12134

Hivatalos honlap
A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.
* M&B Native Angol FAQ *
* Warband Angol FAQ *
* Mount&Blade Wiki *
* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *
M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye
M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma
---> * Mount&Blade Magyarország * <---
WARBAND Gépigény
-
huiner #10853 Most játszottam multiban egyik ismerősömmel és nyert 100 : 8 - ra. Úgy forgatta a kardot hogy alig bírtam követni. Vagy 5-6-ot ütött a nagy karddal míg én a kicsivel (aminek a gyorsasága 103) egyet. Nem tudom hogy számít-e de az én internet sebességem 5mbit-es az övé 80. -
"backspace"! Úristen, tényleg! Na erre nem emlékeztem, rég játszottam,látszik.:D
Köszi! -
SaGa Jr #10851 Ugyanúgy megvan. Nyomd meg a backspace-t (előhívja a taktikai térképet). Ott látod a térképet, látod a harcolókat, hogy mennyien lettek kinyírva, mennyien lettek leütve, mennyi futott meg és így tovább. -
Egy kérdés:
régen a sima m&b-ben volt egy "radar" vagy térkép, ahol kiírta hányan harcoltok stb.A warbandban ilyen nincs alapból? -
fantomvampire #10849 köszönöm akkor majd megpróbálom ezeket hátha sikerül -
SaGa Jr #10848 Illetve még az is mód lehet a viszonyjavításra, hogy ha olyan királyság karavánjait és nemeseit támadod meg akikkel háborúban állnak. -
SaGa Jr #10847 Levélcígöléstől és a nemeseknek végzett feladatoktól nem is fog semmit nőni a viszonyod egy királysággal, mert az csak a feladatot adó egyénnel való viszonyodat javítja.
Ha javítani akarsz viszonyt akkor segíts bajba jutott karavánjaikon (ha látsz olyat amit éppen támadnak akkor szállj be és védd meg őket) vagy ugye a másik megoldás ha csatába beszállsz az oldalukon. Ha ezt nem engedi annak több oka is lehet. Egyrészt lehet az az oka hogy akivel csatának azzal te jobb viszonyt ápolsz mint velük, de szintén lehet oka az hogy túl rossz a viszonyod velük, netán valakinek a vazallusa vagy/zsoldosa.
Így lehet növelni a viszonyt, nem a nemeseknek vagy a falvak vezetőinek/városok vezetőinek végzett feladatokkal. -
fantomvampire #10846 Sziasztok!
Azt akarom kérdezni hogy a With Fire and Sword-ben
miért nem nő a pontom a svédeknél csomó küldit csinlátam nekik de semmi leveleket vittem speciális küldit is csináltam a falukban is segitettem és még mindig 0 közbe a lengyeleknél meg alapbol 6 ... ez miért van ?
Amikor csatáznak mással nem engedi hogy részt vegyek ... -
szatomi30 #10845 Szia! Nekem ugyanez volt a gondom, de nekem sikerült megoldanom úgy hogy a kompatibilitást átállítottam Windows XP Service Pack 3-ra. Azt úgy tudod hogy bemész a játék mappájába->jobb klikk mb_warband.exe-re->Tulajdonságok->Kompatibilitás->Bepipálod: Futtatás a következő kompatibilis üzemmódban-> Kiválasztod a legördülő sávból: Windows XP Service Pack 3. -
Mivel internetre fel tudsz jönni, ide írni, azzal nincs baj.
1,Frissíts verzió számot M&B-nél.
2,Tűzfalat nézd meg.
3. Esetleg még a vírusirtó is beleszólhat. -
huiner #10843 Oké de attól félek hogy nem ez a baja. Hiába veszem meg az se fog működni. Több hónapon keresztűl működött, de most újból raktam a windowst és azóta nem találja a szervereket, egyiket se. Unable to connect to server-t ír ki. -
SaGa Jr #10842 Ez csak annyit tesz hogy frissítették és szervereket és végre kiszűrik a virágbolti verzióval nyomulókat. Kivédésre megoldás a játék megvásárlása. Ha annyira tetszik és szereted, akkor ennyit megér a dolog. -
Although #10841 Szerintem pár ezer forintért meg tudod már venni :) -
huiner #10840 Oké de eddig hibátlanul működött azt egyik napról a másikra meg már nem. -
Másolt,ennyi. -
huiner #10838 Sziasztok!
Van egy a kalózkikötőről származó iMortaluz típusú mount and blade warband multiplayer játékom. De valamiért Unable to connect to servert ír, pedig eddig működött csak közben újra raktam a windowst. Találkozott már valaki ezzel a problémával? Köszi a segítséget. -
szatomi30 #10837 Valószínűleg az a gond hogy ékezetes mappába akarod feltelepíteni a játékot, próbáld meg nem ékezetesbe.
Nekem az lenne a kérdésem a játékkal kapcsolatban, hogy 1.153-as tört verzióm van, amikor belépek a szerverekhez, keresi, de nem talál egyet sem majd ki írja hogy Unable to Connect to Server. Ja, és még annyit, hogy van még Persistent World szerver? Válaszotokat előre is köszönöm! -
bbaazzssii #10836 Hali!
Gondom akadt a telepítésnél. A telepítés első fázisában ezt írja:
Szükséges lemezterület: 715 Mb
Rendelkezésre álló lemezterület: 0 Mb
Emiatt nem akar tovább engedni, mindegyik maghajtón 40 Giga fölötti hely van. Egyszer volt már fent a gépemen, de a windows újra lett rakva. A játék eredeti, steam-es.
Vagy lehet, hogy az a probléma, hogy egyszer apám gépére is fel lett rakva néhány napig, amíg szerelték a saját gépem? Letiltotta volna emiatt a steam?
A segítségeket előre is köszönöm. -
SaGa Jr #10835 Úgy nagyjából havonta egyszer mindig van a Steam-en akciósan a játék, de előfordult már hogy két alkalommal is akciósan elérhető volt. -
uwu401 #10834 Most már késő, de volt ám akció seam-en vagy két hete, én kb. 800FT-ért vettem. -
Esetleg keress utána, lehet találsz vmit, de alapból nincs sok m&b szeró. -
G8steve #10832 Értem. Azért köszönöm a segítséget. -
Nincs.Régi játék és nincs annyi ember vele, hogy tört szerverekkel foglalkozzon.
Nem drága. -
G8steve #10830 Másolt, és szerintem ez a baj. Na de erre megoldás biztos van.
-
Másolt vagy eredeti? -
G8steve #10828 "Kicked from server." -
Hali!
Kéne a hiba üzenet full szövege, talán segít. -
G8steve #10826 Sziasztok.
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok amit már lehet(biztos) hogy kérdeztek.
A lényeg az lenne hogy a Mount&Blade Fire and Sword játéknál a szerverekről mindig kidobnak egy néhány perc után. Erre a problémára tudnátok-e adni valami kézenfekvő megoldást? A legújabb verzió van fent.
Válaszotokat előre is köszönöm -
Nincs még kiadási dátum. -
fapfapfap mikortol tölthető?
bár előbb a simát kell végigvinnem -
Zero 7th #10823 Szerintem inkább tanulj idegen nyelvet. Játékkal elég egyszerű dolog, meg te is előrébb leszel tőle.
Nem mellesleg a magyarítások jellemzően nem működnek, tönkrebasszák a játékot. Bár ez WFaS esetében nem biztos, hogy így van, de kár beleölni órákat, mire kiderül, hogy szar. -
huiner #10822 Hol találok TELJES magyarosítást a Fire and Sword - hoz? Ez nem teljes: http://aronj.qwqw.hu/ -
uwu401 #10821 Hoppácska, ez lesz a baj, köszi. -
SaGa Jr #10820 Melyik Warband verzió alatt akarod futtatni a modot? Mert a 3.5-höz és a 3.51-hez is már a 1.153-as Warband kell hogy működjön. Ha ez nem stimmel akkor ki fog vágni a program pont úgy ahogy leírtad. Esetleg töltsd le újra mert előfordulhat hogy a letöltéskor lépett fel valami galiba, netán a kicsomagolásnál (ez utóbbi ritkább de egy próbát megér ha más programmal is kicsomagolod).
Egyébként mi a hibaüzenet?
A 3.51-et meg feltettem és nekem megy probléma nélkül (bár nem megy végig a csík, az utolsó 15%-nál megáll egy pár másodpercre aztán már vált is a fő képernyőre a program), magyarán az egy működő verzió. A 3.5 és 3.51 save game kompatibilisek így ezzel gond az nem lesz.
De sok értelmét személy szerint nem látom a 3.51-nek a 3.5 mellett, mert lényegi tartalmat nem ad hozzá, semmi jelentős bug nincs benne amit javítani kéne és a zenei file-ok méretcsökkentése nekem nem jelent semmit. -
Zero 7th #10819 Ezt néztem már, jónak is tűnik, csak nehogy elkúrják egy kötelező sztorival ezt is, mint a WFaS-t. -
uwu401 #10818 A letöltés megvolt, bemásoltam a helyére, de nem indul el.
Elkezd tölteni, a páncélos fazon alatt végigmegy a csík, de aztán kivág asztalra egy tök érthetetlen hibaüzenettel.
Lehet hogy felrakom a 3.5-öt. Talán az felmegy, és remélem kompatibilis lesz a két verzió mentés szempontjából. Ha elkezdem a 3.5-öt fogom tudni folytatni 3.51-el ha kijön egy működő verzió? -
"Developers of standalone expansion "With Fire and Sword" for Mount and Blade Warband have announced a sequel for their expansion.
The new expansion is known as Caribbean!
The game is set in the late seventeenth century. While the Poles, Swedes and Russians fought over the Eastern Europe, the West decided to conquer America. Player will be one of the adventurers, who came together with the colonists to the New World in search of riches and fame.
The creators of the Caribbean! promises that the game is going to resemble a cult game Sid Meier's Pirates. For player there will be available different career paths. Players will be able to serve the colonial powers, trade and have a taste of life as a pirate.
Pirates and sea battles were important parts of the development. Now for the first time players will be able to command a fleet. There will be nine different types of ships - from lifeboats to frigates and galleons. That's not all player can also improve his ships by training the crew and by buying new cannons.
The expansion features artillery system which is not new in Mount and Blade series but now they can be also used in Singleplayer.
The singleplayer features five playable factions: Dutch Republic, England, France, Spain and Pirates.
Features:
Sea battles with intuitive and easy control system
The real-time boarding fights that throw player in the centre of the action
Detailed management and customization of both the fleet and the crew
Complex siege system allowing the players to storm forts, harbors or entire cities
Different kinds of artillery: shipboard cannons, mortars and howitzers
Random events system that keeps players question their decisions during their voyage
True "Caribbean" atmosphere of the vast and dangerous world
Unique NPCs whose design based on the real historical figures
Various multiplayer modes featuring the sea and land battles, boarding and sieges.
Source: Snowbird Games
"
-
SaGa Jr #10816 Napoleonic-hoz nincs, de mivel multiplayer only ezért szükségtelen is.
A WFaS-hoz meg beírod a Google-ba, hogy with fire and sword magyarítás azt kapsz kismillió találatot. Hogy aktuális verzióhoz való van-e azt nem tudom. -
huiner #10815 A kiegészítőknél melyikhez van magyarosítás? Napoleonic, Fire and sword. És honnan lehet leszedni őket?
Köszönöm -
SaGa Jr #10814 Simán.
Elmész a linkre, ott egy oldalt kapsz ahol a második fülecskére böksz (úgy néz ki mint egy stilizált thumb up és az van alatta hogy 0002, a barna színű széles description sáv felett van közvetlenül). Ott vannak a fileok. Nekem egyszer sem volt olyan amit leírtál, hogy újabb és újabb ablakok ugranának fel.
Ráböksz arra amelyik neked kell és jön is lefelé (feltéve hogy be vagy lépve, mert a nexusról csak 2 megáig lehet regisztráció nélkül letölteni, ami 2 megásnál nagyobb file ahhoz regisztrálni kell és majd utána töltheted le).
A taleworld-ös link is ugyanúgy a nexusra mutat (már ami a kék színű Download Link alatt található). Ha nem töltődik be akkor valószínűleg a böngésződ lesz a ludas (nekem Google Chrome alatt simán bejön az oldal, ellenben az Opera nem nyitja meg).