FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Császtok.Megtudja valaki mondani hogy többszemélyes játéknál hogy lehet a csapat alakzatát változtatni?Mert én csak a kezdõ 11-et tudom beállitani a másikra nem jöttem rá.Köszi elõre a választ.
a rajongói boltban meg kell venni a karrier csapatokat(asszem)
Nincs valami patch hogy jó közelrõl tudjak játszani mint a fifa 2005-ben meccs közbe nekem nagyon furcsa hogy olyan messze vannak az emberek!
LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!!!!
LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!!!!
a 2. szezonba vagyok az Aston Villával,majdnem 5csillagos a csapat meg minden fasza és mikor tudok majd átmenni a ManU-hez? válaszotokat elõre is köszönöm
FIFA 06 FAQ - GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
Mielõtt hülyeségeket kérdezel olvasd el a FAQ-ot. Hátha válaszra találsz
a másolásvédelem teee nem ilyen egyszerü hogy csk lemásolom
kell ahoz valami emuláó progi hogy jo legyen de szerintem tölcsd le a mini image-t ami a faq -ban van és az talán segit
Mielõtt hülyeségeket kérdezel olvasd el a FAQ-ot. Hátha válaszra találsz
a másolásvédelem teee nem ilyen egyszerü hogy csk lemásolom
kell ahoz valami emuláó progi hogy jo legyen de szerintem tölcsd le a mini image-t ami a faq -ban van és az talán segit
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
Én a FIFA 06 eredetirõl másoltam át, és mikor el akarom inditani azt írja ki, hogy a Cd-rom nem megfelelõ (az eredeti DvD-vel ment)
Mi lehet az oka????
Mi lehet az oka????
Nincs valami patch hogy jó közelrõl tudjak játszani mint a fifa 2005-ben meccs közbe nekem nagyon furcsa hogy olyan messze vannak az emberek!
Szevasztok!
Nem tud nekem a játékhoz valaki belinkelni egy cracket?Mert ami miniimage a gamecopyworldon van azt nem engedi letölteni, mert nem vagyok regisztrálva.Elöre is köszi!
Nem tud nekem a játékhoz valaki belinkelni egy cracket?Mert ami miniimage a gamecopyworldon van azt nem engedi letölteni, mert nem vagyok regisztrálva.Elöre is köszi!
Sziasztok! Új liga várja jelentkezõit Bl-Vb-bajnokságokra!
Az oldalt én csinálom,folyamatosan frissül,és folyamatosan több liga is fog menni egyszerre!
Bl-re még 14 üres hely van,VB-re 20!
Várok mindenkit,akit érdekel!
Cressliga
Az oldalt én csinálom,folyamatosan frissül,és folyamatosan több liga is fog menni egyszerre!
Bl-re még 14 üres hely van,VB-re 20!
Várok mindenkit,akit érdekel!
Cressliga
Nem nagy a tolongás<#shakehead>#shakehead>De aki mégis meggondolná az jöjjön Jelentkezni a fórumban lehet!
Gyertek jelentkezzetek a legújabb bajnokságra: ITTTTTT
Hali mindenkinek! Aki onlinebajnokságon akar részt venni az jelentkezzen itt: gportal.hu/portal/csakizsoltihl
Jelentkezzetek VB-re!!!
Jelentkezzetek VB-re!!!
nekem a clone cd/dvd volt a gond
jo az a demon tools csak az legye fent copy dvd meg ehez hasonlok meg ne legyenek tedd be a mini imaget aztán játsz de a faq-ban ez le van irva a jo mini 3.6 mb nemaz a 26 mb az nem jo
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
csá!A maneger módba állandón levonnak a fizetésembõl 5728 (mittugyam én mit) mit csináljak elõre is köszi
nekem tetszik 😊
Igen, de úgy látom felesleges volt.
Sziasztok! Nekem is ez a bajom, telepítettem a teljes játékot és aztán az indításkor kéri a lemezt.<#fejvakaras>#fejvakaras> Van még egy 26 MB-os no_cd_dvd mds file-om amit kitömörítve bemásoltam, de így sem mûködik.<#nemtudom>#nemtudom>Aki hasonló módon telepítette és elindul neki a játék kérem segítsen!<#help>#help>
Hát kb., basszus.
A helyzet annyiban változott, hogy most már túllép azon a hibaüzin, de most valami francia nyelvû videogyorsítási hibát ír ki...
Mi az a mini image? Nekem olyan nincs, csak a nagy, 3.5 gigás.
Esetleg kihúzott netkábellel kellene telepíteni, nehogy le tudja ellenõrizni, létezik-e már az a serial?
Komolyan berakom a mini image fáljt a daemon tools 3.47-be és az atyauristennek sem akar elindulni!!!
Hm. Másnak is van ilyen, skacok?
Ugyan ez a problémám nekem is nem tudom hogy mit csináljak már használtam mini image fáljt is de semmi!
Szia fiúkák!
Nemrég felraktam a játékot - elõször. Az install elején annak rendje és módja szerint beírtam a serial-t, majd végigfutott az install, felkúszott a game, de az indításkor mindig azt írja, hogy helyezzem be a helyes CD-ROM-ot. Ilyenkor mi van? A serial-on kívül semmiféle crack-et nem látok, amit alkalmazni lehetne.
A játék egyébként a DC-rõl jött le 3.5 gigás ISO formájában.
Köszi!
Nemrég felraktam a játékot - elõször. Az install elején annak rendje és módja szerint beírtam a serial-t, majd végigfutott az install, felkúszott a game, de az indításkor mindig azt írja, hogy helyezzem be a helyes CD-ROM-ot. Ilyenkor mi van? A serial-on kívül semmiféle crack-et nem látok, amit alkalmazni lehetne.
A játék egyébként a DC-rõl jött le 3.5 gigás ISO formájában.
Köszi!
nekem meg manager módból kivág egy mecs után... játszok a monaco ellen,már nagyon sokszor kivágott,ugyanazon a helyen. nem tudok mit csinálni vele... újrainstalálás sem segített. minden alkalommal így történik:lejátszom a meccset,kiírja,hogy ki hogy szerepelt,a mecs alatt és utánna mennék tovább a bevételes részhez,de nem megy,mert mikor nyomom az entert,kivág,a fifa06.exe-re hivatkozik.. az a devugos-ablaknál néztem meg a modname-t,ott volt a fifa06.exe... mi lehet a probléma,please help! 😞
Légszi segítsetek elolvastam a FAQ ot de ugyanúgy csináltam de úgy se müködik a játék miért NEM. LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!!!!
nem<#vigyor3>#vigyor3>
Rokker vagyok,nemtagadom, a mosdást erűsen hanyagolom, pogo a kiru.
Szar Bayern, szar Bayern :)