12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Although #11673 Nem hinném az számít béna e vagy sem. Az aquilonián ez nem volt téma. Neki így megy nekem gyengébben neki jobban nem számított. Csak a fury buziknak akik átjöttek :D Bár mondom nekem a vége jutott csak akik nagy aquiloniások voltak az Drutar pl. -
Although #11672 :-) -
#11671 Emlékszem amikor a szerverösszevonás után az aquilóniai "RP-s buzik" elkenték a szánkat siegen.
Linken áltunk a dologhoz, mert mit tudhat 1 noob aquiloniai a pvpről.
Igazából a többség tényleg béna volt, de ők nem.
Tombstone+Exalted -
Although #11670 Hát igen :) Ez a szép benne nem egyformák vagyunk de értem mi vonz ebben a pvp az amit tényleg nem lehet megunni. Anno összejött kb 2000 kills és kb 4500 death de sose érdekelt egy olya nem volt köztük amit ne kemény harcban nyertem volna :) Jó volt mert anno még úgy is tudtam nyerni néha a billentyűzet virtuózok ellen hogy túljártam az eszükön nem azt csináltam amit vártak :) Ma ez már nem megy :) Így abbahagytam. De ott voltam párszor mikor Galadhék sarokba szorították az oroszokat :) Csakhát pár nap múlva kétszer annyian voltak, jöttek. :) Na mindegy pont neked mondom :D -
Although #11669 Nem kell támadásnak venni, de ők nem egyedül csinálták. Akkor még volt értelme, ma már nincs kiért. Gondold el milyenek lehetek anno ha még egy alapvetően nem rp játékosnak mint Abe is hiányoznak. :) -
#11668 Amúgy legutóbb amikor velük játszodtam visszatért a hangulatom a játékhoz, mert pont úgy játszodtak, mint mi régen.
Ventri jó zene és ölsz minden noobot aki éppen útba esik.
Mondjuk ők vadászni csak borira jártak, de sok ember útba esik 2 insta közt
ló, vagy épp tigris háton. -
#11667 Igazából ők mostanság mindenkit megölnek aki velük szembejön és nem ismerik^^
Mondjuk Galadh pont nem játszik már, de gondolok most Numira Marlarra és Indiára.
De sajnos ők is kikoptak már szerintem.
Pedig remek RP eventeket csinált Numi még furyn is, csak hát egy idő után megesett, hogy senki se ment rajta kívül és feladta. -
#11666 Neked vannak információid arról mennyire vagyok hatékony? -
Although #11665 Az Aquilonián is működött hasonló. galadhék vadásztak az idiótákra hasonlóan mint Artanis, csak nagyobb hatékonysággal, volt lista is, elég sok furysnak elvették a kedvét az átjárástól. Tényleg az a kérdés játékosoknak kell e ezzel tölteni az idejét? -
#11664 Látom megtaláltad hol olvastad félre. Szó nincs arról hogy a játékosok egymásra pakolnak vérdíjat. Elmagyarázom; Amikor valaki megkapja a criminal flag-ot, ahogy most is, akkor kihirdetésre kerül egy szerepjátékos hangulatban megfogalmazott szöveg, aminek az üzenete az hogy "vérpistikék ide, mert itt dől a PvP XP". Ugye így már tiszta hadoválok? -
eurom #11663 akkor nem lepödtél meg :) -
#11662 Ezert irtam, hogy rika kiveteltol eltekintve :) A forumos meghirdetes es utalas csak atmeneti megoldas, nagyon sok mmo-ban megjelent, de ugyanazzal a lendulettel el is tunt. -
eurom #11661 amugy meg az swg rendszere volt a legjobb megöltek feljött egy ablak akarsz vérdijat tenni arra aki épp megölt igen ,mennyit? és már bent is volt a bounty hunterek termináljában az illetö ahonnan gond nélkül fel lehetett venni a küldetését .
-
eurom #11660 meg fogsz lepödni ,de az a vérdijas móka müködött induláskor olyan kezdetleges módon, hogy forumon tették közzé a neveket pénzt és linkelni kellett a hulla képét
és utalták ingame utána a vérdijat.
-
#11659 "Meglehetne indítani egy PvP RP szállat azzal, a killer fejére vérdíjat tűznek ki, némi ezüst vagy arany, és mondjuk pvp xp bonusz képében. Ezt ki lehetne hirdetni egy server messege-el, és megindulhatnának az egymással is versengő fejvadászok."
Ok. A mondatot olvasva azt hittem, hogy jatekosok altal kituzott verdijrol beszelsz, de ezek szerint te automatizalnad a dolgot. Sry. (mert minden rendszert, amelyet emberek iranyitanak, elobb utobb kaoszba es/vagy hatalmi harcokba torkollik) -
#11658 Nem -
SovereignXY #11657 Na sikerült belépni.
De van egy gondom/kérdésem. Egérre nem lehet beállítani az alap támadást? Nagyon élvezném. -
#11656 Látom valami dereng... de az kevés. Konkrétabban de abban a stílusban ahogy felvetetted; Necronak necro staff-ra esélyt sem adni. És ez lopás kategória... legalábbis nálam. -
#11655 elvileg az EUra regelsz, habár kitudja és ha beléptél az accodra onnan ugyanazt a clienst töltöd le. -
SovereignXY #11654 Van külön EU meg US. Ha minden igaz. Vagy több szerver. Lehet rosszra reggeltem volna?
De válszatani nem lehet. 2. A főoldlaon ottvan, hogy free to play ott reggelek és alatta tölthetem is le. Gondolom akkor csak uygan arra a szerverre reggelek mint amit letöltöttem klonest. -
TomStorm #11653 A Hódító brutál jó.Igaz nagy Guardian 'rajongó:) vagyok már jó ideje de itt a Conqueror is kemény nagyon.
Nehéz választani mert tényleg mind3 Soldier ütős:)
Templar sötét mágiát is használ így én azt mellőzöm de ennek ellenére látványos class.
Guardian meg nem használhat nagy kétkezes kardot ami nekem 'must have kategória így marad a Hódító!:)) -
#11652 jav: demo staffot pomnak NEM adni -
#11651 clan nem RP guild és demo staffot pomnak adni még nem lopás:D
amúgy a tombstonera gondoltam, de ja kb hasonlóan jó hangulat van mind2 guild ventrijén+rádió iszonyat hangulatos zenékkel.
Csak úgy pillogtam amikor clan ventrijén megszólalt a gyöngyhajú lány. xD -
#11650 nekem olyan akkor volt amikor gyorsan akartam belogolni 1más után 2x.
gondolom vársz 1 pár percet és elmúlik neki. -
#11649 AZ király... te vagy a harmadik aki jelszót változtat -
SovereignXY #11648 ÖÖÖ... miért nem enged be? Azt mondja autentikésön féjlur. akkunt menedzsmentre nyomok ott beenged. jelszót is változtattam nem enged. :( -
SovereignXY #11647 Kösztök mindeki! -
#11646 Egyik guild sem lopott tőlem annyit mint clan of free city.
De nem utálom őket kollektív... csak nem bízom bennük nem megyek velük. Néhány prominens tagjukat leölöm mert lopott. -
#11645 Nem ezt nem tudtam... Szinte sosem találkozom murderekkel. Ha vannak is ilyenek azok többnyire csőbe húzott noobok. Expert játékost nem lehet ilyenbe behúzni. -
#11644 A szerepjátékosok nem mind menekültek el, csak azok akik nem voltak méltóak ezzel a játékkal játszani^^ na meg azok akik megúnták hogy kevés ember van...
Még mindig van 2RP guild a szerveren és ismerek a free cityben is 1 jópár RPert akit nem zavar a world pvp SŐT!
mind2 guildet ismered az egyikben én vagyok a másikat meg utálod:D -
#11643 Olvas kicsit vissza mert valami félre érthettél. Én ilyet nem írtam, hogy valaki valakire vérdíjat ajánl... persze ezt is meglehet egyszerűen csinálni de nem is gondoltam erre, mert ennek semmi köze a kriminál rendszerhez -
#11642 Ha jól értem arról beszélsz, hogy bár programozás tényleg csak ennyi de a hatása az lehet, hogy azok akik nem szeretik az ilyetén szerepjátékokat csak észnékül tovább minizni world-ben azok egy része abba hagyja.
Hát... van ebben igazság... a természetes szelekció működik a szerveren. Azok a szabályok alapján amit létrehoztak. Mivel a szerepjátékosabb játékosok elmenekültek, funcomék hagyták hogy a vérpistukák kiszorítsák őket, kockázatos elindulni egy teljesen más irányba... még ha látszik is, hogy ez az út az önpuszításba vezet. Következmény lehet hogy kevesebb szerepjátékos jön vissza mint ahány pistuka megy. Ez már marketing... nem értek hozzá. -
#11641 Nem tudom tudsz-e róla, de ilyen van a játékban, de csak murdererre szól.
Régen úgy volt, hogy akárhányszor megölhetted és mindig a maximum XP-t adta értük, de most már csak a simához képest dupla -
#11640 Unatkozok. Van kismillio goldom. Teged utallak. Ki akarok b*szni veled. Fogom, es folyamatosan ajanlom a verdijat a fejedre. Jo lesz? :)
Nem vagyok a rendszered ellen, ne ertsd felre, de hajlamos minden gamer ugy kezelni a jatekfejlesztest, mint a magyarok a focik. "aki egy meccset mar latott, az egybol szovetsegi kapitanykent kezeli a dolgokat"...
Bar ilyen egyszeru lenne, egy szorzo es csok, kesz is... hat nem :) -
Although #11639 Szerintem igaza van frednek ez nem csak ilyen matek. Egy ilyen lépésnek mindig következményei vannak, elvesztett, esetleg nyert játékosokban. Az mmo nem egy könnyű műfaj. :) -
#11638 Egyáltalán nem bonyolult. Nem tudom értesz-e valamit a programozáshoz. Néhány sor az egész. A PvP XP számító algoritmusba be tesz egy feltételt;
Ha az elhunyt kriminal volt, akkor PvPXP *2 = PvPXP ... a fejvadásznak.
Ennyi az egész...
Mindezt meghirdetni sem bonyolult le van kodolva a játékban a kriminal csatorna, ki-be kapcsolható, megoldható egyszerűen, hogy feldobjon egy űzit mindenkinek aki nem kapcsolata ki, hogy "Vérpistuka getting bounty hunt flag by criminal activity on Northern Grassland"
És akkor mindenki tudja hogy mostantól számítva pistuka dupla PvP XP félórára. Amíg valaki el nem kapja. -
Although #11637 Jó javaslat!!!! -
Although #11636 Nos tapasztaltam :) A guard a top a barbommal "órákig" ütöttem de semmi. :) Persze nem vagyok egy nagy szám így nem mérvadó :D De a guard az egyik top class a pvp-ben -
#11635 T4 hoxomat(de akár pvp ruhában is lehetek) 1 ütéssel verik a barbik...
barbi meg a guard 2 röhejesen elszart karakter.
van guardianom, de azért nem játszok már vele, mert már pvp4 óta semmi nem öli meg, és addig se volt gyönge. 80on 1hét volt a pvp4 bori nélkül. -
Although #11634 Milyen fura olvasni a hozzászólásokat :) így mindig azt érzem bár nem egy d&d de ez még egy igazi old school fantasy rpg volt :) Szép-szép az swtor de nem fantasy, persze az is jó lett. :) Mindig úgy mondom a Dragon Age originsel zárult le ez a korszak, a conan 2008-as egy-két évvel a neverwinter nighs 2 után :)