Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asszem FCnél most verhetik a fejüket a falba 😄
http://www.kickstarter.com/projects/redthread/dreamfall-chapters-the-longest-journey
http://www.kickstarter.com/projects/redthread/dreamfall-chapters-the-longest-journey
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Az utolsóra ma is emlékszem akkor már feladtam a dps conqomat mert reménytelen volt de arra gondoltam talán a support barbom még mûködhet. Nagyon jó kis meccs volt, nagyjából két egyforma grouppal amibe persze én voltam az egyik gyenge láncszem. Pár perc után beálltam szokás szerint a healerünk mellé mert tankkal támadták és azt éreztem le tudom szedni a healerrõl ez ment is és sikerült egyenlítenünk mert nem tudták kivonni a forgalomból a healerünket. Gondolom egyszavas szervezés után már a következõ zászló futásnál a ranger és a demo célba vette a barbomat, megoldották a problémát, próbáltam elérni õket de reménytelen volt, ahogy kivontattak a forgalomból a tank már robbant rá a healerre chargevel. És 3:1-re vesztettünk és a pvp10-es tankkunk meg közbe egyfolytában nyomta nem igaz hogy ilyen bénák vagyunk 😊 De jó volt, az persze eszébe se jutott hogy ahhoz az egy gyõzelmünkhöz, nekem is volt egy kis közöm 😊 szóval szuper ez a pvp ne ad fel soha 😊
Ne aggódj rajta, nem errõl szól. Azok a srácok akik nyomják szerintem nekünk már követhetetlenek 😊 Max a zaz idegesítõ ha belefutsz egy anyázóba ez ritka relative a conanban mert olyan tömeg már nincs, de vannak ilyenek, az le tudja ölni a jókedvet 😊 Nem tudom nem fogja fel hogy ennyi és kész vagy mi. Na mindegy élvezd mert nem rossz. Pár éve még nem volt ennyire durva még sikerélmény is jutott ma már kevesebb de tényleg élvezd amíg tudod 😊
Dehogy temetjük,,, a többi mmo gyerekes 😄 én meg öreg vagyok... 1 év után elkezdtem a PVP-t a demoval, hát nagyon hurka vagyok a papír ruhámmal együtt.
És az is biztos ezeknél az északiaknál senki nem képes megteremteni jobban egy dark fantasy világot. Született tehetségek ebben 😊
Nem írtam idõt 😊 Nem mostanában lesz de ugye tudjuk semmi nem tart öröké 😊
Nem hinném, idõvel ha már nem lesz ez a játék, valaha is elfelejtenénk 😊
Én se tudom,azt néztem én is még ingame.Mindegy,legyen minden a sajátjuk tényleg nem érdekes a dolog már😊
Amúgy azt hittem hogy a régi leader jött vissza hogy hallám mivan, és rádgondoltam hogy te vitted el a guildet, de így gõzöm sincs ki ez a necrotico. valami lv9 necro és ki gondlta volna senki se hallott még róla cromon se.
Azt írtam az egészrõl amit gondoltam.Tudom nem tetszik de nem érdekel.Nem voltunk mi ismerõsök..
Mindig érik meglepetések az embert. Sajnos ez gyakori történet magyar guildeknél, máshol is történik ilyen csak valahogy kulturáltabban intézik. Minden beleszólási szándék nélkül..
Na ne szopass!
Nem tudtam ki vagy mert 3 havonta van új nick neved sg-n de neked aztán tényleg nincs min sírnod. Amióta ismerlek azért sírsz hogy adják át a guild leadet neked mert az elõzõ leader inaktív volt, erre föl te megkaptad, és rájöttél hogy semmire se vagy guild leaderként se képes, így aztán ott hagytad te is a játékot. és még visszajársz a szádat jártatni..
Jól nevelt gyerek vagyok ezért erre csak annyit mondok:
Na takkkarodj!
Nem tudtam ki vagy mert 3 havonta van új nick neved sg-n de neked aztán tényleg nincs min sírnod. Amióta ismerlek azért sírsz hogy adják át a guild leadet neked mert az elõzõ leader inaktív volt, erre föl te megkaptad, és rájöttél hogy semmire se vagy guild leaderként se képes, így aztán ott hagytad te is a játékot. és még visszajársz a szádat jártatni..
Jól nevelt gyerek vagyok ezért erre csak annyit mondok:
Na takkkarodj!
Tomika nehezemre esik sajnálni téged! Ugyanúgy vették át tõled a guild-ot ahogyan te átvetted Soulkiller-tõl. A GMek azért vették el tõled, mert inaktív voltál. 10 hónapig ügyvivõ officer-ként nem csináltál semmit, aztán további 11 hónapig guild leader-ként nem csináltál semmit. Nem érzed a felelõséged abban, hogy nincs a fury-n magyar guild? Bizonyára nem! De a kérdés költõi volt.
A legcsekélyebb jogalapod sincs olyanokat mocskolni akiknek velem ellentétben, volt türelmük kivárni amíg megszabadulnak tõled.
A legcsekélyebb jogalapod sincs olyanokat mocskolni akiknek velem ellentétben, volt türelmük kivárni amíg megszabadulnak tõled.
Artanis
Mindegy a TES-be már nem lesznek ilyen gondok 😊
Ez benne van a pvp-ben. Nekem spec a powerlevel volt idegesítõ. Kis karimnak egy demo jutott aki rootolta, miközben kis kollégája leverte a karimat. Jó móka volt. Persze közben azon nevetem lehet amúgy se lettem volna komoly ellenfele. 😊
Meg az is furcsa hogy állok a black citadelben raidre várva és nem támad senki 😊
Az a gáz hogy én is azért mentem át barátságosabb szerverre mert meguntam az állandó quest közbeni kill-t lesbõl szemét helyröl meghalni kicsit idegesítõ.
Így átmentem skyrim-be 😊 ( rpg módba )
Bár az elején furcsa volt hogy mindenki segiteni akar, sokkal könnyebb így a játék.
Így átmentem skyrim-be 😊 ( rpg módba )
Bár az elején furcsa volt hogy mindenki segiteni akar, sokkal könnyebb így a játék.
Tipikus tovább klikkel mindent. 😊
US szervereken szokott lenni Rp-pvp,ToR is van de csak US.
GW2 félig meddig Rp-pvp de talán inkább pvp az összes szerver.
GW2 félig meddig Rp-pvp de talán inkább pvp az összes szerver.
Milyen fura az Aqulioniát én is szeretem. Bár csak a vége jutott. De ott tudom vadásztak a powerleveles idiótákra is. Egy rp-pvp szerver volt ami ténylegesen visszaadta a conan-t ahogy egy pve server sose fogja. Nem is tudom lesz még más játékokban rp-pvp szerver. Van egyáltalán? Néztem az swtor-t a riftet de nem láttam. lehet a GW2-nek van.
Rossz olvasni hogy már te is cromon vagy, de talán így jobb is.
Lehet én is lekellett volna lépjek amikor a furys társaság szétszaladt...
Cromon még van 1 jó közösség, de nemtudok cromon játszani, valahogy nem veszi be a gyomrom..
Lehet én is lekellett volna lépjek amikor a furys társaság szétszaladt...
Cromon még van 1 jó közösség, de nemtudok cromon játszani, valahogy nem veszi be a gyomrom..
Ja volt egyszer egy jó szerver jó társasággal.Utána már felejtõs minden😊
Az Assassin különben hatásos ugyanúgy mint régen,hogy meg válaszoljam magamnak régebbi kérdésem itt.Napokban pár páncélossal elég hamar végeztem pár Rank különbséggel,Crome szerveren"már"
Az Assassin különben hatásos ugyanúgy mint régen,hogy meg válaszoljam magamnak régebbi kérdésem itt.Napokban pár páncélossal elég hamar végeztem pár Rank különbséggel,Crome szerveren"már"
Végülis, nem volt már sok értelme. pár éve hívtalak titeket és sokan jöttek is volna, viszont csak a többiekkel, a többiek pedig mondták hogy õk Aquilonián születtek és ott is halnak meg és ez így is lett.
Szerintem sincs sok értelme ott tartani olyan karaktereket akik már évek óta nem léptek fel, ha meg mégis visszajön megtalálja a módját hogy beszéljen valakivel a guildbõl.
Szerintem sincs sok értelme ott tartani olyan karaktereket akik már évek óta nem léptek fel, ha meg mégis visszajön megtalálja a módját hogy beszéljen valakivel a guildbõl.
Mármint akinek szerepe volt a Légióban
Nem voltam egy éve ez nem így van.Én is tudom ki szervezte de nem érdekel már.Az biztos,hogy Leader jogot megfosztani úgy,hogy még a bankot kezelni se tudja az illetõ az fura.
Én nem így kezeltem a dolgot elötte.Minden Alt.név ott volt aki Enslave tagként részt vett.
Én nem így kezeltem a dolgot elötte.Minden Alt.név ott volt aki Enslave tagként részt vett.
még tavalyi. talán a hardwireden vagy a rpgames.hun jelent meg róla cikk, de azóta semmi sajnos
Haha tudom is kivolt^^
Elég gané hogy kirámolta a bankot, de végülis nemvoltál fennt lassan 1 éve úgyhogy logikus hogy megkapta a leadet.
Elég gané hogy kirámolta a bankot, de végülis nemvoltál fennt lassan 1 éve úgyhogy logikus hogy megkapta a leadet.
Hol láttál infot arról?
ha csak ennyit látnék kurva jó játék lenne. a videókat elnézve..... no hagyjuk is részemrõl. viszont állítólag kijön olyan sp játékként is, mint a morrowind pl, de ebben a környezetben. na azt nagyon várom
Enslave talán vagy egy másik a pvp szerveren.
Még a pénzt is kiszedték,rohadékok
Az ilyentõl megy el a kedvem mint most pl,hogy nem voltam online pár hónapig,elvették tõlem a leader-séget ez még nem is baj de az hogy kidobálták az összes ismerõsöm és kisajátították a T3-as várat bizonyos lámák ez kiakasztó.Idióta magyarság tisztelet a kivételnek,beléptek a guild-be bennt voltak 1 évig(se) és kisajátították az egészet.
Még jogom sincs,hogy belenyúljak guild bankba AMIT én meg ismerõseim gyûjtöttünk 4-5 évig,k...a an..tok
Még jogom sincs,hogy belenyúljak guild bankba AMIT én meg ismerõseim gyûjtöttünk 4-5 évig,k...a an..tok
Kis pillanatkép a pokolból, most kaptam levélbe. 😊
Hali!
én speciel nemtudok ilyenrõl, viszont én úgy csinálom hogy bebindelem valamire a fegyverváltást (nekem C)
és amikor a ritkábban használt fegyvert használom akkor nyomom az altot a skillekhez és az alap skillbaron lévõ nyilakat használom hozzájuk.
pl guardal polearmal játszok alapból, de debuff vagy kb van kardpajzson ilyenkor:
C -> alt lenyomva -> 2(a kombógomb) -> alt felenged -> 2nyíl
ha olyan egered vagy billentyûzeted vagy akár progid van amivel 1 gombra több mindent tudsz makrózni akkor csak rárakod 1gombra:
A 6os itt C-t jelöl amire nekem a fegyverváltás van bindelve. de tetszés szerint átírhatod. Ezt X7es egeremhez írtam, de gondolom más macro is hasonlóan mûködik.
én speciel nemtudok ilyenrõl, viszont én úgy csinálom hogy bebindelem valamire a fegyverváltást (nekem C)
és amikor a ritkábban használt fegyvert használom akkor nyomom az altot a skillekhez és az alap skillbaron lévõ nyilakat használom hozzájuk.
pl guardal polearmal játszok alapból, de debuff vagy kb van kardpajzson ilyenkor:
C -> alt lenyomva -> 2(a kombógomb) -> alt felenged -> 2nyíl
ha olyan egered vagy billentyûzeted vagy akár progid van amivel 1 gombra több mindent tudsz makrózni akkor csak rárakod 1gombra:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<Root>
<DefaultMacro>
<Major></Major>
<Description>ASD
</Description>
<Comment>asd
</Comment>
<GUIOption>
<RepeatType>0</RepeatType>
</GUIOption>
<KeyUp>
<Syntax></Syntax>
</KeyUp>
<KeyDown>
<Syntax>if varE == 0 Goto 3
if varE == 1 Goto 11
KeyDown 6 1
KeyUp 6 1
KeyDown 265 1
KeyDown 30 1
KeyUp 30 1
KeyUp 265 1
varE = 1
if varE == varE Goto 18
KeyDown 6 1
KeyUp 6 1
KeyDown 265 1
KeyDown 31 1
KeyUp 31 1
KeyUp 265 1
varE = 0</Syntax>
</KeyDown>
<Software>asd
</Software></DefaultMacro>
</Root>
A 6os itt C-t jelöl amire nekem a fegyverváltás van bindelve. de tetszés szerint átírhatod. Ezt X7es egeremhez írtam, de gondolom más macro is hasonlóan mûködik.
Ráadásul egy fasza boss harc van a végén sok szaladgálással és szívással 😊
A fõ sztorit ingyen végignyomhatod akkor nem mindegy ? 😊
Nem lesz. 😊 Sajnos ez egy kis cég és már nem hiszem hogy sokmindent fognak csinálni 😊 Amennyire múlt héten láttam kicsit rewampolták a mobokat õk is érezhették túl könnyû lett mert most minden ismerõsen azt mondja elfogadható lett, a red questek tényleg nehezebbek lettek nem olyan mint régen de megteszi 😊
Nézd egy próbát tehetsz vele mert a solo részeken nem sokan vannak. Jópár hozzád hasonló embert láttam mostanában szóval a solo játékosok játsszák a területeket fõleg. Könnyû megismerni õket mert azonnal elszaladnak ha valaki segíteni akar nekik, nem kérnek belõle. Kicsit megszokod hogy nem egyedül vagy pár helyen aztán ki tudja mi lesz. Persze igen nehézséget nem tudsz állítani. a quest színe alapján lehet pl én csak redre megyek meg pár ismerõsöm is. És igen nagyon sok hely van ha már lv20 felett vagy ahol senki nincs. Emberek nagy része sajna ki se mozdul a raidokból vagy groupokból. Ez meg túl sok területbõl áll ahhoz hogy a pár száz ember aki a solo részt csinálja feltûnõ legyen benne. És tényleg szuper kis solo történet nem egy SWTOr de a világhoz jó akinek meg a conan a kedvence annak ez még jobb is ,mint az swtor én is így vagyok vele 😊 Spec most van egy lv50-es conqom és csak a story miatt játszok, minden questet igyekszek végigolvasni régebben nem volt erre idõm 😊
Nézd egy próbát tehetsz vele mert a solo részeken nem sokan vannak. Jópár hozzád hasonló embert láttam mostanában szóval a solo játékosok játsszák a területeket fõleg. Könnyû megismerni õket mert azonnal elszaladnak ha valaki segíteni akar nekik, nem kérnek belõle. Kicsit megszokod hogy nem egyedül vagy pár helyen aztán ki tudja mi lesz. Persze igen nehézséget nem tudsz állítani. a quest színe alapján lehet pl én csak redre megyek meg pár ismerõsöm is. És igen nagyon sok hely van ha már lv20 felett vagy ahol senki nincs. Emberek nagy része sajna ki se mozdul a raidokból vagy groupokból. Ez meg túl sok területbõl áll ahhoz hogy a pár száz ember aki a solo részt csinálja feltûnõ legyen benne. És tényleg szuper kis solo történet nem egy SWTOr de a világhoz jó akinek meg a conan a kedvence annak ez még jobb is ,mint az swtor én is így vagyok vele 😊 Spec most van egy lv50-es conqom és csak a story miatt játszok, minden questet igyekszek végigolvasni régebben nem volt erre idõm 😊
ennek az offline rpg változatáról vmi hír esetleg ? én azt várom, az online nem érdekel, de maga a grafika és a fíling az nagyon el lett találva ebben... visszaidézte gyerekkorom sötét dark fantasy világát. csomó ilyen könyvet olvastam, és R.E. Howard kedvenceim között is az elsõ volt
Lenne nekem is egy kérdésem.
Tudna valaki ajánlani egy macrót vagy egy addont, hogy a barbárom fegyverváltásával a hot bár is ugorjon?
Tudna valaki ajánlani egy macrót vagy egy addont, hogy a barbárom fegyverváltásával a hot bár is ugorjon?
Közbe letöltöttem mert sehogy nem akart indulni lemezrõl,most jó.
Assassin milyen most Pvp-ben?
Assassin milyen most Pvp-ben?
Nekem directx runtime-t kellett telepíteni
Hali.Lemezrõl telepítem de nem akarja update-t elkezdeni.Nincs valami tipp mit kezdjek vele?
Vakarr
Ilyen se volt 😊 Egy szimpla terepi low level epic boss. Nem nehéz, de mókás jó látni vannak emberek akik élvezik ezt is.
Ilyen se volt 😊 Egy szimpla terepi low level epic boss. Nem nehéz, de mókás jó látni vannak emberek akik élvezik ezt is.
Úgy nézem volt egy kis rewamp aminek örülök mert kicsit unalmas volt már. Délután ránéztem a kis conqommal és rég volt már, hogy futni kellett solo bossok elõl, De most újra visszajött ez az élmény. 😊 Így most jó a solo rész. Végre újra kell használni a potionokat és az ellenfelek használják a spec képességeiket. állandóan a földön volt a kis conqom. Az egyik boss dual-wieldel csak úgy pörgött 😊 Így most szerintem jobb lett. Lehetne jobb is de ez se rossz.