Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szegény 😊

ricsaj
Hát én épp ezt utálom minden játékban, hogy maxlvrõl indul. itt nem! csak már kevés a lowlv, én is 24óra alatt felhúztam a necrómat 80ra, mert nincs vagy ritka akit ölni lehet kis szinten.
A másik meg az hogy már nincs meg a random gank feelingje, mert ha sétálgatsz össze-vissza és látsz 1 újoncot esélye nincs hogy megöljön még akkor se ha 10-20 szinttel fölötted van..

ArtanisNerwen
Nem oltottuk le. De te is írtad korábban hogy réteg játék. Hardcore game. Azért mert ehhez kicsit több kitartás kell mint mondjuk egy wow-hoz. Amikor valaki felér L80-ra az még távolról sem a fejlõdés csúcsa, annyira nem, hogy szoktam is mondani hogy aoc L80-ról indul. Legalábbis onnan még nagyon sokat lehet(kell) fejlõdni és az átkozottul sok idõ. Az is benne van, hogy ami neked szét van nerfelve, az újaknak bitang nehéz.
Nem véletlen hogy 100-ból egy talán lesz aki hosszabb idõt tölt az endgame-mel. Jó ha tudja elõre mire vállalkozik.

Artanis

ArtanisNerwen
... tehát akkor tortage után, 20-on kezdõdik az amit írtam.

Artanis

Kár, de értem 😞
Valami más?

ricsaj
Én nem oltottam, mert
1. én is itt tanultam az angolt
2. másrészt már én se játszok

ricsaj
Nem volt semmi kitalálva rá, csak egyszerûen tortage nem pvpzóna sehol..
Archeronian ruinsba és WhiteSandsre pedig nem tudsz belépni ha nagyobb vagy mint 25.

Oké azért szerintem ennyire nem kellett volna leoltani a gyereket. Nem tudod belépni, ennyi.
A cromon szerintem most is van 20-25 magyar általában összesen, egy ilyen játékban az nem rossz. Azok tudnak neki segíteni.
Kettõ, sokan kezdték úgy a játékot hogy nem ment az angol, és megoldották.
Nekem se volt jó, még annyira se mint most. Mégis megoldottam egyedül is míg találkoztam két magyarral még. Szóval nem kell ennyire leoltani az embereket. 😊

ArtanisNerwen
Nem mondod?! És ha egy L80as oda megy akkor mi van? Nem tudja támadni a kicsiket? Azok sem tudják öt támadni? Vagy azok azért tudják? És a már ütik szétszedik a L80ast akkor szét szedik mint a hangyák a szarvasbogarat? Vagy akkor már az L80as is vissza üthet?
Bocsi de el nem tudom képzelni mit agyaltak ki ezek ahelyett, hogy normális kriminal rendszert csináltak volna ami alatt együtt játszhatna az összes szerver populációja.

Artanis

ricsaj
tortageben maximum lv25ös ölhet bárkit is

ArtanisNerwen
Mert fel sem tudnak nõni... Ha jól tudom ott nincs semmilyen criminal system és õr... vagyis nincs semmi következménye ha már tortage-ban lemészárolnak minden újonnan érkezõt(L5) a "szerver urai"(L80).

Artanis

ricsaj
Voltam ott is Tribunallal ott is mindenkit megöltünk, de aztán kiürölt a szerver:/
ott már csak lowlv pvp van és abból se sok. 80on nincs elég ember 1 minihez, még akkor se ha mindenki bejelentkezik, mert van hogy nincs fennt egy idõben 12 80as..

ArtanisNerwen
Rajtad kívül nincs olyan aki feltud nõni 80ig úgy úgy ne ölnék le. Bár kétségtelenül más volt amikor én voltam új 2011-ben. Akkor minden mapon gankerek vártak... De a játék L80on kezdõdik ott meg már nem lehet elkerülni.
Apropó Rage lenne neked kihívás. Próbáltad?

Artanis

ricsaj
Hehe, ez már ott bukott ügy volt hogy: "Az a baj hogy nem tudok angolul,.."
mivel aocban vajnyi kevés magyar van.
Habár én is úgy kezdtem hogy nem tudtam semmit angolul, egy maroknyi magyar közt, de mire a végére értem addigra egy RP guildben leader lettem, szóval lehet megtanultam egy kicsit😊 erre jók az MMOk^^

De amúgy valóban nem vesztett sokat szerintem.. rég nem voltam már fent, de elég szar hogy eltudsz fejlõdni furyn 1-80 anélkül hogy bárki megölne..
Vannak még olyan helyek ahol pvpznek pl: conall valley legeleje és a Yakhmar elõtti resspad környéke, de amúgy a lowlv teljes megvan halva, pedig az volt a játék legjobb része...

ArtanisNerwen
Biztos voltam benne, hogy így lesz. A játék "nehézségeit" ismerve mondom neked, ha sikerült volna belépned akkor sem lett volna másképp 😊

Artanis

Nagyon nem vág a földhöz hogy nem tudok vele játszani már találtam helyette mást.

Mindenki hülye csak én nem!

ArtanisNerwen
Soha ne változtass jelszavat amíg nem volt sikeres belépésed. Ez nem csak AOCra vonatkozik.
Nem is értem... bár az "ennyit errõl..." Elárulja, hogy neked ehhez úgy sem lenne elég türelmed.

Artanis

Addig malmozok 😊

Ja változtattak rajta, most nézem kb17.00-tól tudod elérni.
Jellegzetes funcom gondolkodás nem elõre felé menekülnek hanem mindig visszafelé.
Megszüntették a 24h-ást. Érthetõ végül is. Nem zártak jó évet tavaly. Mondjuk nem sok mmot tudok ahol van egyáltalán live support chat 😊

Live Chat is currently unavailable.
Még az sincs.

Ilyet még nem hallottam.
Más nem maradt mint az account oldal alján ráklikkelsz az online supportra és segítségüket kéred.
Az általában 5-10 percen belül válaszol. Csak kell egy kis angol hozzá.

Változtattam jelszavat is de az semm segített nem akar be engedni ennyit errõl...

Nekem is volt ilyen próbálj belépni elöször az account oldalon ott tudsz passwordot is választani és ott van egy online support chat szerû is ahol gyorsan válaszolnak kérj segítséget az ismerõseid között aki tud angolul. Hogy le tud írni a problémádat, meg fogják oldani. De az ilyen általában egy órán belül megoldódott nekem.

PiszkosFred
Figyeld a kombokat es hasznald, ha jol csinalod, nem lesz gond, mint kes a vajon haladsz majd a sarga kuldetesekkel. Ha pedig ugy alakul, hogy nagy a tulero, akkor nem szegyen a futas, ha menekulni kell, akkor erdemes menekulni 😊 Eleinte nem erdemes hoskodni, inkabb lassan es esszel menj elore, majd kesobb lehetsz vakmero.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Authentication Failure. Please note that passwords are case sensitive. (14)
Ezt írja ki

Mûködni fog. Ha megcsinálod a regisztrációt elvileg hamar aktiválja a belépõdet.
Nem tudok róla lenne olyan aki ne tudna belépni. Régóta mûködik ez az ingyenes verzió.

Köszi a segítséget, elösször még be se akar engedni

*három fej a quest mellett.

Abe elvileg az egyik legjobb pvps a conanba talán.

Akkor ha a Cromon vagy keresd a fekete sereget õk vannak.
Ha a Furyn akkor Artanis és Abe 😊
A német szervereket elsõre nem javaslom 😊

24 emberes dolog de csak lv80-on érdekes vagy lv75 kb.

Ami esetleg még érdekes lehet, legalábbis nekem fontos volt. A questek színekkel jelöltek. A zöld az könnyû a narancssárga az már kicsit nehezebb ami még nehéznek számít az a vörös.
a három fej a group mellett group a hat meg raidot jelent.
Ha megállítod valami felett a cursort kapsz leírást róla így végig tudod böngészni a class panelt minden attrib minden combo és minden egyes elemrõl kapsz egy rövid leírást.
Fent középen vannak a legfontosabb gombok böngészd õket a bal felõs sarokban meg a pvp, guild és egyéb ablakok vannak. elsõre böngészd végig mi micsoda. Én így kezdeném talán.

Az a baj hogy nem tudok angolul, mi az a raid?

Sok nincs, válasz egy classt, kezd el, ne add fel ha valamit nem értesz vagy egy nagyobb mob padlóra tesz. Sok ember van az nph chat-on aki segít ha tudsz angolul és kérdésed van.
Tortage két részes a nappal a multi, a night a te solo történeted kezdette.
Ezt a bejárat melletti kocsmában egy npcvel tudod váltani.
Ha vége, utána elkerülsz a fajod szerinti fõvárosba és elkezded az életed a világban.
Alapvetõen sajna lv80 feletti tartalom él, ha valaki oda bekerül már nem nagyon csinál új altot ha meg csinál gyorsan lv80-re formázza. De a zonák alapvetõen normal belépésel, soloként játszhatók ráadásul nincs tömegnyomor :-)
A történet a questek jók, ha nem is swtor szint talán de ez 2008-as, az alap játék. Végezetül, aki conan rajongó, annak ez a játék mindennél jobb lesz. :-)
Ha eljutsz lv80-ra akkor igazán elkezdõdik a játék ot vannak a frakciók amihez csatlakozni tudsz ott an Khitai ami a legjobb group tartalmat adja és ott kezdõdnek a raidok is. Az már egy másik világ lesz de odáig el kell jutni. Sajna a funcom csak a endgame tartalommal foglalkozott igazán.
Ettõl függetlenül minden egyes quest lv80-ig olyan mintha Howard írta volna 😊

Teljesen kezdõ vagyok, most töltöm le éppen.
Tippek, trükkök, tanácsok?

ricsaj
Ingyenes a játék?
Free to play, de mint minden épeszû ember tudja semmi sincs ingyen.
Mondjuk ez már sokszor le lett írva, de hát mit lehet tenni..
Ingyenes játszhatsz igazából majdnem bármit csinálhatsz, de 80on az insták nagy része csak premiummal elérhetõ!
Ha inkább pvpzel akkor ez téged nem érint teljes f2p.
jah nem.. 80on számít az AA. (egyszer megvevõs cucc).

Ingyenes a játék?

Gaben78
Igen, inkább a 10-15, igen "kizárólag" csak magyarok vagyunk.

ricsaj
"Mit jelent az hogy Dual acc? Két belépési név és jelszó ami egyszerre fizet?"
Hát nagyjából.
Két ingame felhasználónév van külön jelszóval, egy fizetési mód.
A két accountra külön kell, venni a premiumot, de a FCpont egybe van.

ArtanisNerwen
Akkor a kérdés nem neked irányult.

Artanis

Nem vagyok a guildba. 😊 Jelenleg az SWTOR-al nyomom 😊 be szeretnék fejezni egy karaktert végre

ArtanisNerwen
Abban a kérdésben nem vagyok érintett.
Azt viszont még mindig nem tudom hogy a "tele vagyunk kicsikkel... " nagyságrendileg mennyit jelent. 10-20 új játékos? ...vagy 40-50? Elõbbibõl nem lehet messzemenõ következtetést levonni. Lehet, hogy csak egy korábban máshol játszó baráti társaság csobbant be csapatosan valahonnan. Õk ahogy együtt jöttek, együtt mennek is. De arra se válaszoltatok, hogy magyarok-e.
Az, hogy van némi általános fellendülés betudható annak hogy megjelent a játék a steam kínálatában. Bár szerintem ez hamar kifog fulladni a nyár miatt.

Artanis

Ezt senki nem vitatta a vicc témája az általad kifogásolt legyek a papírra volt :-)

Köszöntem😊
Gaben78
(Raflany, Rafia, Yeromos, Eruthalion) . . .

Gaben78
A legegyszerûbb, ha azt mondom írj rám (Egaby,Egamancer) most is bent vagyok egy kicsit, de délutántól reggel 7-ig biztos hogy leszek, viszem melóba a gépet. 😊

Egabe megköszönném ha írnál pár elérhetõséget ingame akiknél lehet jelentkezni a guildedbe.
ArtanisNerwen
Én nem vicceltem, nálam tényleg 320 új tag van cirka 1 hónap alatt. De én már nem is próbálkoztam meg nemzetiségi alapon guild-ot csinálni. Egy eleve kis közösség megosztott az által, hogy két szerveren vagyunk.

Artanis

ArtanisNerwen
Mit jelent az hogy Dual acc? Két belépési név és jelszó ami egyszerre fizet? El sem tudom képzelni hogy mûködik az ilyesmi.

Artanis

Gaben78
Vicceltem, így van... Én csak örülök ha jönnek, meg azon vagyok. Néha hülye hasonlatokat használok. 😊