12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Although #11713 Értelek, túltengő igazságérzet úgy hívják és szociális érzékenység :) Nekem is van de Galadhéktól tudtam mire számíthatok ha olvastad az oldalukat tudod nem gonosz emberek. De könyörtelenül végeznek veled ha úgy adódik mert nekik ez kellett ebből a világból :) Jobb mint ha a valóságban csinálnák :D ok ez csak vicc volt :) -
Although #11712 Olvastál Conan történeteket? Pl a túl a fekete folyón? És a többit? tudod conan, volt gyilkos rabló minden ?:D simán leütött az úton és elvette amid van :) Egyébként szerintem a Túl a fekete folyón az egyik legjobb novella, de mind jó az elefántcsont torony ahol egyszerű betörő és el akarja venni a más tulajdonát? :) Ezért se lehetett ez siker sztori, ez nem egy rózsaszín tündér mese. talán a TES egyes "regényeibe" éreztem ilyen darkos feelinget. De az se volt ennyire sötét :) Ezért mosolygok mikor egyesek írják másoknak kellett volna csinálni ezt a játékot. :) De a funcomon kívül nem sok cég van akinek ment volna, visszaadni ezt. Még ez se az teljesen :)Szóval légy elnéző Galadhékkal ők imádták ezt a világot :) -
#11711 Szóval az ha valaki arra törekszik, hogy tönkre tegye az újak első raid élményét, az túl mutat azon, hogy csak játssza az evil-t. Az tényleg egy igazi seggarc a valódi életében is. Nem érdemelnek mást, mint hogy azok akik normálisabban gondolkodnak, és tényleg szeretik ezt a játékot azok összefogjanak a kiszorításukra. -
#11710 Nem bírom ha velem evulkednek :) -
Although #11709 Ez így van el se tudod képzelni mennyit nevetem azon min hajba tudtak kapni. :) De mégis hiányoznak. Fura volt nekem is mint Frednek általában csak kikapcsolódás volt pár órára a játék. De míg létezett az aquilonia vagy a hyrkania volt azon vettem észre magam még munka közben is hogy azon agyalok mikor érek haza és lépek be megyek Odhrnel egyik eventről a másikra figyelve az élő, lélegző világukat. És ezt ez a tombstone oldalon is látom mi volt ami megfogott. Sajnos látom te egyszerűen nem fogadod el ők egy evul guild voltak :-)
És nézd meg Abét ő egy ismert furys ganker volt, és valami megfogta őt is és lehet látni a beírásain hogy hiányoznak neki ezek az emberek. Szóval érdekes ez. :) Sose gondoltam egy játék ennyire meg tudja határozni az életem egy időszakát mint tette ezt ez a két rp szerver. :) -
#11708 Az, hogy mi az RP szubjektív. Mindenki aki magát szerepjátékosnak definiálja az ugyanakkor mind másképpen írná le azt, hogy mi is az az RP. Mindenki másképpen szerepjátszik és sokszor egy-egy szerepjátékost sokkal jobban kiakaszt az, hogy az a másik hogyan szerepjátszik mint ha valaki egyáltalán nem tud szerepjátszani. Tapasztalat hogy így van.
Szerintem ha valaki szerepjátékra adja a fejét főleg ha online teszi akkor nagyon nagy fokú empátiára van szükséges. Sajnos a tolerancia egyre inkább hiányzik az emberekből és aki nem tudja mi az RP csak azt látja hogy ezek érhetetlen dolgokon civakodnak folyamatosan az már nem is kíváncsi rá.
Az én szerepjátékom befelé forduló. Vagyis magamnak szerepjátszok. Nyilván tudat alatt zavar ha látok egy gagarin-t, superman-t vagy madafaker-t. De nem jobban mint hogy valaki már megint az unalmas "megölök minden szembejövőt" karakter-t játssza.
Én kitaláltam a karakterem előtörténetét nagy vonalakban és a jellemét, személyiségét. Utóbbiak nem állnak túl messze a valói énemtől, mert tudom hogy szerepjátékosnak még gyengébb vagyok mint pvp-ben. Szóval megkönnyítem saját dolgom azzal hogy nem próbálok egy teljesen ellentétes személyiséget megformálni. Az én szerepjátékom lényege, hogy következetesen ragaszkodom a szerepemhez mindent ebből az aspektusból nézek, egy percre sem lépek ki a szerepemből. A karaktereim ott élnek léteznek hyboriában, néha még log off után is kell idő amíg vissza állok hétköznapiba. Ugyanakkor nem próbálom a szerepjátékot másokra erőltetni. Ha valakinek igénye van rá az kifog derülni konkrét kérdés nélkül is. -
Although #11707 A megoldás a két rp szerver összevonása lett volna, de az Odrhnhoz hasonlók minden kampánya ellenére nem tudtunk elég embert emellé a koncepció mellé állítani. Sok pves egyszerűen gyűlölte a pvp-t és nem lehetett meggyőzni őket így aláírták a "halálos ítéletet". Mondjuk szerintem ezzel is csak időt nyertünk volna. A gond az rp szerverekkel való ellenséges érzés amit a nem rp játékosok táplálnak ez látható az swtor topicba itt is. A funcom ebbe sajnos azt kell mondanom jól lépet. -
Although #11706 rp szerverek bezárása a halál volt a roleplay-re igen ez így van. Azért mindegy csak mert akkor már kevesen voltunk egy szerverre akár Hyrkán akár az AQ-on. -
Although #11705 Nincs utánpótlás ennyi röviden Abe. Az hogy elmennek emberek az természetes, de akik jönnek azok közt nagyon nagyon kevés akit érdekel. Ez igazolja a funcom politikáját anno mikor neki estünk a funcomnak igazuk volt mikor elhallgattak és nem álltak ki a roleplayerek mellett. Jól mérték fel mikor elkezdődtek a viták olyan alapdolgon miért nem lehet hülye névvel rp szerverre reggelni. Nem buták ezek. Kis végként végkép nem akartak megfeleződni a kiállással azok mellett akik láthatóan fogyatkozó számban voltak napról napra hétről hétre. Ha már egy ilyen apróság is kérdés volt már 2010 nyarán is. Most annyi van már nem is kell vitatkozni rajta. :) -
#11704 nem azt mondtam, hogy élő, hanem te azt mondtad hogy 2011ben kihalt, pedig utánna vígan elvoltak 1 évig. amúgy épp most néztem, hogy márciusban is írt valaki applit hozzájuk, habár már cromra ment az volt a válasz, hogy ha van egy altja furyn azt szívesen fogadják.
Ez annyit tesz, hogy szar van a palacsintában, mert tényleg nem nagyon vannak már, de szerintem ők is csak várnak valamire, akárcsak én. -
Although #11703 Abe és ez szerinted élőnek lehet nevezni?
Pont olyan vagy mint Odhrn az is úgy csinál mintha élne még az rp.
Pár hete beleolvastam az swtor topicba az ajánlott szerverek kapcsán. Sokan osztották azt észt miért kell kerülni az rp szervert. Szerintem fogalmuk sincs róla mi is az igazából de mindegy.
Abe ez egy halott műfaj, már a conanba is. És ha így mennek a dolgok akkor az swtorba is gond lehet. Elhiszem van még ahol megy pl dungeons and dragons online talán. De ez halott dolog. az emberek csak szaladgálnak meg gyűjtögetnek meg legyen meg mielőbb az új cucc ennyi. És vannak ilyen mohikánok mint Artanis. -
#11702 Nem haltak meg AQ-n, pont ezt mondom.
Nincs feloldva a guardom, mert mint mondtam unalmas god moddal játszani, de úgy emlékszek kb 1 éve csináltam és utána még pár hónapig aktívan csináltak evententeket.
Habár a Blackthorn, akkor már csak Balorac egy személyes guildje volt. -
Although #11701 Jó kis tükör ez a tombstone napló is amit betettem, az aoc történelemnek. Szép napok végétől a tényleges befejezéséig. 2010 nyarától 2011 tavaszáig. Nagyjából 2011 nyár amikor megszűnik az úgynevezett roleplaying világ az aocba. Látom még akivel átmentem az is írt egy bejegyzést a végére. Pedig hogy reménykedett hogy túl lehet élni ezt. -
#11700 Nem tiltja semmi.
Nekem is van talán 3 accountom, talán 4 is. nem pont ezzel a céllal, de senkit nem zavar.
Másrészről azt írtad, hogy főleg a pve érdekel amihez viszont 80on kell a premium, esetleg kieg. Azt ugyebár csak egy accountra veszed meg akkor a többi csak pang.
Amíg premiumos vagy van 8-9 slotod szerintem, utánna meg 3 marad. -
SovereignXY #11699 Ha megéri hogy fizessek fizetek. :) -
#11698 Biztos ez is képlékeny :) -
SovereignXY #11697 HÉÉÉ. Vannak elveim. :) Amiért nem kell ne fizess ;) -
Although #11696 Erre mások fognak válaszolni. Szerintem nem de fizetni kell érte gondolom :) Nem egyszerűbb feloldani még két slotot kis pénzmaggal? :) -
SovereignXY #11695 Még egy kérdés viszont. Tiltja azt vmi, hogy nekem több accom legyen? Mert bár 1 accon 2 karakter lehet de pl 3 accon már 6 :) -
SovereignXY #11694 Khm.. a véleményem képlékeny :) -
Although #11693 A mage classoknak annyi az előnye hogy nem kell combozni, a spellek egy gombosak. Van akinek ez is szempont az újak között. Egy francia DDO-os csaj is így indított viszont utána azt mondta a combos classok nagyobb funt adnak. -
Although #11692 Dark Templar, Hox. Kicsit érdekesen írsz. Elébb mintha azt írtad volna full mage class nem érdekel a Demo meg a nekro az :) -
SovereignXY #11691 Üdv all újra!
Tanácsot kérnék. 1. karakterem végül is Conq lett. De a netet nézegetve a mágiát sem akarom hanyagolni így akövetkezők közt filózom. HoX, Démonológus és Nekro.
-
Although #11690 Blackthorn, Clan Koragg, Tombstone, stb. ezek voltak jók, Numi, Balorac, Galadh, Shadyia, Sepherim, Gnothe, Maeva stb. De mint te is írtad ezeknek a többsége az aquilonián halt meg a pvp-rp szerveren.
Tombstone
Ez volt az oldaluk a forumon. A feeling amit igazán szerettem az aquilonián :) Kellett ilyen is, sőt nagyon is kellett. :) De volt koncepciójuk. -
Although #11689 Ezen kivül vannak skill pontok amit tudsz osztani. Mennyire legyél képes bújócskázni, vagy mászni az akadályokon vagy futni mennyire fáradj el futás közbe ilyenek. -
Although #11688 combokat, spelleket unlockolja.
A feat táblán te osztod magadnak a pontokat. Hasonló mint az SWTOR. Csak több elemes van egy general fa is. És 2 ág a fejlődésre. Tehát pl a barbárnál van egy reaver és egy berserk fa ággal. Egyik a one-handle weaponra másik a two-handled weaponra. -
SovereignXY #11687 Jól látom, hogy a skillkeet úgy kapom ahogy szintet lépek? Úgy értve nem skill pontot kapok, hogy ne te hülye oszd amire akarod hanem ha megvan a köv szint akkor unlockolja a hozzá tartozó skilleket. -
#11686 Law az egy érdekes guild.
Nem emlékszem már mi volt a neve a leadernek amikor még oda akartam csatlakozni.. (még jóval b&g előtt)
PvP6os volt a régi hoxom, és elvertem a guild leadert pvp10 guardian.
Ebből az következett, hogy engem nem vettek fel, mert kicsi a pvp szintem a leadert meg eltávozásra késztették, mert azt mondták, hogy noob xD -
#11685 Én ezt csak azért sajnálom mert nem volt szerepem a távozásukban. A Law egy másik guild aminek elsődleges célja minél több játékosnak minél hamarabb elvegye a kedvét a játéktól. -
#11684 Nem azonos a kettő.
De tombstoneost igazából egyedül, nem fogsz találni, igazából már sajnos máshogy se! :/
Amúgy meg a másik kedvenc guilded tagjai is favorizálta őket: The Law.
-
Although #11683 Nem mondok semmit mert már nem biztos a Tombstone az az amit én ismertem az Aquilonian. Maeva meg a többiek Galadhal. Durvák voltak az biztos. Úgy játszották a conant ahogy megismerték. ahogy a könyvekből ismerhetted. Életre keltették. De nem sírdogáltak rajta ha egy nooobot lecsaptak. Össze se tudom számolni hányszor eset meg velem. De nem rohantak le rp eventet miközben írtam a szövegemet mint a ruszkik. :) -
#11682 ABE tudja azonos-e a kettő, de mindegy mert aki tombstone tag-ot visel arra sem vár más. -
#11681 Mi jó ideje külön utakon járunk. Én nem szólok bele mit csinálsz, te se abba amit én. Indiát mindig vadászni fogom, gankolni, resspad gankolni, és ebben egy valaki tudna megállítani. Ő maga, azzal ha bocsánatot kér. De nyilván nem fog. Ez a fajta inkább meghal. -
Although #11680 Artanis nagyon érzékeny vagy látom. Az open world pvpben ez benne van jópárszor kijutott nekem is.
Az biztos Galadh, group társat nem gankelt, szövetségest sem. És nagyon de nagyon jó rp player volt!!! Az meg ha pont az útjába estél....A conan az egy kegyetlen világ :)
Jesszus milyen jó lehet a fury most ha bírod, el se merem képzelni mit szólnál azért ami 2-3 éve az aquilonián volt. Amikor nem száz de lehet 200 fős orosz horda takarított de mindent ami az útjába került.
Galadh sose bujkált vagy lesből ment kicsikre. Legalábbis az az embert akit mi ismertünk. Az ilyet nem csinált. Hogy megváltozott e vagy sem, nem tudom. Gathord név ismerős de ennyi.
-
#11679 Indiát nem bántani, arra harapok:D -
#11678 Nem.
Gathord a jógyerek, Galadh meg az akinek 13151 balheréje van. -
#11677 Nem volt nehéz meghalni mert sosem volt egyedül a rohadék... de párszor legankoltuk a köcsögöt nagyobb csapattal. A kurváját india-t elkaptam egyedül is. Az sem adta könnyen jobb cucca is volt de én is a POM-ommal voltam. -
Although #11676 Galadh a bear? Na az kizárt. Nem egyről beszélünk akkor. Ő már nem játszik egy ideje. Pont ő vezette a vadászatot azokra akik kicsikre nyomultak.
Ja amúgy pvp, és ha az útjába estél akkor kaput. Nekem is kijutott párszor ez a pvp :) -
#11675 jógyerek az is:) -
#11674 Nem mondod hogy az a rohadék gathord a te galadh haverod?
Hogy utálom azt a rohadék ganker köcsögöt elmondani nem tudom... már üzentem is neki egyik RL haverjával hogy várni fogom ha vissza jön. 430 fős a guildom és legjobb 24el fogjuk addig gankolni amíg elnem húz ha vissza dugja a pofáját furyra...
Micsoda egy undorító féreg volt az. Ilyet még az Iron will sem csinált! Rárepült a haverjaival T1 pugra szaladó friss L80asokra. Nem egyszer, rendszeresen ezt csinálta.