FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Palinko
hát a carier mod ban igazad van,meg talán a csapatfelálításban is.. A gép akkor a legokossabb,mikor szaladgál a saját kapuja felé,meg nagyon jól is támad 😄
Balidani
Szerintem meg a FIFA 06 sokkal jobb mint a 2005. Sokkal okosabb a gép, fontosabb a csapat felállása és 100szor jobb a karier mód

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

F3ri
Újra fifa bajnokság! Olyan emberek jöjjenek akik le is tudják játszani a meccsetGyertek

Zenszkij
az a szerény véleményem hogy a fifa 2005 jobb mint ez. ott a passzra a játékosom rögtön reagál(szöktetõs passz), a gép nem egy állat cselgép, jah és a menüje is leviselhetõbb. nekem egy logitech cordless dual action II-õm van és annak a fifa 05 jobban ízlik. egyszerûen sztem a grafikán kívül mindenben alább marad mint a fifa 05

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Csá egy online bl meg egy online vb!!!
BL--------> Bl
VB--------> VB
Palinko
mi van a kepfeltoltes.hu-val?? nem értem,miért játsza az eszét...
2-en? 😊 Ha van gamepad, akkor még plusz 😊 "talán..."

Est Sularus Oth Mithas

BaziJoe
Sziasztok azt tudja e valaki,hogy hálóba hányan lehet egyszerre játszani vele???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

Gaba9
Hellosztok .. volna egy kis gondom :
eddig tökéletesen ment a game .. toltam is vele de ma elkezdett szarakodni .. a léyneg h amikor már beléptem a pályára és nyomnám a meccset mintha valami lassitott felvételt néznék .. de pl tegnapelött még semmi gond nemvolt ..
eddig a reinstall sem segitett pedig kipucoltam a regböl is .. valami ötlet-segítség ?? ..-lécci-..

Gaba323

Palinko
dc?
Balidani
Hello meg tudja valaki mondani, hogy honnan lehet leszedni a Potential Futures címû számot? A FIFA zenéje 😛

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Helló mindenki egy kérdésem lenne. Haverommal szoktuk nyomi neten kersztül és csak egy baja van az, hogy eléggé szaggat és az lenne a kérdésem hogy miért?
Hogy a net sebessége vagy nem tom mert amúgy egyikõnknek se szaggat.

Palinko
c+,meg ilyenek,gondolom.. kössz!
Breki33
Scriptnek nevezzük a magas szintû programozási nyelveken (script nyelveken) megírt programokat.
Palinko
ha ilyen okos vagy,meg is mondhatnád <#mf1>
bodesz
LOL

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Palinko
scriptek? ezt nem értem 😊
Breki33
lol

Es ez hogy jon ide.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Breki33
a 2003 az egyik legjobb fifa sõt ha az évet nézzük korszakalkotó

radaron lehet látni hol helyezkednek el a többiek akik kiesnek a látószögbõl

érdemes a Fifa 2003-as fórumot olvasgatni
klikk
Oké sikerült. Nekem még ennek az irányítása is elég nehéz, biztos hogy szokni kell. De attól nem félek hogy a fiamnak nem fog menni. Elsõ, második játékideje alatt rá szokott érezni. Így volt a hokival is. Mire való a játékban a radar? Ki- s be kapcsoltam én semmiféle változást nem észleltem. Amúgy szerintem a 2003-nak a grafikája is jó, semmi kivetni valót nem találtam benne. Egyszerúen szép.
Breki33
lol

õse a grafikáról írt
En a normalis kommentart hianyolom. Azt kellene fejleszteni nem a grafikat. 😊

Breki33
scriptek
Palinko
én még a 2006 ból még mindég azt hiányolom,hogy elég sablonszerû... ti mit gondoltok errõl? pl. hogy mindég ugyanoda rúgja a gólt,a kapus mindég ugyanúgy nem védi ki,ha pl, egy adott helyrõl rúgsz. érdekes lenne az is,ha amikor vizes a pálya, jobban becsúsznának,meg a kapus rosszabbol védene stb...
MIKOR JUTOK BE A BL-BE<#integet2><#integet2><#integet2>

Breki33
illetve csapatválasztás

Breki33
meccs elõtt el kell húzni az irányítást balra, ha jól emléxem egy billentyûzetetlátsz ott lenyomod a nyilat

de ha elfelejtetted a játékban a mecs betöltõdése után egy ESC majd ott irányítás és ott ugyanúgy elhúzhatod
Sziasztok! Én írtam régebben hogy melyik fifa sorozatot vegyem meg a fiamnak. Na tegnap nem vacakoltam, bevásárlás közepette megvettem a 2003-ast. Rátettem a magyarosítást, de mégsem tudok vele játszani, saját magától mennek a játékosok. Olyan mintha videót néznék. Mit állítsak be, hogy én irányítsam. Már sokmindent végig próbáltam higgyétek el, mielõtt ide beírtam volna, de eredménytelenül. Láttam már máshol hogy a játékosok alatt valami kis kör van, amivel épp te vagy, vagy valami megjelölés de nekem semmi. Ha tudtok segítsetek. Hogy állítsam be, hogy játszható legyen? Köszönet érte!!!
Palinko
azt is teszem,elég jól rugdossa a gólokat,de a közelrõl rúgás nem megy neki 😞 pl a 11-tõl rúgtam már kapufát veled,de Gila szerencsére kijavította 😊
Taranov
Szerintem csak úgy lehet, ha támadó poszton játszatod.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Palinko
de hogy kell egy középpályásból jó támadót csinálni? mert van egy 19 éves középpályásom (már a milannal vagyuok 😄 ) és már 80. szinten van (75-rõl indult). szóval hogy?
Palinko
hát persze,hogy amatõrön,de úgy érdekes 😊 6 percesen 😄
Hat megoldottam a problemat. "Lejatszottam" egy gyors szezont a bilbaoval. 😄
Es lam ujra a csapatomnal vagyok, csak gyengultek a jatekosok. 😞
Legalabb 10ertekkel alacsonyabb lett minden jatekosom..kibszott fifa06.

Kaplan
Gratulálok.. Amatõrön? 😛

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Palinko
nekem az az érdekes,hogy eddig nem vágott ki. hát szerintem erre nem lesz patvh 😞
Koszi, de most installalom 4xre es nem oldotta meg a problemat. Azert remenykedek. 😊
Mas csapattal meg nemakarok jaccani ezt a csapatot en tettem naggya szivemhez nott. 😄
Ja nemtom ki probalkozott vele, de D. Ambrose a jatek elejen ha jolemlexem 17eves es meg is lehet venni, nem draga. Na ot erdemes mert, jol is nyomja. 😄

Palinko
elhiszem,ez nagyon idegesítõ tud lenni. szerintem próbálkozz reinstallal,vagy válts csapatot,ha már 7.8 szinten vagy lehetsz a real madrid "A" vezetõje is...
Senki se tudja mi lehet a problema a managermoddal? Mar az oruletbe kerget. :|

Palinko
hát mindegyik fifanak megvan a saját kijátszhatósága... a 2006,ban pl. a hosszú labdák a nyerõk,meg az oldalról beívelt fejelés. meg arra is rá kell szokni,hogy honnan lõjj és hogy.... apropó 15-0 ra levertem a Juventust az Interrel 😊
Mindegyik konnyu csak ra kell szokni. A 98ban az ollozas es a saroklabda felemelessel zavarhato a gep, a 2002ben a cselezessel meg loni is konnyu, a 2003-2004ben nagyon konnyu tavolrol loni. Ezek jutottak eszembe. 😊

Taranov
Szerintem a 2004, ott távolról is könnyen be lehet lõni a gólt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sziasztok! Megtudnátok mondani hogy melyik Fifa játék a legkönnyebben kezelhetõ és játszható? A Fifa2003- 2004, vagy a 2005-ös. Fiamnak venném majd februárban lesz a szülinapja, de 11 éves lesz azért olyan fontos hogy könnyen játszható legyen. Köszi a választ. A 2006-ost nem írtam mert az túl drága még.
Manager mod.
5. szezon, eddig ua-al a csapattal. (rmad 😎
Amikor toltene be az atigazolasokat egyszeruen kilep windowsba.
Ha masik csapatot valasztok es nem maradok az eddiginel akk minden megy ahogy kell.
5letek? Elofordult mar ez a prob.?
A tokom tele mar az egesszel. 😊

végignéztem a hozzászólásokat,de nem láttam az én problémámat feltuntetve(ha mégis valaki szoba hozta,bocs)
Szóval nem tudom mit csinálok rosszul,de a Profile nem menti el a statisztikákat; már a 10. meccsemet játszom,de még mindig azt mutatja,hogy csak kettõt játszottam. 1 Profile van csak,amit automatikusan betolt az elején(de próbáltam már azt is,hogy külön betöltöm).Minden meccs után elmentettem külön a profile-t is,de az sem segített. Ötlet?
Sziasztok, leszedtem a creation centert de sehogysem akar elindulni mikor feltelepíti kiír egy hibakódot, mi lehet a gond?

The FlashBack
nem mindegy...
min egyMbit/sec-os
kell
legalábbis a legtöbb bajnokságon megkövetelik
természetesen modemes kapcsolat nem jó
pff

vezérszuszu
Hello!Az mind1, hogy milyen netem van?

The FlashBack
Boldog Új Évet Hedge!

Indul egy bajnokság lehet jelentkezni!!!----------------->Fifa legyen veletek😄