9766
FIFA 06
-
necroticism #9085 Sziasztok! Nekem is ez a bajom, telepítettem a teljes játékot és aztán az indításkor kéri a lemezt.
Van még egy 26 MB-os no_cd_dvd mds file-om amit kitömörítve bemásoltam, de így sem működik.
Aki hasonló módon telepítette és elindul neki a játék kérem segítsen!
-
erga628 #9084 Hát kb., basszus. -
Nem értem lehet letörlöm a francba! -
erga628 #9082 A helyzet annyiban változott, hogy most már túllép azon a hibaüzin, de most valami francia nyelvű videogyorsítási hibát ír ki... -
Ez a mini image letölthetö a www.gamecopyworld.com ról probáld ki hátha nálad müködik!!!! -
erga628 #9080 Mi az a mini image? Nekem olyan nincs, csak a nagy, 3.5 gigás. -
erga628 #9079 Esetleg kihúzott netkábellel kellene telepíteni, nehogy le tudja ellenőrizni, létezik-e már az a serial? -
Komolyan berakom a mini image fáljt a daemon tools 3.47-be és az atyauristennek sem akar elindulni!!! -
erga628 #9077 Hm. Másnak is van ilyen, skacok? -
Ugyan ez a problémám nekem is nem tudom hogy mit csináljak már használtam mini image fáljt is de semmi! -
erga628 #9075 Szia fiúkák!
Nemrég felraktam a játékot - először. Az install elején annak rendje és módja szerint beírtam a serial-t, majd végigfutott az install, felkúszott a game, de az indításkor mindig azt írja, hogy helyezzem be a helyes CD-ROM-ot. Ilyenkor mi van? A serial-on kívül semmiféle crack-et nem látok, amit alkalmazni lehetne.
A játék egyébként a DC-ről jött le 3.5 gigás ISO formájában.
Köszi! -
nekem meg manager módból kivág egy mecs után... játszok a monaco ellen,már nagyon sokszor kivágott,ugyanazon a helyen. nem tudok mit csinálni vele... újrainstalálás sem segített. minden alkalommal így történik:lejátszom a meccset,kiírja,hogy ki hogy szerepelt,a mecs alatt és utánna mennék tovább a bevételes részhez,de nem megy,mert mikor nyomom az entert,kivág,a fifa06.exe-re hivatkozik.. az a devugos-ablaknál néztem meg a modname-t,ott volt a fifa06.exe... mi lehet a probléma,please help! :( -
Légszi segítsetek elolvastam a FAQ ot de ugyanúgy csináltam de úgy se müködik a játék miért NEM. LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!!!! -
kell egy ban??
-
Na valaki jöjjön már légyszii játszani ip címmel!! -
Mért nem? -
misztör frog #9069 nem
-
Császtok jön valaki játszani velem ip-n??? -
Kössz szépen -
Rudee #9066 Képfeltöltés.hu szar:
1. lehetőség
2. lehetőség -
gergelyanevem #9065 ?? érdekes...
saját galéria? abba is tudsz képeket feltölteni -
Onnan nem engedi nekem, hogy az SG-re töltsek fel képlinket!
Lehet, hogy csak én vagyok béna. :DDDDDDDDDDDDd -
gergelyanevem #9063 kepfeltoltes.hu? -
Ha van a gépeden Clone CD/DVD akkor töröld le!
Nekem ez volt a gond. -
pattogó #9061 csá daemon toolsal raktam fel és a mikor el akarom indítani azt írja ki hogy: CD/DVD emuláló program futtatása észlelve. Kérem állítsa le a CD/DVD emuláló pogramot!!!!!! De ha leállítom akko meg nem megy .. Mit tegyek???????? -
Hello!
Elolvastam a FAQ-t, és ott azt írjátok, hogy a www.zenesznet.com-ra lehet feltölteni képeket.
Azt akarom kérdezni, hogy ez az oldal ingyenes-e, mert ott azt írják, hogy fizetni kell a használatért! -
puma1 #9059 van valaki??? -
nirdo #9058 Nekem olyan volt, hogy az ellenfél csapatából és az enyémből eltűnt néhány játékos.(Többek között a kapusok is, így amikor kapura lőttem, gyakorlatilag a semmiről pattant ki.) Néhány másodperc volt az egész. -
Sziasztok!Voltmár nektek olyan, hogy a kapus mellett elvittétek a bogyót, a kapus ferugott ,de nem adott 11-est?Nekem már többször is! -
vizoo #9056 izgalmas játék lehet... -
nirdo #9055 A 21. forduló után 18 pontos előnyöm van, Wright Phillips pedig 41 gólnál jár. -
köszi -
vizoo #9053 all rights reserved -
ez most nem ide tartozik,de szükségem van rá... szóval lamagyarosítottam a játékot,és mivel nem akarom újrainstalálni,hogy újra angol legyen,itt megkérdezem,hogy,hogyan írja ott a játék elején a "Minden jog fenntartva"-át angolul? nézze meg nekem valaki pls -
mCm #9051 sikerült még1szer thx! -
mCm #9050 Vmiért midig az van hogy kapcsolat sikertelen?Mi lehet a baj? -
gergelyanevem #9049 menni fog?:) -
mCm #9048 THX!!! -
mCm #9047 Online hogy lehet jáccani valaki leírná?Előre is THX
ok megvan visszaolvastam...csak HOST olni hogy kell vki segítene? -
gergelyanevem #9046 a játékmodókon belül van olyan hogy multiplayer(többjátékos) azon belül direkt ip(közvetlen ip) és ha meg van az ellenfél, akkor kérd el tőle az ip-jét.
menj az új-ra, írd be a nevét, meg az ip-jét,ok, aztán jelöld ki oldalt a listában és connect(kapcsolódás) ő meg menjen a host-ra(gazda)
persze ezt fordítva is el lehet játszani(te adod az ip-t...)