Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Egyébként meg nem , ez nem warzone mert az egy instance-olt terület , ami TESOban akar majd lenni az meg inkább olyan mint GW2 WvsWvsW .
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
vagy ha mégis lehet, de elfognak és bezárnak a börtönbe ott nem lesz ilyen opció hogy na akkor ugrunk az idõben amíg lejár a bünti.. és akkor nem játszol 2napig vagy mi?😄
de ezeken kívül szerintem még biztos van jópár dolog amit "kiherélnek" az online változatban.. pedig én egy ugyanolyannal játszanék mint amilyenek az offline részek voltak csak ezt multiban sok-sok emberrel.
Terát próbáltam.. viszonylag tûrhetõ. Haverom ajánlotta és együtt henteltük benne a népet, DE kitud hozni a sodromból, ami azért ritkaság, mert egyetlen más játék SE..
Az írányítás se nagyon jön be és még mellé a laggok.. a kettõ együtt elétveszélyes... space-el nyomd a kombó skillt, de a space ugrik is úgyhogy néha csak ugrik egyet és a kombó skillnek annyi..
és akkor még nem beszéltem az elinekrõl és a mobokról...
nemtudom, mondanám hogy kinõttem azt a világot, de inkább úgy mondanám hogy sose voltam abban a korban hogy kedvem legyen kis testû nagy fejû folyton hihikézõ szutykok közt bóklászni.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Ettõl függetlenül sajnos csak a legeslegelsõ karimmal játszottam ott ami egy ranger volt, de kivállóan el lehetett vele szólózni..
bónusz: Akkoriban még tele volt játékosokkal is és furyn azért rádob az élményre 1 lapáttal hogy mindenki neked esik.
Még mindig volna kedvem kezdeni egy rangert és úgyan ezt eljátszani vele még egyszer, de már senki nem fog megtámadni...
De napközben ne nagyon számíts tömegre. Fõleg 18 éven felüliek játsszák, este néz majd rá ha gondolod. Bár fõleg hétvégén vannak sokan low level területen,mikor az emberek a low level aljtaikat fejlesztik délelõtt. Lesznek majd idõszakok amikor inkább visszakívánod ezt. 😊 Nem egy online barát sírt rajta hétvégén, hogy levadászták a mobokat elõlük. Egy ilyen területen már 20-30 ember is gond lehet.
Ha bennragadsz a játékba idõvel, meglátod te is ilyen leszel csak a dungeonok fognak érdekelni ez sajnos ilyen.
LEsznek részek aminek más a feelingje ott van Kohspef területe ami sivatag vagy Az auilonia vidék. Mindenhol van lv20-40 terület meg ott van Gateway of Khitai az is ingyenes. Néz szét lehet más jobban fog tetszeni. Ráadásul Stygiai területen van a legnépszerûbb low level dungeonok egyike a másik az aquilonia. Elég nagy ez a játék tudsz utazgatni a nagyobb városok között és onnan eléred a többi low level zónát is ami jó neked. Nekem a valley volt a kedvencem 😊
Ha ellenséggel találkozol akkor kicsit szaladj vissza a már felderített területre és ott harcolj vele, így nem kell attól tartanod, hogy valami kóbor állat vagy ellenséges járõr rád támad amíg harcolsz.
Artanis
Szóval nem kell a rizsa hogy nem tömegjátéknak készült meg hogy bonyolult meg blablabla.
De ezt már írtam Neked 😛
Van egy kicsi de lelkes és kitartó játékosbázis és kész. Ez nem szégyen , nem kell mismásolni meg rizsázni össze vissza.
Sõt ahogy látom, fõleg most a neverwinter példája is bizonyítja, ennek a fajta rendszernek amit a Conan, Swtor, TSw, DDo használ, leáldozott. Tehát aki ilyesmit keres az úgy néz ki be kell érje a meglévõkkel 😊
Torzonborz, sose érdekelt a tömeg mit szeret, ha nem így lett volna megvettem volna a GW2-t 😄, de az a helyzet 2Ft-t is sajnálnák rá 😄, ezt azért reklámozom mert jó játék, az meg hogy a funcom milyen az egy másik dolog de ezt õk csinálták és nem más.
Komolyan mondom a helyedben jelentkeznék a mélyen nem tisztelt fuckcomhoz PR managernek.
Biztos vagyok benne hogy nagyságrendekkel jobb munkát tudnál végezni mint a mostani . Már ha van . 😄
A cromon Tortage szinte mindig tele van hétvégenként és esténként ezt tudom. A lv80 feletti zónákban most még a fizetõsökben is vannak elegen. A Tortage és lv80 közötti zónáknál lehet egy kicsit gond mert sokan offline lv-el egybõl lv80-as karit csinálnak. De ahogy néztem ott is vannak elegen legfeljebb nem minden zónában van vagy 10-15 zóna lv20 és 80 között. És általában csak a solo játékosokat látod õk meg azért nem tömeg. A groupokból szinte semmit általában ott vannak az emberek Tortage után. Épp tegnap elõtt voltam bent este és kb 500 ember volt csak a groupokba ami 6 fõs. Persze ez a raideket is jelzi. Sajna a zónákra egy idõ után nem sokan kíváncsiak.
Ez kb mutatja mire számíthatsz. És ezeket bizony nem fogod látni csak a groupkeresõvel. Dungeons
És mióta ez kijött ott a dragon spine is már sajnos túl sok dungeon van.
Ezzel szemben én elmentem Tortage-ba, és a kapun kívül az elsõ akivel találkozok az egy Spiderember nevû kari. Ninja-invite indul, a srác azt mondja " Im Hungarian". Mondom "az jó" akkor beszéljünk magyarul.
Szóval én építem guild-om ahogy terveztem, egyedül is, mások segítsége nélkül is.
Artanis
A feketesereg guild úgy áltlánosan nem aktív már annyira mint régen, de t3-t4 raideket még megtartják..
Azt hiszem kezdenek T1-T2 Raid-et is még.Érdemes oda menni,más jobb nincs..
Character Classes Full access
Na ez most akkor tényleg így van és minden karakter kaszt elérhetõ? Mert én ha jól emlékszem még tavaly amikor játszottam vele a kasztok nagyrészéért fizetni kellett. Ezek szerint már mindegyik elérhetõ? Ha nem akkor nem töltjük le feleslegesen.
Néha irigylem Odrhn barátomat õ még mindig képes élvezni a régi barátaival a dolgokat, holott õ is tudja ez már rég nem az a mi volt. Nekünk meg maradnak az emlékek ahogy nevettünk egymáson épp ki miatt buktunk vagy a csodás Aquilonia szerver meg hyrkania, meg az elsõ keserves gyõzelmek a T3-ba amikor 24-bõl éppen pár életben maradt ember megnyerte 😊 Jó lenne ha visszajönne de nem fog.
Mi nem ilyenek voltunk mentünk hetenként ahogy tudtunk, mi szoptunk vele de élveztük, nevettünk egymáson 😊 Ahogy Odrhn mondta anno mindig kiosztottuk a díjakat ki épp a legbénább.
A mi életünkbe a régi conan már nem jön vissza, mintahogy a DDO sem lesz standard a d&d játékok között.
Az itt fórumozok nagyobb része is azért játszik Cromon, mert ezt nem szereti.
Artanis
Az más kérdés hogy olyan degeneráltak játszodják a játékot, hogy ha nem PVE szerveren vagy akkor puggal szinte lehetetlen bármit is csinálni..
Amúgy én meg csináltam útmutatókat Steamre, de kb mindenki leszarja.. az egyetlen ember aki hozzá írt valamit, az is csak annyit írt, hogy:
"Thing is, you don't explain exactly how PvP is in random maps. People camping quests spots, gankers mainly being Assassins/Rangers. Talking to ANY NPC makes you in a "cutscene" state, therefore you are an easy prey for gankers"
Számára lényegtelen hogy pvp szerveren minden sarkon neked fognak támadni fõleg ha új vagy, de nem érdekli csak hogy bele tudjon pofázni azért, mert õt megölték... ha ilyenek játszanak akkor nemtudom mit várjon az ember.
Hehe régen sokat nevettem ezen de jó is volt 😊 Mennyit szoptunk vele még 2010-ben 😊