FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Est Sularus Oth Mithas
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
eddig tökéletesen ment a game .. toltam is vele de ma elkezdett szarakodni .. a léyneg h amikor már beléptem a pályára és nyomnám a meccset mintha valami lassitott felvételt néznék .. de pl tegnapelött még semmi gond nemvolt ..
eddig a reinstall sem segitett pedig kipucoltam a regböl is .. valami ötlet-segítség ?? ..-lécci-..
Gaba323
\'\';!--\"{()}&?!:,@#
Hogy a net sebessége vagy nem tom mert amúgy egyikõnknek se szaggat.
Es ez hogy jon ide.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
radaron lehet látni hol helyezkednek el a többiek akik kiesnek a látószögbõl
érdemes a Fifa 2003-as fórumot olvasgatni
klikk
de ha elfelejtetted a játékban a mecs betöltõdése után egy ESC majd ott irányítás és ott ugyanúgy elhúzhatod
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Es lam ujra a csapatomnal vagyok, csak gyengultek a jatekosok. 😞
Legalabb 10ertekkel alacsonyabb lett minden jatekosom..kibszott fifa06.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Mas csapattal meg nemakarok jaccani ezt a csapatot en tettem naggya szivemhez nott. 😄
Ja nemtom ki probalkozott vele, de D. Ambrose a jatek elejen ha jolemlexem 17eves es meg is lehet venni, nem draga. Na ot erdemes mert, jol is nyomja. 😄
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
5. szezon, eddig ua-al a csapattal. (rmad 😎
Amikor toltene be az atigazolasokat egyszeruen kilep windowsba.
Ha masik csapatot valasztok es nem maradok az eddiginel akk minden megy ahogy kell.
5letek? Elofordult mar ez a prob.?
A tokom tele mar az egesszel. 😊
Szóval nem tudom mit csinálok rosszul,de a Profile nem menti el a statisztikákat; már a 10. meccsemet játszom,de még mindig azt mutatja,hogy csak kettõt játszottam. 1 Profile van csak,amit automatikusan betolt az elején(de próbáltam már azt is,hogy külön betöltöm).Minden meccs után elmentettem külön a profile-t is,de az sem segített. Ötlet?
min egyMbit/sec-os
kell
legalábbis a legtöbb bajnokságon megkövetelik
természetesen modemes kapcsolat nem jó
pff