FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

macleod2005
Császtok.Megtudja valaki mondani hogy többszemélyes játéknál hogy lehet a csapat alakzatát változtatni?Mert én csak a kezdõ 11-et tudom beállitani a másikra nem jöttem rá.Köszi elõre a választ.

a rajongói boltban meg kell venni a karrier csapatokat(asszem)

Gyocsika
Nincs valami patch hogy jó közelrõl tudjak játszani mint a fifa 2005-ben meccs közbe nekem nagyon furcsa hogy olyan messze vannak az emberek!

LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!!!!

név
a 2. szezonba vagyok az Aston Villával,majdnem 5csillagos a csapat meg minden fasza és mikor tudok majd átmenni a ManU-hez? válaszotokat elõre is köszönöm

Sarapetike
FIFA 06 FAQ - GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
Mielõtt hülyeségeket kérdezel olvasd el a FAQ-ot. Hátha válaszra találsz
a másolásvédelem teee nem ilyen egyszerü hogy csk lemásolom
kell ahoz valami emuláó progi hogy jo legyen de szerintem tölcsd le a mini image-t ami a faq -ban van és az talán segit

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Én a FIFA 06 eredetirõl másoltam át, és mikor el akarom inditani azt írja ki, hogy a Cd-rom nem megfelelõ (az eredeti DvD-vel ment)
Mi lehet az oka????
Gyocsika
Nem kell registrálni a gamecopyworldben

Gyocsika
Nincs valami patch hogy jó közelrõl tudjak játszani mint a fifa 2005-ben meccs közbe nekem nagyon furcsa hogy olyan messze vannak az emberek!

Szevasztok!

Nem tud nekem a játékhoz valaki belinkelni egy cracket?Mert ami miniimage a gamecopyworldon van azt nem engedi letölteni, mert nem vagyok regisztrálva.Elöre is köszi!
Sziasztok! Új liga várja jelentkezõit Bl-Vb-bajnokságokra!
Az oldalt én csinálom,folyamatosan frissül,és folyamatosan több liga is fog menni egyszerre!
Bl-re még 14 üres hely van,VB-re 20!
Várok mindenkit,akit érdekel!
Cressliga
F3ri
Nem nagy a tolongás<#shakehead>De aki mégis meggondolná az jöjjön Jelentkezni a fórumban lehet!

F3ri
Gyertek jelentkezzetek a legújabb bajnokságra: ITTTTTT

Gyocsika
Hogyan kell jól ráközeliteni a meccs közbe az emberekre ugy mint a fifa 2005 be

The FlashBack
épp ezért

Gyocsika
és csak a biil és az egerem usb

Gyocsika
ahol kell választani valamit folyamatosan megy jobbra miért?

Gyocsika
Miért van az hogy folyamatosan mrgy jobbra a nyelvválasztáás minden magátol??

The FlashBack
az emberek fejébõl kij kellene szedni a klónozott betûket
egyébként nem rossz:o

Hali mindenkinek! Aki onlinebajnokságon akar részt venni az jelentkezzen itt: gportal.hu/portal/csakizsoltihl
Jelentkezzetek VB-re!!!
nekem a clone cd/dvd volt a gond
Sarapetike
jo az a demon tools csak az legye fent copy dvd meg ehez hasonlok meg ne legyenek tedd be a mini imaget aztán játsz de a faq-ban ez le van irva a jo mini 3.6 mb nemaz a 26 mb az nem jo

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)

Gyocsika
Nekem alcohollal sem muködik SAJNA mit tudok még csinálni?

csá!A maneger módba állandón levonnak a fizetésembõl 5728 (mittugyam én mit) mit csináljak elõre is köszi
Sarapetike
nekem tetszik 😊

Breki33
Banner

The FlashBack
jól látod...

Igen, de úgy látom felesleges volt.
felpillanto
a daemont meg le kell törölni

felpillanto
alcoholt használjatok a minidvdnek

The FlashBack
csak ezért regeltél be ide?

Sziasztok! Nekem is ez a bajom, telepítettem a teljes játékot és aztán az indításkor kéri a lemezt.<#fejvakaras> Van még egy 26 MB-os no_cd_dvd mds file-om amit kitömörítve bemásoltam, de így sem mûködik.<#nemtudom>Aki hasonló módon telepítette és elindul neki a játék kérem segítsen!<#help>
Hát kb., basszus.

Gyocsika
Nem értem lehet letörlöm a francba!

A helyzet annyiban változott, hogy most már túllép azon a hibaüzin, de most valami francia nyelvû videogyorsítási hibát ír ki...

Gyocsika
Ez a mini image letölthetö a www.gamecopyworld.com ról probáld ki hátha nálad müködik!!!!

Mi az a mini image? Nekem olyan nincs, csak a nagy, 3.5 gigás.

Esetleg kihúzott netkábellel kellene telepíteni, nehogy le tudja ellenõrizni, létezik-e már az a serial?

Gyocsika
Komolyan berakom a mini image fáljt a daemon tools 3.47-be és az atyauristennek sem akar elindulni!!!

Hm. Másnak is van ilyen, skacok?

Gyocsika
Ugyan ez a problémám nekem is nem tudom hogy mit csináljak már használtam mini image fáljt is de semmi!

Szia fiúkák!

Nemrég felraktam a játékot - elõször. Az install elején annak rendje és módja szerint beírtam a serial-t, majd végigfutott az install, felkúszott a game, de az indításkor mindig azt írja, hogy helyezzem be a helyes CD-ROM-ot. Ilyenkor mi van? A serial-on kívül semmiféle crack-et nem látok, amit alkalmazni lehetne.

A játék egyébként a DC-rõl jött le 3.5 gigás ISO formájában.

Köszi!

Palinko
nekem meg manager módból kivág egy mecs után... játszok a monaco ellen,már nagyon sokszor kivágott,ugyanazon a helyen. nem tudok mit csinálni vele... újrainstalálás sem segített. minden alkalommal így történik:lejátszom a meccset,kiírja,hogy ki hogy szerepelt,a mecs alatt és utánna mennék tovább a bevételes részhez,de nem megy,mert mikor nyomom az entert,kivág,a fifa06.exe-re hivatkozik.. az a devugos-ablaknál néztem meg a modname-t,ott volt a fifa06.exe... mi lehet a probléma,please help! 😞
Gyocsika
Légszi segítsetek elolvastam a FAQ ot de ugyanúgy csináltam de úgy se müködik a játék miért NEM. LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!!!!

The FlashBack
kell egy ban??

Gyovai
Na valaki jöjjön már légyszii játszani ip címmel!!

Gyovai
Mért nem?

nem<#vigyor3>

Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.

Gyovai
Császtok jön valaki játszani velem ip-n???

Japep
Kössz szépen

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rudee
Képfeltöltés.hu szar:

1. lehetõség
2. lehetõség

Szar Bayern, szar Bayern :)