9766
FIFA 06
  • mikiking
    csá,nem tudjátok hogy a fifa street mikor fog kijönni pc-n? , vagy már kint van?,vagy kisem fog jönni?
  • geri13
    Amugy látom "lejjebb" sokat írnak a menedzser-ről:)
    Én most asszem 10. évemet töltöm...
    2* kirúgtak:( (Manchaster City,Inter)
    :D
    most pedig 8-as szintű vagyok az AC Milan-nal:P

(Manchester City,Real Madrid B,Inter,AC Milan)
  • geri13
    okey köszi megtaláltam a faq-ban
  • Cairass
    Köszönöm a tippet! A Patch-el már minden tökéletes. Már csak szokni kell ezt a rohadt irányítást.
  • bigapó
    a faq-ban lévő link működik. vagy neked nem gif-készítő kell?
  • geri13
    nem tudtok egy jó (működő!) gif konvertátort?:)
    pls írjon aki tud:D
  • The FlashBack
    akor töltsd föl egy atw-s szervere... vagy nem atw- csak ingyenes legyen (pl atw uw, try satöbbi)
  • vizoo
    Onry :DDDD
  • bigapó
    hali!

asszem nem fogom itt bemutatni bámulatos góljaimat, mer 1 MB alá nem tudom nyomni a gif méretét. ha meg alámegy, akkor nem lehet látni normálisan.
  • The FlashBack
    ez nem az a topik,
    és a neve se stimmel
  • kisfigi1993
    sziasztok!
    Van valakinek kedvenc focistája? valaki irja már le ngyon kiváncsi vagyok rá.nekem Thenry Onry. és irja már oda hogy melyik mág a kedvenc csapata.
  • Bankrupt #9434
    Az E3 kiállításon bemutatott EA SPORTS™ játékok

A Madden NFL 07 és az NCAA Football 07 demóváltozatai mellett, amelyekben kipróbálhatók a termékekben rejlő új lehetőségek, az EA zárt ajtók mögött, az EA SPORTS laborban tartja meg az NBA LIVE, a Tiger Woods PGA TOUR és a FIFA Soccer technikai bemutatóit. Az előadásokon bemutatják a következő generációs konzolokra fejlesztett EA SPORTS termékek játékmenetét és fejlett jellemzőit meghatározó új eszközöket és fejlesztés során szem előtt tartott szempontokat. Az EA SPORTS labor legnagyobb látványossága az a korábban még soha be nem mutatott, valódi sportteljesítményt biztosító technológia lesz, amely az EA SPORTS játékok szereplőit életre keltő sportos mozgásért, tudatosságért, látványért és intenzív élményért felelős. A laborban ezen felül bemutatják, hogyan építették be az EA SPORTS közeljövőben megjelenő játékaiba az ESPN által biztosított tartalmat: az ESPN-kijelzőt és az ESPN SportsCenter rádiós híreit.

• Bankrupt #9433
    LoL..
    Egyébként én csak arra emlékszem, hogy régen valami billentyűkombinációval lehetett csinálni lehetetlen dolgokat, de az még talán a '01-be volt.
  • The FlashBack
    nem tudsz gólt lőni?
    google
  • kisfigi1993
    sziasztok!
    Valaki nem tud véletlenül kódokat a fifa06-hoz? Ha valaki tudja irja már le! Kössz.
  • geri13
    84d6_appcompat.txt
    azt írja a hibajelentésben,hogy ettől áll le de ilyen nevű filet nem találtam !!!
  • geri13
    mármint csak annak van tűzfala akivel játszok
  • geri13
    tűzfaltól lenne?
  • geri13
    én szeretnék
  • geri13
    csá fifa rajongók!
    az az egy problémám lenne,hogy ha multyzok valakivel betölt és abban a pillanatban kiírja hogy hiba lépett fel ezért leáll
    ha vaalkinek esetleg volt hasonló gondja,és megoldotta pls írjon
    előre is nagyon köszzzzzzzzzz
  • kritttt
    Hi tudo ,hogy ez gy másik topic ,de nem akar valaki egy meccset játszani IP-n
  • EmIn3m02
    tüzép :ð
  • kisfigi1993
    Ti melyik pártra szavaztatok?
  • The FlashBack
    ..
  • geri13
    csá all
    aki akar direkt ip-zni vegyen fel msn -en
    [email protected]
  • Bankrupt #9420
    Játékmódok/ Bajnokság

Szerintem nincs sok értelme, mert ami benne van bajnokságba, az mind benne van a menedzserbe is. Annyi az előnye hogy nem kell a pénzzel foglalkoznod, testre szabhatod hogy milyen bajnokságot akarsz, és a karrier csapatokkal is indulhatsz.
  • kisfigi1993
    Én már egy csomó pontot szereztem a bajnoksággal és lehet venni a rajongói boltban tök jó képeket ilyen régi focistákról!
  • kisfigi1993
    Ott van a gyakorlásba a bajnokság! Meg fogod látni.
  • bigapó
    az mit jelent, hogy bajnokságozni? mer én is bajnokságot nyomok, de menedzser módban. azaz kicsit foglalkozok a háttérrel is:) egyébként ha a nevemre nyomsz, akkor meglátod az életkorom is az adatlapon. elég ennyi infó szerintem:))
  • kisfigi1993
    ti hány évesek vagytok?
  • kisfigi1993
    amúgy én csak bajnokságozni szoktam mindig! Meg néha gyakorolni.
  • kisfigi1993
    kössz le tudtam cserélni a játékost kössz hogy segítettél!
  • Bankrupt #9413
    Gyakorlásba én is szórakoztam vele, hogy A-val kapura lőttem kezdőrugás után, és kétszer sikerült is. Gyakorlásba ha beállítod hogy csak a kapus legyen bent az ellenfél csapatából, akkor jól el lehet vele szórakozni, kijátszani.
  • Zsolti9014
    Én Juvés vagyok, de azért el kell ismernem hogy az Arsenal meg a Barca nem véletlen jutott el a döntőig. Azt meg sajnálom, hogy sok olyan idióta van, aki a másik csapatát pocskondiázza.
  • bigapó
    Nekem is az Arsenal!! :)))

egyszerű. állítsd meg a játékot és rögtön a legfelső (csapat kezelés) menüben megtalálod. csak ki kell jelölni Enter-rel, hogy kit akarsz lehozni és aztán jobb nyíl-lal átlépsz a cserékhez, ott meg kiválasztod, hogy ki menjen be. kész:)

ui: a BL döntővel viszont bajba leszek, mert azért a Barca-t is csípem (főleg mióta Ronaldinho ott van). de azért a sálam Arsenal-os:))
  • kisfigi1993
    Nektek ki a kedvenc csapatotok? Mert nekem az arsenal! Azt véletlenül nem tudjátok hogy hogy kell játék közben lecserélni a játékost? Ha valaki tudja irja már vissza! Előre is kössz! sziasztok!
  • kisfigi1993
    :D
  • kisfigi1993
    én meg félpája környékéről lőttem szabadrugásból egy rohadt szép gólt! Persze az arsenalal!
  • bigapó
    holnap vagy azután összeállítok én is néhány animot a góljaimról. van már egy-pár:)) tennap például hasonló helyzetből, csak kicsit messzebb a kaputól, két pattanás után bevarrtam a léc alá:))) én is nagyot néztem ám:)
  • Bankrupt #9406
    Ajax-szal egyik legszebb gólom: