12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#11513 Csináltam egy nyílt FB-csoportot, ha valakit érdekel. ( Age of Conan - Hungary ) ... -
TomStorm #11512 Feltöltőkártyát lehet kapni valahol még?Sajnos ahol szoktam ott már nincs:( -
#11511 Véleményem szerint az a jó ha egy játék komplex és gondolkodtat, az ügyességi faktor pedig minimális. Ebbe bele fér az, hogy bizonyos taktikákkal könnyebb, de jó ha több megoldás van. Nem mondom, hogy a funcom ezen a téren gyenge, de bizonyos momentumokban egyértelműen kiütközött a kárörvendő-szadista programozói hozzáállás.
Néhány játék az gépi ellenfelek mesterséges "intelligenciájával" próbál villantani. De szerintem sose lesz olyan élvezetes gépi ellenféllel a küzdelem mint egy másik emberrel. És ez az miért a PvE nekem sosem lesz a játék központi eleme, csak egy színesítés.
Abban viszont 100%-ig egyet értek veled hogy a játékra legkárosabb az amikor az magukat Pro játékosnak tituláló seggfejek leanyázák azokat akik most találkoznak egy-egy szituval először. Nagyon sok rossz tapasztalatom van ezen a téren. Mivel magyar guild-hoz csatlakoztam és én voltam ez egyetlen premium member pug-okkal kellett instáznom, raidelnem, és olyan ocsmány stílusban estek nekem néha teljesen igazságtalanul, pusztán azért mert én voltak az akit nem ismertek a többiek, hogy hónapokra elvették a kedvem, hogy bárkihez csatlakozzak.
A játékot meg nem szidom, mert AOC alapvetően egy jó játék. Nekem nem is lagol mint sokaknak akik folyton erről panaszkodnak. Hozzá teszem jó gépem van, és jó netem. Akinek lagol annak ezek környékén kellene keresni hogy miért. Annyira viszont nem vagyok elvakult fan, hogy ne látnám a játék hiányosságait. Én ezt két fő probléma köré csoportosítom. Egyik, hogy a funcom nem törődik a játékosok véleményével. A másik az a rossz kriminál rendszer és az a szemlélet amit ezt a rendszert életre hívta. Persze ebből crom-on nem látszik semmi. De ez már egy másik történet. -
Although #11510 Van igazad azért, főleg a pug raidok miatt. De ha tovább nerfelik akkor meg már a guild raidoknak lesz túl könnyű nehéz kérdés ez. egyszerűbb lenne ha a pug raidoknál az emberek lejjebb adnának az elvárásaikból. sokkal élvezetesebb tud lenni mint egy guild raid ahol sokszor már csak rutinszerűen végigmennek a bossokon. Érdekes figyelni ahogy próbáról próbára áll össze a kép :) Amikor még vannak azok akiknek új és nem csak rutin :) Ezért van az hogy nagyon ritkán már csak pugra megyek mert érdekesebb :) És ha nem is tetszik ez az amit a funcom nagyon tudott anno. Hogys tényleg csak akkor kaptad meg a jutalmat ha mindenki jól teljesített :) Nem csak a fél raid ha mind a 24 ember jól produkált és szerintem ezeknél a régi rendszereknél ez az ami érdekesé tette a dolgot. Az új világ az más lesz szerintem :) És egy nap ihdd el eljön neked is hiányozni fog ez a conan amit most szidsz néha :) ahogy nekem is az amelyik még ennél is nehezebb volt :) -
Although #11509 Annyi igaz, azért jó hogy nerfelték mert így többen maradnak anno 10-ből kettő ha maradt, most ez kb 4-5-re felment talán. És ha eljutnánk oda mint amit pár nagy elit guild által szervezett pugba láttam, hogy lekezelőek az olyanokkal akik most kezdték és nem megy minden nekik akkor ez nem lenne rossz, de még mindig sok ember kedvét elveszik az idióták aki nem ismerik a játék szó jelentését ez szerintem nagyobb szopás mint amit a funcom csinál. -
Although #11508 Ha nem így lenne másnap már unnád az egészet szerintem. És nem csak egyféleképpen megoldhatók a feladatok. Mi, pár ismerős, sose magoltunk vagy olvastuk halálra magunkat. figyeltük mit kell csinálni. Nem tudom egy ilyen jelegű játékot hogy lehet másképp megcsinálni, nyilván a TES rendszerrel működő mmokban nem lesznek ilyenek, mert nem férne bele még az aktív rendszer mellett még szopatni is a népet. Egyáltalán nem árzem már olyan vészesnek. Régen az olyan dolgok mint T3 második bossának a miasmája tényleg leölte a raidot másodpercek alatt ha valaki nem figyelt. És tényleg kellett koncentrálni hetek, hónap ment el mire sikerült túljutni rajta. Ma meg már vizuálisan megjelenik rajtad minden, nem a sok buff között kell észrevenned épp te kapod a szopást. Ez szerintem már nem nevezhető bonyolultnak. -
#11507 Én szeretek másokkal együtt csapatban instázni, raidelni, de az agyon komplikált taktikákat rühellem. Nem szeretek meghalni PvEben sem, mert szerepjátékos vagyok. Nem szeretem azt sem ha a játék programozok szívatnak, az sem jobb mintha másik játékos teszi. Sajnos az insták arról szólnak hogy egy csomószor mindenképpen meghalsz mire rájössz, hogy kell megcsinálni. Hiába mondjátok hogy szét van nerfelve ez így is kihívás... Olyan típusú ami helyett inkább idiótákat kergetek, mert a leghülyébb emberrel PvPzni is érdekesebb, mint bemagolni egy raid taktikát és imádkozni hogy senki ne bénázza el.
Ezek a taktikák engem arra emlékeztetnek hogy a need for speed-ben bekellett magolni melyik kanyarba milyen sebességgel milyen íven kell bemenni, hogy aztán megfelelően érkezzek a következőhez. Ez már nem szórakoztat... és Mivel crom-on csak raid meg insta van, nekem az nem pálya. -
Although #11506 És akkor ne próbáld ki a Dungeons and dragonst :) írtam korábban, láttam pár figurát onnan, és hát :) -
Although #11505 Ez már ízlések és pofonok kérdése :) -
eurom #11504 nekem mindenhol nivosak a bossok :D nem tartom magam bénának beleszagoltam pár raidbe de igazodni a másik 10-20 emberhez meg megtanulni a boss taktikákat nem nekem valo ,láttam pár olyan raid bosst most igy elsöre WOW LOTRO Runes of Magic jut eszembe hogy kösz soha többet ezt nem magolom be senki kedvéért -
Although #11503 Állítólag az elején nívósak voltak a groupok meg a raidok ott,még a kezdet kezdetén egy német srác írta ezt két hete nekem akivel egy HM necropolist nyomtunk. -
eurom #11502 semmi hasonloságot nem találok a wow-al
,de pl TSW beta alatt is irták a global chatre hogy wowclone azóta is röhögök ezen ha eszembe jut
mindenhol irják swtornál is mondják de ott azért már elgondolkodtató ha elvonatkoztatunk attól hogy sci-fi és fantasy
-
Although #11501 Egy groupot sose felejtek el pillars group volt még az unchained előtt. Egész szombat délelőtt ott voltunk. pár görög meg én :) van ott egy nyilas boss akit mobs segített időről időre, akkor be kellett érned egy fedél alá mert ha nem akkor véged volt. És ha egy ember kiesett lehetett előröl kezdeni. :) jó párszor buktak rajtam is :) Nem szakadt meg a conqom comboja és buktam egyet :) Ők meg röhögtek rajtam hogy te milyen balfasz vagy úgymond :) És igaz, csak az nem lesz unalmas ami nem könnyű :) Ezek nem az én szavaim hanem szintén kis magyar barát a conanból mondotta anno. :) Remélem a most felnövő generációnak is jut majd egy ilyen mmo :) -
Although #11500 Érthető. De most is azt mondom vannak elegen a cromon, még. És szerintem még évekig lesznek is. Ahogy nézem a funcom most teljesen leáll és csak a pénzt szedi be :), de így se fog máról holnapra eltűnni mert tényleg nívós játék szinte minden téren. Leszámítva azt hogy képtelenek megoldani hogy ne laggoljon időről időre, ami persze elég is problémának, bár magam részéről lenyelem, meg tudom érteni az anyázva távozókat is.
láttam Torzonborz beírását miszerint ezt anno a wow leváltására tervezték, szerintem viszont a funcom nem alkalmas tömeg játék készítésére ahhoz túl jók :D Ez réteg játék kell legyen és bár anno tudom milliók jöttek be hogy majd ez...
Egyszerűen nem annyira egyszerű nem annyira csini és még sorolhatnám, sose volt az. Ha nem szarják el az elejét ez akkor se válthatta volna le a wowot ebben biztos vagyok. Még mostanában is láttok embereket akik azt írják olyan mint a wow volt az elején. És ez már egy agyonnerfelt conan. :) Mennyire az, nem lehetne szemléletesebben írni mint jópár dungeonba anno még normalon se tudtunk túljutni a második harmadik bosson most meg hmben is...Odhrn és pár régi magyar haver még mindig élvezi én már nem annyira most főleg swtort nyomom. De mindig ez lesz az első mert emlékszem milyen volt. Sokan biztos utálnák amikor szopnak napról napra hétről hétre, de mi élveztük és nevettünk egymáson épp ki miatt buktuk az aktuális bosst és ez hiányzik. :) És most már mindig hiányozni fog :) bocs az offért csak épp eszembe jutott. -
eurom #11499 hajrá
nekem már egy kicsit kihalt az AoC egy ideje
-
#11498 ... látod így megy ez. Nos én tartom a frontot, és segítek azoknak akikben van kitartás. -
#11497 Nincs itt probléma... Altough nem játszik, így nem probléma neki.
Én meg bár kritikusan személem a játékot, alkalmazkodom. Napi szinten játszok PvP szerveren, szóval olyan nagyon nagy problémám nekem sincs.
Aki nem bírja az iramot az átmegy crom-ra, vagy abba hagyja.
Egyszerűen csak fórumozunk. -
eurom #11496 aiont pl ezért hagytam abba tul gyors nekem ott a pvp
beláttam 2-3 karakter meg csomo vesztes meccs után hogy nem terem babér ,ennyi van sok más game -
eurom #11495 ha értesz a karakteredhez ,nehezen hiszem hogy world pvpben 10böl 10x levágnak
ha igen: -uj kari, -esetleg csapat (végül is mmo rol beszélgetunk )
- uj map másik channel
- uj szerver
-végsö esetben belátod hogy béna vagy és game over (de ez elött van még pve server lehetösége)
10 éve játszom mmoval azt gankelik aki hagyja magát ne csináljatok már ebböl ilyen knagy problémát :D -
#11494 Hihetetlen sok aljasságot láttam már ebben a játékban, de ilyet tényleg nem. Szerintem nem is jellemző ez. Fury-n nagyrészt olyanok játszanak akik amúgy FPS játékokkal töltik az időt. Büszkeséggel tölti el őket, ha ügyesebben bánnak a billentyűzettel és az egérrel mint egy másik hasonló loser. Azzal áltatják maguk, hogy ez valamiféle sport amiben dicsőséget és elismerést szerezhetnek azzal ha ész nélkül neki mennek mindenkinek. Ezzel persze elrontják azok játékát, akik az mmoRPG-ből az RPG-t veszik komolyan...
( és aki az általad vázol módon fejlődik annak közmegvetés az osztályrésze. ) -
Although #11493 Lehet hogy rendőr :) -
Although #11492 Akkor te még nem láttál power levelt :) teszem azt lv40-es vagy jön egy lv38 vele pl egy szimpli lv80 necro pl. Kapsz egy rootot. És a kicsike lenyom közben. Hidd el elkeserítő érzés látni van akik így játszanak.
és mit tudsz csinálni? Open pvp. elhiszem hogy lehet fokozni de az a helyzet legalább a fele ilyen a népségnek aki szereti az open world pvp-t. Ha teljesen kiszűrőd őket a kígyó a farkába harap. Csak az marad együtt élsz vele vagy ami az Aquilonián volt Galad és a többiek vadásztak az ilyenekre szép eredményeket értek el mert sokan leléptek a szerverről anno. :) De nem ezért élveznénk az open world pvp-t. -
#11491 Minden a szabályokon múlik!
A példát te hoztad. Megmondom, hogy lehet ennek kihúzni a méregfogát;
Ha egy magasabb szintű nem kap sem PvP XP-t sem kill-t egy 10 szinttel kisebbért, akkor a kisebbnek se járjon a 10 szinttel nagyobbért. Ennyire egyszerű. Visszaélés kizárva. -
#11490 Ne keseríts már el, hogy képes vagy olyanokon bosszút állni, akinek semmiköze ahhoz ami veled történt. -
Although #11489 Szép hogy így hiszel benne a szabályokon múlik, én nem. Mit kezdesz azzal amikor power levelinget csinál veled egy lv80-as nem öl meg csak rootól. Miközben a kicsi kinyír? Ezek kreatívak abban hogy kell kijátszani a szabályokat. Vagy amit írtál?
Ez sajnos ilyen. Vagy elviseli valaki vagy nem. De a többség nem. Nem ezért játszik.
Igen össze lehet fogni. Ez az aquilonián jól működött. Kérdés ezzel kell el tölteni valakinek az idejét, hogy hülye gyerekeket próbál észhez téríteni, szerintem nem.
-
aya #11488 Meg persze néha conan , lassan megy a raid is az assassin karimmal is. -
aya #11487 Crom legalább nyugis, bár mostanában meg tera-zok, rengeteg ott a magyar. -
aya #11486 Én is belefutottam régebben 5-ös csapatú kb. lv35-45 baromba még a fury-n és kicsit idegesitett hogy lecsaptak :(
hárman letámadtak, meg volt velük healer meg ranger :(
Mérgemben lecsaptam a környéken pár hasonszőrűt, kattant is a bilincs ikon :)
-
#11485 Nem tudom van-e értelme most elmagyaráznom mitől szar a jelenlegi criminal system és hogy nézne ki egy jó. Lényeg hogy egész konkrét elképzelésem van róla milyen kellene legyen. Azt is tudom, hogy sosem lesz olyan mert funcom-nál képtelenek szerepjátékosan gondolkodni, és nem figyelnek a játékosok véleményére sem.
...de tudok alkalmazkodni ehhez is mert ilyenek az emberek, elkell fogadnom őket... szeretni nem kell! Némelyiket egy általa erőltetett gyors megismerkedés után aktív eutanáziával támogatom.
Ezt (is) lehet élvezni a PvP-ben nem csak a sokak által kedvelt noob szekálást.
-
#11484 Welcome in real world!
Idióták mindenhol vannak legfeljebb nem nyilvánulhatnak meg ilyen egyértelműen. Nézzünk szembe azzal a ténnyel, hogy azért mert valaki PvP szerveren játszik nem feltétlenül aberrált elmebeteg idióta. Mint ahogy attól sem lesz különb ember mert PvE-n játssza ugyanazt.
A probléma nem a open world PvP-vel van hanem azzal, hogy tartalommal voltak képtelenek feltölteni, és adtak egy ilyen ostoba, 2 bites, deathmatch, jelleget neki.
Egy jó criminal rendszer élőbbé teszi a világot és lehetőséget add arra, hogy aki "menő rosszfiú"-t akkor játszani az megteheti, de csak úgy hogy utána szembenéz a következményekkel. -
Although #11483 Az aoc amíg él open wolrd marad. De személy szerint örülök hogy a TEs nem akarja támogatni a beteg lelkületű népeket. A TES-ről beszéltem nem az aocról. -
Although #11482 De az open world pvp rajongóknak az elhiszem. De nekem meg nincs kedvem aArtanis által leírt néphez egy perc se kevés játékidőm élvezni szeretném nem idiótákat kerülgetni.
A pvp működni fog az imperial területen és a lore is rá van építve rendesen. Lesz akinek elég lesz lesz akinek nem. -
eurom #11481 föleg AoC ban semmi értelme mindenki tud hide ba menni + channel váltás is van aki akarja ki kerüli a pvp-t -
eurom #11480 nem unalmas egy pve szerver? -
Although #11479 Magyarul szopni fog a "sok köcsög" bocs a csúnya szóért. -
Although #11478 Nincs külön pvp szerver, a fejlődési zónában nem lehet pvpzni agyarul nincs open world pvp. Állítólag hasonló van a GW2-ben és végül másképp müködik az swtorba is meg a coanba is pve szerveren. -
eurom #11477 mit jelent a TESO rendszer? -
Although #11476 Gratula :)
Ezért mondom jelenleg pvp fronton csak a TESO rendszernek van esélye, a többi halott ügy. Normális ember nem kíváncsi ezekre a sérült lelkű idiótákra.
-
#11475 Amit írtál ahhoz fury-n még hozzá jön, hogy az újakat akiknek fogalmuk sincs a criminal rendszerről, folyamatosan szívatják azok akik már 5 éve játszák és 79-edik karijukat unják L19-en. Bele tolnak 10-20 aranyat az L19es gear-be aztán ott ugrándoznak wild land-on vagy conall-ban, ha nem sikerül akkor átlogol L39-esre... az L80asokat is megtámadják csapatba verődve, ha azok mennek valakinek sanctum-ba segíteni.
És ha valaki úgy gondolja, hogy hát ez így még sem jó, akkor az van, hogy "mi van? nem szereted a PvP-t?"
Dehogy nem... csak az irritál ha a mindig az agresszorok nyernek. Valahogy az igazság érzetem sérül. Szóval teszek is ez ellen, és megcsináltam az guild-om, saját pénzemen T3 city-t vettem a guildnak, toboroztam több mint 230 játékost kevesebb mint egy hónap alatt. Nem mind magyar, de igyekszem... hogy sokan legyünk. -
#11474 Én igen is végig szenvedtem itemről itemre az egészet! :) (T3-ig) ha meg kérdés van adok priv. TS címet, akit komolyan érdekel a magyar csapat, amúgy meg kár a sok gépelésért.