FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The FlashBack
thanx

Boldog Új Évet!

Palinko
olyan 7,8,9 szintû manadzer szintnél már bírsz 5. csillagos csapatot vezérelni.... 7,valamennyinél már 4.5 csillagosat stb...
liverpool fan
Igen azt értem,a boltba megvettem a karrier csapatokat,akkor biztos el lehet kezdeni vele nem?Csak ha elkezdem,fog-e annyi pénzt adni,hogy ne mennyek - ba A szponzor nem fog többet adni ugye? most valami 4900-körül ad,csak meret ott a fizu biztos nem 4500-lesz mint most 😊<#circling>

\"Hivatalosan\" is a \'Pool a 20. század legjobb angol csapata.

Taranov
Ez változó, nekem a 3. idényben már voltak nagy csapatok (nem mindegyik, a Real, a Manchester, illetve a Bayern pl. nem volt).

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

liverpool fan
Helló!
kédésem lenne,mégpedig,hogy hány szezon után érdemes,vagy lehet menedzselni nagy csapatot?Én most a Leeds-el vagyok most lesz vége a 3. szezonomnak(mindent megnyertem a csapat jó)És szeretnék a 'Pool-hoz igazolni csak attól félek hogy gyorsan - ba vágom a csapatot,és azt nem szeretném

B.U.É.K mindenkinek

B.BÚ.BÚÉ.BÚÉK.!
Hay
www.fradisum41.gportal.hu FIFA 06 online bajnokság!!! Van hely gyertek!!!!

jbal
van egy ilyen progi amivel lehet gyakrorolni a 11-eseket csak már fh-n törölték a topicot

Hello mindenkinek! Bocs hogy ide írom, de gondoltam ez a legjobb Fifa topic amit ismerek ezért elég sokan láthatják! Fifa vb indul: jelentkezni lehet a www.fradisum41.gportal.hu! Remélem sokan jöttök! Köszi hogy beírhattam ide!
A Fifa legyen veletek

Taranov
Hasznos lenne, mert nekem itt nem mennek annyira, mint a Fifa 2005-ben, de nem lehet gyakorolni 😞

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Még egy ember jelentkezhet ONLINE BAJNOKSÁG:
http://gportal.hu/portal/csakizsoltihl/
Palinko
én azt hiszem,nem lehet...
vagy lehet,beálítod,hogy a kapus llegyen az ellenfélnél,oda állsz a 11 es pontra és rúgsz 😊 nem mindég a legjobb,fõleg,ha rádugrik 😊
Ha valaki Fifa 06-ozik többszemélyes módban, akkor írjon be az msn-jébe:[email protected]

Helooooooooooo van itt valaki?????????

Anthony001
11-eseket lehet gyakorolni?

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

jbal
én beállítottam h automount kiléptem a dtoolsból és ment lazán

tuti nincs soha nem is volt alcohol 120 asom. az alcohol az én életem más területén van jelen.csáó
forza milan
Pedig mindenkinek az volta ludas,nekem is,nézzszét,hátha tényleg fentvan!

nem nincs fenn
forza milan
Szedd le az alcohol 120-at agépröl!az okozza!

helló.tehát van egy másik program ami ienre jó?
értem.nem lehetne azt megoldani hogy valahogyan elküldenéd nekem e-mailbe vagy valahogy azt a programot?légyszíves.vagy nincsen msn en? köszi csáó
Palinko
keress jobb progit,ami hide-öli deamont,már nem tom,honnan szedtem le én
helló.van 1 kis problémám és nem tudom mi okozza.fel telepítettem a need for speed most wantedet .mindent jól.safe disc,daemon tool. szóval ugytünt minden rendben.amikor azonban indítom ezt írta ki: CD/DVD emulation software has been detected.Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game. ami azt hiszem annyit jelent hogy: CD/DVD emuláló program futása észlelve.Kérem állítsa le a CD/DVD emuláló programot,majd indítsa újra a játékot. ja és sajnos ugyanez a helyzet a fifa06 nál is.amúgy most lett feltelepítve a gép .ezelött a fifa06 felvolt telepítve és futott.tehát nem tudom mi lehet a baj.Kérlek segítsetek.eléggé kétségbe vagyok esve,mert nem tudom mi lehet az oka.elöre is köszönöm szépen a válaszokat.remélem megoldódik a problémám.köszi szépen.csáó
vezérszuszu
Köszi!

jbal
vezérszuszu
Hello!Melyik az a progi amit ha telepítek, akkor utánna már csak egyszer kell beállítani a billentyûzetet és az a beállítás megmarad?

Taranov
Persze, kezdetektõl fogva volt.

Örm
Hello!
Van már crack a játékhoz?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

liverpool fan
Hát az nekem is 9.-szinten van..Eddig 2800kr. nél többet nem adott

nem tom miért annyi ( de nem baj ) 😄 , az irodában a stadion igazgato az 9-es szinten van
Taranov
5 a jegy? Az nagyon sok. Lehet, hogy az OldTrafford miatt.

nekem kb 7 ezer a fizetés , 5 a jegy és 5 a szponzor , igy se egyszerü de lehet belöle sporolni
Taranov
Nagy hibája ennek a játéknak, hogy hazai meccsenként 8000 kr-nél többet nem nagyon lehet szerezni, és akkor ebbõl jön le a fizetés.

háát lehet h van benn vmi , de még igy is hálsitennek inkább növekszik a pénztárcám 😊
Taranov
Én az Interbõl csináltam ilyen jó csapatot, de a fizetések miatt rögtön ki is fogyott a kassza, lementem mínuszba, nem volt pénzem meghosszabbítani a szerzõdéseket, szóval gáz volt. Elvesztettem azokat a játékosokat, akikért nagy átigatolási díjat fizettem.

én most a manchesternél vok megvettem jo pénzért (200ezer) ronaldinhot,lampardot, meg aimart , felállás 4-3-3 és igy még professionalba is szinte gyerekjáték bárkit is legyözni 😊 majd át kell állnom world klassra 😊
liverpool fan
Az mindig drágára van állítva.nem is figyeltem a kissebb csapatok ellen nem ad annyi pént a jegyekért..?..hm.. mert kost kis csapat ellen játszottam liga kupát és nagyon kevésnek találtam azt 0 1200-at

Taranov
Hazai meccsek elõtt válaszd ki, hogy jegyár: drága.
A nagy csapatok ellen biztosan jóval több pénzt fog kapni a jegyekért. Nekem 2500kr. be szokott jönni. Kis csapatok ellen meg 1500-2000 kr.

liverpool fan
Lenne ismét 1 problémám.Most a stadion igazgatóm 9.szinten van,és a jegyekért mindössze 1200kr.-et kapok<#confused><#wow2> Pedig már télleg nagyon jó stadionba játszok otthon.De ennél több pénzt kaptam az ezelõtti idénybe mikor még csak 6-7. szinten volt az a személyzet...Mit tegyek?

Taranov
Ja, arra nincsen sajnos.

De meccsenként nem kapok ? PL ha bejutok a BL be vagy ha nyerek a BL be akkor nincs bonusz zsé ??? BL meccs megnyeréséért ? Nem a végsõ gyözelemre értettem...

liverpool fan
Köszönöm!<#wave>

Taranov
Az Iroda/Szponzor részletekre kattintasz. Ott, ha látod, hogy Extra bónusz feltételek: A BK/EFA kupa megnyerése, akkor kapsz bónuszt érte.

Taranov
Ha átigazolási idõszak van, (januárban és júniustól szeptemberig) az Átigazolási központ/Klubjátékosok listája menüben kiválasztod azt a játékost, akire már nincs szükséged, az enterrel beállítod a státuszát (kölcsönözhetõ vagy eladó), és játszol egy meccset. Ezután jelentkeznek majd érte.

liverpool fan
Sziasztok!Lenne 1 láma kérdésem,3. évemet húzom a Leeds Uniteddel,mindent megnyeretem amit csak lehetett,a csapatom elég jól összekovácsolódott,viszont nemtalálom hol tudok játokosaimtól megválni?Eddig csak úgy tudtam eladni 2-õt hogy bejelentkeztek érte.Viszont van most vagy 5 játékosom akitõl megválnék.Tudnátok segíteni?<#wink>

S ez miként van a sponzornál feltüntetve ???

Valszeg ? Vagybiztos vagy benne ?

Taranov
Ha a szponzoroddal olyan megállapodást kötöttél (valószínûleg igen), akkor jár.

S a BLben nem jár plusz pénz ??? Persze ha nyerek!!!