9766
FIFA 06
  • Bassboy
    szoval kozuletek senki nem jatszott meg fifa 06 ot?
    vagy legalabb is meg 1x sem fejelt???
    pls help...#9191
  • Palinko
    biztos jól beállítottad?
  • Hegeace
    Please help! nem kezd el felvenni a fraps ha lenyomom a hotkeyt! mi a teendő?
  • Palinko
    több esetén kitiltás... végül is "semmi",de akkor is egfy fórumban be kellene tartani a szabályokat... még az OFF az elmegy,de a spam szerintem nem...
  • totti10
    oszt mi a szar van akkor ha büntetőpont kapsz????
  • Palinko
    ott és még több helyen... ha megkérdezed még 50-szer,akkor sem kapod meg a választ előbb... szóval türelem,ha nem akarsz büntipontot kapni a modoktól!
  • Bassboy
    leirjatok kerlek a fejelest ?
    #9191 -ben kerdeztem...
  • gergelyanevem
    jah, így totál érthető...azt hittem hogy a a Bek-et mondták akkor is amikor már voltak csoport mecsek.
  • Bassboy
    tehat hogy is van a fejelessel?
  • Gabe18
    Akkor Bajnokok Ligája se lehetne,legfeljebb Bajnokok és Majdnem Bajnokok Ligája...
  • Breki33
    Igazából a nagy futballkultúrájú országok nagy csapatai szerettek volna egy rendszert ahol nemcsak a bajnokcsapat indulhat és jól hoz a konyhára.

Amolyan klubcsapatok világbajnokságát.

És ugye már nem lehet BEK mert nemcsak bajnokcsapatok indulnak, hanem a nagyok több helyet kapnak.
  • Gabe18
    Nos tudomásom szerint azért mert akkor változtatták meg a lebonyolitási remdszert.
    Addig a BEK (Bajnokcsapatok Európa Kupája) is olyan lebonyolitással ment mint régebben az UEFA,vagy a KEK,tehát végig oda-visszavágós mecssek voltak,és a döntő egy meccs.De 92-ben ezt először megváltoztatták és a selejtezők után bekerültek a csoportmeccsek.Ekkor lett Bajnokok Ligája mert belekerült a "liga" szerü pontszerzős rész is.
  • Bassboy
    terjunk vissza a fejeleshez
  • The FlashBack
    valaki kitaálta, és hogy ez mijen jó...
    f-**-t jó...
  • Bassboy
    a fejelesrol szeretnek kerdezni, hogy van, ha tobbszor nyomogatom tobbszor, ugyan az, mindha nyomva tartanam??? hogy is lehet felso sarokra fejelni, mert eddig mindig foldel pattintva sikerult csak...
    ollozni hogyan lehet fejeles helyett??
  • vizoo
    Gyanítom marketing/reklám és bevételnövelés céljából történt a névváltozás annó a 90es évek elején.
  • gergelyanevem
    a magyar elnevezés tényleg fura...Régen BEK volt...most mégis Bl...tudnám miért...
  • vizoo
    mindkét név használatos. Mindkét név nevezhető hivatalosnak. Ez az EA döntése, hogy melyik nevet használja a játékban.
    Köszi, hogy igazat adsz ;)
  • Bassboy
    ok, megertelek, igazad van
    de...miert nem tudtak a fifaba beleirni, hogy UEFA Champions League ???
    esetleg le van vedve az az elnevezes ???
  • vizoo
    barátom... Angol szavakkal ne vitatkozzunk... Menj fel az UEFA honlapjára és nézz utánna... Legalább ennyit érts a focihoz, ha már jáccol vele. Mellesleg Magyarul is "Bajnokok Ligája" mégis kupasorozat. De, ha van időd ilyen hülyeségen vitatkozni én is ráérek. Bár, ha rám hallgatsz elfogadod azt amit mondtam, mert az úgy van
  • Bassboy
    Kupa nem = liga, ebben szerintem megeggyezhetunk...
  • vizoo
    ugye most ezt nem kérdezted komolyan? A Champions League szerinted mit jelent magyarul? BL és, mint láthatod a hozzászólásom végén "BL"

Asszem ennél több magyarázat nem is kell... Ha így se érted...
  • Bassboy
    a Fifa 06 ban nincs UEFA Champions League ?
  • vizoo
    Europian Champions Cup - BL
  • Bassboy
    az ECC minek a roviditese ???
  • The FlashBack
    nincs meg, ha meglenne, már rég odaadtam volna
  • Gyocsika
    Igaza van flashbacknek nem kell kétszázszor beírni aki tud válaszol majd!
  • Palinko
    en találtam,csak már törölték az oldalt :(
  • Bassboy
    Neked meg van eredetiben a jatek?
    Ha igen, nehez bescanalni es elkuldeni azt a 2-3 oldalt ?
  • The FlashBack
    ez nem chat
    ha valaki talál neked olyan ami kell
    szólni fog...
  • Bassboy
    Ha valaszolnatok...
  • The FlashBack
    elég1x leírni
  • Bassboy
    Akkor tudna valaki segiteni egy kezikonyvel??
    A neten hol talalok pontos, reszletes leirast a gombokrol es gombkombinaciokrol???
    [email protected]
  • The FlashBack
    olyan nincs h nincs
  • Bambbu
    Srácok de nekem nincs Hun.db fáljlom ez a baj nem tudok mit átnevezni:S

• Bassboy
    Akkor tudna valaki segiteni egy kezikonyvel??
    A neten hol talalok pontos, reszletes leirast a gombokrol es gombkombinaciokrol???
    [email protected]
  • eZo
    vagy a tűzfal, vagy nem egyforma az adatbázisotok !
    Telepítsétek újra és semmi kiegészítő ne legyen fent egyikőtöknek se,
    az a biztos !
  • eZo
    ha már nem boltól van a játékod akkor ne akard már regisztrálni, telepítsd fel és játsz ! Ha meg multizni akarsz ott a direkt ip ! (ehez nem kell dobozos game)
  • The FlashBack
    az a baj, hogy nem eredeti a játékod
    menj el a boltba és vedd meg
  • totti10
    sziasztok! amikor telepítettem a 06-ot akkor regisztrálni akartam és az utolsó lépésnél akadtam el,amikor kérte a serial számot és nem fogadja el, mi a baj?
    segitsetek!!