Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De nincs annyi kitartó új játékos aki így hajlandó végigszenvedni az egészet. És meg is értem. Lehet látni idõnként keres valaki kisebb groupokra is embert és visszaírnak neki majd ha nagyobb lesz menjen vissza és küldje át a másik karijának meg hasonlókat. Ezt nevezem hozzállásnak.
Bármennyire is szeretik sokan ezt a játékot így nem fog menni hosszútávon. Mindig lesznek új mmmok és a régiek jó része jó idõre továbbáll. Egyszerûen azt látom senki nem gondolkodik azon mi lesz az újakkal. Látok olyanokat meg beszélek is velük akik szép csendbe egyedül soloznak és már meg se kérdezik van e valakinek kedve beugrani velük egy dungeonba mert úgy is tudják senki nem válaszol nekik. Funcomnak legalább egy komoly low level tartalmat komoly low level raiddal be kellett volna tennie. Így hogy minden lv80-on kezdõdik így bukta lesz. Bõven van annyi mmo ahol több élményre számíthat a fejlõdés során. Az a gond nem láttok kiutat ebbõl.
Ha valaki új vagy be áll talpnyalónak egy nagymenõ guild-ba, vagy megy... harmadik út a lassú nehéz és rögös.
Artanis
röviden részletezés nélkül írtam.
A lista azt jelenti szerintem, szinte nincs is jelentõs guild aki tartana T1, T2 raidokat az ábra szerint.
pugokat láttok hirdetni, ha valaki fejlõdni akar már szinte csak így tud ezek szerint. Nem nagyon láttok jelentõs guildot T1 -re menni de T2 re se.
A kérdésed jó nem tudom miért tették közé talán állapot jelentés 😊
PUG?, nem tudom, talán mintha fekete sereges hirdetést néha látnék pl. Nem vagyok annyit, néha megyek T1 pugra pár régi ismerõssel egy külföldi raidba kis guild de a srác aki vezeti régi játékos és feltette pl segít olyanoknak akiknek a T3 már nehéz és nem is akarnak menni. Aranypofa népség elképesztõen tudnak örülni egy kis gyõzelemnek a Kyllikki dungeonba is 😊 Szóval kis guildek még szerveznek de nem hirdetik egyszerûen kiírják a chatra hány ember kell ha nincsenek meg.
Azt mondod "Egy dolog jól látszik, már csak T3 és felette van." erre vonatkozott a kérdésem. Hogy mi a rák az a lista? ...mert a listán tényleg csak T3+ van. Ugyanakkor tudom, amit voltál szíves elmagyarázni, hogy a kezdõk is értsék, hogy nincs 3-4 1-2 nélkül.
És akkor újra... Minek teszik közzé ha nem pug? Hol annak a pug listák? Vannak pug listák? Mitõl válik egy raid hivatalossá?
Bocsi a sok kérdésért nem hülye vagyok, csak másik szerveren játszok. Persze lehet, hogy a kérdéseim másoknak evidencia, de tudok eleget a játékról, hogy ne érezzem magam ennek ellenére sem noob-nak. Nem mintha sértene a szó. Mindenki magát minõsíti.
Artanis
A pugok azok T1, T2 néha T3 de inkább az elsõ kettõ és oda kékbe is mennek emberek.
T3-ba nem szoktak kék gearba sétálni mert nincs értelme hacsak nem poénkodni akar valaki. Meg élvezni a szopást.
Artanis
Egy dolog jól látszik, már csak T3 és felette van.
Ezenkívül vannak pug raidek még jópár ahogy látom. Van még választék.
Tegnap este beugrottam, és Odrhn kolléga újságolta volt egy magyar raid amin részt vett. Jó hírnek hangzik.
Vagy itt az ideje kipróbálni azoknak is akiknek annak idején kimaradt.
Artanis
A Thoth-os rész a lacheisbe meg zseniális lett szerintem a video. Nagyon jó a szöveg végig, nagyon kevés mmo-t, játékot láttam ahol ennyire el van találva a világ, a npc szövegei, a questek, minden. És szerintem mostanában nem is lesz másik egy hamar. Még van nagyjából az swtor és kész. Ja igen meg persze a másik funcom játék a TSW 😊
Artanis
-Vistrix (de az raid)
-Amphiteatre (unchained módban)
-House of Crom
Forgotten city és Breach gateway to khitaiban van, ami annó nem volt része az alapjátéknak és gondolom ezért nem ingyenes az a 2 se.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Amit tehetsz figyeled az item shopot szoktak ingyenes akciók lenni mikro idõre tudod unlockolni. A breach meg a forbbiden city az szokott lenni.
Szerk.:
Most nézem, hogy ezeknél lakat van nekem, gondolom free playerként nem lehet bemenni :\
Abban pedig Although-nak van igaza, hogy conan L80-on kezdõdik. A PvP meg epic Khitai gear-ben tigrisháton, legalább 2-3 kimaxolt perk-kel és raid fegyverrel.
Artanis
Az szép hogy tetszik, remélem majd ha már lesz 2-3 lv80-sod nem felejted el amit írtál 😊
Sajnos játékossal továbbra sem sokkal találkoztam, low lvl instába majdnem lehetetlen partit találni.
Ami abszolút pozitívum és nagyon tetszik az a képi világ és a zene.Nagyon tetszik mindennek a dizájnja és a területek(Khitai a kedvencem), tökéletesen illik Hyboria világához, a zene pedig fantasztikus, le is töltöttem a soundtrackeket.
Jó lenne ez, ha nem lenne ennyire halott, mindenesetre meglátom majd 80-on mi a helyzet.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Artanis
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Artanis
mmonomad és pvpista
Meg amik még nem jutnak eszembe 😄
Szóval lesz választék bõven.
Szerintem a pvpsek mindenhonnan, de pve játékosok is fognak szaladni megnézni milyen lesz korábban azt gondoltam fõleg a TERA szerû játékok fognak rosszul járni a megjelenésével, de lehet egy idõre még az swtor is meg fogja érezni. Elég jónak tûnik. És mivel a conan is régi játék az újdonság dolog mûködni fog vissza fog esni a belépõk száma. Ezt talán a khitai kinyitásával ellensúlyozhatják bár nem hiszem. Függ persze milyen konstrukcióba jön ki a TESO.
TSW-n most gondolkodom hogy olcso lett, nem tudom ott teljes értékü játékot kapsz ha megveszed havi dij nélkül?
ha igy van a conan ra is ráfért volna valami ilyesmi 1-2 évvel ezelött
mmonomad és pvpista
Amikor utoljára mentem egy ilyen ostrom eventre 48vs48 volt 2012-ben a cromon, egy jó kártyával géppel nagyon jól futott minimumon. Ami így se volt csúnya. De betettem videokat korábban ahol látni nem fut rosszul persze sok dologtól függ, ma is nagyon ersõ gépigénye van, Utolsó esély a Funcomnak az tényleg 2011 volt, az elsõ f2p nyitás amikor 600e új regisztrált játékos lett napok alatt ezek meg szervereket zártak be és élvezhetetlen lett. Mindegy is most megint kb 200e közönsége lehet max.talán. De ez nem érdekel, mert már nem lennék itt ha izgatna, ilyenek és kész 😊
emléxem hogy annó hogy tébláboltunk BK-n Mi is , felhúztuk a keep-et 2-re találtunk egy másikat gondoltuk majd jól megostromoljuk aztán hiába bökdöstünk GUI-n bármit nem történt semmi. 😞
player city is csak dísz volt 😞
raid is egy merõ bughalmaz 😞
csomó beígért fícsõr nem volt sehol vagy nem mûködött 😞
mehhh kár 😞(
mmonomad és pvpista
továbbá olyan bugra is emlékszem hogy saját várunkban is tudtuk egymást támadni mint guild tagok amig nem voltunk ugyanabban a groupban
csak a world pvp müködött szinte, és jó is volt 10böl 9x csata volt minden szembe jövö playerrel
ugyhogy részemröl minden játékba tennék pvp szervert mert a pve dög unalom
mmonomad és pvpista
Ez az amiért ezt betettem, egyrészt. Nem hiszem hogy mostanában lesz hogy ilyen pvpsek fognak lenni zömmel. Akinek nem csak az számított hogy te piros vagy mert nem esett nekem egybõl hacsak nem stygia karakter volt 😄 Bár függöt a vallásától is.
Nagyon hiányoznak, mert ezt a pvp-t én is szeretem, ami nem az eszetlen gyilkolásról szólt. De ilyen nincs már.