12134

Hivatalos honlap
A Hivatalos oldalon megtalálható a Mount&Blade, Warband, With Fire and Sword,
Napoleonic Wars és a Viking Conquest kiegészítők leírása, FAQ részlege illetve a letöltés menüjük.
* M&B Native Angol FAQ *
* Warband Angol FAQ *
* Mount&Blade Wiki *
* Mount&Blade leírás (Strategywiki,angol) *
M&B/Warband/WFaS modok gyűjtőhelye
M&B/Warband/WFaS/NW hivatalos fóruma
---> * Mount&Blade Magyarország * <---
WARBAND Gépigény
-
uwu401 #10813 http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,126952.0.html
Itt van ilyen hogy: Prophesy of Pendor V3.51 Information and Download Link;
ami nem működik, hiába klikkelek rá nem történik semmi.
-
uwu401 #10812 Innen te le tudtad tölteni?
Hogy?
Csak mert ha értelem szerűen ráklikkelek a linkre ad egy másikat ami egy harmadikat ad ami az elsőre mutat, és ez így megy körbe-körbe.
Letöltést elundítani nem tudok.
Kipróbáltam a többi linket is, mindet ami útbaesik, de nem azok kellenek, tényleg mind oda visz ahova mondják, egyik se a letöltés, csak support, meg ilyenek. -
SaGa #10811 http://mountandblade.nexusmods.com/mods/3710/?sid=DAzHutDsuFHAGxvyywuwxstHywGtusAEDyxvBwCH -
uwu401 #10810 Ja igen, csak elírtam. Pendor 3.51-hez kéne link. -
Zero 7th #10809 HÁROM pont ötvenegy, nem? -
uwu401 #10808 Kéne egy kis segítség.
Látom hogy 2 napja kijött a Pendor 1.51, le szeretném tölteni, de sehogy se sikerül. Egy linket kérnék ahonnan tényleg lejön. -
SaGa Jr #10807 Anno volt szó róla, hogy a Prophesy of Pendor modban miként lehet a királyok egyedi fegyvereit kirugdalni belőlük. Nos a korábbi nehézkes metódus könnyebbé vált.
Most már elég annyi, ha erősen leamortizáltuk az adott király területeit (elfoglaltuk vagy más valaki elfoglalta a királysága nagyját és neki nem maradt csak pár vára és faluja, esetleg egy városa), majd leverjük magát a királyt és seregét és foglyul ejtjük az uralkodót. Ezután lesz egy új opció mikor vele beszélgetünk ami szerint el lehet kobozni a fegyverét és el lehet zavarni. Ez ugyan egy masszív, 30 pontos viszonyromláshoz vezet, de kit érdekel? :) A lényeg, hogy nem a looting skill-től és a mázlitól függ immáron a spéci fegyverek megszerzése. -
SaGa Jr #10806 Találtam még egy módot arra, hogy az új, nem toborozható order egységeket hogyan lehet beszerezni. A dolog az új típusú elvállalható feladatokhoz kötődik amit a rendtagoktól lehet felvenni (azon a helyen ahol a rend székel csak be kell menni azt beszélni egy "lovaggal" és ott lesz egy új opció amin belül feladatot lehet elvállalni). Amennyiben teljesíti az ember a kapott bounty küldetést (megnevez a rend két típusú ellenfelet amiből 3-5 csoportot kell lenyomni aztán lehet menni leadni a feladatot) úgy nem csak a viszony javul, de mindig kap a viszonytól függő mértékben az új típusú egységből is a seregébe pár darabot a játékos. Kezdetben ez 2-5 manust jelent, míg 20 körüli viszonynál 3-8-ra ugrik ez a szám, 25 fölötti viszonynál meg 4-12 közötti létszám kapható.
Adott héten (illetve talán 5 naponta) csak egyetlen ilyen jellegű feladat végezhető, szóval nem lehet azt csinálni hogy az ember végigmegy a rendeken azt begyűjti a feladatokat és az új egységeket. -
Zero 7th #10805 Ilyenkor mindig felröhögök, hogy a Warsword modban mennyire eszement módon imba varázsfegyverek vannak. Van ott egy íj, 90-es alapsebzéssel... :P Kár, hogy lóról nem használható. Meg asszem 75-ös kardom van, meg ilyenek. Ilyen cuccokkal felszerelt hősökkel, sereg nélkül zúzok le százas bandákat, meg ostromlok be várakat... :P
Mondjuk nem sokat M&Bzek mostanság, csak eszembe jutott, hogy ez az utolsó állásom... -
SaGa Jr #10804 Ha meg nagyon kíváncsi rá valaki akkor becheatel-heti magának a cheatmenu használatával. A tárgy kódja 1114, míg a Havathang-é 1021. -
SaGa Jr #10803 Amennyiben részt vesz őkelme a csatában, ott le kell verni és nem árt egy minimum 8-as looting skill sem. Ha sebesült és 75% alatti az állapota harcba kerülés előtt, akkor nem lesz dobva a cuccos általa (pár meccset játszottam ellene és ha 75% alatt volt harcba kerülés előtt az állapota akkor sosem dobta el, bár iylenkor mindig többen voltak mellette szóval lehet hogy egyszerűen a több tárgy kiszorította).
Maga az íj a Duskfall névre hallgat, sebzése 45, tűzgyorsasága 95, a lövedék sebessége 90! (messze a legjobb, leiskolázza a saphire rune bow-it ami eddig a leggyorsabban röpítette a lövedékeket és ez az érték bizony nagyobb súllyal esik latba a tényleges sebés kalkulálásánál mint az alap sebzés), a pontossága 95. Emellett eszement jól néz ki. Aeldarian az a noldor lord aki ezt a fegyvert lóbálja (egy kétkezes saphire rune karddal egyetemben amit szintén eldobhat).
Ithilrandir meg a Havathang nevű gyönyörű kardot lóbálja ami piszok gyorsan csépel és jókora pofonokat oszt.
Mindkét lord több mint kemény diónak számít leverés tekintetében. -
Zero 7th #10802 Szerintem random megjelenhet a lootban. Elvileg ott bármi kieshet, ami az ellenség csapatában mint felszerelés megjelent. Csak annyira kicsi az esélye, hogy gyakorlatban nagyjából soha nem kapod meg. -
uwu401 #10801 Hát ilyen párosítással nem is lehet gond, tök mindegy milyen szinten játszik, legnehezebben is ugyanaz lenne az eredménye ha a legjobb lovast a legjobb íjásszal használod :) -
uwu401 #10800 A Noldor vezér íjáról tudsz bővebbet?
Tudni lehet valamit az értékeiről?
Meg mondjuk azt se tudom hogy lehet tőle megszerezni.
Csak mert én még sose tudtam elfogni, azt hittem nem is lehet. És ha nem fogom el, hogy kérem el a fegyverét? -
Zero 7th #10799 Faterom tolja úgy, hogy pendor kultúrájú, de a silvermist íjászok mellé shadow legion centurionokat használ, és mindkettőbe tolt párszázezer aranyat. Nem nagyon van gondja csatában, bár mondjuk easy-n játszik. -
uwu401 #10798 A kocsmában nem lehet.
Eddig csak úgy tudtam felé menni hogy a küzdőtéren előcsaltam a csipetcsapatot.
Az a kérdés hogy ez most melyikre hasonlít ebbe na tekintetben.
Ha a váltogatás tényleg ilyen akkor nem hiszem hogy használni fogom.
Én eddig is úgy játszottam hogy minden lovagrendem megvolt. Így 50, 100 vagy akár több egység is összegyűlhet anélkül hogy passzolnának a kultúrához. De csak kiegészítésként alkalmazom őket, meg dísznek :)
Csak egyből szoktam nagy tömegeket legyártani, de azokat feltápolom rendesen. -
SaGa Jr #10797 Szerintem a létszámlimiten nem lehet túlmenni, de a fene tudja. Próbáld ki, hogy ha a kocsmában fel tudsz venni úgy egységet, aminek a létszámával együtt már túllépnéd a sereged maximális létszámát és mégis sikerül a dolog akkor akár össze is jöhet, de én nem nagyon reménykednék a dologban.
A tradícióváltásnál arra azért figyelni kell ,hogy súlyos pénzekbe kerül a dolog (még nem próbáltam csak olvastam hogy mélyen zsebbe kell nyúlni miatta). -
uwu401 #10796 Verzió függő egyébként, nekem tutira volt olyan is hogy +10 től lehetett csinálni a küldit, és volt hogy 15-öt keleltt. Egyébként meg újabban biztosra szoktam menni, 20-ig szoktam vinni, mert ha elvesztem az első noldor csapat nyomát miután visszamegy az erdőbe, nemigen van már esély nekik besegíteni.
A pénzért viszonyt venni csak pézkidobás, néha rpersze kell, de azért jobb hanyagolni, főleg az elején. Amúgy is a legjobban csatákba beszállva lehet fejlődni, ez a legjobb minden szempontból.
Egyébként meg nyilván lehet többféleképpen csinálni a dolgot, én csak a leghatékonyabb módot írtam le, ahogy kérte.
És kösz a 3.5-ös infókat!
Ez a gemes móka nekem is új! De én biztos nem fogok kockáztatni, meg amúgy is jobb nekem ha terv szerinti seregem van, nem pedig egy sorsolt csapat.
Az még azért nagy kérdés, hogy mi van akkor ha a csapat tele van. Felé lehet menni a limitnek? Mert ha igen, akkor az első vár foglalása előtt igencsak jól jöhet, és rögtön másképp fest a dolog.
A tradícióváltás nem gyengén lesz hasznos, mindenből csak a legjobbat... -
SaGa Jr #10795 A legegyszerűbb beszerzési mód a kiszabadítás.
Bár ha foglyul ejtesz párat akkor még be is toborozhatod őket (40-es szintűek így még pont azon a határon vannak ami toborozható). Amennyiben meg alapítasz Dragon Knight rendet (vagy elfoglalod a helyet ahol székelnek) és 20 fölötti viszonyt hozol össze náluk, akkor a "sima" dragon knight mellett hetente esélyed lesz kapni párat belőlük is a garrison-ba. Más módról sajna nem tudok, de ez nem zárja ki a létezésüket. Ami biztos, hogy képezni nem lehet őket direktben úgy mint mondjuk az adott rend lovagját/fő egységét.
Blight Queller (zúzófegyveres gyalogos a gyógyító lovagok segédcsapata) és brutális mennyiségű mortal (50+ darab) meg shadow legion segédcsapat (35 darab) gazdagítja seregem, köszönhetően 2 legyengült snake cult army leverésének.
A legszebb, hogy a két snake cult horda egyszerre jelent meg az Empire területek két végén és összeterelte a rohamra készülő empire lordokat azt egy menetben lezúzta a teljes bandát (ami megdöbbentő lévén a teljes Empire haderő majd 2000 főt számlált, míg a snake cult két horda alig 1200-at és mégis ők győztek). Mondanom sem kell, hogy ezt a D'Shar frakció kihasználta, míg ők is el nem véreztek a két hordán (de levitték a létszámukat annyira hogy a 80 fős csapatommal leabálhattam őket, bár két járőrcsapatom besegített akik aztán 300+ fősre hízva hagyták el a harcteret). -
Én Ravenstern oldalon Dragon Drake-ekkel futottam össze, nálam is volt pár. Egész jó gyalogos egységek, de fogalmam sincs, hogy hol lehet még szerezni többet belőlük mert az a 7 ami van az semmire nem elég.
A másik dolog ami már az előző PoP-ban is kiidegelt amikor elkezdik a szövetségesek ostromolni egy erődöt, senki nem bántja őket majd 2 nap után amikor már majdnem készen van az ostromtorony akkor lelépnek onnan. Egyedül meg még egyelőre esélytelen elfoglalni egy olyan várat ahol 3-400-an vannak :\
A mostani csapatom már lever egy 100 fővel nagyobb sereget is veszteség nélkül, a 22 Hero Adventurer és közel 90 Ravenstern Ranger kombináció a hősökkel nagyon kemény tud lenni. -
SaGa Jr #10793 +15-re kell a Noldor viszonyt feltornázni vagy magasabbra a feladathoz. Amíg meg még nem vazallusa senkinek az ember vagy nem alapít saját királyságot, addig a rossz viszony a királyságokkal simán letudható némi pénzért, így nem kell viszonyt javítani velük is.
Közben tanultam egy új, na jó, számomra új trükköt a PoP-al kapcsolatban. Amennyiben van az embernél Qualis gem és bemegy egy városba, akkor a helyi kisfőnöknél (városvezetőnél aki az utcán ácsorog) lehet hazárdírozni. Megjelenik egy opció a dumálgatásnál ahol fel lehet ajánlani a gem-et. Ha nyer a játékos, akkor a gem is megmarad és kap 30 ultra elit katonát (ezek a Noldor lovasoktól kezdve, a legmagasabb szintű elit egységeken át, mint amilyen mondjuk a jatu warlord, egészen a különféle lovagrendek katonáin át bármi lehet).
Persze ha a szerencsejáték bukó akkor nem kap semmit a játékos de biztos ami biztos bukja a gem-et.
Aki nem realistic módban játszik annak nem kunszt ezt kihasználnia (bár nagyon nem mindegy mikor mentett utoljára), ám realistic módban már van tétje a dolognak. A minap konkrétan 30 Heroine adventurer-t nyertem így.
Pár újdonság a PoP 3.5-ből:
Újdonságként a 3.5-ös verzióban bejöttek alternatív változatok is a meglévő rendekhez. Minden rend kapott egyfajta gyakornok, kisegítő csapatot akik kicsit gyengébbek mint maga a rend teljes jogú tagja, ám kiegészítik őket. Például az Eventide lovagok segédcsapata egy lovas íjász alakulat, a dawn rend egy hajigáló egységet kapott, a silvermist ranger csapat segédegysége egy alabárdos, csillogó páncélos brigád lett, a Larian lovagok egy könnyűlovas variánssal együtt járőröznek és így tovább. Ezeket a csapatokat képezni nem lehet, ám időnként kapni fogunk belőlük a renddel való viszony függvényében.
A rendek tagjainál (a városban ahol a rend létezik) ha nullás vagy jobb a viszonyunk, akkor el lehet vállalni feladatokat. Ezek amolyan bounty mission-ök ahol megnevez a rendtag kétféle ellenség típust amiket vadászni kell. Érdemes minden harc után csekkolni a quest menüben a feladatnál, hogy hogy is áll éppen az ember. Amikor eleget ölt akkor elég visszamenni, lejelenteni és javul a viszony meg jön némi pénz is.
A Falcon rend átalakult és most már nőkből áll. Női lovagrend (vannak férfiak is, de ők a segédcsapatokat alkotják, könnyű lovas számszeríjászok) lett belőlük, nagyon combos és jól kinéző páncéllal.
A doomgide-ok végre hűek a háttérhez és igazán csábos bőrvértben (nem pedig Noldor ancient plate-ben) nyargalásznak. Amúgy a vért piszok jól véd csak szinte beszerezhetetlen, így nagy fegyvertény birtokolni akár egyet is belőle.
Van pár új fegyvertípus is ami boltban nem kapható de leverhető egységekről (eddig csak az egyik noldor lord szaladgált spéci karddal, most már a másik lord is kapott megszerezhető spéci fegyvert, egy íjat), az egységek felszerelése sok helyütt változott, a Sarleon frakció sokkal jobban néz már ki és sokat erősödött pusztán azáltal, hogy a felszerelésük át lett gondolva.
A household troop-ok (speciális egységek akik testőrségként szolgálnak egy adott frakció urai mellett és nem toborozhatóak) most már tényleg egyediek, tehát a lordok és királyok kísérete a frakcióhoz passzoló és nem semleges csapatokat használ. Ilyen egység lett például a Highlander (Ravenstern frakció elit gyalogsága ami a korábbi kierguard knight egységet váltja le, valahol az immortal csapatok szintjén mocorgó nagy kardos és dobálózó gyalogság, van belőle kocsmákban felbérelhető gyengébb zsoldos változat is), a Mortal (Empire könnyű gyalogos bár néha lovon is előfordulnak, képességeiben alázza a légióst de nagyon, olyan gyorsan mozog mint a D'Shar blademaster és elég jó felszerelés listája van így jöhet hajigálós, lövöldözős és brutális közelharci felszereléssel is), Marleons heavy cavalry/Lion squire (sarleon household egységek, nehéz lovasság és könnyű lovagi egység, elég jól aprítanak), D'haja Archer (D'Shar frakció elit és nagyon pontosan lövöldöző íjász egysége, akik mellett a ravenstern ranger gyenge kezdőnek tűnik) és végül a jó öreg Valdis huscarls (fierdsvain lovas huscarl-ok egyedi vértben, félelmetes fizikai tulajdonságokkal). Ezek és a kiegészített lovagrendek tagjai adják immáron a lordok és királyok elit egységeit és kíséretét.
Egyes rendek "alapanyaga", magyarán a hozzájuk szükséges egységek típusa változott. Például a Clarrion Call ranger-ek (Larian lovagrend) immáron nem Pendor lovagon alapul hanem sarleon lovag kell hozzá. Ha jól tudom akkor a gyógyító rend lovagjaihoz sem pendor hanem már empire knight egység kell. Viszont bekerült egy opció, hogy a játékos a miniszterénél változtatni tudja az általa korábban kiválasztott tradíciót és így válhat a nemzetek között amik alapján a nemeseit kapja és ami alapján a falvaiból a parasztokat toborozza. -
uwu401 #10792 Az előttem szóló infóit részletezve:
A viszony javítását mihamarabb érdemes elkezdeni, az elején még nincs annyi Noldor csapat lespawnolva, hogy ezek legyőzősével, és a foglyok elengedésével eleget javíthass a viszonyon. így a besegítés lehetősége marad a viszonynöveléshez.
Ezt érdemes előkészíteni, úgy hogy minden emberi néppel jó feltornászod a viszonyodat, mert ha ellenük kell majd besegíteni, bajod lehet belőle.
Én kb. 20-ig fel szoktam vinni mindenkivel, a de a távoli népekkel (D-shar, Firedsavin) nem szükséges ilyen magasra, velük kisebb eséllyel fognak találkozni.
A noldorokkal -20-ról indul a viszony és asszem +10-re kell vinni, hogy megkaphasd a feladatot. Az első fele könnyű amíg negatívba vagy, de később ha már nem tudod őket csalogatni, ott kinn az erőben nemigen fogsz tudni nekik besegíteni, ezért azzal kell kezdeni, hogy olyan helyre csalod őket ahol sok karaván jár. Ez azért jó mert a karavánok nem segítenek be egymásnak, biztos a győzelem, van elég ellenség, és ha pozitívba kerülsz, az utolsó pár pontot is megszerezheted, mert mire visszaér az erdőbe biztos talál még pár célpontot a Noldor csapat.
Ha ez megvan, az ezután következő rész kicsit nehezebb. A Lariai kocsmában a fehérruhás fazon felajánl egy küldit, amit csak akkor vállalj el, ha már van vagy 120-as csapatlétszám tele erős katonákkal (ehehz armored pikeman-eket érdemes begyűjteni, de más is jó ami elég erős), és az se árt ha van pár pont a tactics skillen is. Ha sikerül megnyerni a csatát, megtalálhatóvá válik a Noldorok rejtett városa.
-
Laria mellett, a hegyekben jelennek meg a Noldor seregek. Viszonyt úgy tudsz velük javítani, hogy vagy levered a seregüket, majd az elfogott noldorokkal beszélsz és elengeded őket vagy követed a seregüket és amikor azok harcolnak valakivel akkor besegítesz nekik.
Én az utóbbit csináltam, mert a seregüket piszok nehéz leverni elfogadható veszteséggel. -
marcussHUN #10790 már kérdeztem de tisztázzuk már még 1x.....(POP) hol találom a nodlor népet?....hogy javitsam velük a viszonyt? minden kis trükkre és praktikára iváncsi vagyok.
elöre is köszönöm:) -
Amúgy meg lehet győzni a nemeseket, hogy téged támogassanak abban, hogy kinek adja a király a várat/falut, de több nem lehet nálad mint amennyi a többinél van mert akkor mindig azt mondja, hogy "szerintem már elég birtokod van". -
rico86 #10788 Srácok van most warbandal vagy napoleonic warsal játszó magyar csoport?
Szivesen csatlakoznék egy ilyenhez. -
TibiLi #10787 Lenne még egy kérdésem ha a játéknál azt irja hogy activation denied azzal mi a fenét kezdjek? -
SaGa Jr #10786 Ha magadnak foglaltad el akkor lesz egy opció, hogy manage garrison (magyarított borzalomban a rossebb tudja milyen hülye kifejezést biggyesztettek oda). Na ott tudsz átpakolni a saját seregedből embereket a várba/városba. A módszer ugyanaz mint ahogy például a rabokat átteszed magadhoz egy győztes csata után vagy épp felveszed a kiszabadítottakat. Csak itt értelemszerűen visszafelé működik a dolog, tehát a saját seregedből választod ki a csapatokat azt átpakolod a kellő számú egységet.
Ha van saját várad akkor amúgy is érdemes eleve ott állomásoztatni a haderőt mert úgy kevesebb zsetont emészt fel a fenntartásuk és jobb csak kicsike csapattal mászkálni. Amikor meg hódítani mész akkor elég kivenni a szükséges mennyiségű embert azt velük támadni az új célpontot. -
Marinecorps #10785 Ha valamelyik király szolgálatában állsz akkor ő dönti el hogy kinek adja a várat. Ha csak becsatlakozol egy várostromba akkor kb semmi esély rá hogy te kapd meg. Ha egyedül foglalod el akkor sem biztos hogy neked adja a király. Nem árt minél jobb viszonyban lenni a királyoddal. A vár elfoglalása után 1-2 nappal nyilatkozik csak a király hogy kié lesz, addig nyugodtan rakhatsz bele katonákat, csak nincs értelme, mert ha nem te kapod meg a várat akkor azokat a katonákat elveszted. -
TibiLi #10784 Sziasztok!
Még csak most kezdtem a játékot igy újonc vagyok és lenne egy kérdésem amikor elfoglalok egy várost vagy várat hogy tudok katonákat rakni bele mivel már jártam úgy hogy elfoglaltam de mivel nem tudtam hogy kell bele katonát rakni igy más rakott bele és azé lett és ez nem valami jó érzés,ha valaki tudna segiteni nagyon örülnék. -
rico86 #10783 Azt irja hogy nem érzékeli a feltelepített játékot a gépemen. -
rico86 #10782 A napoleon telepitő lefagyasztja a total commanderemet. -
Zero 7th #10781 Add meg neki a játék modules könyvtárát telepítési célnak, aztán a játék indításakor a legördülő menüben indítod, mint bármi más modot.
Gondolom. Mert ezt konkrétan nem próbáltam, de minden mást is így kell. -
rico86 #10780 Na valaki segitsen már!
innen töltöttem le a warbandot és napoleon wars telepítője nem érzékelte hogy a warband fel van telepítve a gépre! -
SaGa Jr #10779 Most ugye viccelsz?!
Az egész játék egyik legfontosabb tulajdonsága az intelligence. A legtöbb skill ettől a tulajdonságtól függ. Naná hogy fejlesszed, méghozzá gőzerővel. Nem kell kitolni 30-ra hogy a hozzá rendelt skill-ek 10-ig mehessenek (bár a training 10-es értéken meg pár egyéb skill, például a gyógyító skill-ek mindegyike, szintén hasznos lenne maximális értéken de végülis azok megtaníthatóak másnak, bár ne márt ha jó magas a karakternek is mert a bónuszok a karaktered skill értékéből számolódnak).
A nativ-ban a nősülés előnye, hogy egy raklap right to rule pont jár érte. Már ha rendesen nősülsz és nem szöktetsz. Ennek meg haszna abban van, hogy könnyebben kötnek veled békét, kevésbé abuzálnak a többi királyság lordjai ha magas. A companion-ok is elküldhetőek, hogy növeljék ezt az értéket (3 hétig lesz miatta távol és egy nap csak egy manus küldhető ilyen feladatra, aztán minimum 24 óra kell elteljen de inkább 36 mielőtt egy másikat is elküldesz hasonló feladatra), ám a hatékonyságuk a közelében sincs a nősülés jelentette előnyöknek. Plusz a feleség hasznos segítő a saját birodalmadban. Más szerepe nincs.
Ha meg bekavar a magyarítás, akkor kukázd. Semmi bonyolult nincs az angol nyelvű részében sem a játéknak és többet használ neked is ha angolul játszod. -
nah nagynehezen meglett a nősülés Bergerit lett, az 26 nál elszökik velem. csak tudnám mi előnye van. -
könyv olvasásához intelligenciát hol találom? értelem lesz az? mert magyarítás lehet bekavart :D érdemes arra rakni? -
jah az után szoktam menni, de nem kapok pontot :S most Bergeritet próbálom -
Zero 7th #10775 Igazából szól, ha látni akar. Egy teljes hét, aztán kapsz egy üzenetet tőle. -
köszi a tippet, akkor ezentúl ritkábban látogatom,v agy keresek másik csajt.