9766
FIFA 06
  • ricky
    Szerettem volna neten játszani, de nem fogad el valami kódot. Olyat honnan lehet szerezni?
  • Anthony001
    Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Ha hálózatban jáccok egy másik emberrel, akkor hogy lehet megoldani azt, hogy ne lassuljon be néha? ( Hamachi nevű progival jáccunk, és mindkettőnknek Chello Classic a net)
  • geri13
    rosszul tudtad
  • Bassboy
    ugy tudtam, hogy az 5os szint a maximum...
  • geri13
    nem tudja valaki miért van az hogy ha belépek a direkt ip-be és már tölt a játék hirtelen kiírja hogy a fifa 06 hibát észlelt ezért leáll!???
  • geri13
    Én már 8-as színtű menedzser vagyok az AC Milán csapatával
  • geri13
    vegyél fel:
    [email protected]
  • atomant76
    igen
  • geri13
    van msn-ed?
  • atomant76
    szia geri!akarnék de nem csatlakozik!!!légyszi segits!
  • geri13
    IP bocsi:)
  • geri13
    akar valaki játszani a fifával neten?(direkt TP!)
  • Lui76
    Mi még csak most ismerekdünk a fifa06-al egy gondom van...
    Csak ha bill-et választok akkor tudok játszani,
    ha csak a logitech cordless rumblepadom vagy együtt a billel akkor a töltőcsík végén hibaüzenettel kilép...
  • vizoo
    megkeresed a fájlt jobb gomb tulajdonságok, és ott az "írásvédett" mellől kiszeded a jelölést a kockából :)
  • Launcher
    Egész jól haladok... csak hát.. vissza kapcsoltam mégis kezdőbe a nehézségi fokozatot, hogy az Ajax-szal tudjam nyomni. Most elértem a 3-as szintű menedzsert, ha befejeztem ezt az idényt (amiben a holland kupát és a bajnokságot is meg fogom nyerni :P (tuti) ) váltok fél-profira. Pénzügyileg is egész jól állok.
  • pako00
    akkor azt mond meg hogy szüntesem meg az irásvédelmet mert totálcomanderel ezt nem tudtam de én bénázok at tuti mert mindig követem a faq és minden sikerül de most kész vagyok
  • Launcher
    Hát ebbe nem sokmindent lehet elrontani. Átnevezed, felülírod.
  • pako00
    hi olvastam a faq ezt végig csináltam de nem jött össze szüntessem meg az irásvédelmet erre hivatkozott itt akadtam el ezért tettem fel a kérdést én mindig a faq-val kezdek mert logikúsan leirnak mindent egyébkét kösz
  • Launcher
    FAQ?

Van magyarosítás a játékhoz? Ha igen honnan tölthetem le?

A játék magyar feliratokkal, magyar dobozolással került a boltokba így az ott megvásárolt példányok teljesen magyar nyelven élvezhetőek. Amennyiben angol nyelvű verziód van akkor a következőket kell tenned. A játék telepítése után menj a gépeden található FIFA 06/data/cmn/fe könyvtárba és nevezd át a hun.db fájlt eng.db-re (mielőtt a régit felüliratnád ha lehet csinálj belőle biztonsági másolatot). Ezután a játék elején válaszd az angol nyelvet és máris minden szöveg magyar lesz.
  • pako00
    hi sajnos az angol nálam elég gáz erösen fonetikus:)tudnátok segiteni a gomb kiosztásba kösze elöre is
  • pako00
    hi all magyaritás létezik hozzá?
  • Falconer
    Elég logikus, nem?
  • pako00
    kösze sikerült :)
  • szabolcs17
    Daemon tools programmal kell elindítanod.
  • pako00
    hi all most kaptam meg a játékot dvd-én olvastam a faqt feltelepult de nem indul creck van már hozzá? vagy hogy tudom inditani igy hogy dvd van a game kösz ha tudtok segiteni
  • vizoo
    röviden tömören igen :)
  • geri13
    magyarul én elkérem az IP-jét bemek a többszemélyes/Direkt IP/Új?
    és beirom oda az ip-jét és kapcsolódás?:)
    vagy hogy van ez?:D
    (Amugy köszi)
  • vizoo
    interneten 2félképpen lehet jáccani. Ezt már sokszor leírtuk. Az egyik lehetőség, hogy az EA serverein keresztül (EA Online). Ezt CSAK eredeti játékkal (eredeti cd-key) lehet. A másik módszer a Direct IP. Amikor megadod a haverodnak az IP címed, te hostolsz és ő csatlakozik, vagy elkéred a haver IP címét ő hostol és te csatlakozol. Ezt a módszert lehet használni warez verzióval is. Jó játékot
  • geri13
    hy
    tud valaki nekem a fifa 2006-hoz valami regisztrációs kódot küldeni amivel lehet játszani az interneten?
    mert regisztráltam meg minden de kér valami kódod!:(
    pls írjon az aki tud!
    előre is kössssssz
  • The FlashBack
    nincs hozzá köze
  • vizoo
    a gyorsaságnak nemsok köze van a félidő hosszához :)
  • Launcher
    A játék gyorsaságát kéne normálra vagy lassúra venni, nem?
  • The FlashBack
    akkor állítsátok mind2-en tízre:D
  • jolesy
    De ezaz, én hostolok és hiába állítom 10 percre, nem annyi a meccs, pedig 10 percen van és el is metnettem, szal elvileg minden oké csak gyakorlatilag nem...
  • examinee
    Jah mert a hostnak kell 10 percre állitani és akkor menni fog a dolog!
  • bigapó
    látogass el a fifahungary.com-ra, ott lehet, hogy ez le van írva (FAQ-ban van link) vagy éppenséggel ott is van fórum, kérdezgess ott is.
  • jolesy
    :) kár hogy hiába állítom 10 percre, multiba akkor is csak 6 :(
  • bigapó
    na, ez a szó nem jutott eszembe, host. látszik, hogy nem szoktam neten nyomni:) :(
  • jolesy
    jaja, tudom, de hálóba ha már hostoltam, ott nincs beállítás hogy hány perceset szeretnék, a Game settings-be meg hiába van 10-re állítva, hálóba azt nem veszi be és csak 6 perces egy meccs. Elég fura h nincs külön multi-beállítás...
  • vizoo
    mindig a hostolo játékos állítja be a lehetőségeket. Neki kell a meccsidőt is beállítania