nagyobb seregem?
illetve én németet tanulok angolul melyik is az a kérdés ez egy kicsit gáz de muszály megkérdeznem hogy melyik ez a rendelkezésre állós kérdés?
akkor nekem nem lehet 120 fõnél nagyobb seregem?
illetve én németet tanulok angolul melyik is az a kérdés ez egy kicsit gáz de muszály megkérdeznem hogy melyik ez a rendelkezésre állós kérdés?
PoP 3.42-höz van rendes honosítás? Mert amit mellékeltek hozzá az csak félig van kész, ráadásul amikor kipróbáltam az összes város is teljesen más nevû lett.
A halál csupán a kezdet...
Próbálj békét kötni ami vagy pénzbe vagy településbe fog kerülni.
Csinálj küldetéseket az adott nép uralkodójának. Keresd fel személyesen és kérdezd meg hogy miben állhatsz a rendelkezésére. Ha javul a viszony köztetek akkor hûbéresévé fogad. Jó darabig õk fognak téged háborúba szólítani, csak nehéz munka árán tudod elérni hogy te legyél a hadvezér és kövessenek téged.
Akkor azt sürgõsen próbáld legalább 0-ra visszatolni, ha mindenki utál elég rossz helyzetben vagy. :S
Dustum kánnal vagyok 3 királyság pipa. de javítani tudok a viszonyon? akár save editorral? 😄 mert kéne a zsé.
csáó!
én teljesen kezdõ vagyok ebben a játékban és most a fire and sword-dal játszok. az lenne kérdésem hogy lehet-e egy nemzethez csatlakozni (pl: hogy én is a svédekkel legyek) illetve tõlük támosgatást kérni mert nekem jelenleg 120 katona a maximum amit nem tudom hogy lehet-e bõvíteni mert ennyivel egy 2-4 szász fõs várat nem lehet elfoglalni.
én teljesen kezdõ vagyok ebben a játékban és most a fire and sword-dal játszok. az lenne kérdésem hogy lehet-e egy nemzethez csatlakozni (pl: hogy én is a svédekkel legyek) illetve tõlük támosgatást kérni mert nekem jelenleg 120 katona a maximum amit nem tudom hogy lehet-e bõvíteni mert ennyivel egy 2-4 szász fõs várat nem lehet elfoglalni.
Valószínû ha valamelyik királyság hûbérese vagy akkor épp mindenki az ellensége lett mondjuk ilyet nem láttam még. Ha meg egyedül huszárkodsz nem tudom. 😊
ez így nem lesz jó, hogy bírom kijavítani a viszonyomat a nordokkal, mert 4 városukból 2ezer bevételtõl esek el.
Kedves Fúrom társak!
Mint házigazdi kérdem, bannerba tegyek bele valami újat? (link,leírás, stb...)
Mint házigazdi kérdem, bannerba tegyek bele valami újat? (link,leírás, stb...)
próbáltam volna elfoglalni lila várat, de most mindenki engem támad kivéve a sárgákat, ez miért van?
jah megvan, a lényeg a lilákkal kell beszélnem, de nagyon rosszul megy senki sem akar csatlakozni, sorra verem le õket már van 5 foglyom 😄
Nordoknál szedtem össze 😄 a lilákat kell vele támadni, valami fiatalabb tesó, csak az apjuk halála után ki lett semmizve.
A PoP modhoz a polished landscapes beállítása nem egyszerû, bár megoldható. A mod saját topikjai között (de a PL saját topikjában is) le van írva a megoldása a dolognak.
Ha biztosra akarsz menni annak kapcsán, hogy mi az ami garantáltan együttmûködik a PoP moddal, arra szintén a PoP mod saját topikjai (a taleworld Warband fórum részlegében) között van a megoldás (van kimondottan ezzel foglalkozó is, ahol egyéb modok, textúrák integrálása és ajánlásai vannak leírva).
Ha biztosra akarsz menni annak kapcsán, hogy mi az ami garantáltan együttmûködik a PoP moddal, arra szintén a PoP mod saját topikjai (a taleworld Warband fórum részlegében) között van a megoldás (van kimondottan ezzel foglalkozó is, ahol egyéb modok, textúrák integrálása és ajánlásai vannak leírva).
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Megint felraktam a játékot, a Warband-re raktam fel a legújabb Prophesy of Pendor modot és keresnék hozzá egy grafikai modot is. Régen volt is fent, de nem emlékszem a nevére.
A Brytenwalda kompatibilis a PoP-pal vagy használjam inkább csak a Polished Landscapes-et?
A Brytenwalda kompatibilis a PoP-pal vagy használjam inkább csak a Polished Landscapes-et?
A halál csupán a kezdet...
kezd idegelni, máshová mentem csajozni, de ott meg 12 pontig eljutottam a versekkel, erre nem ad pontot mikor levelére meglátogatom. soha nem lesz 20, másik csajnál meg a tesója nem engedi. szarul van ez megoldva.
A magyarításokkal csak a baj van, játsszál anélkül.
haha elfogtam 5 nojant, bár még senkit nem állítottam magam mellé,e gyedül elég szar lenne bevenni a várat, mert a végén az elit katonák levernek hiába megyek 70 el 80 ellen 😞, pedig ezzel a 70 es sereggel 180 asokat szoktam leütni.
Sziasztok!
Letöltöttem innen egy magyarosítást. De valami miatt nem minden szöveg magyar vagy a nagyobb probléma hogy hibás a fordítás. Nekem 1.143 -as verzióm van. A lényeg az hogy nekem ehhez a verzióhoz kellenének a nyelvi fájlok.
A magyarosítás meg valószínû hogy egy korábbi alapján lett készítve. Elõfordul a játék közben hogy valószínû hogy a különbözõ verziók miatt pl. egy párbeszédnél nem ugyanazok vannak ugyanabban a sorban. Tehát pl. amikor akarok nyitni az egyik városban egy kovácsüzemet (Ez van bele írva a szövegbe) De kovácsmûhelyet nyit hanem egy tímárt. Rengeteg a hiba.
Letöltöttem innen egy magyarosítást. De valami miatt nem minden szöveg magyar vagy a nagyobb probléma hogy hibás a fordítás. Nekem 1.143 -as verzióm van. A lényeg az hogy nekem ehhez a verzióhoz kellenének a nyelvi fájlok.
A magyarosítás meg valószínû hogy egy korábbi alapján lett készítve. Elõfordul a játék közben hogy valószínû hogy a különbözõ verziók miatt pl. egy párbeszédnél nem ugyanazok vannak ugyanabban a sorban. Tehát pl. amikor akarok nyitni az egyik városban egy kovácsüzemet (Ez van bele írva a szövegbe) De kovácsmûhelyet nyit hanem egy tímárt. Rengeteg a hiba.
segítsetek már, mióta a kánhoz szegõdtem, még senkit nem állítottam magam mellé, kéne pedig, mert 100 as seregeket kéne leverni, valahol 400 an ülnek bent. várat már foglalnák, ha nem jönnének nekik segíteni.
kapja be Haeda mindég csak romlik a viszony, mert az engedélye nélkül csajoztam 😄 megszöktetni a lotyót meg nem lehet :S
fogtam levertem Haedát, aztán tölthettem be a mentést, mert a nordoknak nem tetszett 😄
fogtam levertem Haedát, aztán tölthettem be a mentést, mert a nordoknak nem tetszett 😄
nem tudom hogy miért fogynak az embereim, mikor nem is volt csata 😞 sajna még mindég nem sikerült nemeseket magam mellé állítani a lilák ellen 😞
Warbandban minden egyes alkalommal, amikor multizni akarok, új profilt kell majd csinálnom? Amikor másodszor használnám, azt írja, hogy már használja valaki a felhasználónevet...
az is érdekes kérdezem hogy az egyik csaj, mondják ilyen olyan várba, elmegyek, nézem mindenhol de nem látom
ezt csak egy vacsorán láttam, meg majd megnézem a bárd mit mond.
a kis ruhagyár földnek számít? 😄
a kis ruhagyár földnek számít? 😄
Párbajozni muszáj, ha kihagyod, akkor másik csaj után kell nézned.
Egyébként úgy érdemes feleséget szerezni, hogy elõtte kikérdezed a bárdot a csajok személyiségérõl. Olyat kell keresni amelyik kalandvágyó, azt könnyû megszöktetni.
Ja igen, minden nõ csak akkor megy ám hozzád ha már van földed, vagy eleve nemes vagy.
Egyébként úgy érdemes feleséget szerezni, hogy elõtte kikérdezed a bárdot a csajok személyiségérõl. Olyat kell keresni amelyik kalandvágyó, azt könnyû megszöktetni.
Ja igen, minden nõ csak akkor megy ám hozzád ha már van földed, vagy eleve nemes vagy.
hmm eddig csak 2 vers van meg 😞
egyébként most Dustum kánt segítem, csak nem tudok még csapatokat gyûjteni, a várban meg 350ember ül 😄
egyébként most Dustum kánt segítem, csak nem tudok még csapatokat gyûjteni, a várban meg 350ember ül 😄
Ha nyomulsz valakire, hetente kapsz egy küldetést.
Meg kell látogatni, közbe elmondasz neki egy verset.
Ha minden verset elmondtál neki (5 hét), rendszerint hozzád megy.
Ha épp van ott lovagi torna és fiest is, akkor felajánlhatod neki a gyõzelmet, de négyszemközt nem beszélhetsz vele csak ha aktív a küldi.
Hogy hozzád megy-e az függ a személyiségétõl. Van kit nem lehet megszöktetni, és van akinél meg magas viszony kell a házassághoz.
Meg kell látogatni, közbe elmondasz neki egy verset.
Ha minden verset elmondtál neki (5 hét), rendszerint hozzád megy.
Ha épp van ott lovagi torna és fiest is, akkor felajánlhatod neki a gyõzelmet, de négyszemközt nem beszélhetsz vele csak ha aktív a küldi.
Hogy hozzád megy-e az függ a személyiségétõl. Van kit nem lehet megszöktetni, és van akinél meg magas viszony kell a házassághoz.
áh nagy nehezen, feljavítottam a viszonyunk pluszosra, de amikor párbajozni kell mennem mindég leromlik
ok, csajozásra valami tipped? sargothban van Lady Bergit, már le is nyomtam aki még hajtott rá, el is árultam egyik lakomán a ladynek, de nem engednek be hozzá az õrök. eddig 1 szer sikerült bemenni mikor a dajka bevitt.
Ebbe a játékba azt csinálsz amit akarsz.
Néha nem árt újraindítani, tök mindegy milyen erõs géped van.
a lényeg milenne amugy? hogy gyüjtsek sereget,csináljam meg az összes küldetést?és mikor már erõs vagyok,akkor foglaljak el mindent? vagy hogy csináljam?mert v a 70.napnál járok vagyunk vagy 40 en lovasság,és azokat fejlesztem a vaegirokkal vagyok.és most csinálgatom a küldiket,lovagi tornákat nyerek,ilyenek..de városokat még nemhiszem hogy tudok foglalni,valaki egy tanács esetleg?
hogy lehet bevételt növelni? ladyket hogy lehet elcsábítani? eddig csak feleségeket találtam 😄 meg melyiket érdemes egyáltalán?
Két egér kéne hozzá.
Aztán frankón levághatnád a saját kezed.
Aztán frankón levághatnád a saját kezed.