9766
FIFA 06
-
mCm #9045 Online hogy lehet jáccani valaki leírná?Előre is THX
-
gergelyanevem #9044 nincs mit :) -
#9043 Kössz szépen, erre gondoltam!
Mégegyszer kössz! -
gergelyanevem #9042 talán ez az -
#9041 Hello! Elolvastam a FAQ-t, és ott írják, hogy szedjem le a Jasc Animation Shop 3-at a Szoftverbázisról! Valaki, aki már leszedte, megadná a linket, mert én nem találtam meg...
Előre is kössz!!! -
piamania #9040 HEllo!
Leszedtem az FH-ról azt a ticket price patchet.rar kit. fájl jött le.Mit csináljak vele?Csomagoljam ki a játék könyvtárába?VAgy mit,hogy aztán működjön?Jah és ugye nem kell új karriert kezdenem,hogy működjön.Igaz?
Köszi -
gergelyanevem #9039 nincs mit -
#9038 Nagyon szépen köszönöm segítséged.:) -
gergelyanevem #9037 sztem ez jó lesz -
#9036 Sziasztok!
Tudom qurvára nemidevág de a fifa 2003-hoz hol találnék magyarosítást? -
#9035 Megkell venned a a rajongói boltban a carierr csapatokat és ha megvetted akkor már egész nagy csapaatok is érdeklődnek irántad ,ahoz hogy megvedd 500 cash kell.a rajongói boltban. -
nirdo #9034 Most a City-vel vagyok. A Bl-ben nagy mákom van, ugyanis a Portóval, a Stuttgarttal és a Rapid Wiennel vagyok egy csoportban. A Portónak idegenben rúgtam egy hatost. Az előző szezonban pedig bezsebeltem mindent amit lehetett. A nyáron 10 000 Kr ellenében kínálta a Chelsea Duff-ot, ennek ellenére háromszor is nemet mondott. Pedig bőven volt rá cash. Tanácsodat valszeg megfogadom, és év végén lelépek. Elvben ha most minden kupát megtudok szerezni, akkor már komoly ajánlatokkal számolhatok nem? Te igazoltál már?
Most mennyinél tartasz (kupa,pénz,szakmai munka stb.)? -
#9033 TE? -
#9032 Most az Arsenallal vagyok. -
nirdo #9031 Most hol tartasz? -
#9030 Én 3 évet nyomultam a manchaster city-vel,aztán átmentem a barcához,aztán a chelsihez aztán a madridhoz.Ha már megvetted a karier csapatokat akkor már mindent csapatot megadott a menedzer modban ugyhogy a te helyedben én mennék Arsenal,Chelsea,Manchaster.Barca,Real Madrid,Milan,Ajax.ugyhogy HAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
nirdo #9029 Sziasztok. A manager módban a Manchester City-vel nyomulok, a 2. szezonomban.
4-es szintű menedzser vagyok, így aztán nem tudom hosszabbítsak-e velük. A vezetőség dicsér, a munkabiztonság és a szurkolói támogatottság 99-es. A nyáron 3x-szor tárgyaltam Duff-al, sikertelenül. Ja, és végre megvettem a karrier csapatokat. Ha most mondjuk mindent megnyerek, akkor milyen szintű csapatoktól kaphatok állásajánlatot? Tapasztalatok? Amúgy ki hol tart?
(Bocs, hogy ilyen hosszú voltam.) -
#9028 Már szerintem nagyon senkki sem játszik a gammel,csak multiba vagy ip-n. -
#9027 Már szerintem nagyon senkki sem játszik a gammel,csak multiba vagy ip-n. -
vizoo #9026 Sehogy. A Fifa 06 és a Fifa Manager 06 már nem működik így együtt. Ezt csak a Fifa 05-el és a Fifa manager 05-el tudod megcsinálni -
#9025 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
Geroka16 #9024 hi hogy lehet azt megoldani hogy fifa managerben játszak?mármint hogy megvan a fifa és ugy....
köszi -
#9023 Hűűű, bassza meg. Kicsináltál. :D
Ki van írva a partnerlistád mellett balra fent. Jó lesz így? -
#9022 Azért mert nemtufom mi az ip-címem attól még ne nézz le ne nézz kisgyereknek,ha megkérhetlek. -
vizoo #9021 Ha ilyesmit nem tudsz, akkor asszem jobb lenne, ha a gép ellen játszanál. Vagy kérdezd meg bátyjád, nővéred, apucit, vagy anyucit. Hátha ők tudják. Mert, ha ezt sem tudod, még hajlamos lehetsz teljesen gajra vágni a gépet :) Aztán apu mérges lesz -
#9020 Nem az tudom hogy mi az csak hol nézzem meg???????? -
#9019 Najó ez kicsit durva volt -
#9018 De azt honnan tudhatom meg mi az ip címem? -
#9017 A játék magyar feliratokkal, magyar dobozolással került a boltokba így az ott megvásárolt példányok teljesen magyar nyelven élvezhetőek. Amennyiben angol nyelvű verziód van akkor a következőket kell tenned. A játék telepítése után menj a gépeden található FIFA 06/data/cmn/fe könyvtárba és nevezd át a hun.db fájlt eng.db-re (mielőtt a régit felüliratnád ha lehet csinálj belőle biztonsági másolatot). Ezután a játék elején válaszd az angol nyelvet és máris minden szöveg magyar lesz. -
#9016 ááá semmi
-
#9015 Ok,elnézést. -
#9014 a magyaritás teee olvasd má el a FAQ -
#9013 Micsoda van benne a játékban? -
#9012 teee miröl beszélsz bene van a játékban alapban olvasd má el a FAQ -
#9011 a gamehunteron megtalálod. -
#9010 loooooooooooooooooool
Én meg kerestem a magyarítást...... :DDDD -
#9009 GOGLE IS VAN A VILÁGON. -
Pulyka9 #9008 helosztok!
Olyan gondban vagyok a játékkal kapcsolatban,hogy a hang ugymond akadozva szól a játék az rendesen fut semmi gáz nincs vele mi okozhatja ezt??lécci segítsetek! -
#9007 De én honnan tudhtaom meg a saját ip-címemet?Nem játszunk akkor egy kicsit csak hogy kipróbáljam milyen,de persze csak ha ráérsz.. -
vizoo #9006 Amikor hostolni akarsz, akkor nem kérheti az IP címedet :) Amikor csatlakozni akarsz, akkor kéri a másik gép IP címét :) Az IP cím röviden és tömören a számítógéped azonosítója a neten. Ami alapján megtalálja a másik gép a tiedet :)