9766
FIFA 06
  • necroticism
    Sziasztok! Nekem is ez a bajom, telepítettem a teljes játékot és aztán az indításkor kéri a lemezt. Van még egy 26 MB-os no_cd_dvd mds file-om amit kitömörítve bemásoltam, de így sem működik.Aki hasonló módon telepítette és elindul neki a játék kérem segítsen!
  • erga628
    Hát kb., basszus.
  • Gyocsika
    Nem értem lehet letörlöm a francba!
  • erga628
    A helyzet annyiban változott, hogy most már túllép azon a hibaüzin, de most valami francia nyelvű videogyorsítási hibát ír ki...
  • Gyocsika
    Ez a mini image letölthetö a www.gamecopyworld.com ról probáld ki hátha nálad müködik!!!!
  • erga628
    Mi az a mini image? Nekem olyan nincs, csak a nagy, 3.5 gigás.
  • erga628
    Esetleg kihúzott netkábellel kellene telepíteni, nehogy le tudja ellenőrizni, létezik-e már az a serial?
  • Gyocsika
    Komolyan berakom a mini image fáljt a daemon tools 3.47-be és az atyauristennek sem akar elindulni!!!
  • erga628
    Hm. Másnak is van ilyen, skacok?
  • Gyocsika
    Ugyan ez a problémám nekem is nem tudom hogy mit csináljak már használtam mini image fáljt is de semmi!
  • erga628
    Szia fiúkák!

Nemrég felraktam a játékot - először. Az install elején annak rendje és módja szerint beírtam a serial-t, majd végigfutott az install, felkúszott a game, de az indításkor mindig azt írja, hogy helyezzem be a helyes CD-ROM-ot. Ilyenkor mi van? A serial-on kívül semmiféle crack-et nem látok, amit alkalmazni lehetne.

A játék egyébként a DC-ről jött le 3.5 gigás ISO formájában.

Köszi!
  • Palinko
    nekem meg manager módból kivág egy mecs után... játszok a monaco ellen,már nagyon sokszor kivágott,ugyanazon a helyen. nem tudok mit csinálni vele... újrainstalálás sem segített. minden alkalommal így történik:lejátszom a meccset,kiírja,hogy ki hogy szerepelt,a mecs alatt és utánna mennék tovább a bevételes részhez,de nem megy,mert mikor nyomom az entert,kivág,a fifa06.exe-re hivatkozik.. az a devugos-ablaknál néztem meg a modname-t,ott volt a fifa06.exe... mi lehet a probléma,please help! :(
  • Gyocsika
    Légszi segítsetek elolvastam a FAQ ot de ugyanúgy csináltam de úgy se müködik a játék miért NEM. LÉGYSZI SEGÍTSETEK!!!!!!
  • The FlashBack
    kell egy ban??
  • Gyovai
    Na valaki jöjjön már légyszii játszani ip címmel!!
  • Gyovai
    Mért nem?
  • misztör frog
    nem
  • Gyovai
    Császtok jön valaki játszani velem ip-n???
  • Japep
    Kössz szépen
  • Rudee
    Képfeltöltés.hu szar:

1. lehetőség
    2. lehetőség
  • gergelyanevem
    ?? érdekes...
    saját galéria? abba is tudsz képeket feltölteni
  • Japep
    Onnan nem engedi nekem, hogy az SG-re töltsek fel képlinket!
    Lehet, hogy csak én vagyok béna. :DDDDDDDDDDDDd
  • gergelyanevem
    kepfeltoltes.hu?
  • Japep
    Ha van a gépeden Clone CD/DVD akkor töröld le!
    Nekem ez volt a gond.
  • pattogó
    csá daemon toolsal raktam fel és a mikor el akarom indítani azt írja ki hogy: CD/DVD emuláló program futtatása észlelve. Kérem állítsa le a CD/DVD emuláló pogramot!!!!!! De ha leállítom akko meg nem megy .. Mit tegyek????????
  • Japep
    Hello!
    Elolvastam a FAQ-t, és ott azt írjátok, hogy a www.zenesznet.com-ra lehet feltölteni képeket.
    Azt akarom kérdezni, hogy ez az oldal ingyenes-e, mert ott azt írják, hogy fizetni kell a használatért!
  • puma1
    van valaki???
  • nirdo
    Nekem olyan volt, hogy az ellenfél csapatából és az enyémből eltűnt néhány játékos.(Többek között a kapusok is, így amikor kapura lőttem, gyakorlatilag a semmiről pattant ki.) Néhány másodperc volt az egész.
  • vezérszuszu
    Sziasztok!Voltmár nektek olyan, hogy a kapus mellett elvittétek a bogyót, a kapus ferugott ,de nem adott 11-est?Nekem már többször is!
  • vizoo
    izgalmas játék lehet...
  • nirdo
    A 21. forduló után 18 pontos előnyöm van, Wright Phillips pedig 41 gólnál jár.
  • Palinko
    köszi
  • vizoo
    all rights reserved
  • Palinko
    ez most nem ide tartozik,de szükségem van rá... szóval lamagyarosítottam a játékot,és mivel nem akarom újrainstalálni,hogy újra angol legyen,itt megkérdezem,hogy,hogyan írja ott a játék elején a "Minden jog fenntartva"-át angolul? nézze meg nekem valaki pls
  • mCm
    sikerült még1szer thx!
  • mCm
    Vmiért midig az van hogy kapcsolat sikertelen?Mi lehet a baj?
  • gergelyanevem
    menni fog?:)
  • mCm
    THX!!!
  • mCm
    Online hogy lehet jáccani valaki leírná?Előre is THX

ok megvan visszaolvastam...csak HOST olni hogy kell vki segítene?
  • gergelyanevem
    a játékmodókon belül van olyan hogy multiplayer(többjátékos) azon belül direkt ip(közvetlen ip) és ha meg van az ellenfél, akkor kérd el tőle az ip-jét.
    menj az új-ra, írd be a nevét, meg az ip-jét,ok, aztán jelöld ki oldalt a listában és connect(kapcsolódás) ő meg menjen a host-ra(gazda)
    persze ezt fordítva is el lehet játszani(te adod az ip-t...)