FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

?? érdekes...
saját galéria? abba is tudsz képeket feltölteni

Japep
Onnan nem engedi nekem, hogy az SG-re töltsek fel képlinket!
Lehet, hogy csak én vagyok béna. 😄DDDDDDDDDDDd

CHELSEA FOOTBALL CLUB

kepfeltoltes.hu?

Japep
Ha van a gépeden Clone CD/DVD akkor töröld le!
Nekem ez volt a gond.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

csá daemon toolsal raktam fel és a mikor el akarom indítani azt írja ki hogy: CD/DVD emuláló program futtatása észlelve. Kérem állítsa le a CD/DVD emuláló pogramot!!!!!! De ha leállítom akko meg nem megy .. Mit tegyek????????
Japep
Hello!
Elolvastam a FAQ-t, és ott azt írjátok, hogy a www.zenesznet.com-ra lehet feltölteni képeket.
Azt akarom kérdezni, hogy ez az oldal ingyenes-e, mert ott azt írják, hogy fizetni kell a használatért!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

van valaki???

Nekem olyan volt, hogy az ellenfél csapatából és az enyémbõl eltûnt néhány játékos.(Többek között a kapusok is, így amikor kapura lõttem, gyakorlatilag a semmirõl pattant ki.) Néhány másodperc volt az egész.
vezérszuszu
Sziasztok!Voltmár nektek olyan, hogy a kapus mellett elvittétek a bogyót, a kapus ferugott ,de nem adott 11-est?Nekem már többször is!

izgalmas játék lehet...

Est Sularus Oth Mithas

A 21. forduló után 18 pontos elõnyöm van, Wright Phillips pedig 41 gólnál jár.
Palinko
köszi
all rights reserved

Est Sularus Oth Mithas

Palinko
ez most nem ide tartozik,de szükségem van rá... szóval lamagyarosítottam a játékot,és mivel nem akarom újrainstalálni,hogy újra angol legyen,itt megkérdezem,hogy,hogyan írja ott a játék elején a "Minden jog fenntartva"-át angolul? nézze meg nekem valaki pls
sikerült még1szer thx!
Vmiért midig az van hogy kapcsolat sikertelen?Mi lehet a baj?
menni fog?😊

THX!!!
Online hogy lehet jáccani valaki leírná?Elõre is THX

ok megvan visszaolvastam...csak HOST olni hogy kell vki segítene?
a játékmodókon belül van olyan hogy multiplayer(többjátékos) azon belül direkt ip(közvetlen ip) és ha meg van az ellenfél, akkor kérd el tõle az ip-jét.
menj az új-ra, írd be a nevét, meg az ip-jét,ok, aztán jelöld ki oldalt a listában és connect(kapcsolódás) õ meg menjen a host-ra(gazda)
persze ezt fordítva is el lehet játszani(te adod az ip-t...)

Online hogy lehet jáccani valaki leírná?Elõre is THX
nincs mit 😊

Japep
Kössz szépen, erre gondoltam!
Mégegyszer kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Hello! Elolvastam a FAQ-t, és ott írják, hogy szedjem le a Jasc Animation Shop 3-at a Szoftverbázisról! Valaki, aki már leszedte, megadná a linket, mert én nem találtam meg...
Elõre is kössz!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

HEllo!

Leszedtem az FH-ról azt a ticket price patchet.rar kit. fájl jött le.Mit csináljak vele?Csomagoljam ki a játék könyvtárába?VAgy mit,hogy aztán mûködjön?Jah és ugye nem kell új karriert kezdenem,hogy mûködjön.Igaz?
Köszi
nincs mit

daf xf
Nagyon szépen köszönöm segítséged.😊

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

daf xf
Sziasztok!
Tudom qurvára nemidevág de a fifa 2003-hoz hol találnék magyarosítást?

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Gyovai
Megkell venned a a rajongói boltban a carierr csapatokat és ha megvetted akkor már egész nagy csapaatok is érdeklõdnek irántad ,ahoz hogy megvedd 500 cash kell.a rajongói boltban.

Most a City-vel vagyok. A Bl-ben nagy mákom van, ugyanis a Portóval, a Stuttgarttal és a Rapid Wiennel vagyok egy csoportban. A Portónak idegenben rúgtam egy hatost. Az elõzõ szezonban pedig bezsebeltem mindent amit lehetett. A nyáron 10 000 Kr ellenében kínálta a Chelsea Duff-ot, ennek ellenére háromszor is nemet mondott. Pedig bõven volt rá cash. Tanácsodat valszeg megfogadom, és év végén lelépek. Elvben ha most minden kupát megtudok szerezni, akkor már komoly ajánlatokkal számolhatok nem? Te igazoltál már?
Most mennyinél tartasz (kupa,pénz,szakmai munka stb.)?
Gyovai
TE?

Gyovai
Most az Arsenallal vagyok.

Most hol tartasz?
Gyovai
Én 3 évet nyomultam a manchaster city-vel,aztán átmentem a barcához,aztán a chelsihez aztán a madridhoz.Ha már megvetted a karier csapatokat akkor már mindent csapatot megadott a menedzer modban ugyhogy a te helyedben én mennék Arsenal,Chelsea,Manchaster.Barca,Real Madrid,Milan,Ajax.ugyhogy HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Sziasztok. A manager módban a Manchester City-vel nyomulok, a 2. szezonomban.
4-es szintû menedzser vagyok, így aztán nem tudom hosszabbítsak-e velük. A vezetõség dicsér, a munkabiztonság és a szurkolói támogatottság 99-es. A nyáron 3x-szor tárgyaltam Duff-al, sikertelenül. Ja, és végre megvettem a karrier csapatokat. Ha most mondjuk mindent megnyerek, akkor milyen szintû csapatoktól kaphatok állásajánlatot? Tapasztalatok? Amúgy ki hol tart?
(Bocs, hogy ilyen hosszú voltam.)
Gyovai
Már szerintem nagyon senkki sem játszik a gammel,csak multiba vagy ip-n.

Gyovai
Már szerintem nagyon senkki sem játszik a gammel,csak multiba vagy ip-n.

Sehogy. A Fifa 06 és a Fifa Manager 06 már nem mûködik így együtt. Ezt csak a Fifa 05-el és a Fifa manager 05-el tudod megcsinálni

Est Sularus Oth Mithas

Gyovai
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

hi hogy lehet azt megoldani hogy fifa managerben játszak?mármint hogy megvan a fifa és ugy....
köszi
Kaplan
Hûûû, bassza meg. Kicsináltál. 😄
Ki van írva a partnerlistád mellett balra fent. Jó lesz így?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Gyovai
Azért mert nemtufom mi az ip-címem attól még ne nézz le ne nézz kisgyereknek,ha megkérhetlek.

Ha ilyesmit nem tudsz, akkor asszem jobb lenne, ha a gép ellen játszanál. Vagy kérdezd meg bátyjád, nõvéred, apucit, vagy anyucit. Hátha õk tudják. Mert, ha ezt sem tudod, még hajlamos lehetsz teljesen gajra vágni a gépet 😊 Aztán apu mérges lesz

Est Sularus Oth Mithas

Gyovai
Nem az tudom hogy mi az csak hol nézzem meg????????

drowns41
Najó ez kicsit durva volt

http://sum41.uw.hu

Gyovai
De azt honnan tudhatom meg mi az ip címem?

jbal
A játék magyar feliratokkal, magyar dobozolással került a boltokba így az ott megvásárolt példányok teljesen magyar nyelven élvezhetõek. Amennyiben angol nyelvû verziód van akkor a következõket kell tenned. A játék telepítése után menj a gépeden található FIFA 06/data/cmn/fe könyvtárba és nevezd át a hun.db fájlt eng.db-re (mielõtt a régit felüliratnád ha lehet csinálj belõle biztonsági másolatot). Ezután a játék elején válaszd az angol nyelvet és máris minden szöveg magyar lesz.

Sarapetike
ááá semmi

Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)