12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
eurom #11433 TESO nak mi a köze az AoC hoz?
TSW-n most gondolkodom hogy olcso lett, nem tudom ott teljes értékü játékot kapsz ha megveszed havi dij nélkül?
ha igy van a conan ra is ráfért volna valami ilyesmi 1-2 évvel ezelött
-
Although #11432 Az amerikai szervereken van gond ha jól tudom. De Európában az északiak főleg, de olaszok, spanyolok és franciák is életben tartják, és persze sok orosz. Úgyhogy minden este vannak kb 700 és 1000 között online ha jól számoltam, kivéve pénteken, akkor kb 500. Mindig jönnek újjak egy részük megy kevés marad. De mindig lesz. Most talán az utolsó jó húzásuk ami segíthet ha a khitai-t is kinyitják. De jól kalkulálnak azért azok akik megveszik azok maradnak és fizetnek érte. Ráérnek vala. Talán ha jön a TESO akkor teljesen ingyenesé tehetnék. -
Although #11431 Nekem van elég sok fényképem is ezekről az ostromokról. Mára már guild city szintek is vannak, guild city hallal, amibe npc-k is vannak,arénával ahol egymás ellen is tudtok gyakorolni pvp-t, eseményszervezővel ami guild eventeket csinál,guild questekkel, stb. Mire befejezték kb. már akik igazán tudnák értékelni ezt, azok a legtöbb mmoból is eltűntek már, kb pár százezres nagyságrend maradt ráadásul mivel a funcom elég sokat beléjük rúgott, itt már nem is igen maradtak.
Amikor utoljára mentem egy ilyen ostrom eventre 48vs48 volt 2012-ben a cromon, egy jó kártyával géppel nagyon jól futott minimumon. Ami így se volt csúnya. De betettem videokat korábban ahol látni nem fut rosszul persze sok dologtól függ, ma is nagyon erső gépigénye van, Utolsó esély a Funcomnak az tényleg 2011 volt, az első f2p nyitás amikor 600e új regisztrált játékos lett napok alatt ezek meg szervereket zártak be és élvezhetetlen lett. Mindegy is most megint kb 200e közönsége lehet max.talán. De ez nem érdekel, mert már nem lennék itt ha izgatna, ilyenek és kész :) -
#11430 "2010-re már kb jól működöt" ez a lényeg :(
emléxem hogy annó hogy tébláboltunk BK-n Mi is , felhúztuk a keep-et 2-re találtunk egy másikat gondoltuk majd jól megostromoljuk aztán hiába bökdöstünk GUI-n bármit nem történt semmi. :(
player city is csak dísz volt :(
raid is egy merő bughalmaz :(
csomó beígért fícsőr nem volt sehol vagy nem működött :(
mehhh kár :((
-
eurom #11429 hát már 2009 re is csak 100k player maradt 2010re meg annyi sem és én nem voltam köztük :D
-
Although #11428 2010-re már kb jól működött amennyire lehet persze egy 50vs50 nagyon jó volt elég sok volt amin, voltam. Ma már nagyon sok jó minőségű mmo van ezen a téren. És az open world is évről évre durvább és durvább szerintem. Elhiszem te szereted, nekem este amit játékra szánok, abba jól szeretném érezni magam és nem hülye gyerekeken idegeskedni az nap közben is van elég. -
eurom #11427 2008 ban enslave-el egy vár ostromra se sikerült bejelentkezni mert valami bug mindig volt
továbbá olyan bugra is emlékszem hogy saját várunkban is tudtuk egymást támadni mint guild tagok amig nem voltunk ugyanabban a groupban
csak a world pvp müködött szinte, és jó is volt 10böl 9x csata volt minden szembe jövö playerrel
ugyhogy részemröl minden játékba tennék pvp szervert mert a pve dög unalom
-
Although #11426 in the sand
Ez az amiért ezt betettem, egyrészt. Nem hiszem hogy mostanában lesz hogy ilyen pvpsek fognak lenni zömmel. Akinek nem csak az számított hogy te piros vagy mert nem esett nekem egyből hacsak nem stygia karakter volt :D Bár függöt a vallásától is.
Nagyon hiányoznak, mert ezt a pvp-t én is szeretem, ami nem az eszetlen gyilkolásról szólt. De ilyen nincs már. -
Although #11425 Sajna nem láttam még a DAoc-t, de azt hiszem sorra fog kerülni kicsit elfogynak a játékok amik nekem igazán jók. Kösz az infot! -
#11424 Igazából csak az instancolt player city jelentett újdonságot - mondjuk nem is volt jó semmire az elején - a többi nem annyira lásd pl DaoC. -
Although #11423 A border kingdomok már 2008-ba is megvoltak rendes instanco-k ahol a guild cityk, pvp városai voltak amit meg lehetett támadni. Később pvp nyersanyagok forrása is lett, mint bori. És ami lesz a TESoba is, ha jól tudom. -
Although #11422 És tudod miért hiányzik az Aquilonia? Azért mert életembe először láttam egy pvp szervert ahol jelentős számú pvp-s próbálta megvédeni a világot amibe én is és sok nem open pvp-s volt persze rp-vpv szerver volt. Fura volt. Galadh és a többiek, akik listát készítettek ki az akit le kell szedni. Ha jól emlékszem mint Furys te is rákerültél ahogy írtad anno. Talán neked is furcsa volt. Sose felejtem el, hárman voltunk épp álltunk valahol, mikor a másik magyar akivel átmentem beírta, milyen fura nézni valamit ami hamarosan eltűnik. Nem tudom a funcom tudta e ezt vagy sem, de szerintem ugyanúgy tudták ahogy ez a magyar barátom is tudta. Ez egy halálra ítélt műfaj míg ilyen idióták játsszák mint amit Artanis is ír. -
#11421 Mit hoztak be 2008ban ? oO -
Although #11420 És mindezt 2008-ba hozták be, ezzn nevetek mindig. A funcom sok mindenbe tényleg fejlesztett hasonlóan a TSW-el. Csak túl kicsi cég ehhez. És túl északi, akik leszarják ha valakinek nem tetszik valami, ha ezen túl teszed magad, akkor bennük nem csalódsz. És spórolnak még a szervereken is sajna, legalábbis nekem így tűnik. -
Although #11419 Egyébként a Conanba is egy rendes instance a warzone a border királyságok nekem elég is :) ostromok is ott vannak hasonlóan a GW2-höz :) De ez egy open pvpsenek nem leányálom, nekik kell az a tudat hogy minden szabad és lehetséges. Ők keményen anyázni fognak a TESO-ra. De ez okos banda nem véletlen helyeznek iszonyú hangsúlyt a solo TES rajongókra. Nem kérnek az open pvp rajongókból, legalábbis nem úgy hogy ők diktálják a feltételeket. Erre már elég sokan ráfizetek, ráadásul zömüknek semmi se jó. -
Although #11418 Oké értem, névleg más, de a lényeg az, hogy el van választva a fejlődési zónától az open worldnél nincs ilyen. A többi az stimmel. Okos kis csapat ez a zenimax, ez egyből feltűnt, nagyon kielemezték mit lehet mit nem. -
#11417 opvp-el az a baj hogy külön pvp servert kíván leginkább azzal meg csak a játékosokat szeparálod el egymástól . Aztán ha ürül a server akkor baj van mert nincs kit csépelni.
Egyébként meg nem , ez nem warzone mert az egy instance-olt terület , ami TESOban akar majd lenni az meg inkább olyan mint GW2 WvsWvsW . -
Although #11416 Helyzet az, aki open world pvp rajongó az nehezen mond le róla. Warzone van a Conan pve szerveren meg az swtorba is meg pár helyen még de az nem ugyanaz mint amikor tudod mindenhol szabad a préda. Márpedig a TESO is végeredménybe egy warzones rendszer lesz, hiszen a fejlődési területek védettek. Ez később idővel változhat, de nem hiszem nem bolondokból áll ez a zenimax. -
#11415 Amúgy nem igazán jártam még utána a tesonak, de gondolom a frakciók biztos benne lesznek (pl: dark brotherhood vagy thieves guild stb. ), de nem tudom hogy lenne megvalósítható az egy MMOban hogy bemész az árushoz és kifosztod, vagy akár bárki mást... fogjuk rá elmész 5 percre és mire visszatérsz a gátyádat is lelopták rólad?
vagy ha mégis lehet, de elfognak és bezárnak a börtönbe ott nem lesz ilyen opció hogy na akkor ugrunk az időben amíg lejár a bünti.. és akkor nem játszol 2napig vagy mi?:D
de ezeken kívül szerintem még biztos van jópár dolog amit "kiherélnek" az online változatban.. pedig én egy ugyanolyannal játszanék mint amilyenek az offline részek voltak csak ezt multiban sok-sok emberrel. -
#11414 TES-ek mindig jók voltak amióta emlékszem és örülnék is egy olyan színvonalú MMORPG-nek, viszont az nem megvalósítható, ezért nem várok sokat a TESOtól sem.
Terát próbáltam.. viszonylag tűrhető. Haverom ajánlotta és együtt henteltük benne a népet, DE kitud hozni a sodromból, ami azért ritkaság, mert egyetlen más játék SE..
Az írányítás se nagyon jön be és még mellé a laggok.. a kettő együtt elétveszélyes... space-el nyomd a kombó skillt, de a space ugrik is úgyhogy néha csak ugrik egyet és a kombó skillnek annyi..
és akkor még nem beszéltem az elinekről és a mobokról...
nemtudom, mondanám hogy kinőttem azt a világot, de inkább úgy mondanám hogy sose voltam abban a korban hogy kedvem legyen kis testű nagy fejű folyton hihikéző szutykok közt bóklászni. -
#11413 Viszont a dedikált pvp terület meg lehet hogy jobb lesz TESO-ban , meglássuk. ;) -
MaRee #11412 TERA-ban megy az open pvp rendesen, az is ingyenes lett. -
Although #11411 Abe nem kell elkeseredni hamarosan itt a TESO. Persze abba open world pvp nem lesz de ez van. Azért ez is mutat valamit ha egy zenimax nem is kockáztat vele. Néz körül biztos vannak játékok ahol megy az open world pvp. Szerintem az swtor is jó és ott biztos többen vannak, létszámarányosan persze. Nyilván akinek a conan a szíve csücske akár pve akár pvp annak semmi se lesz hasonló. -
#11410 Conall Valley nekem mindig is a kedvenc mapon volt. Erdős hegyes völgyes dombos rétes tele rakva kis táborokkal, na meg a hozzá tartozó mobokkal:)
Ettől függetlenül sajnos csak a legeslegelső karimmal játszottam ott ami egy ranger volt, de kivállóan el lehetett vele szólózni..
bónusz: Akkoriban még tele volt játékosokkal is és furyn azért rádob az élményre 1 lapáttal hogy mindenki neked esik.
Még mindig volna kedvem kezdeni egy rangert és úgyan ezt eljátszani vele még egyszer, de már senki nem fog megtámadni... -
#11409 Itt vagyok mint kontakt, ha kell :) -
Although #11408 Ami segíthet, ha keresel kontaktott a fekete seregesekhez, ők tudatommal vannak mindig. Akkor nem leszel egyedül ráadásul velük raidelni is tudsz menni. Meg groupozni. Nincs jobb ötletem, nagyon guild centrikus lett a conan. Aki egyedül van nem sok helpre számíthat legfeljebb esténként van pár f2p guild akik szerveznek dolgokat. Voltam pár sráccal lelkes kis csapat igazi kihívás :) Fennakadtak az Onyxon is.:) De inkább velük megyek mint a nagyképű elit guildesekkel. -
Although #11407 A térképet tanuld meg jól használni, és minden egyszerű lesz. vannak npc úgynevezett karaván emberkék akik utakat szerveznek. Conarch faluba nem messze attól ahova megérkeztél pl. "m" betű a felületen és kapsz egy nagy térképet ha megállsz a kurzoral valamin, részletes infot kapsz. Így megtalálsz bármit. Ez igaz a karakter lapra is mindent leír mi micsoda. Ráadásul a helpet is felújították. Kezd olyan felhasználóbarát lenni. Mondjuk nekem addig is jó volt míg nem ilyen volt :)
De napközben ne nagyon számíts tömegre. Főleg 18 éven felüliek játsszák, este néz majd rá ha gondolod. Bár főleg hétvégén vannak sokan low level területen,mikor az emberek a low level aljtaikat fejlesztik délelőtt. Lesznek majd időszakok amikor inkább visszakívánod ezt. :) Nem egy online barát sírt rajta hétvégén, hogy levadászták a mobokat előlük. Egy ilyen területen már 20-30 ember is gond lehet.
Ha bennragadsz a játékba idővel, meglátod te is ilyen leszel csak a dungeonok fognak érdekelni ez sajnos ilyen. -
MaRee #11406 Azt hiszem lvl 30-on átruccanok más területre, mert a valleyt már kezdem unni és három emberen kívül nem sokkal találkoztam itt. Csak jöjjek rá megint, hogy kell utazni más területekre :D -
Although #11405 Vannak rejtőzködő ellenfelek, azokra is figyelj. Egyébként az tipikusan az a rész ahol párosan lehet jól haladni de egyedül is jó móka :) -
Although #11404 Nem mindenhol ilyen de a valley jó részén sok a hemzsegő ellenség, épp lerohanják a földedet. A valley központi területe a morghat(nem biztos helyesen) clan már feldúlt, túlélők által védett faluja. Egyébként ő volt conarch clan nagy ellenfele lopkodták a marháikak pl.:)
LEsznek részek aminek más a feelingje ott van Kohspef területe ami sivatag vagy Az auilonia vidék. Mindenhol van lv20-40 terület meg ott van Gateway of Khitai az is ingyenes. Néz szét lehet más jobban fog tetszeni. Ráadásul Stygiai területen van a legnépszerűbb low level dungeonok egyike a másik az aquilonia. Elég nagy ez a játék tudsz utazgatni a nagyobb városok között és onnan eléred a többi low level zónát is ami jó neked. Nekem a valley volt a kedvencem :) -
#11403 Képzeld azt, hogy tényleg ott vagy egy veszélyes szörnyektől és ellenséges emberektől nyüzsgő erdőben. Ennek megfelelően választ meg a haladási tempót lépésről lépésre haladva minden bokor alá, fa mögé benézve. Conan gyönyörű grafikája segít, hogy átélhesd ezt a feeling-et.
Ha ellenséggel találkozol akkor kicsit szaladj vissza a már felderített területre és ott harcolj vele, így nem kell attól tartanod, hogy valami kóbor állat vagy ellenséges járőr rád támad amíg harcolsz.
-
MaRee #11402 Nos hát tényleg "bonyolult", kezd idegesíten, hogy ha az úton megyek ha a bokrok közt csörtetek nem tudok menni úgy 10métert, hogy ne fusson utánam öt mob. BÁr lehet most csak ezen a területen van ez, meg kéne ölni 10 nyamvadt vanirt de egyszerűen nem tudok oda menni hozzájuk mert kb 15en járkálnak előttem, ha meg oda is megyek ha egyet beaggrozok jön rám 5 másik :D Pedig solo quest. -
#11401 Tömeg...ember az első hónapokban 1.5 milliós eladást produkált a játék. Ez mi ha nem tömeg ?
Szóval nem kell a rizsa hogy nem tömegjátéknak készült meg hogy bonyolult meg blablabla.
De ezt már írtam Neked :P
Van egy kicsi de lelkes és kitartó játékosbázis és kész. Ez nem szégyen , nem kell mismásolni meg rizsázni össze vissza. -
Although #11400 Gondolhatod azt hogy szarba van de ennek a játéknak meg van a saját rétege :) Pl most jött vissza kb 20-30 ismerős a GW2-ből is ez egy ilyen játék ide visszajönnek az emberek :) Hidd el vannak elegen, az anarchy is működik 2002 óta :) Kinek mi a siker, tudod.
Sőt ahogy látom, főleg most a neverwinter példája is bizonyítja, ennek a fajta rendszernek amit a Conan, Swtor, TSw, DDo használ, leáldozott. Tehát aki ilyesmit keres az úgy néz ki be kell érje a meglévőkkel :)
Torzonborz, sose érdekelt a tömeg mit szeret, ha nem így lett volna megvettem volna a GW2-t :D, de az a helyzet 2Ft-t is sajnálnák rá :D, ezt azért reklámozom mert jó játék, az meg hogy a funcom milyen az egy másik dolog de ezt ők csinálták és nem más.
-
#11399 Hihetetlen mennyire ki tudod dumálni ez a játékot a szarból. :D
Komolyan mondom a helyedben jelentkeznék a mélyen nem tisztelt fuckcomhoz PR managernek.
Biztos vagyok benne hogy nagyságrendekkel jobb munkát tudnál végezni mint a mostani . Már ha van . :D -
Although #11398 Legfeljebb Khitaiban vannak még nagyobb létszámban solozók mivel, a frakciók rendszere is solo rendszer alapvetően, group questekkel kiegészítve, solo main sztorival. -
Although #11397 *1000 -
Although #11396 Nem tudom hétvégén sokan voltak azt mondta az ismerős mert neki is ott van karija. Legalább 30 ember szaladgált. De ez felnőtt játék ahogy látom és szerintem munkanapokon délelőtt nem sokan vannak :) Legalábbis így gondolom :) Mivel az emberek dolgoznak :) Este próbálkozz 5-6 óra után. De sajnos a groupokban akkár 1 ember is eltűnhet úgy hogy semmit se látsz belőle. De lv30-ig vannak mert onnan engedi a játék az offline levelt. Azt egyébként letiltanám, gyilkos dolog a low level zónákra szerintem. Bár a topictársak ebben nem értenek egyet velem. -
MaRee #11395 Crom szerveren szaladgálok Conall's Valley-ban lvl 26-on. Bár most úgyis csinálok majd egy új karaktert szerintem így hogy az összes kaszt játszható. -
Although #11394 Pl. én is zónázgatok már csak főleg, voltam eleget raidbe meg groupba, most csak felszíni solo dolgokat meg dungeonokat nyomom, tök jó hogy nincs tömegnyomor.