Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az arénák egy az egyben Native-ból valóak, és nem egyformák.
Sok helyet én se szeretek bunyózni; a kedvenceim Sanderfall, meg Singal, ott jó nagy hely van.
Az alapjátékban is van, hogy többen rádrontanak, ez nem a mod miatt van, csak nincs szerencséd.
De nem értem mit problémázol rajta, semmi nem történik ha lecsapnak, mehetsz ahányszor csak akarsz, csak elõnyöd lehet a próbálkozásokból. 15-ös szint környékén ha íjat kapsz, jó eséllyel meg lehet csinálni. De akármivel le lehet csapni 10-et vagy akár 20-at, ha az elejét túléled.
Bocsi, azt hittem egyértelmû 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Tény, hogy nem túl izmos a karakterem, de kicsit túlzásnak érzem, hogy 3 legyõzött ellenfélig sem tudok eljutni. Native-ban ennél sokkal gyengébb karakterrel simán tudtam pénzt gyûjteni arénában, ilyen szintûvel meg már nyertem is. Kicsit el is ment a kedvem az egésztõl...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A légiót viszont nem fogom tudni így leverni, az nagyon kemény.
De készülõdök, foglaltam egy várat. 3 néppel is háborúztak a Sarleoniak, úgyhogy foglalás után két nappal már békültünk is. Foglalni akartam még várat béke elõtt, de féltem nem ajánlják fel még egyszer. Most legalább van hova lerakni a sereget, nem viszi a pénzt, és tudok renown-t gyûjteni. Mostantól lesz érdekes a játék. Feleséget is kell szereznem ha már király lettem.
Ostromot én is láttam már minor faction sereg által kivitelezve, de sosem fejezik be, hanem pár napig gyepálják az ellent azt mielõtt gyõznének odébbállnak.
Csinálta ezt már nevesített seregvezér is (Alaric-ot a részegest, meg a windraider szakadárt kaptam már rajta lelkes ostromon). Nem tudom milyen indíttatásból csinálják de mindenképpen jó látni a dolgot. Üdítõ színfolt csak kb a hipózott holló felbukkanási gyakoriságával vetekszik ez az esemény. 😊
Ellenben azt többször is tapasztaltam már, hogy méretesebb warband nagyságú (tehát alapból úgy 100 körüli noldor meg vagy kétszer annyi egyéb alkotta haderõ) noldor üldözõcsapat lazán betámad egy erõdöt ha oda bemenekült a célpontjuk.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Igazábol ez úgy van, ha te támadod meg a sereget, és besegítenek, kapsz acsit, ha csak beszállsz már folyó csatába, akkor nem.
De nem ez a lényeg, olyat láttam mint még soha. Mikor a Jatukat emberek közé csaltam, pont egy vár alá értünk, és úgy támadta meg az egyik lordot, mielõt tmeért volna a várba, hogy ostrom lett belõle.
Jatuk ostromoltak várat!<#merges2>#merges2>
Persze esélyük se volt, én is beszálltam. Mikor öltünk jó sokat, kiléptem a csatából, és megtámadtam a maradékot. Még volt egy lorda a közelben aki besegített, könnyû csata volt, így lett meg a +1 lovaglás.
Meg kéne játszani még más sereggel is, ha lehet olyannal amelyik gemet ad😊
Bár az ostromhelyzetet nem hinném hogy sikerül még valaha elérni.
A noldor quest-et viszont most sokkal profibban csináltam. Empire pikeman-okat képeztem ki, vagy 100 darabot. Egész gyorsan meglett. Iszonyat hatékonyak voltak a jatu horda ellen. Egy kis idõre meg is fogom tartani õket. Az volt a terv hogy feloszlatom a sereg nagy részét, de mivel olyan jól dolgoztak, nekimegyek egy kisebb Jatu seregenk is. Az egyik csapatba csak 300-an vannak, egy lord segítségével, simán verhetõek. Így kapnék +1 pontot lovaglásra, ami most csak 5-ös. Így pont elég lesz ahhoz hogy a legjobb lovakra felülhessek.
Torbah mellett találkoztam velük, és egyáltalán nem volt nehéz ledolgozni, mert rengeteg d-shar rabló volt a környéken. Tipikus zsákmánycsapat.
Én is tudom hogy a lordok fosnak a túlerõtõl, ezért meg se próbálom velük leverni a légiót.
A lordok seregeivel meg az a gond, hogy ha az adott támadó fél serege nagyobb, akkor még ha tömegesen vannak is jelen akkor is elmenekülnek (mindegyik magához viszonyítja az ellenfél erejét és a többiek csak nagyon kismértékben számítanak). Valami 6-8-szoros túlerõ esetén nem futnak el ha a királyuk is ott ténfereg a környéken. Ez alól talán csak az Empire vezérek (fõleg az immortal meg a shadow legion sereges vezérek) és egyes D'Shar vezérek kivételek (az assassin sereges meg a windraider vagy D'haja archer sereges fickók). Azok nem vacakolnak, elég agresszív terjeszkedõk és nem egyszer egál létszám mellett is nekimennek az ellenséges minor faction army-nak.
A királyságok lordjai tudnának segíteni, de szerintem képtelenség olyan helyre csalni Maltistot ahol van elég belõlük. Nagy túlerõ kéne hogy gyõzhessünk, kemény az a sereg. Majd ha lesznek lovagjaim lenyomom õket. Sikerült kibékülni az Eventide renddel, lehet hogy velük próbálom majd meg.
Ha város nevek között találnál olyat ami egy az egyben egy Native-os vagy native-os egységneveket találnál az egyértelmû jele lenne valami hibának (ilyen többnyire csak akkor fordul elõ ha a verziószám nem stimmel vagy esetleg valami házilag kivitelezett honosítás lett felapplikálva, más esetben nem szabad elõforduljon).
A kérdésem a következõ: az normális, ha néhány falu és vár neve maradt a régi? A városok nevei mind megváltoztak, de a többi között vannak ismerõsök (Hanun, Almerra Castle, Ehlerdah, stb, viszonylag sok). Nálam van valami hiba, vagy csak egyszerûen a készítõknek nem volt kedvük az összes nevet átírni?
Amennyiben aktívan ott vagy a harcban és irányítod (nem utolsósorban túléled a hullámokban rád rontó ellent), akkor gyõzhetnek a noldorok, de a dread legion simán kivégzi õket ha te nem vagy benne a harcban (például lenyomtak és már nem vehetsz részt benne).
Teszi ezt annak következtében, hogy a dread legion minden tagja infantry és lovasság kategóriákba sorolandó, míg a noldorok minden egysége íjász vagy lovas íjász kategória.
Ennek az battle autocalc-ban (mindegy hogy sima harc vagy ostrom) van szerepe ahol a gyalogos és lovas jóval többet ér mint egy íjász. Ezt ha még hozzáveszed ahhoz, hogy a dread legion tagjainak eleve magas a szintje, az bizony gyors halált hoz a lövöldözõkre (a szint és a típus besorolás egyaránt tényezõ).
A neves seregek vezetõi sajna szeretnek nem csatlakozni harcokhoz ha neked kéne segíteniük. Szóval esélyes, hogy egyedül kell majd megvívnod a hordával. De összeugrasztani össze lehet két nagy sereget ha azok utálják egymást és nagyjából egyforma erejûek (ha nem akkor a gyengébb úgyis menekülni kezd azt vagy sikerül utolérni vagy nem).
nearo:
Jelenleg a 3.42-es verzió él (ugyan a fõ topikjuk címében ott a hír hogy hegesztik a következõ variánst, de várható befejezésre még tipp sincs). infók egy helyen letöltõ linkekkel és hotfix-el
A steam terén nem tudok sajna segíteni, nem steam-es variánssal játszo(tta)m. De kell legyen valami mód az automatikus update leállításának is, legalábbis számomra az lenne a logikus. Talán a steam saját fórumain kéne ennek utánaérdeklõdni (steam témában nagyon járatlan vagyok így csak tippelni tudok).
Olyat sokat láttam hogy a noldorok ütik a jatukat, a kérdés igazábol csak annyi hogy hogy állnak a snake culttal.
Aztán lehet, hogy két neves sereget egymásnak lehet csalni, de ne nagyon építs a dologra szerintem.
Két gyors kérdésem lenne:
1. PoP-ból 3.42 a legfrissebb?
2. Ha visszapatchelem 1.143-ra a Warband-em, akkor nem lesz gondom steam auto update-el? (avagy hogy lehet azt kikapcsolni?)
Egy kérdés van csak: ha megtámadok egy snak cult sereget, és jóba vagyok a noldorokkal, besegítenek-e?
Le van spawnolva uyganis a Dred legion és Ildarian serege is. Ha megtámadnám a légiót úgy hogy a Noldorok a közelbe vannak, fogjul ejthetném Maltist, akiért még egy gem járna. Az is kérdés hogy a noldorok elbánnak-e a légióval. Az anakonda knight meg a démonok elég veszélyesek. 400 Noldor meg az én parym lenne 600 szörny ellen.
A legutóbbi játékomba nem szégyellõsködtem, loadgame-el rengeteg gemet szereztem, felvittem 100-ra a karakter hp-ját. Meg volt 2 rúnás fegyverem.
Elsõdleges cél az Int felvitele minél hamarabb 30-ra. Ha nagyon combosodnak a rablók akkor 15-ig felviszem az agility-t és 12-ig a strength értékét de aztán INT only míg el nem érem a 30-at. Utána majd kaphat megint pár pontot a Str, de elsõsorban inkább agility terén igyekszem alkotni mert a mozgékonyságot többre értékelem. Azt tapasztaltam, hogy 8-as harci skill-ekkel, így 24-es Str-el vígan el lehet lenni és aprítani, csupán kis óvatosság szükségeltetik nem a sûrûbe gázolás és mivel 4 gem-et szoktam viszonylag hamar a karakterre áldozni így ritkán megy 12 fölé kezdetekben az erõ értéke. Persze 30+ az mindig jobb de az inkább a közelharci henteseknek való akik nehéz vasakban begázolnak az ellen sorainak közepébe, nem egy íjász taktikusnak aki támogatja a seregét. 😊
A kezdeti pontokat a karakteralkotás végén igyekszem olyan módon elosztani, hogy legalább 9-es érték azért meglegyen az agility esetében és ehhez közelítsen az erõ is (ilyenkor lazán megteszem, hogy nem osztok Int-re ha éppen a másik két kritikus érték nagyon vacak lenne alapból). Az elsõ kavics mindig azonnal megy Finneas papához és ha sikerült szerezni még egyet gyorsan (nem szeretem a training field-es szupercsapat és potya kõ kombinációt így ezt én hanyagolni szoktam, fõleg mert eszement drága a banda fenntartása és egyszerûen túl erõsek) akkor azt is beáldozom nála. Ezzel többnyire már elfogadható értékre szokott felkapaszkodni a STR és AGL stat (ha már 4-es skill-t elérhetem akkor onnantól INT tuning megy jó sokáig). Ha nagyon vacak a helyzet, túl gyér a csapat akkor esetleg a legelején még bevállalok pár pontot elköltésre STR de fõleg inkább agility irányban, de általában 5. szint után nagyon komoly helyzetnek kell elõállnia ahhoz, hogy ne INT-re tegyek. Persze ha az már elérte a 30-at akkor onnantól ahogy esik úgy puffan alapon megy a pontosztás.
Ha meg a kezdeti szöttyögést ki akarom hagyni (elõfordult már, de nem jellemzõ), akkor játszok max 15-ös szintig az adott karakterrel, nem használok fel nála gem-et, hanem megy export-ba az életrevalóbb manus, aztán új játékot kezdek, importálom és majd ekkor nyomatom bele a kavicsokat amiket a játékban a késõbbiek során talál. Kissé életképesebb kezdést ad, lesz némi pénzmag, de nem lesz tápos a karakter, lévén nem kétszer lett belefeccölve kavics a szteroidon való hizlalásába. Egy 12-15-ös szintû karakter tapasztalatom szerint az, ami ténylegesen megfelel annak a leírásnak amit a háttér kiválogatásakor az ember összeállít (a frissen kilépett egyén még tanoncnak is karcsú szvsz).
Persze az exportált karakter magasabb szintje miatt kicsit népesebb létszámú banditákat jelent ez kezdésnek. De így akár már be lehet majd vállalni nagyobb csapatokat, sõt akár még egy kis csapat vanskerry-t is a játék elején szólóban. 😊
azt akarná jelenteni sose volt 2 gem csak úgy városba, csak 1.
A másodikat a Red Brotherhood hide treasure-bõl lehet szerezni.
A harmadikat sóért kapod a trainingfielden, ha van nálad fûszer is. A fûszert nem veszi el, de ha nincs nálad akkor csak katonát kapsz, és a 100 ezer aranyról is lecsúszol, ami elég jól jön az elején.
Beállt az Empire-hez akik a D-sharokkal háborúztak. Mikor megtaláltam épp volt a közelbe egy D-shar horda, addig stopplgattam amíg a közelbe nem került 2 lord, és mikor megtámadtam, besegítettek, így esett meg hogy szereztem egy gemet 37 emberrel😊
Mikor ilyen ráérõsen csinálod, nagyjából hány skillpontot osztasz ki amit nem intelligenciára raksz, és mire szoktál pakolni? Skillek nem érdekelnek, csak az attributes.
Tehát ha van már több amit még nem fosztottál ki (tehát még egy treasure lair-t sem nyomtál le) akkor potenciálisan mindegyikben lesz egy gem. Ám amint az elsõt lenyomtad, utána azokban amik csak ezután kerülnének fel a térképre már nem lesz gem. Ám ha éppenséggel több volt belõlük a térképen és te még egyet sem fosztottál ki belõlük akkor nem csak az elsõben lesz (pontosabban lehet, mert ez a módszer sajna csak 50%-os nem 100%-os sikert garantáló de legalább újabb esély a potya gem-re) gem hanem mindben ami akkor ott volt a térképen.
Eleddig a legkevesebb általam begyûjtött gem egy játék során nálam 6 volt úgy, hogy noldor tornán nem nyertem egyet sem (helyette volt jóféle egyéb cuccos). A legtöbb meg 12 (ebbõl 3 volt treasure lair-bõl, 3 meg tornáról, a többi neves seregek vezérétõl).
Szóval az, hogy mikor ad be újabb treasure lair lehetõséget a program az változó. Ha jól emlékszem akkor minden 10 naponta (az tuti hogy több mint egy hét és kevesebb mint egy hónap csak a pontos számra nem emlékszem, de egyszer régen kikerestem) 10% esély van arra, hogy ilyen pletykába futsz bele. Ez az esély nem kocsmánként értendõ, hanem egyszer nézi meg az adott idõszak elején a gép aztán valahová ledobja ha elérhetõ az infó (magyarán van 10 napod hogy belefuss).
Az esély elméletileg növelhetõ minden saját városban felépített thieves guild által (ez viszont rontja a közbiztonságot, csökkenti a vagyont és minden ilyen város környékén meg fog jelenni hetente 1 változó létszámú red brotherhood slaver csapat ami a karavánokat és a parasztokat zaklatja), gyakorlatilag nem tudom, hogy ez mennyire igaz, mert én nem szerettem sosem a rabszolgavadászokat.
Nagyjából úgy a 3-500. nap környékén szoktam nekimenni ezeknek a helyeknek (treasure lair) amennyiben van legalább 2 belõlük. Addig kereskedek, viszonyt javítok minden nemzettel és minden településsel meg nemessel. Kis csapattal mászkálva (max 25-30 fõs, beleértve a companionokat is) sem szokott gondom lenni, mert a problémás ellenfelek elõl el tudok így futni de már kellõen combos vagyok akármilyen rabló vagy fosztogató brigád ellen (a játék elején pont ezért D'shar bladesmen és ravenstern ranger vonalon mozgok a csapatok terén, mert ezek bárkit meg tudnak akasztani, még cobra lovagokat is). Tornákra és arénákba járogatok, edzek a csapattagokkal és katonákkal a training field-eken (nagyon fel lehet így gyorsítani a fejlõdésüket) meg fosztogatom a sima bandita tanyákat ha rájuk akadok. Ha már elértem úgy a negyed-fél millát vagyonban, akkor kezdetét veheti a birodalomalapítás, a gem begyûjtés és más hasznosabb elfoglaltságok. Ezen idõszak végére általában minden városúrral jóban vagyok (minimum 20-as viszony de akit majd be akarok szervezni azzal legalább 40-es, amit igazából a szöktetés által tudok elérni) így aztán ha kellemetlen lenne a bunyó simán ki tudom magam dumálni a helyzetekbõl, plusz eddigre már magam dönthetek arról is, hogy az éppen aktuálisan hülyített csajok közül végülis majd melyik kerüljön hozzám. 😊
Sereget csak úgy 1 héttel az elsõ ostrom elõtt állítok fel és képzek ki amikor már teljes a paletta a companion-ok terén és minden lehetséges companion már elment és vissza is jött a right to rule növelõ feladatokról. Ekkor aki nem kell azt szélnek eresztem, aki kell az marad mellettem.
Tudom nagyon ráérõs a játékmenet de én ezt így szeretem. A speed run jellegû gyorsan mindent játékmenetet nem tudom élvezni.
Csak az a kérdés mennyit kell rá várni. Én az elsõt a 75. nap körül kaptam. A korábbi verziókban nemigazán dobált ilyen lehetõséget. Az 500 napos legutóbbi játékomba kettõt kaptam.
Te gondolom így csinálod. Mennyit vártál a másodikig?
Ennek a játékomnak már mindegy, de nem kizárt hogy fogok még pendorral játszani. Csak tudni szeretném mennyi idõt kell kibekkelni egy béna karakterrel, végülis kereskedni, arénázni, meggy gyenge rablókat támadni így is lehet. Aztán ha megvan mondjuk +1 gem, lehet menni xp-t gyûjteni. Végülis nem mindegy hogy 3 vagy 4 gemmel indít az ember.
Az egész a fõ küldetésszálra épül, ami a lengyeleknek valami nagy történelmi regényük (Kb mint nálunk az Egri Csillagok), de mint M&B mod, az egyik leggyengébb, amit ismerek.
Akármelyik Lair nem ad gem-et (nincs láda amit kinyithatnál). A sima bandita tanyák (lényegtelen, hogy bandit lair, mistmountain lair, D'shar bandit lair vagy éppenséggel vanskerry landing point netán snake cult lair) kifüstölésekor csak normál loot van.
Ha egy ilyet kifüstölsz, pár napon belül megjelenik majd egy másik (mindegyik bandita brigád lair-jének 4 potenciális spawn helye van). Ezek a helyek arra jók, hogy egyes lordok adnak olyan feladatot amiben ezeket kell megkeresni és kifüstölni (igen jól megdobja a viszonyt), meg magas looting skill esetén igen jó cuccok szerezhetõek onnan. A szerepük ennyiben ki is merül. De gem ezekben sosem lesz. Az kizárólag a treasure lair sajátossága amikrõl pletykákból lehet hírt szerezni.
A red broderhood tresure-nél, meg lespawnol rengeteg Singalian Temptress a láda köré a nagy spawn-nál a rablók mellé, és fossá lövik a csapatot. Szegény hõsök kénytelenek nyílzáporba közelharcolni, ami nem igazán sikeres. Annyira sok jön, hogy nem tudjuk lelõni az íjászokat, mielõtt a gyalogosok közel érnének. Próbáltam széthúzni õket, de nem lehet. A többi lair-ben nem spawnol egyszerre ennyi ellenség.
Az egységek fegyverével van igazából baj, lehet hogy csak azt szoptam be, hogy d-shar területre kaptam a lair-t. Szopás hogy íjászok spawnolnak ekkora tömegben a közelharcosok mellé.
Lehet hogy más vidéken lájtosabb egységek jönnének, pl berserkert leszarnám, az nem veszélyes messzirõl.
Amit írsz a gemekrõl, azt meg nem tudtam, bár gondolhattam volna, hisz logikus.
De amúgy sem vártam volna ennyit a gemekre. Én az alap karakterem erejét felvittem 15-ig, azóta csak intelligenciára rakok pontot, az ügyességre és a karizmára nem pazaroltam, azokat gemekbõl viszem 30-ra.
Ha várnék a gemekre úgy ahogy te mondtad, kénytelen lennék pontokat pazarolni mindenfélére csak azért hogy minimálisan tudjak harcolni.
A rendes ütemû fejlõdéshez nem elég a türelem, béna karakterrel nem lehet sok xp-t szerezni, erõre és ügyességre pazarolni pontot, megintcsak nem éri meg.
21-es erõvel meg 15-ös ügyességgel simán el lehet lenni amíg el nem jutok oda, hogy gemet szerezzek a noldoroktól, vagy a lespawnoló seregek vezéreitõl.
Nem jelentettek ellenfelet a kincses helyet védelmezõ red brotherhood tagjai. Mikor kellõen lefogyott a létszám akkor meg szabadjára engedtem Sigismund és Frederic kartársakat. Szépen rendet vágtak az ellenfelek között (pedig már hero adventurer is volt az ellenfeleknél, nem csak a szokásos red brotherhood thief meg clansmen kiegészítve pár combosabb outlaw szteroidos változattal). Ellenben a berzás helyeken nem egyszer elõfordult, hogy a semmibõl, nem a megszokott spawn helyekrõl az ember nyakába zuhan egyszerre 8 berza, na az fáj. Nagyon. 😊
Nem azt írom, hogy könnyû, de a "hibát" lényegében te követted el, hiszen nem mindjárt a legelején kell ezt elvégezni béna karakterrel. Ha nem rohansz (minek is tennéd) a hely megvár, nem tûnik el, nem kerül kifosztásra mások által és ami pláne jó, hogy ha vársz míg spawn-ol 2-3 treasure lair majd egymás után mész végig rajtuk akkor kikerülheted a beépített "védelmet" is ami megakadályozza hogy az elsõ utáni többi treasure lair tartalmazzon gem-et (trükkös a dolog mert a korlátozás az elsõ TL kifosztása után megjelenõ helyekre érvényes csak, ám ha eleve volt 3-4 is a térképen mielõtt az elsõt kifosztottad volna, akkor mindegyiknél találhatsz gem-et). Ráérsz fejlõdni, nincs gond a pénztelenséggel (pontosabban azzal hogy az atomcsapás kategóriájú lovasság viszi a pénzt) és kellõen gyakorlott karakterrel meg kísérettel könnyedén lerendezed a kincset rejtõ helyeket.
Szóval csak nyugisabban és elkerülhetõek a problémák. <#eljen>#eljen>
Noldor lovagok meg teremnek ha épp kellenek.
A csóringer rablókat mondjuk megnézhetnéd a legújabb verzióban, aztán mondjál ilyen okosat...
A mystmontain tanya könnyû volt, nem is kellettek hozzá noldorok.
Egyébként nem ez az elsõ realistic játékom, de régen nem is volt ilyen kemény ez a küldi, mikor elõször próbáltam én is csak a szokásosra számítottam, ezért mertem bemenni.
De ha már azok a csóringer red brotherhood rablók így megszorongatnak, akkor mi lesz veled ha netán egy mistmountain banda tanyájára bukkansz? Azok nem sz*rral gurigáznak és hozzájuk képest a red brotherhood gyenge kezdõ utcai huligánok gyülevész csapata csupán. 😄
Bizony a realistic más megközelítést, nyugisabb játéktempót igényel.
Sokkal keményebb mint régen, nyomtam is az alt+F4-et mikor lecsaptak. Realistic módban így lehet elkerülni a végzetes hibákat, gyakorlatilag mégis csak loadgame.
Megpróbáltam még párszor, de nem ment, úgyhogy vittem a sót meg a fûszert a trainingfieldre, a szokásos segítségért. A noldor lovagokkal lazán kipucoltuk a helyet, a gemeket is megkaptam.
Csak most az a baj, hogy nyakamon a sok drága katona, elviszik a bevétel jelentõs részét. Régen úgy csináltam hogy csak akkor mentem trainigfield-re az extrákért, mikor hódításra készültem, mert így a party size limit fölé lehetett menni 25 katonával, ami nem kis segítség ha mondjuk vagyunk 100-an.
De az új verzióba nincs rá lehetõség, a rablótanyát csak a noldor lovagokkal lehet biztonságosan kifosztani. Tovább fog így tartani az eleje, mondjuk annyira nem bánom.
Valaki nem tud nekem egy megbizhato linket kuldeni ide vagy privatban egy warband modhoz amelynek temaja legyen a kreszetesek v jeruzsalem.En csak a sima M&B talaltam de nekem a Warbandhoz kellene>Varom a segitseget.Koszonom elore is.
És megfelelõ verzióhoz megfelelõ modot. Alap M&B modok csak alap M&B-vel mennek, Warbandosok csak Warbandossal, és a verziószám sem mindegy. Alap M&B modok egy része EZEN FELÜL még fájlok másolgatását is igényli, arra is figyelj oda, ha olyan a szitu.
Az tök másodlagos hogy a magyarítások igénytelenek és félkész amatõr munkák. De már ez is elég indok lehet hogy kihagyd õket. Ez mondjuk sok modra is igaz.