Mount & Blade és Warband
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ha bele tudsz piszkálni a programba átírhatod hogy kövessenek, és ne meneküljenek. Vannak is ilyen modok amikbe így mûködik. De ha engem kérdezel, inkább ne tereld a marhákat, szarjál a falvakra, ez nem királyhoz illõ idõtöltés.
Ha én ilyen hülye feladatot kapok, el se vállalom, sõt nem is szoktam vergõdni a nyomorult falusiakkal. Ha épp rabolják õket, akkor megmentem õket a rablóktól, mással nem szoktam velük növelni a viszonyt.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Eredeti vagy tört a játék?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Válaszotokat elõre köszönöm! 😊
Ostromnál a földbe és az egyéb tereptárgyakba fúródott nyílvesszõket lehet begyûjteni. Számszeríj lövedékeire ez nem vonatkozik.
Én azért használok közelharcra egyetlen kétkezes kardot, hogy 2 csomag nyílvesszõt vihessek magammal. (Na meg azért mert bitang erõsek és hosszúak a kétkezesek)
Pedig nem ártana néha ha lenne egy jó hosszú lándzsám, meg pajzsom és egykezes fegyverem, de hát valamit valamiért...
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Sok kényelmi funkcó van benne, új tárgyak, pár új lehetõség, gyakorlatilag a warband tökéletesítése. Nagyon igényes és nagyon jól sikerült mod.
A Prophesy pf Pendor a másik amit ajánlanék mindenkinek. Ez új térképet, és sokkal több tartalmat ad. Nem érdemes elkezdeni amíg jó alaposan utána nem jár az ember hogy is mûködik, itt ewbben a topikban is érdemes visszaolvasni. Kezdõknek nagyon nehéz, hardcore M&B-seknek már nem annyira, de azért van benne kihívás. Nekem ez a kedvencem.
Ha valakit érdekel, egy ideig a Paradox játékokat 50%-os kedvezménnyel adják a Steamen.
Eddig 2 fegyvert szereztem meg.
Mi a feltetele annak hogy elvehessem a fegyveret(itt mindent pls)
Koszi elore is!
Más szempontból meg szerencsés játék ez, megkaptam a második gemet is a noldor lovagi tornán. Nagyjából 10-szer voltam, nem is rossz arány. Ez már a 15. gem amit dob a játék. Kicsit olyan érzésem van mintha feltolták volna a kis seregek spawnolásának valószínûségét. Ha így van, akkor nagyon jó tették.
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Én a Floris egyel korábbi verzióval nyomtam el egy játékot, és az se volt hibátlan.
A Nordok 3-as és 4-es szintû egységei voltak bugosak: ha közel jöttek csatába, kivágott asztalra.
Úgy oldottam meg hogy kicseréltem az egységeiket Vegir egységekre az unit.txt-ben, és nem volt több fagyás.
Neked meg gondolom eredeti van és steames ami frissít automatice a legújabbra. Egy megoldást javasoltak. ne legyél nemes kezdésnél és jó lesz.. vagy várj a javításra..
Ebben a játékban fogom elõször megnézni a királyok fegyvereit, de csak kíváncsiságból, igazából jobb fegyvereket szeretnék.
A rejtett bányákban nem közönséges bolt van. Ott csak akkor szerezhetsz fegyvert ha van nálad gem. Minden fegyver egy kavicsba kerül. Ha rune fegyvert akarsz belõle csinálni, ahhoz még egy gem kell, és egy adag bor, mert az a fazon kicsit iszákos.
Tehát ha már megvan a bánya 2 gem meg 1 bor kell egyetlen rune fegyver beszerzéséhez.
Mindig ugyanazt a zászlót választottad? Lehet hogy kéne nézni olyat ami Warbandban is megvan, hátha akkor nem fagy le.
Lenne par kerdesem.
1.Amikor elfogom az egyik kiraly el tudom kobozni tolle az epic fegyveret gondolom erre ti is rajottetek nah es en mar Konningur Valdis fejszejet es Kadan Bahadur Khan szuper ijjat koboztam el nah most meg tudok kobozni vagy 2 a maximum?
2.Beszeltem Brother Randalf (vagy mi a neve) es megmutatta hogy hol van az Al-Aziz banya.Oda megyek es nem nyitja meg nekem a boltjat csak hogy majd terjek vissza.Hat normalis ez mar 300 napja varom hogy nyissa meg a huje ember a boltjat...
Mikor a többi nép háborúzik, a leghasznosabb elfoglaltságok egyike a lordok kiszabadítása. Járni kell városról városra, és kiszabadítani mindenkit. Jó viszogy és becsület jár érte, ráadásul könnyû csinálni.
- Great Persuader (+1 persuasion) Convert 30 lords to your kingdom
Nem véletlenül, ez is elég kemény dió.
Bár én mikor nem realistic-on játszok, rendezni szoktam magamnak tornákat ötezerért.
És ha van hozzá türelmem így farmolom a honort. Meg a pénzt és a renown-t is.
Legutóbb csináltam olyat, hogy mikor 6 városom lett mindegyikbe felvittem 100-ra a viszonyt tornázással, ami 30-33 kört jelent városonként. Tehát csak ezzel az akciómmal közel 200 honort kaptam. És emellett még persze beszálltam bunyózni ha volt hova, és a parasztokat is megmentettem párszor.
Most nem csinálok ilyet, mert majdnem csalás. Meg mondjuk nincs még olyan városom amelyikbe könnyû a turnament😊
Azért az 500 Honour is csúnyán néz ki. Vagy PoP-ban azért könnyebben gyûlik?
A leggonoszab bachivement amivel a +2 tactics-ot lehet megszerezni, nekem az lesz az az utolsó. Az eddigi játékaimba meg se vártam, rátoltam az utolsó 2 pontot is szintlépéskor hogy meglegyen a 10 tacitcs azt jónapot. Nagyon sok az az 500 csata, nagyon türelmesnek kell lenni, különben sose kapod meg. Ebben a játékomban fogom elõször kivárni ezt az achivementet is.