9766
FIFA 06
-
ricky #9365 Szerettem volna neten játszani, de nem fogad el valami kódot. Olyat honnan lehet szerezni? -
#9364 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Ha hálózatban jáccok egy másik emberrel, akkor hogy lehet megoldani azt, hogy ne lassuljon be néha? ( Hamachi nevű progival jáccunk, és mindkettőnknek Chello Classic a net) -
geri13 #9363 rosszul tudtad -
Bassboy #9362 ugy tudtam, hogy az 5os szint a maximum... -
geri13 #9361 nem tudja valaki miért van az hogy ha belépek a direkt ip-be és már tölt a játék hirtelen kiírja hogy a fifa 06 hibát észlelt ezért leáll!??? -
geri13 #9360 Én már 8-as színtű menedzser vagyok az AC Milán csapatával -
geri13 #9359 vegyél fel:
[email protected]
-
atomant76 #9358 igen
-
geri13 #9357 van msn-ed? -
atomant76 #9356 szia geri!akarnék de nem csatlakozik!!!légyszi segits!
-
geri13 #9355 IP bocsi:)
-
geri13 #9354 akar valaki játszani a fifával neten?(direkt TP!) -
#9353 Mi még csak most ismerekdünk a fifa06-al egy gondom van...
Csak ha bill-et választok akkor tudok játszani,
ha csak a logitech cordless rumblepadom vagy együtt a billel akkor a töltőcsík végén hibaüzenettel kilép...
-
vizoo #9352 megkeresed a fájlt jobb gomb tulajdonságok, és ott az "írásvédett" mellől kiszeded a jelölést a kockából :) -
#9351 Egész jól haladok... csak hát.. vissza kapcsoltam mégis kezdőbe a nehézségi fokozatot, hogy az Ajax-szal tudjam nyomni. Most elértem a 3-as szintű menedzsert, ha befejeztem ezt az idényt (amiben a holland kupát és a bajnokságot is meg fogom nyerni :P (tuti) ) váltok fél-profira. Pénzügyileg is egész jól állok. -
pako00 #9350 akkor azt mond meg hogy szüntesem meg az irásvédelmet mert totálcomanderel ezt nem tudtam de én bénázok at tuti mert mindig követem a faq és minden sikerül de most kész vagyok -
#9349 Hát ebbe nem sokmindent lehet elrontani. Átnevezed, felülírod. -
pako00 #9348 hi olvastam a faq ezt végig csináltam de nem jött össze szüntessem meg az irásvédelmet erre hivatkozott itt akadtam el ezért tettem fel a kérdést én mindig a faq-val kezdek mert logikúsan leirnak mindent egyébkét kösz -
#9347 FAQ?
Van magyarosítás a játékhoz? Ha igen honnan tölthetem le?
A játék magyar feliratokkal, magyar dobozolással került a boltokba így az ott megvásárolt példányok teljesen magyar nyelven élvezhetőek. Amennyiben angol nyelvű verziód van akkor a következőket kell tenned. A játék telepítése után menj a gépeden található FIFA 06/data/cmn/fe könyvtárba és nevezd át a hun.db fájlt eng.db-re (mielőtt a régit felüliratnád ha lehet csinálj belőle biztonsági másolatot). Ezután a játék elején válaszd az angol nyelvet és máris minden szöveg magyar lesz. -
pako00 #9346 hi sajnos az angol nálam elég gáz erösen fonetikus:)tudnátok segiteni a gomb kiosztásba kösze elöre is -
pako00 #9345 hi all magyaritás létezik hozzá? -
#9344 Elég logikus, nem? -
pako00 #9343 kösze sikerült :) -
szabolcs17 #9342 Daemon tools programmal kell elindítanod. -
pako00 #9341 hi all most kaptam meg a játékot dvd-én olvastam a faqt feltelepult de nem indul creck van már hozzá? vagy hogy tudom inditani igy hogy dvd van a game kösz ha tudtok segiteni -
vizoo #9340 röviden tömören igen :) -
geri13 #9339 magyarul én elkérem az IP-jét bemek a többszemélyes/Direkt IP/Új?
és beirom oda az ip-jét és kapcsolódás?:)
vagy hogy van ez?:D
(Amugy köszi) -
vizoo #9338 interneten 2félképpen lehet jáccani. Ezt már sokszor leírtuk. Az egyik lehetőség, hogy az EA serverein keresztül (EA Online). Ezt CSAK eredeti játékkal (eredeti cd-key) lehet. A másik módszer a Direct IP. Amikor megadod a haverodnak az IP címed, te hostolsz és ő csatlakozik, vagy elkéred a haver IP címét ő hostol és te csatlakozol. Ezt a módszert lehet használni warez verzióval is. Jó játékot -
geri13 #9337 hy
tud valaki nekem a fifa 2006-hoz valami regisztrációs kódot küldeni amivel lehet játszani az interneten?
mert regisztráltam meg minden de kér valami kódod!:(
pls írjon az aki tud!
előre is kössssssz -
#9336 nincs hozzá köze
-
vizoo #9335 a gyorsaságnak nemsok köze van a félidő hosszához :) -
#9334 A játék gyorsaságát kéne normálra vagy lassúra venni, nem? -
#9333 akkor állítsátok mind2-en tízre:D
-
jolesy #9332 De ezaz, én hostolok és hiába állítom 10 percre, nem annyi a meccs, pedig 10 percen van és el is metnettem, szal elvileg minden oké csak gyakorlatilag nem... -
#9331 Jah mert a hostnak kell 10 percre állitani és akkor menni fog a dolog! -
#9330 látogass el a fifahungary.com-ra, ott lehet, hogy ez le van írva (FAQ-ban van link) vagy éppenséggel ott is van fórum, kérdezgess ott is. -
jolesy #9329 :) kár hogy hiába állítom 10 percre, multiba akkor is csak 6 :( -
#9328 na, ez a szó nem jutott eszembe, host. látszik, hogy nem szoktam neten nyomni:) :( -
jolesy #9327 jaja, tudom, de hálóba ha már hostoltam, ott nincs beállítás hogy hány perceset szeretnék, a Game settings-be meg hiába van 10-re állítva, hálóba azt nem veszi be és csak 6 perces egy meccs. Elég fura h nincs külön multi-beállítás... -
vizoo #9326 mindig a hostolo játékos állítja be a lehetőségeket. Neki kell a meccsidőt is beállítania