12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • ArtanisNerwen
    Ez is egyfajta szerepjáték. Van aki betojik ettől az enyingi maffia stílusú keresztapa szövegtől?
  • ArtanisNerwen
    Azt nem mondtam. Mindenkinek meg kell találni a neki megfelelő játék stílust. Az online játékokban a szörnyek elég gyorsan újra élednek. Szóval tempósan kell haladni. Ha egyedül nem megy akkor meg kell próbálni valakivel csapatban. Gondolom PvE szerveren játszol, nem kockáztatsz semmit ha valakihez odamész és csapatjátékba hívod. Talán még új barátokra is lelsz.
    Egész mapokat semmi esete se próbálj megtisztítani, mert aligha fog menni. Nem kell minden rád támadó ellenséget megölni próbálj a küldetésre koncentrálni.
  • ricsaj
    True story, mindig grpban kell mindent csinálni, de ha furyn játszol akkor mindig könnyebb a fejlődés!!
    Nagy nehezen végig kell szenvedni a night questet, aztán elmész keshattába és azt mondod valakinek, hogy POWERLV MOST vagy TE ITT TÖBBET NEM JÁTSZOL és így el lehet jutni 2 nap alatt is 80ra^^
  • ArtanisNerwen
    Nem értem miért nem groupban csinálják a solo-t is. Könnyebb és gyorsabb a haladás. Bár a szörnyekért kapható XP feleződik, az idő is fele a küldikért viszont mindenki teljes XPt kap. Vagyis nettó megéri groupban játszani, akkor is ha valaki egyébként antiszociális, autista vagy csak szimplán nem értékeli mások társaságát. Persze ilyenkor újabb kérdés ötlik fel bennem... akkor miért nem offline játszik?

PvP is solozik mindenki... de itt más a helyzet. Oda megyek valakihez hogy "hello itt vagyok! groupozunk? " ... és már kapom is a pofonokat. Szóval inkább a közelébe sem megyek.
  • SovereignXY
    Szóval rohangáljak mindenhova leszarva az ellent? :)
  • Although
    Mivel a mapok solora vannak alapvetően már 100 ember is sok tud lenni egy helyen, egymás elől szedik el a küldiket. láttam már ilyet 2011-ben.
  • ArtanisNerwen
    PvE játékosoknak nem az a jó ha sokan vannak? Ha sokan vannak akkor sokkal könnyebb csapatot találni. Szerintem ez jó.
    A PvP szerver már más tészta. Egyes mapokon teljesen el tud lehetetlenülni a játék azok számára kik nem valamelyik top guild tagjai.
  • Although
    24h szünet, és egyenlőre költözés majd a nyáron szerver összevonás.
    Várható volt, egyre több amerikai játékos játszott az eu szervereken ha jól hallottam.

De még mindig nem értem ezt hogy gondolják, amit most lépnek.
    Rendben egy ilyen felnőtteknek szóló játékban, nyáron kevesen vannak.
    De mi lesz ősszel meg télen? Megduplázzák a pályák méreteit?
    A mapok nem TES méretűek. Nem is értem.
    Tegnap, 3 hét után voltam bent, nincs nagy tömeg most. Azért el lehet lenni vele.
  • ArtanisNerwen
    Ha lassan mész akkor lehet, még 10 métert sem jutsz előre és vissza jön.... azt ölheted meg megint.
  • SovereignXY
    Ez uyge végig így marad, hogy megölik vmit majd elmegyek 10 métert és az vissza jön és ölhetem meg megint?
  • eurom
    mondjuk a megrajzolt világra gondoltam, de amugy az nektek való ott lehet találkozni pl zenekarokkal akik csak zenélgetnek és járják a kocsmákat stb amugy ekég pve a játék
  • Although
    Mondjuk az alapjáték méretű volt. Sok területtel. lehet kettővel is felér. :-)
  • Although
    Lotro nem rossz. Voltak beszélgetések a Rise of Godslayer megjelenése előtt. sok rps olyan fejlesztéseket várt volna mint a Lotroba van nem így történt. pedig foundrynak örülnék meg story rész is nagyon nagyon jó, az alapján amit olvastam. Sajna már nem hiszem lesz hasonló itt. A Funcom mögött nincs egy WB, anyagilag beszállni a dolgokba. Hihetetlen ebbe az évbe két nagy kieg is jön a Lotrohoz ha jól láttam. Mi egyre is két évet vártunk :)
  • ArtanisNerwen
    Én afféle diplomataként próbáltam összefogást szervezni fury-n. De be kellett látom, hogy ez nem sikerülhet, ha nincs egy saját erős guildom.
    Annak idején beszéltem 5-6 nagyobb de békésebb guild leaderével, de feloldhatatlan ellentéteket gerjesztettek egymás között.
  • ricsaj
    besza behu, találtam roleplayert még ragen is! xD
    És már nincs is annyira meghalva mint annó, van rajta 4 nagyobb guild,
    2angol nyelvű 1 német meg 1 orosz. és a többség alliban van az orosz ellen.
    ki gondolná?.. habár furyn vannak olyan hülyék az emberek, hogy nem képesek egymást segíteni, hogy legyűrjék a ruszkikat..
  • eurom
    azért a lotro világa sem csúnya
  • ArtanisNerwen
    Ma nézegettem képeket más Fantasy MMORPG-kből. Rájöttem mi fog meg bennük. Azok a képek ahol erdők mezők hegyek folyók, más természetes közeg látható. Szeretem a természetet, régen sokat jártam túrázni. Ez bizonyos okokból abba maradt, de a természetszeretete megmaradt, sőt. Már amikor túráztam szomorúan tapasztaltam, hogy mindenhol a civilizáció hulladékaival találkozom, akár csak közvetlen közelemben tekintek a bokrok alatt szétdobált háztartási szemétre vagy építési törmelékekre, akár távolabb tekintek és táj vizuális szennyezettségét látom tornyokkal, autópályákkal, távvezetékkel. Az idealizált, érintetlen természet nem létezik már csak filmekben, és számítógépes játékokban. Az MMO között Conan a legszebb ezen a téren még mindig, és megadja ezt a feelinget. A többi számomra mellékes.
  • ArtanisNerwen
    Szívesen :)
  • SovereignXY
    ÁÁÁ! THX! Netes képen láttam. nyomtam is N de semmi. Akkor LV10. ok. Kösz mégegyzser
  • ArtanisNerwen
    Most esett le, hogy te lehet, hogy a feat-eket keresed. Az majd N gombbal jön L10-től. Ott lesz sok lehetőség.
  • ArtanisNerwen
    Igen. Később kicsit bővül a választék, de nem lesz túl sok belőle.
  • SovereignXY
    ÖÖ.. thx de nekem ennyi van ott. Ez így korrekt vagy...?

Neten néztem melyikhez miylen skill tree tartozik és....
  • ArtanisNerwen
    Az nem a skill lista. Az az Alternate Advancement, röviden AA, de kell hozzá a Rise of Godslayer kiegészítő, azt meg kell venni.
    A skilleket úgy látod, hogy megnyomod a P-t és a jobb panelen a Skills tabulátor fület választod, felül.
  • SovereignXY
    Üdv all!

Egy gyors kérdés. Skilleket én hol tudom megnézni meg esetleg osztani rá? Mármint ha megnyomom a K-t akkor ott egy skill lista de mindre azt mondja "Nincs meg a kiegészítő".
  • Gaben78
    https://www.facebook.com/groups/aochungary/
  • Gaben78
    Uhhh, de pörögtök !
  • ArtanisNerwen
    Eltér a véleményünk tombstone ügyben.
  • Although
    Na igen, de neked is értened kell :)
    Ami biztos egy játék, nem lesz olyan mint ez, és amit mondtam, nekem az esti játék idő nem éri meg az idióták kerülgetését. De a tombstone nem közéjük tartozott.....:)
  • ArtanisNerwen
    Ez csak a játék volt.
  • Although
    "Figyeled a részleteket kis kedvenc assánk megpróbálja ledöfni conant :D"
  • ArtanisNerwen
    Megszoktam, hogy hátrányból indulok
  • Although
    Nem, de ez nem az a játék ahol ez előny....
  • ArtanisNerwen
    Nem vagyok sértődött... sőt igazából ez a diagnózis örömmel tölt el. Nem is szeretnék másmilyen lenni.

Viszont a kérdés filozofikus; igazságérzet és szociális érzékenység vagy másképpen megfogalmazva Empátia az átlagostól magasabb mértéke kórosnak számít vagy csak kiemelkedőnek. Szerinted?
  • Although
    Ez a valóság, vésd a fejedbe és ne felejtsd el amíg a conannal játszol :)
    Hidd el segít :)
    Tralier
    A funcom ráérzett de nagyon, nincs benne meglepő az északi népeknek megy ez :)
  • Although
    Nem mondtam negatív jelzőket nekem is sok minden nem tetszik de tudom mit jelent ez a lore :)
  • Although
    Sajna ma már csak wow szerű mesék vannak, meg a filmek is csupa sablon a conan nem az volt. Ezért vannak kevesen a rajongói de azok őrületig szeretik. Bármennyire is átkozzák a funcomot, belül mindenki tudja örök hála nekik ezért :)
  • ArtanisNerwen
    "Értelek, túltengő igazságérzet úgy hívják és szociális érzékenység :)"
    Ezek olyan dolgok amikből káros az optimális mennyiségnél több?
  • Although
    A film romantikus a valósághoz képest, conan, barbár volt és aszerint élt vannak részek amik ezt visszaadják a filmben, imádom a filmet, de a regények sokkal zordabbak.
  • ArtanisNerwen
    Hát én nem olvastam conan regényt... conan-os műveltségem kimerül a schwarzenegger filmben. Igazából egy monolog ragadt meg belőle igazán amikor Conan a sivatagi köveknél várja Thulsa doom csapatát és a következőket mondja; "Crom, még sosem imádkoztam! De most kérlek engedd hogy bosszút álljak. Ha nem eredj a pokolba!"
    Talán a "túltengő igazságérzetem" miatt de én nagyon szorítottam neki.
  • Although
    Ha gondolod angolul. :)
    Beyond the Black River