12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • ArtanisNerwen
    Mondhatjuk úgy is hogy szétverték. Én ennek tudatában mentem oda, így nem ért meglepetés. Bár nyilván a környékére sem megyek ha nem volna szükségem raid fegyverre. Én eredmény orientált játékos vagyok... aki csak a fun-ért ment az nyilván jobban élvezte.
  • eurom
    én kérek elnézést
  • ArtanisNerwen
    Ahol én játszok ott nincs olyan fogalom hogy pvp-sek, mert mindenki az.
  • eurom
    szétverték az eventet a pvp sek ?
  • ArtanisNerwen
    Bizony ezt jelenti. Csak ez az event így megint arról szól kinek van nagyobb guildja... a következő évi babazsúrra nekem lesz.
  • Although
    Sajnálom hogy így alakult, de ugyanakkor vitathatatlan ezt jelenti az open world pvp.
  • ArtanisNerwen
    ...hívtak hogy "hé, Arta gyere már sárkira tarantiába" mondom hogy nem az engem nem érdekel, hogy amíg sárkányt ölünk addig az iron will és nigth watch nagy koalíció üti a hátunkat. Azt mondjuk ugyan már, képzelődsz, borúsan látod a dolgokat, megvédünk... stb. Meg egyébként is lezavartunk már három sárkány semmi pvp nem volt.
    Oda megyek tényleg nyugi van néha jön valami bátor és elkezd ugrálni közöttünk a többiek félig agyonverik mire valaki behívja... vagy teljesen agyonverik. Ott várunk már egy órája night watch sin is kerülgetni kezd minket gondoltam ahol egy van ott több is lapul... de behívják. Ne hogy már nyugi legyen jön 59es P4 sin keménykedni megpróbálja többször is kinyírni az L80as conqueror-om, teljes sikertelenségre ítélve... de mindig újra próbálja, ha vissza ütök elszalad. Ha utána futok akkor lesben álló ranger haverjával(L80-as) próbálkoznak közösen mivel ebben a felállásban nem esélytelen a dolog én eredek futásnak vissza a többiekhez. Kezdek már ideges lenni amikor megjelennek black steel-ek egyik a másik után szép lassan és közénk sétálnak, így utólag már tudom hogy stopperolták az időt, hogy mikor jön a sárkány. Szóval neki is álltak megtisztítani a terepet.. ilyen full T4 P10 felállásban nyomatták a dolgot úgy hogy a legpofátlanabbakat leszedtük de egyre több jött. Nehéz tüzérséggel támogatva. Éppen el is hullottunk mire megjött a sárkány... pontosan kiszámolták. Még arra is volt energiájuk hogy PvPzenek sárkány raid közben. Utálom, hogy mindig igazam van, csak a ganker guild nevében tévedtem, azt viszont kristály tisztán láttam, hogy mi fog történni. Azért vissza mentem és kinyírtam két black steel-t amikor a többségük már elment és csak a lemaradók voltak ott.
  • ricsaj
    Gz FC....
  • Although
    késett, kb fél hat vagy úgy.
  • ricsaj
    Mikor volt?
  • Although
    Nem volt rossz, kicsit hátra álltam, voltak rendesen. számítottam erre, kicsit letarolta a népet, Vistrix :D De szép győzelem volt.
    UI: túl sok régi emléket hozott elő, ahogy néztem a tömeget, régi arcok jelentek meg úgyhogy lelépetem. Kicsit többet vártam, de nem volt rossz.
  • ArtanisNerwen
    Ezzel én is egyet tudok érteni. Viszont akik leülnek egy ilyen mese délutánra mások által real-time begépelt szövegeket olvasni legkevésbé sem az árnyékokon akadnak fent. Szerintem fel sem tűnik nekik. A legtöbb szerepjátékos úgy van vele hogy mindegy milyen grafikája van. Némelyiknek még az is mindegy, hogy van-e grafikája.
  • PiszkosFred
    Szebb, ennyi a lenyeg. Promo kephez az ember hasznaljon arnyekot, az a 2 percet amig lo 2-3 kepet - meg ha 6-10 fpssel "robog" addig akkor is -, kibirja egy otvar regi konfig is :)
  • ArtanisNerwen
    Egyébként én is árnyékokkal játszok mert szebb úgy. És bírja a gépem. De látom, hogy jelentős a különbség terhelésben. Ami persze nyilván valamennyire konfig függő is... de tény képtelenség árnyékolást úgy megcsinálni, hogy az ne lenne számottevő terhelés.
  • ArtanisNerwen
    jogos egyetértek :)
  • Although
    Egyébként vistrix nem sárkány a conan mítoszba tudatommal nincsenek sárkányok :)
    Vistrix

Ja és nem kell bántani Artanist, kicsit túlreagálta. Fontos volt megjegyezni nem mindenkinek van jó gépe :) Na megyek megnézem a show-t :)
  • eurom
    jogos egyetértek
  • PiszkosFred
    Jo, ez szubjektiv, nalam minimalis volt az elteres, masnal mas konfigon gondot okoz. Oke, akkor csak az en hulyesegem, hogy ha egy cikkhez/promonak/stb akarok screenshotot gyartani, akkor arra a par percre bekapcsolok mindent, hogy jol nezzen ki a vegeredmeny. :) A sarkanyos kepen vannak effektek, arnyekok, stb, es mennyivel masabb az osszhatas, mint a kocsmai ures-az-egesz kepen. :) Na mindegy, #szorszalhasogatas vege.
  • ArtanisNerwen
    Terhelést illetően tényleg nem vészes :) Csak éppen fele annyi FPSed van árnyékokkal mint nélküle.
  • Although
    Igen szerintem is, pár hete a thunder folyónál voltamm egy régi ismerősnek segíteni, volt ott valahol egy liget, ahol a faágak között besütött a nap, és az árnyékos részre egy fény sugár vetült, tudom ma már sok szebb játék van mint ez, de akkor is, az valami csodás volt :) Pont úgy állt az idő, kialakult ez a pillanat és pont ott mentem, szóval szép volt. :)
  • PiszkosFred
    Szokatlan, mert nagyon jo arnyekok vannak a jatekban, es abszolute nem veszes a terhelest illetoen. Azert volt furcsa, hogy ha mar csinal valaki egy screent, legalabb arra az idore nyomja be az arnyekokat. Ugy illik :)
  • ArtanisNerwen
    Ha nem tudsz angolul vagy nem szereted a külföldieket akkor Crom-ra menj, mert csak ott van magyar guild.
    Ha fontos a PvP, akkor viszont Fury. Most van Fury-n két magyar vezetésű nemzetközi guild is, az egyik az enyém Justice néven, a másik ABE guildja a Hand of Stygia. Ez azt jelenti, hogy kaphatsz segítséget magyarul is de ha részt akarsz venni a guild életében, akkor kell legalább alapszintű angol.
  • Although
    Ja furcsa volt nekem is, de egy ponton érdekes tud lenni, ha kipróbálja az ember és tényleg olyanokkal akik tudják az adott lorét és világot a beszédet és egyebet. Akkor lehet egy pont hogy megfeledkezel a külvilágról egy rövid időre és csak az van :) De én se járok már nagyon rég volt.
    Egy ponton hiányozni kezdenek azok akikkel játszottad ezt és így már nem az igazi. A magyar barátaim, kettő, úgy vannak amíg van mennek. Pl. erről az eventről is tőlük hallottam.
  • Although
    Egyénfüggő, elég részletesen lehet állítani a dolgokat. Kinek milyen gépe van. ahogy látom főleg északi népeknél, gondolom van xbox ahol van, a többiek meg olyan gépet vesznek ami célnak megfelel mondjuk. Sokuknak még olyan video kártyája sincs mint nekem. Lehet Asfridot nem érdekli hogy fullos gépe legyen. De nem tudom.

Nem véletlen puritánoknak hívják a vallás ezen irányzatát. Mindenesetre ez lehet egy példa arra miért állnak úgy ahogy állnak és a déli népek meg szintén úgy ahogy. De ez messzire vezet :)
  • eurom
    a RIFT-ben 2 óránként jön egy ilyen mindegy melyik térképen vagy :D

ezeket az eventeket meg sose értettem, párat láttam de mindig ültek valahol és beszélgettek ennyi valahogy egy jo könyvbe jobban bele élem magam mint a monitorba -mv

• PiszkosFred
    Arnyekok direkt nincsenek?
  • Although
    Másik kép szintén most láttam a hivatalos forumon. Rég nem voltam rp evente,t nem is emlékszek már mikor, de lehet van akit ez érdekel.Kis event a cromon, Ők az Asgardian exiles és ymir-t követik. Jók lehetnek, majd körbekérdezek milyenek.
  • Although
    Találtam egy képet. Hihetetlen hogy 5 év után először lesz rendes szülinap talán.Megyek megnézem kezdés 17h magyar idő ha jól láttam. Lehet Vistrix kijön a dungeonjából? Oké a winter season event nagyon jó volt, mondjuk más nem is volt :D. viszont ez új lesz, ha a fable nem Micimackó jelenti hanem ezt :)

• Although
    Elvileg kell lennie az account oldalon is meg az ingame shopban de az szerintem drágább, mint az ilyen külön oldalakon levő.

Más: Láttam szerveznek valami szülinapi eseményt? "Fables" monster. Remélem nem valami debil hülyeséget talált ki az új banda. Elsírom magam ha ebből is valami rózsaszín szart csinálnak. :)
  • Charon22
    Ha INNEN veszem a RotGS-t szerinted jó lesz? Szerinted megbízható ez a hely?
    Esetleg nem tudod honnan érdemes beszerezni? Az AoC oldalán és a fiókomra belépve sem találok vásárlási lehetőséget. A neten meg alig találok kulcsot és gondolom ráadásul csak az EU-s a jó nekem...
  • ricsaj
    Khitai karit csak akkor tudsz csinálni, ha megvan a RotGS.
    Ez igazából csak annyi, hogy ferdeszemű karid lesz, mert nincs új class.
    Amíg nem vagy 80 addig igazából se a RotGS, se a premium nem ad előnyt.
    Utánna viszont mind2 kell.
  • Charon22
    Jah még annyi, hogy a lentebb leírtak szerint szerinted mivel járok jobban, ha befizetek 1 hónap prémiumot vagy ha olcsóért találok egy webáruházban Age of Conan: Rise of the Godslayer és azt hozzáadom a fiókomhoz.

Vagy ebbe a mostani ingyenes modellben a Rise of the Godslayer már is igazán használható tehát csak pénzkidobás lenne (lehet nem is lehet már aktiválni) nem tudnék Khitai karit csinálni?
    Ilyenformán meg még a prémiumra is elő kéne fizetni és csak dupla pénzkiadás lenne a vége?
    Melyik verziót csináljam szerinted?
  • Charon22
    Köszi a segítséget.
    Annyit hagy kérdezzek még, hogy az úgy működik, hogy befizetek 1 hónap prémiumot és ha jól értem ezután lehet Khitai karit csinálni.
    Majd 1 hónap után megint free leszek nem fizetek elő, akkor tudom folytatni ezt a Khitai karit ha a második karakter slotban van és az alapjáték területén fel tudom húzni lvl80-ra is akár?
    Ha jól látom Gateway to Khitai területre még ingyenesként is be tudok majd menni később is. Bár 1 hónap alatt biztosan nagyobb szintű leszek mint 40 gondolom.
    Tényleg akkor mi van ha prémium előfizetőként mondjuk egy Khitai magas szintű helyen lépsz ki ami nem ingyenes, majd visszamész pár nap múlva játszani és lejárt az előfizetésed?
    Esetleg visszadob a játék az ingyenes Khitai alacsony szintű területre mondjuk a fővárosba és onnan megint mehetsz az ingyenes területekre?
  • Gaben78
    Ha full magyar guildbe szeretnel lenni akkor : Crom - A fekete Sereg .
    Khiati kari premium, kezdő ter: Gateway to Khitai. 80ig az instak nyitottak már free-ben is. Invelni tudlak ha gondolod (Egaby,Egancer,Egahoxe)
  • Charon22
    Sziasztok! Most gondolkozom a játék újrakezdésén, mert 2008-ban még nem volt elég kiforrott és befejeztem, de úgy hallottam mára már sokkal jobb lett. Ezért arra jutottam adok neki még egy esélyt.

Kérdéseim, hogy melyik szerverre lenne érdemes mennem? Jelenleg Fury-n van egy 51-es karim, de valószínűleg kezdek egy újat. Már töröltem is egy kb lvl30-as conqueror-t, hogy helyet csináljak egy rangernek.

Szeretem a pvp-t, de jó lenne egy teljesen magyar klán tagjának lenni, ilyet találni még a Fury-n vagy Crom-ra kell mennem ha magyarokkal akarok együtt játszani?

Másik kérdésem, hogy Khitan karaktert, csak prémium előfizetéssel lehet csinálni? Vagy ha INNEN megveszem a kieget már kreálhatok free acc-ról is ha a kulcsot hozzáadom a fiókomhoz?

Egyenlőre Khitan karit szeretnék, mert ez tetszik a legjobban kinézetre, de előfizetést egyenlőre nem vásárolnék csak max a kieget, mert nem tudom most majd mennyire jön be a játék. Ez megvalósítható lenne?

Khitan karakter is ott kezd mint a másik három vagy annak valami más kezdőterülete van ahol szintezik alacsony szinten?
  • ArtanisNerwen
    Egy helyen játszunk, de gyökeresen más stílusban. Azt el kell ismernem, hogy te gyorsabban jutsz előre... még sem érzem azt, hogy cserélnék veled vagy nekem is hasonló utat kéne járni.
    Engem még nem ismernek Kheshben... nem is hiányzik.
  • Gaben78
    Leszálltunk már vajon az USA-ban ? :D
  • Although
    :-)
  • ricsaj
    Amúgy valóban nem így kezdem, ez csak akkor van ha a szép szó nem használ.. de amúgy egyre több esetben használ, mivel szinte mindenki ismer aki keshbe eljár néha..
  • ricsaj
    Nem a szöveg a lényeg^^
    De a HoXomon kívül amit még ragen húztam föl egy karimat se kellett én húzzam, mert "segítenek" nekem a szintezésben^^
    És azoknak a guildtagoknak is szoktam segíteni, akik DMCben akarnak fejlődni.. én lusta vagyok, hogy ott grindeljek, de leölök mindenkit amíg nem kapnak helyet egy grpban azok akiket szinteztetni szeretnék...