9766
FIFA 06
-
nirdo #9125 Sziasztok. Áruljátok el nekem legyetek szívesek, hogyan lehet menedzser módban külföldről igazolni? (Pl. ha a Chelsea-vel vagyok és mondjuk meg akarom venni Robinhot vagy Ronaldinhot a jelenlegi csapatukból.)Na és mit szóltok a 2006 FIFA World Cuphoz? -
vizoo #9124 és gondolom nehéz végignézni a menüpontokat :) -
#9123 mi a fuckér kell beszólni???? NEM TOM HOL LEHET NETES JÁTÉKOT??? ÉRTED??? nem találom h hol van!!!!!!!!!!! -
#9122 nekem egyszer sikerült PONT a ficakba, de a kapus jóvoltából:)
-
#9121 legegyszerűbben úgy, hogy elmész a boltba, és megveszed a gémet. Ha nem veszed meg, akkor jöjj rá, esetleg olvass vissza, (márha tucc)
kösz
-
#9120 Sziasztok!Vki azt mondja már meg nekem hogy hogyan lehet felívelni a ficakba a labdát.
Mert én akár hogy próbálkozok mindíg vagy elszáll a kapu fölött vagy amejik a ficakra tart kiüti a kapus.:( -
#9119 Hy!!!! Hogy lehet neten jáccani? nem eredeti!!!!! plz help -
vizoo #9118 sok passz, kijátszás szélre, beívelés, sose vidd egy játékossal sokáig, sose vidd nyíl egyenesen egy ellenfél felé, lapos és ívelt szöktetés. Nem feltétlenül kell használni a cselezést. -
#9117 Szasztok ti hogy csináljátok milyen cseleket használjak hoogy el tudjam vinni a labdát a kapuig mindig leveszik tőlem amikor viszm Kérlek adjatok valami jó tanácsot köszi! -
#9116 "c"
-
#9115 Császtok.Megtudja valaki mondani hogy többszemélyes játéknál hogy lehet a csapat alakzatát változtatni?Mert én csak a kezdő 11-et tudom beállitani a másikra nem jöttem rá.Köszi előre a választ. -
gergelyanevem #9114 a rajongói boltban meg kell venni a karrier csapatokat(asszem) -
#9113 Nincs valami patch hogy jó közelről tudjak játszani mint a fifa 2005-ben meccs közbe nekem nagyon furcsa hogy olyan messze vannak az emberek!
LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!!!! -
#9112 a 2. szezonba vagyok az Aston Villával,majdnem 5csillagos a csapat meg minden fasza és mikor tudok majd átmenni a ManU-hez? válaszotokat előre is köszönöm -
#9111 FIFA 06 FAQ - GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
Mielőtt hülyeségeket kérdezel olvasd el a FAQ-ot. Hátha válaszra találsz
a másolásvédelem teee nem ilyen egyszerü hogy csk lemásolom
kell ahoz valami emuláó progi hogy jo legyen de szerintem tölcsd le a mini image-t ami a faq -ban van és az talán segit
-
remys44 #9110 Én a FIFA 06 eredetiről másoltam át, és mikor el akarom inditani azt írja ki, hogy a Cd-rom nem megfelelő (az eredeti DvD-vel ment)
Mi lehet az oka???? -
#9109 Nem kell registrálni a gamecopyworldben -
#9108 Nincs valami patch hogy jó közelről tudjak játszani mint a fifa 2005-ben meccs közbe nekem nagyon furcsa hogy olyan messze vannak az emberek! -
Laca1985 #9107 Szevasztok!
Nem tud nekem a játékhoz valaki belinkelni egy cracket?Mert ami miniimage a gamecopyworldon van azt nem engedi letölteni, mert nem vagyok regisztrálva.Elöre is köszi! -
Cress #9106 Sziasztok! Új liga várja jelentkezőit Bl-Vb-bajnokságokra!
Az oldalt én csinálom,folyamatosan frissül,és folyamatosan több liga is fog menni egyszerre!
Bl-re még 14 üres hely van,VB-re 20!
Várok mindenkit,akit érdekel!
Cressliga -
#9105 Nem nagy a tolongásDe aki mégis meggondolná az jöjjön Jelentkezni a fórumban lehet! -
#9104 Gyertek jelentkezzetek a legújabb bajnokságra: ITTTTTT -
#9103 Hogyan kell jól ráközeliteni a meccs közbe az emberekre ugy mint a fifa 2005 be -
#9102 épp ezért
-
#9101 és csak a biil és az egerem usb -
#9100 ahol kell választani valamit folyamatosan megy jobbra miért? -
#9099 Miért van az hogy folyamatosan mrgy jobbra a nyelvválasztáás minden magátol?? -
#9098 az emberek fejéből kij kellene szedni a klónozott betűket
egyébként nem rossz:o
-
csakizsolti #9097 Hali mindenkinek! Aki onlinebajnokságon akar részt venni az jelentkezzen itt: gportal.hu/portal/csakizsoltihl
Jelentkezzetek VB-re!!! -
pattogó #9096 nekem a clone cd/dvd volt a gond
-
#9095 jo az a demon tools csak az legye fent copy dvd meg ehez hasonlok meg ne legyenek tedd be a mini imaget aztán játsz de a faq-ban ez le van irva a jo mini 3.6 mb nemaz a 26 mb az nem jo -
#9094 Nekem alcohollal sem muködik SAJNA mit tudok még csinálni? -
pattogó #9093 csá!A maneger módba állandón levonnak a fizetésemből 5728 (mittugyam én mit) mit csináljak előre is köszi
-
#9092 nekem tetszik :)
-
#9091 Banner
-
#9090 jól látod...
-
necroticism #9089 Igen, de úgy látom felesleges volt. -
#9088 a daemont meg le kell törölni
-
#9087 alcoholt használjatok a minidvdnek
-