9766
FIFA 06
  • nirdo
    Sziasztok. Áruljátok el nekem legyetek szívesek, hogyan lehet menedzser módban külföldről igazolni? (Pl. ha a Chelsea-vel vagyok és mondjuk meg akarom venni Robinhot vagy Ronaldinhot a jelenlegi csapatukból.)Na és mit szóltok a 2006 FIFA World Cuphoz?
  • vizoo
    és gondolom nehéz végignézni a menüpontokat :)
  • tomee14
    mi a fuckér kell beszólni???? NEM TOM HOL LEHET NETES JÁTÉKOT??? ÉRTED??? nem találom h hol van!!!!!!!!!!!
  • The FlashBack
    nekem egyszer sikerült PONT a ficakba, de a kapus jóvoltából:)
  • The FlashBack
    legegyszerűbben úgy, hogy elmész a boltba, és megveszed a gémet. Ha nem veszed meg, akkor jöjj rá, esetleg olvass vissza, (márha tucc)
    kösz
  • daf xf
    Sziasztok!Vki azt mondja már meg nekem hogy hogyan lehet felívelni a ficakba a labdát.
    Mert én akár hogy próbálkozok mindíg vagy elszáll a kapu fölött vagy amejik a ficakra tart kiüti a kapus.:(
  • tomee14
    Hy!!!! Hogy lehet neten jáccani? nem eredeti!!!!! plz help
  • vizoo
    sok passz, kijátszás szélre, beívelés, sose vidd egy játékossal sokáig, sose vidd nyíl egyenesen egy ellenfél felé, lapos és ívelt szöktetés. Nem feltétlenül kell használni a cselezést.
  • Gyocsika
    Szasztok ti hogy csináljátok milyen cseleket használjak hoogy el tudjam vinni a labdát a kapuig mindig leveszik tőlem amikor viszm Kérlek adjatok valami jó tanácsot köszi!
  • The FlashBack
    "c"
  • macleod2005
    Császtok.Megtudja valaki mondani hogy többszemélyes játéknál hogy lehet a csapat alakzatát változtatni?Mert én csak a kezdő 11-et tudom beállitani a másikra nem jöttem rá.Köszi előre a választ.
  • gergelyanevem
    a rajongói boltban meg kell venni a karrier csapatokat(asszem)
  • Gyocsika
    Nincs valami patch hogy jó közelről tudjak játszani mint a fifa 2005-ben meccs közbe nekem nagyon furcsa hogy olyan messze vannak az emberek!

LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!!!!
  • név
    a 2. szezonba vagyok az Aston Villával,majdnem 5csillagos a csapat meg minden fasza és mikor tudok majd átmenni a ManU-hez? válaszotokat előre is köszönöm
  • Sarapetike
    FIFA 06 FAQ - GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK
    Mielőtt hülyeségeket kérdezel olvasd el a FAQ-ot. Hátha válaszra találsz
    a másolásvédelem teee nem ilyen egyszerü hogy csk lemásolom
    kell ahoz valami emuláó progi hogy jo legyen de szerintem tölcsd le a mini image-t ami a faq -ban van és az talán segit
  • remys44
    Én a FIFA 06 eredetiről másoltam át, és mikor el akarom inditani azt írja ki, hogy a Cd-rom nem megfelelő (az eredeti DvD-vel ment)
    Mi lehet az oka????
  • Gyocsika
    Nem kell registrálni a gamecopyworldben
  • Gyocsika
    Nincs valami patch hogy jó közelről tudjak játszani mint a fifa 2005-ben meccs közbe nekem nagyon furcsa hogy olyan messze vannak az emberek!
  • Laca1985
    Szevasztok!

Nem tud nekem a játékhoz valaki belinkelni egy cracket?Mert ami miniimage a gamecopyworldon van azt nem engedi letölteni, mert nem vagyok regisztrálva.Elöre is köszi!
  • Cress
    Sziasztok! Új liga várja jelentkezőit Bl-Vb-bajnokságokra!
    Az oldalt én csinálom,folyamatosan frissül,és folyamatosan több liga is fog menni egyszerre!
    Bl-re még 14 üres hely van,VB-re 20!
    Várok mindenkit,akit érdekel!
    Cressliga
  • F3ri
    Nem nagy a tolongásDe aki mégis meggondolná az jöjjön Jelentkezni a fórumban lehet!
  • F3ri
    Gyertek jelentkezzetek a legújabb bajnokságra: ITTTTTT
  • Gyocsika
    Hogyan kell jól ráközeliteni a meccs közbe az emberekre ugy mint a fifa 2005 be
  • The FlashBack
    épp ezért
  • Gyocsika
    és csak a biil és az egerem usb
  • Gyocsika
    ahol kell választani valamit folyamatosan megy jobbra miért?
  • Gyocsika
    Miért van az hogy folyamatosan mrgy jobbra a nyelvválasztáás minden magátol??
  • The FlashBack
    az emberek fejéből kij kellene szedni a klónozott betűket
    egyébként nem rossz:o
  • csakizsolti
    Hali mindenkinek! Aki onlinebajnokságon akar részt venni az jelentkezzen itt: gportal.hu/portal/csakizsoltihl
    Jelentkezzetek VB-re!!!
  • pattogó
    nekem a clone cd/dvd volt a gond
  • Sarapetike
    jo az a demon tools csak az legye fent copy dvd meg ehez hasonlok meg ne legyenek tedd be a mini imaget aztán játsz de a faq-ban ez le van irva a jo mini 3.6 mb nemaz a 26 mb az nem jo
  • Gyocsika
    Nekem alcohollal sem muködik SAJNA mit tudok még csinálni?
  • pattogó
    csá!A maneger módba állandón levonnak a fizetésemből 5728 (mittugyam én mit) mit csináljak előre is köszi
  • Sarapetike
    nekem tetszik :)
  • Breki33
    Banner

• The FlashBack
    jól látod...
  • necroticism
    Igen, de úgy látom felesleges volt.
  • felpillanto
    a daemont meg le kell törölni
  • felpillanto
    alcoholt használjatok a minidvdnek