12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Although #11553 Ilyet még nem hallottam.
Más nem maradt mint az account oldal alján ráklikkelsz az online supportra és segítségüket kéred.
Az általában 5-10 percen belül válaszol. Csak kell egy kis angol hozzá.
-
Chaffee #11552 Változtattam jelszavat is de az semm segített nem akar be engedni ennyit erről... -
Although #11551 Nekem is volt ilyen próbálj belépni elöször az account oldalon ott tudsz passwordot is választani és ott van egy online support chat szerű is ahol gyorsan válaszolnak kérj segítséget az ismerőseid között aki tud angolul. Hogy le tud írni a problémádat, meg fogják oldani. De az ilyen általában egy órán belül megoldódott nekem. -
#11550 Figyeld a kombokat es hasznald, ha jol csinalod, nem lesz gond, mint kes a vajon haladsz majd a sarga kuldetesekkel. Ha pedig ugy alakul, hogy nagy a tulero, akkor nem szegyen a futas, ha menekulni kell, akkor erdemes menekulni :) Eleinte nem erdemes hoskodni, inkabb lassan es esszel menj elore, majd kesobb lehetsz vakmero. -
Chaffee #11549 Authentication Failure. Please note that passwords are case sensitive. (14)
Ezt írja ki -
Although #11548 Működni fog. Ha megcsinálod a regisztrációt elvileg hamar aktiválja a belépődet.
Nem tudok róla lenne olyan aki ne tudna belépni. Régóta működik ez az ingyenes verzió.
-
Chaffee #11547 Köszi a segítséget, elösször még be se akar engedni -
Although #11546 *három fej a quest mellett. -
Although #11545 Abe elvileg az egyik legjobb pvps a conanba talán. -
Although #11544 Akkor ha a Cromon vagy keresd a fekete sereget ők vannak.
Ha a Furyn akkor Artanis és Abe :)
A német szervereket elsőre nem javaslom :) -
Although #11543 24 emberes dolog de csak lv80-on érdekes vagy lv75 kb. -
Although #11542 Ami esetleg még érdekes lehet, legalábbis nekem fontos volt. A questek színekkel jelöltek. A zöld az könnyű a narancssárga az már kicsit nehezebb ami még nehéznek számít az a vörös.
a három fej a group mellett group a hat meg raidot jelent.
Ha megállítod valami felett a cursort kapsz leírást róla így végig tudod böngészni a class panelt minden attrib minden combo és minden egyes elemről kapsz egy rövid leírást.
Fent középen vannak a legfontosabb gombok böngészd őket a bal felős sarokban meg a pvp, guild és egyéb ablakok vannak. elsőre böngészd végig mi micsoda. Én így kezdeném talán.
-
Chaffee #11541 Az a baj hogy nem tudok angolul, mi az a raid? -
Although #11540 Sok nincs, válasz egy classt, kezd el, ne add fel ha valamit nem értesz vagy egy nagyobb mob padlóra tesz. Sok ember van az nph chat-on aki segít ha tudsz angolul és kérdésed van.
Tortage két részes a nappal a multi, a night a te solo történeted kezdette.
Ezt a bejárat melletti kocsmában egy npcvel tudod váltani.
Ha vége, utána elkerülsz a fajod szerinti fővárosba és elkezded az életed a világban.
Alapvetően sajna lv80 feletti tartalom él, ha valaki oda bekerül már nem nagyon csinál új altot ha meg csinál gyorsan lv80-re formázza. De a zonák alapvetően normal belépésel, soloként játszhatók ráadásul nincs tömegnyomor :-)
A történet a questek jók, ha nem is swtor szint talán de ez 2008-as, az alap játék. Végezetül, aki conan rajongó, annak ez a játék mindennél jobb lesz. :-)
Ha eljutsz lv80-ra akkor igazán elkezdődik a játék ot vannak a frakciók amihez csatlakozni tudsz ott an Khitai ami a legjobb group tartalmat adja és ott kezdődnek a raidok is. Az már egy másik világ lesz de odáig el kell jutni. Sajna a funcom csak a endgame tartalommal foglalkozott igazán.
Ettől függetlenül minden egyes quest lv80-ig olyan mintha Howard írta volna :)
-
Chaffee #11539 Teljesen kezdő vagyok, most töltöm le éppen.
Tippek, trükkök, tanácsok? -
#11538 Ingyenes a játék?
Free to play, de mint minden épeszű ember tudja semmi sincs ingyen.
Mondjuk ez már sokszor le lett írva, de hát mit lehet tenni..
Ingyenes játszhatsz igazából majdnem bármit csinálhatsz, de 80on az insták nagy része csak premiummal elérhető!
Ha inkább pvpzel akkor ez téged nem érint teljes f2p.
jah nem.. 80on számít az AA. (egyszer megvevős cucc). -
Chaffee #11537 Ingyenes a játék? -
#11536 Igen, inkább a 10-15, igen "kizárólag" csak magyarok vagyunk. -
#11535 "Mit jelent az hogy Dual acc? Két belépési név és jelszó ami egyszerre fizet?"
Hát nagyjából.
Két ingame felhasználónév van külön jelszóval, egy fizetési mód.
A két accountra külön kell, venni a premiumot, de a FCpont egybe van. -
#11534 Akkor a kérdés nem neked irányult. -
Although #11533 Nem vagyok a guildba. :) Jelenleg az SWTOR-al nyomom :) be szeretnék fejezni egy karaktert végre -
#11532 Abban a kérdésben nem vagyok érintett.
Azt viszont még mindig nem tudom hogy a "tele vagyunk kicsikkel... " nagyságrendileg mennyit jelent. 10-20 új játékos? ...vagy 40-50? Előbbiből nem lehet messzemenő következtetést levonni. Lehet, hogy csak egy korábban máshol játszó baráti társaság csobbant be csapatosan valahonnan. Ők ahogy együtt jöttek, együtt mennek is. De arra se válaszoltatok, hogy magyarok-e.
Az, hogy van némi általános fellendülés betudható annak hogy megjelent a játék a steam kínálatában. Bár szerintem ez hamar kifog fulladni a nyár miatt. -
Although #11531 Ezt senki nem vitatta a vicc témája az általad kifogásolt legyek a papírra volt :-) -
Grevy #11530 Köszöntem:) -
#11529 (Raflany, Rafia, Yeromos, Eruthalion) . . . -
#11528 A legegyszerűbb, ha azt mondom írj rám (Egaby,Egamancer) most is bent vagyok egy kicsit, de délutántól reggel 7-ig biztos hogy leszek, viszem melóba a gépet. :) -
Grevy #11527 Egabe megköszönném ha írnál pár elérhetőséget ingame akiknél lehet jelentkezni a guildedbe. -
#11526 Én nem vicceltem, nálam tényleg 320 új tag van cirka 1 hónap alatt. De én már nem is próbálkoztam meg nemzetiségi alapon guild-ot csinálni. Egy eleve kis közösség megosztott az által, hogy két szerveren vagyunk. -
#11525 Mit jelent az hogy Dual acc? Két belépési név és jelszó ami egyszerre fizet? El sem tudom képzelni hogy működik az ilyesmi. -
#11524 Vicceltem, így van... Én csak örülök ha jönnek, meg azon vagyok. Néha hülye hasonlatokat használok. :) -
Although #11523 Szerintem csak viccelt :-) -
#11522 ABE mi nemzetközi guildban vagyunk... az kicsit más.
Nálatok 70 új tag? Nálam 320 az utolsó (első) hónapban :)
-
#11521 " Csak jönnek mint légy a papírra :D " -Na hallod... ez után a hasonlat után ne mutasd meg nekik ezt a fórumot. Vagy úgy sem értenék, mert nem tudnak magyarul?
-
#11520 EZ A HIRDETÉS CSAK OLYANOKNAK SZÓL AKIT ISMEREK, VAGY A SEREGBEN ISMERIK:
Duál accom van, nemtudom miért, de az accom másik felén RUBellel lehet fizetni. ami annyit tesz, hogy kb 2000huf/hó
Szopás hogy későn jöttem rá és nem azon vannak a karaktereim, de ez van.
Szóval ha valakit érdekel használhatja..
Nekem azért jó, mert árban kicsit felfelé kerekítek, annak aki használja annak pedig azért, mert még így is fele annyiba kerül, mintha EURóval kéne fizessen.
-
#11519 Amúgy nemtudom, hogy honnan de azt hallottam, hogy furyra is érkeztek..
Guild leader szólt facen, hogy kéne 1 európai officer megint, mert van 70 új tagunk. -
#11518 Nem tudom hallod :) Csak jönnek mint légy a papírra :D Remélem lesz bennük kitartás, bár most közelít a nyár, fura, hogy nem ősszel van a "beáramlás". -
#11517 Tele vagytok kicsikkel? Honnan a sok új magyar játékos? Vagy nyitottatok nemzetközi irányba? -
#11516 Crom-on vagyok, igen voltam kicsit Fury-n is anno :) Nem tudom mifene van most, de sokan csatlakoztak mostanában, tele vagyunk kicsikkel... T3 Sereg+PUG van minden héten. -
Although #11515 Hator Ka
Sokan nem szeretik ezt a fickót de jól csinálják szerintem.
1 hónapja volt egy pug raid amiben voltam, nem volt rossz ,tényleg jó csapat volt de 4x-re sikerült és akkor is a fél raid feküdt éppen lement kategória volt. Szóval még mindig jó ez azt mondom. Bár láthatóan a miasma scriptet visszavették, a hatását. -
#11514 Akkor te most melyik szerveren vagy?
Látom játszottál fury-n is.