12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Although
    Köszi a felvilágosítást :) De ennek semmi értelme nem volt, viccnek szántam :) Hidd el van némi fogalmam arról azért milyen lesz az eso nagyjából elég is nekem :) Az meg egy dolog hogy alá becsülőd ezeket :) Nem vagyok ganker egyébként nem is szeretném más szórakozását tönkre tenni.
    Kettő Pár dolgot látok a zenimaxról, messze első helyen állnak a hatástanulmányok és felmérjük a dolgokat kérdésében. Talán ők az elsők akik igazán gondolkodtak azon hogy kell megcsinálni, és főleg előkészíteni egy mmot. Megbocsáss de nálad hamar felmértem amit leírsz pvp kapcsán és örültem is neki.
    ennek ellenére nem mennék biztosra.
    A Teso nem lesz egy könnyű játék. És nem véletlen pve main és tes játékosokra fókuszálnak. Ettől függetlenül a többi játékból főleg a pvpseknek fog feküdni ez a harcrendszer és stb. miatt, tetszik nem tetszik.
    És a zenimax bethesda elsősorban az a cég aki maximálisan figyel a számokra és azon belül kik játszanak a játékukkal. Nem kizárható lesz nyomás ha túlsúlyba kerülnek a pvpsek akkor ők követelni fogják az egész játék legyen szabad zóna. Ezt borítékolom. Például. Azon múlik sikerül e nagy számban tes játékosokat megszólítani és maradnak is. akkor nem lesz gond :) A többi játékból jövő mmo játékosok egy jelentős része menekülni fog ez biztos. Mivel életükben nem játszottak mmon kívül mással ez új lesz nekik, és nehéz. De ne vitatkozunk ezen. Ha nem kedvelsz egy dolog én se téged de nem baszogatlak, próbáld ki te is :)
  • PiszkosFred
    Nem koveted a hireket es emiatt fogalmad sincs az egeszrol, ezert megbocsathato, hogy f*szsagot irsz az ESO-rol. Tisztazando es megelozendo a jovobeni hasonlo zsigeri megjegyzesedet, engedd meg, hogy felvilagositsalak: hala a jo istennek, no meg a pvp zona skalas, illetve az akcio orientalt harcrendszernek, nem lesz lehetoseg gankelni az ESO-ban. Persze, aki fakezu az hordani fogja a sz*poalarcot, de pve-ben ugyanugy, mint pvpben. A Furyn portyazo ganker cimboraid nem fognak ESO-val jatszani, szinten hala a jo egnek.

Crom mar nincs meg, hogy mindenki a Fury miatt aggodik? Aki fosik a hulyek miatt, miert nem megy nyugdijasabb kornyezetbe?

Hja, es szivesen.
  • Although
    Másik lehetőség, hogy nem éred el a lv80-t. ahogy látom Abe írásaiból megint sok a ganker a furyn. ami nem baj de nem mindenki örül neki :)
    Úgy néz ki megint visszataláltak a conanhoz kellene valami új. Majd a Tes elviszi őket jó időre megint :) De addig megint nem leányálom a furyn játszani szerintem :)
  • Although
    Biztos hogy van, most meg főleg sokan vannak valamiért úgy általánosan az európai szervereken. bár szerintem ez alább hagy a nyárra.
    Szerintem egyszerűen a karaktered nem jut el odáig mert állandóan újrakezdheted a resspadról az úttat.
  • balintk
    Hogy érted? Nincs rá elég ember?
  • ricsaj
    Ja... csak nem jutsz odáig.
  • balintk
    Rég nem játszottam, de lehet h. visszanézek. A siege rendszerrel mi a helyzet? Működik már rendesen?
  • ricsaj
    Hahaha úgy néz ki fury kezd helyre állni.. 80as assza is gankel Fields of deathen..
    Lv48as demoval 10%ig lőttem aztán oneshotolt DWW-vel, mert amúgy meg se tudott ütni xD
    aztán még ilyet ír:
    [Xirs]: SOOOO OWNED
    Egész megjön a kedvem ha ilyen retardáltat látok!:D
  • Although
    letter of may
  • ArtanisNerwen
    Bocsi, de mi a másikon vagyunk.
  • Although
    Írj rájuk, biztos megtalálnak.
  • Jimmydrunk
    PVE Crom szerver, Vestrix.
  • ArtanisNerwen
    Melyik szerveren?
  • Jimmydrunk
    Sikerult jatekba kerulni, igy inditottam egy karaktert Vestrix nevvel. Aki akar irjon es vegyen fel baratnak, orulnek neki, jo jatekot.
  • Jimmydrunk
    "The update process did not complete successfully" hibauzenetre a megoldas.
    A jatek konyvtaraban a LocalConfig.xml file-t egy jegyzettommbel meg kell nyitni es az xml teljes tartalmat atirni erre:

<Config>
    <Self>
    <ConfigKey>Universe/Client/</ConfigKey>
    </Self>
    <Universe>
    <Client>
    <ClientFileName>AgeOfConan.exe</ClientFileName>
    <ClientFileNameDX10>AgeOfConanDX10.exe</ClientFileNameDX10>
    <HttpPatchAddr>http://aoc-eu-update.live.ageofconan.com/upm</HttpPatchAddr>
    <HttpPatchFolder>AoCLiveEU</HttpPatchFolder>
    <UniverseAddr>dm01-sto.ageofconan.com:7000</UniverseAddr>
    <ClientHttpPatchAddr>http://aoc-eu-gameupdate.live.ageofconan.com/upm </ClientHttpPatchAddr>
    <DevName>conan</DevName>
    <UniverseVersion>2</UniverseVersion>
    <UseCorePhysics>False</UseCorePhysics>
    <PreferencesName>Conan</PreferencesName>
    <Languages>en,es,fr,de,ru,pl</Languages>
    <EnableOfflineAaTraining>True</EnableOfflineAaTraining>
    <EnableKhitanCharacters>True</EnableKhitanCharacters>
    <EnableAlternateAdvancement>True</EnableAlternateAdvancement>
    <EnableOfflineLeveling>True</EnableOfflineLeveling>
    <ControlHttpPatchAddr>http://aoc-eu-control.live.ageofconan.com/upm</ControlHttpPatchAddr>
    <PatchVersion>x01d6f8f8ffd146eab449b2dd98ff6fcf</PatchVersion>
    </Client>
    </Universe>
    </Config>

Ha beillesztetted ezt az xml file-ba, mentsd el, inditsd ujra a Launcher-t, es mukodni fog. Azert irtam le, ha esetleg valaki hasonlo hibat eszlelne, itt a megoldas nem kell keresnie. Jo jatekot.
  • ricsaj
    "deleting the RDBHashIndex.bin helped in my case"
    Próbáld ezt
  • Jimmydrunk
    Ujratelepitettem minden, de sajnos ugyan az a problema jelentkezik. Nem tudom mi lehet a gond.
  • ricsaj
    "Game will not let me load up from the patcher, I just get a dead patcher"
    Írta a guild leader FB-n szóval nem vagy vele egyedül :(
  • Jimmydrunk
    Majd ejjel berakom ujra letolteni, ha nem megy, akkor keresek valami masik jatekot.
  • ArtanisNerwen
    Igen online vagyok, de nem tudom mi a megoldás. Egyetlen ötletem, hogy töltsd le az installert közvetlen a funcom oldaláról és próbáld meg azzal.
    Igazából nekem sosem volt vele problémám. Pedig már a gépem és a rendszerem is kicseréltem. Egyszerűen felmásoltam az új gépre és elindítottam.
  • Jimmydrunk
    Te online vagy? Nem nagyon talalok ra megoldast a neten sem :D
  • ArtanisNerwen
    Pedig akkor jó kéne legyen... passolok.
  • Jimmydrunk
    Steamrol.
  • ArtanisNerwen
    Crom a PvE szerver.
    Miről telepítetted?
  • Jimmydrunk
    Sziasztok! 2009 ota most ujra felteletpitettem a jatekot es nem tudom inditani mert frissitesi problemam van " the update process did not complete successfully" ilyen uzenettel. Ha tudtok megoldast irjatok legyszives, es azt is irjatok meg, hogy hova menjnek jatszani. PVE orientalt jatekos vagyok, ha jol informalodtam most a CROM szerver pve.
  • ArtanisNerwen
    A guildok hétköznapi játékosokkal vannak tele, pont nekik kell a guild :)

Annyival egészíteném ki amit Although írt, hogy fury-n van world pvp. Ha szereted az ilyesmit és tudsz alapszinten angolul, akkor hozzánk gyere. Ha nem bírod a pvp-t, akkor ott van crom full magyar guilddal.
  • tomcsa4
    Köszönöm szépen. Már világosabb a helyzet, szépen össze foglaltad. Én a hétköznapi játékosoktáborát alkotom, guildekben nem állom meg a helyemet, ahhoz keveset és rendszertelenül játszom.

(Táblagépről írtam. A hibákért bocsi.)
  • Although
    Dungeons
  • Although
    Döntsd el melyik szerver, a Cromon van magyar guild a furyn meg ott van Abe és Artanis.
    Kettő, ne vonj le konzekvenciát éppen hány embert látsz, főleg a Cromon, mert elég törzsi játék a conan. Szabadba zónákba kóborolva főleg a solo játékosokat fogod csak látni a többség szinte állandóan dungeonozik mivel van kb 50 hely ahol el lehet tűnni. És függ az időponttól is. Főleg felnőttek játszottak vele és talán ez igaz most is így főleg az esti órákban vannak meg hétvégén. És nem árt egy guild se majd, mert főleg egymással játszanak az emberek van azért pug is, csak keresni kell. De low level groupra szinte lehetetlen embert találni. Túl erős az endgame tartalom. De lehet most jobb a helyzet.
  • tomcsa4
    Köszönöm. Akkor újfent teszek vele egy próbát.
  • ArtanisNerwen
    Pontos számszerű statisztikákat nem láttam. Nem is nagyon hiszek az ilyesmiben. Viszont úgy látom, hogy a steam forgalmazás jót tett a játéknak. Sok új játékos van nyugati országokból is. Alig több mint két hónap alatt összehoztam egy 700 fős guild-et ezzel már benne van a guild-om a top 20-ban. Nem "arcoskodásként" mondom, csak hogy lehet guild-et építeni 2013-ban is, csak akarni kell. Na meg attól, hogy Magyarországon nem népszerű, még nem halott a játék.
    Állítólag összeleszünk vonva az amcsikkal ami javít majd a ruszki-nemruszki arányon. Az orosz hegemónia nem tett jót a játéknak.
  • tomcsa4
    Sziasztok.

Mennyien játsszák ezt a játékot? Mert tavaly pont akkor próbáltam ki, amikor még népszerû volt az SWToR és bizony alig akadtak játékosok. Nem magyarokról kérdeztem, hanem álltalánosságban mennyien játszhatják? Én eljátszom külföldiekkel is, nem lényeg a magyar jelenlét. Köszönöm.

(Táblagépről írtam.)
  • ArtanisNerwen
    És nekem mi közöm ahhoz? Amikor én kezdtem játszani nem volt már aquilonia server sem, csak fury meg crom.
  • Although
    Nem kell ezt személyre szólón kezelni. Nagyon nagyon rég óta utálatnak örvend az a szerver. Annoa bori bejövetele idején mind hyrkania szerver mind a crom szerver életét megkeserítették a furyról kiránduló csalók, tönkretették a pvpnket, a hyrkanián a global chatot is, minősíthetetlen dolgokat követtek el. ne csodálkoz ezen. De írhatnám az Aquiloniát is, ami drutar kedvenc szervere volt ha jól tudom. Szóval ne csodálkozz rajta sok mindent nem tudsz, és így nem is érted miért utáljuk a Furyt.
  • ArtanisNerwen
    Muszáj itt válaszoljak mert az előző posztom hirtelen felindulásból követtem el.
    Nekem abszolút mindegy mi van Enslave-ben. Mivel több mint egy évig voltam tagja, érdekelt de csak informális szinten. Ez sarkalt arra, hogy meg kérdezzem drutárt mi a helyzet. Meg az hogy ritkán látni magyart fury-n ne menjünk már el egymás mellett szó nélkül. Így utólag már bánom, hogy megszólítottam mert minden szavából árad az ellenszenv a fury játékosok irányába. Nagyából úgy ahogy crom-on is tapasztaltam amikor elmondtam, hogy én fury-n játszok, és itt a fórumon is időnként tapasztalható.
    Azt nem értem egyébként, hogy mire fel. Fury-n alapvetően nehezebb játszani. Még is a crom-osok néznek le minket fury-sokat? Azt megérteném, hogy ha ez valami viszonossági alapon történne. De most összesen van két fury játékos Abe meg én. Egyikünk sem olyan aki lenézi a PvE-t. A saját guildom fő koncepciója hogy "segítsünk a kezdő játékosoknak". A évekkel ezelőtt amikor én még nem játszottam lehet, hogy voltak szerverközi pengeváltások, de nem kellene folyton a múltba révedni és azon keseregni.
  • TomStorm
    Privát ment.
  • ArtanisNerwen
    Nagura hol vagy? Gyere vissza!
    Ma taliztam az enslave leader-rel. Azzal a bizonyos necrotiko-val. Kicsit beszélgettünk. Lesújtó volt.
  • ArtanisNerwen
    Na öltem egy Kraken-t Khemi-ben... másfél óra várakozás, 10 perc harc. A nyeremény 15 ezüst és 3 vicc potion. Ez nekem nem éri meg. Szóval ennyit az idei event-ről.
  • ArtanisNerwen
    Egyetértek... nem tudom mire jó az.
  • Although
    Hé hallod nem kellene támadólag fellépni állandóan :)