12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Although
    Hehe mindig vagy nagyrészt bejön amit mondok. Így szép lassan ki fog halni ez a játék. Elhiszem hogy az elit résznek unalmas a T1, T2.

De nincs annyi kitartó új játékos aki így hajlandó végigszenvedni az egészet. És meg is értem. Lehet látni időnként keres valaki kisebb groupokra is embert és visszaírnak neki majd ha nagyobb lesz menjen vissza és küldje át a másik karijának meg hasonlókat. Ezt nevezem hozzállásnak.
    Bármennyire is szeretik sokan ezt a játékot így nem fog menni hosszútávon. Mindig lesznek új mmmok és a régiek jó része jó időre továbbáll. Egyszerűen azt látom senki nem gondolkodik azon mi lesz az újakkal. Látok olyanokat meg beszélek is velük akik szép csendbe egyedül soloznak és már meg se kérdezik van e valakinek kedve beugrani velük egy dungeonba mert úgy is tudják senki nem válaszol nekik. Funcomnak legalább egy komoly low level tartalmat komoly low level raiddal be kellett volna tennie. Így hogy minden lv80-on kezdődik így bukta lesz. Bőven van annyi mmo ahol több élményre számíthat a fejlődés során. Az a gond nem láttok kiutat ebből.
  • ArtanisNerwen
    Szinten teljesen ugyanez van Fury-n. Annyi különbséggel, hogy pug se nagyon van... A friss L80asok is mennek T3azni kékben, úgy hogy a guild keménymagja T4 gear-ben elviszi őket is.
    Ha valaki új vagy be áll talpnyalónak egy nagymenő guild-ba, vagy megy... harmadik út a lassú nehéz és rögös.
  • Although
    Én hibám és nem voltam ideges kicsit se :-)
    röviden részletezés nélkül írtam.
    A lista azt jelenti szerintem, szinte nincs is jelentős guild aki tartana T1, T2 raidokat az ábra szerint.
    pugokat láttok hirdetni, ha valaki fejlődni akar már szinte csak így tud ezek szerint. Nem nagyon láttok jelentős guildot T1 -re menni de T2 re se.
    A kérdésed jó nem tudom miért tették közé talán állapot jelentés :)
    PUG?, nem tudom, talán mintha fekete sereges hirdetést néha látnék pl. Nem vagyok annyit, néha megyek T1 pugra pár régi ismerőssel egy külföldi raidba kis guild de a srác aki vezeti régi játékos és feltette pl segít olyanoknak akiknek a T3 már nehéz és nem is akarnak menni. Aranypofa népség elképesztően tudnak örülni egy kis győzelemnek a Kyllikki dungeonba is :) Szóval kis guildek még szerveznek de nem hirdetik egyszerűen kiírják a chatra hány ember kell ha nincsenek meg.
  • ArtanisNerwen
    ... én nem azon szerveren játszok. De azért a játékról van némi fogalmam. Szóval akkor most higgadtan kezdjük előröl és ne idegesítsd fel magad ha több kérdésem is van egy posztban.
    Azt mondod "Egy dolog jól látszik, már csak T3 és felette van." erre vonatkozott a kérdésem. Hogy mi a rák az a lista? ...mert a listán tényleg csak T3+ van. Ugyanakkor tudom, amit voltál szíves elmagyarázni, hogy a kezdők is értsék, hogy nincs 3-4 1-2 nélkül.
    És akkor újra... Minek teszik közzé ha nem pug? Hol annak a pug listák? Vannak pug listák? Mitől válik egy raid hivatalossá?
    Bocsi a sok kérdésért nem hülye vagyok, csak másik szerveren játszok. Persze lehet, hogy a kérdéseim másoknak evidencia, de tudok eleget a játékról, hogy ne érezzem magam ennek ellenére sem noob-nak. Nem mintha sértene a szó. Mindenki magát minősíti.
  • Although
    Honnan veszed a kék gear, ezek guild raidok szite mind t3 szettbe szaladgál a T4-re. és már ott is jópár guild végzet.
    A pugok azok T1, T2 néha T3 de inkább az első kettő és oda kékbe is mennek emberek.
    T3-ba nem szoktak kék gearba sétálni mert nincs értelme hacsak nem poénkodni akar valaki. Meg élvezni a szopást.
  • ArtanisNerwen
    Nem igazán értem mit látok a táblázatban. Azt mondod ezen kívül vannak még pugok. Ezek nem pugok? Akkor miért vannak közé téve? Hogy csinálnak T3at, alap kék gearben? Vagy mi van rajtuk amikor becsobbannak T3azni friss L80-as karival?
  • Although
    Futó hivatalos raidek.
    Egy dolog jól látszik, már csak T3 és felette van.
    Ezenkívül vannak pug raidek még jópár ahogy látom. Van még választék.
  • Gaben78
    Nem volt mindenki magyar,de már nagyrészt ! Igyekszünk . . .
  • Although
    Úgy néz ki az új csapattól már hírlevelet se kapunk havonta :)
    Tegnap este beugrottam, és Odrhn kolléga újságolta volt egy magyar raid amin részt vett. Jó hírnek hangzik.

• ArtanisNerwen
    Ha nincs más, akkor vissza kell jönni aoc-ozni.
    Vagy itt az ideje kipróbálni azoknak is akiknek annak idején kimaradt.
  • Although
    Nekem is volt vele pár órás gond :) Mondjuk a lv80-as részen még jobban elakadtam anno háromszor mentem vissza mire meglett :)
    A Thoth-os rész a lacheisbe meg zseniális lett szerintem a video. Nagyon jó a szöveg végig, nagyon kevés mmo-t, játékot láttam ahol ennyire el van találva a világ, a npc szövegei, a questek, minden. És szerintem mostanában nem is lesz másik egy hamar. Még van nagyjából az swtor és kész. Ja igen meg persze a másik funcom játék a TSW :)
  • ArtanisNerwen
    Ez volt az első hely ahol megakadtam. Nem is sikerült rájönnöm mi a megoldás az első karimmal. Mondhatni véletlen sikerült hosszas küzködés után. Értékelhető segítséget nem kaptam az akkori guild-omtól. A második karimmal már csak rájöttem hogy kell.
  • Although
    destiny quest lv60
  • ricsaj
    A régi mapokon az összes insta ingyenes 3 kivétel:
    -Vistrix (de az raid)
    -Amphiteatre (unchained módban)
    -House of Crom
    Forgotten city és Breach gateway to khitaiban van, ami annó nem volt része az alapjátéknak és gondolom ezért nem ingyenes az a 2 se.
  • MaRee
    Sajnos nem az.
  • ArtanisNerwen
    Tudomásom szerint forgotten city free
  • Although
    Hát akkor pech, de vannak jó dungeonok a noble districtbe is de azok grouposak. Nekro kazamata, main system pl.
    Amit tehetsz figyeled az item shopot szoktak ingyenes akciók lenni mikro időre tudod unlockolni. A breach meg a forbbiden city az szokott lenni.
  • MaRee
    Már eljöttem Tarantia Noble Districtbe, de ha tényleg jók visszanézek, nem sietek sehova.

Szerk.:

Most nézem, hogy ezeknél lakat van nekem, gondolom free playerként nem lehet bemenni :\
  • Although
    Ha gatewaybe vagy a Forbbiden city-t meg a Breacht mindenképp nézd meg solo dungeonok!
  • Although
    igen ez a hivatalos szlogen. Annyi az eltérés én is inkább a low level pvp-t szerettem, és köpök a lv80 felettire :) A low level az még adja azt a feelinget, amilyen eredetileg 2009-ben volt ez a játék :) Mikor nem a gear meg a szint számított :)
  • ArtanisNerwen
    Igen, én is pont ezeket éreztem, azzal a különbséggel hogy én PvP-n kezdtem 2011-ben és hemzsegtek a visszatérő PvP fanok a conall völgyben. Jó lett volna egy nyugodtabb környezetben kitapasztalni a játékot.
    Abban pedig Although-nak van igaza, hogy conan L80-on kezdődik. A PvP meg epic Khitai gear-ben tigrisháton, legalább 2-3 kimaxolt perk-kel és raid fegyverrel.
  • Although
    Nem tudom tegnap este voltam bent, 22.00 körül és ha jól láttam egyébként legalább három random csapat keresett embert a sanctumra. Meg is lepett hétközbe nem szokott ennyire menni.
  • Although
    Jók a szövegek is ha megállsz olvasni miről beszélnek az emberek, nagyon ott van, nincs hangja mégis azt érzed ez a világ él jobban mint sok solo játék, nyilván nem SWTOr szint sok szempontból. De ott pl nekem sokkal egysíkúbb volt a multi terület a Conan után. Elég egy kaptafára épül rá. De azt jól megoldották. Az npc-k élnek csak valahogy nem változatos. Ez meg az.
  • Although
    *groupoznod
  • Although
    Szintezés lv50-ig jól megy aztán nehezebb és nehezebb lesz a legnehezebb a lv70-80. Tökéletes pszichológiával építették fel. Látszik idestova 20 éve vagy régebb óta csinálják. Ott már muszáj lesz groupoznom mert különben lassú lesz nagyon. De ez az SWTOR-ba is így van csak az lv50-es rendszert használ.
  • MaRee
    Majd meglátjuk, messze van még a 80. Tetszenek egyébként az ilyen kis hangulat javító elemek is, pl hogy az erdőben a farkas kergeti a nyulat, a városban a kutya a macskát, a katonák kockáznak a barakkokban és stb. Nem csak úgy állnak céltalanul az npc-k egyhelyben egész nap.
  • Although
    Ne izgulj :) nem hallott. :) Sajnos lv80 rájössz miért ilyen ez a játék. Igazából ott kezdődik el igazán.ott van a frakció rendszer és az új dungeonok zöme is lv80-as. Hogy teljesen lásd 2010 óta egy darab low level terület a gateway of khitai jött be és 6-7 lv80-as. Eszméletlen módon csak a max level dolgokat nyomják. Azért szombat vasárnap néz rá déltől már elég sokan lesznek. Vasárnapig így lesz aztán megint csak a lv80 működik.
    Az szép hogy tetszik, remélem majd ha már lesz 2-3 lv80-sod nem felejted el amit írtál :)
  • MaRee
    Na feltornáztam a barbim 40-re, egész jól és gyorsan lehet haladni. Viszont tetszik, hogy nem olyan casual friendly a játék mint az új mmo-k többsége, pl a 40-es lóért is igen csak meg kell dolgozni (80 körüli silverem van így 40-ön, nem tudom béna vagyok-e, vagy ez normális), plusz vannak igencsak meleg helyzetek questelés közben, van amikor alaposan végig kell gondolni, honnan közelítek meg egy helyszínt.
    Sajnos játékossal továbbra sem sokkal találkoztam, low lvl instába majdnem lehetetlen partit találni.

Ami abszolút pozitívum és nagyon tetszik az a képi világ és a zene.Nagyon tetszik mindennek a dizájnja és a területek(Khitai a kedvencem), tökéletesen illik Hyboria világához, a zene pedig fantasztikus, le is töltöttem a soundtrackeket.

Jó lenne ez, ha nem lenne ennyire halott, mindenesetre meglátom majd 80-on mi a helyzet.
  • Torzonborz
    Az , kóreai. Viszont sajna el kell fogadni hogy egyelőre a jobb mmok onnét jönnek. Ott van pénz rá. Nyugaton nem mernek ilyenekkel kockáztatni vagy csak kis garázsfejlesztők - lásd Salem - ami nem igényel túl nagy befektetést.
  • ArtanisNerwen
    Az, hogy nem olyan vérgőzös egyáltalán nem baj. Találtam képeket, tényleg jól néz ki! De némiképpen szkeptikus vagyok mert látom a hieroglifákat, ami egyértelművé teszi, hogy valami távol-keleti fejlesztés. Szerintem Fantasy olyan műfaj amit sem az amcsik sem a keletiek nem tudnak úgy megcsinálni, hogy az európai szemmel is jó legyen. Azért remélem kellemesen csalódok.
  • Torzonborz
    fantasy :D bár nem biztos hogy olyan véres lesz mint AoC.
  • ArtanisNerwen
    fantasy vagy egyéb? ...nekem a shotgun-os elf és a lángszórós törp már egyéb.
  • Torzonborz
    Black Desert Online bár a harcrendszer még kérdéses milyen ( non target az biztos de hogy a mellé mi párosul még ? ).
  • ArtanisNerwen
    Tehát akkor nem lesz olyan játék as közeljövőben ami egyszerre képes nyújtani a realisztikus grafikán és fizikán alapuló valószerű fantasy világot amiben teljeskörű a multiplayer támogatás. Utóbbi alatt azt értem hogy számomra a PvP ugyanúgy része a multiplayer-nek, mint a kooperatív játék.
  • Torzonborz
    Így hogy a Trion lesz a nyugati kiadó talán idén már meg is jelenhet . Remélem legalább is . :)
  • eurom
    AA az várós ,de az se most fog jönni
  • Torzonborz
    pvp rajongóknak jön majd a Darkfall Unholy Wars meg az ArcheAge , kicsit távolabb Black Desert Online aki imádja craftolást és pvp-t annak ott a Salem , exSWG rajongóknak SWG EMU és Repopulation.
    Meg amik még nem jutnak eszembe :D

Szóval lesz választék bőven.
  • Although
    Nagyjából csak a full open pvp rajongók nem lesznek boldogak :) Azért attól nem félek hogy az SWTOR-ra hosszú távon veszélyes lenne nagyon más műfaj, ahogy a most kijövő játékok zöme is már az.
  • Although
    kicsit sokat írtam inkább 300-500 között vannak ritkán felmegy 700-1000 péntek meg kb. 300. Nekem elég is.
  • Although
    Igen csak a nagyobb patchekért kell fizetned, amibe plusz tartalom van azok is egyszeri vételek.

Szerintem a pvpsek mindenhonnan, de pve játékosok is fognak szaladni megnézni milyen lesz korábban azt gondoltam főleg a TERA szerű játékok fognak rosszul járni a megjelenésével, de lehet egy időre még az swtor is meg fogja érezni. Elég jónak tűnik. És mivel a conan is régi játék az újdonság dolog működni fog vissza fog esni a belépők száma. Ezt talán a khitai kinyitásával ellensúlyozhatják bár nem hiszem. Függ persze milyen konstrukcióba jön ki a TESO.