Hivatalos honlap
A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.
* M&B Native Angol FAQ *
* Warband Angol FAQ *
* Mount&Blade Wiki *
* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *
M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye
M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma
---> * Mount&Blade Magyarország * <---
WARBAND Gépigény
-
davidbog #10993 Köszönöm a válaszokat, sokat segítenek. Ezért aztán most is és bizonyára később is lesznek még kérdéseim. :)
Folytattam a játékot. Sikerült szereznem több gemet is. Zsoldos seregektől, mert hamarabb rájöttem mint írtátok, hogy nem kell félni a királytól, nem lesz ott a csatában. 4-5 csapatot sikerül leverni.
Tényleg intelligenciára kellett pakolni. Még így is kevés a skill pont. De most már végre 200 fős seregem is lehet. Nagy esélyem van a zsoldos csapatok ellen és az ostrom se esélytelen.
Viszont Wolfbode serege nagy problémát jelenthet mindenkinek. Levert egy jatu sereget, aminél volt 900 fogoly, úgyhogy most több mint 1700 fős a mistmountain sereg. Ezt le lehet valahogy győzni? Ezt megtámadni szerintem már senki nem fogja. A királyságoknak is csak 1300-1500 fős egyesített serege van a marshall vezetése alatt. Egy 600-700 fős noldor sereg + az én 200 fős csapatom szerintem lerendezné. Csak a noldor sereg biztos nem támadja be (a mistmountain meg nem éri utol a noldort), ha meg én támadom meg a noldor nem fog hozzám csatlakozni.
Kétszer volt szerencsém harcolni noldor sereg oldalán. Hát valami undorító milyen nyílzáport tudnak csinálni. Egy 700 fős snake cult seregnek esélye nem volt, talán összesen ha 60 embert vesztettünk. :D
A noldorokkal csak úgy lehet javítani a viszonyt, hogy az ő oldalukra állok a csatában? Számszerűsítve hányas viszony kell, hogy Quigfein megnyissa a boltját? Kíváncsi vagyok a cuccaikra, volt egy pár sisak, kard ami tetszett.
Ennél a karakternél maradok a közelharci fegyvereknél. Rájöttem, hogy nagyon béna vagyok íjjal. Majd egy másik karakternél próbálkozok távolsági fegyverekkel, de ennél nem az lesz a fő profil. Persze az egyik isten egy strange rune bow-ot adott, nehogy már legyen belőle valami haszna is a karakteremnek. :)
A képen világoszöld számokra gondoltam.