9766
FIFA 06
-
mikiking #9445 csá,nem tudjátok hogy a fifa street mikor fog kijönni pc-n? , vagy már kint van?,vagy kisem fog jönni?
-
geri13 #9444 Amugy látom "lejjebb" sokat írnak a menedzser-ről:)
Én most asszem 10. évemet töltöm...
2* kirúgtak:( (Manchaster City,Inter)
:D
most pedig 8-as szintű vagyok az AC Milan-nal:P
(Manchester City,Real Madrid B,Inter,AC Milan) -
geri13 #9443 okey köszi megtaláltam a faq-ban -
#9442 Köszönöm a tippet! A Patch-el már minden tökéletes. Már csak szokni kell ezt a rohadt irányítást. -
#9441 a faq-ban lévő link működik. vagy neked nem gif-készítő kell? -
geri13 #9440 nem tudtok egy jó (működő!) gif konvertátort?:)
pls írjon aki tud:D -
#9439 akor töltsd föl egy atw-s szervere... vagy nem atw- csak ingyenes legyen (pl atw uw, try satöbbi)
-
vizoo #9438 Onry :DDDD -
#9437 hali!
asszem nem fogom itt bemutatni bámulatos góljaimat, mer 1 MB alá nem tudom nyomni a gif méretét. ha meg alámegy, akkor nem lehet látni normálisan. -
#9436 ez nem az a topik,
és a neve se stimmel
-
#9435 sziasztok!
Van valakinek kedvenc focistája? valaki irja már le ngyon kiváncsi vagyok rá.nekem Thenry Onry. és irja már oda hogy melyik mág a kedvenc csapata. -
Bankrupt #9434 Az E3 kiállításon bemutatott EA SPORTS™ játékok
A Madden NFL 07 és az NCAA Football 07 demóváltozatai mellett, amelyekben kipróbálhatók a termékekben rejlő új lehetőségek, az EA zárt ajtók mögött, az EA SPORTS laborban tartja meg az NBA LIVE, a Tiger Woods PGA TOUR és a FIFA Soccer technikai bemutatóit. Az előadásokon bemutatják a következő generációs konzolokra fejlesztett EA SPORTS termékek játékmenetét és fejlett jellemzőit meghatározó új eszközöket és fejlesztés során szem előtt tartott szempontokat. Az EA SPORTS labor legnagyobb látványossága az a korábban még soha be nem mutatott, valódi sportteljesítményt biztosító technológia lesz, amely az EA SPORTS játékok szereplőit életre keltő sportos mozgásért, tudatosságért, látványért és intenzív élményért felelős. A laborban ezen felül bemutatják, hogyan építették be az EA SPORTS közeljövőben megjelenő játékaiba az ESPN által biztosított tartalmat: az ESPN-kijelzőt és az ESPN SportsCenter rádiós híreit.
Forrás: http://www.gamekapocs.hu -
Bankrupt #9433 LoL..
Egyébként én csak arra emlékszem, hogy régen valami billentyűkombinációval lehetett csinálni lehetetlen dolgokat, de az még talán a '01-be volt. -
#9432 nem tudsz gólt lőni?
google
-
#9431 sziasztok!
Valaki nem tud véletlenül kódokat a fifa06-hoz? Ha valaki tudja irja már le! Kössz. -
geri13 #9430 84d6_appcompat.txt
azt írja a hibajelentésben,hogy ettől áll le de ilyen nevű filet nem találtam !!! -
geri13 #9429 mármint csak annak van tűzfala akivel játszok -
geri13 #9428 tűzfaltól lenne? -
geri13 #9427 én szeretnék
-
geri13 #9426 csá fifa rajongók!
az az egy problémám lenne,hogy ha multyzok valakivel betölt és abban a pillanatban kiírja hogy hiba lépett fel ezért leáll
ha vaalkinek esetleg volt hasonló gondja,és megoldotta pls írjon
előre is nagyon köszzzzzzzzzz -
kritttt #9425 Hi tudo ,hogy ez gy másik topic ,de nem akar valaki egy meccset játszani IP-n
-
#9424 tüzép :ð -
#9423 Ti melyik pártra szavaztatok? -
#9422 ..
-
geri13 #9421 csá all
aki akar direkt ip-zni vegyen fel msn -en
[email protected] -
Bankrupt #9420 Játékmódok/ Bajnokság
Szerintem nincs sok értelme, mert ami benne van bajnokságba, az mind benne van a menedzserbe is. Annyi az előnye hogy nem kell a pénzzel foglalkoznod, testre szabhatod hogy milyen bajnokságot akarsz, és a karrier csapatokkal is indulhatsz. -
#9419 Én már egy csomó pontot szereztem a bajnoksággal és lehet venni a rajongói boltban tök jó képeket ilyen régi focistákról! -
#9418 Ott van a gyakorlásba a bajnokság! Meg fogod látni. -
#9417 az mit jelent, hogy bajnokságozni? mer én is bajnokságot nyomok, de menedzser módban. azaz kicsit foglalkozok a háttérrel is:) egyébként ha a nevemre nyomsz, akkor meglátod az életkorom is az adatlapon. elég ennyi infó szerintem:)) -
#9416 ti hány évesek vagytok? -
#9415 amúgy én csak bajnokságozni szoktam mindig! Meg néha gyakorolni. -
#9414 kössz le tudtam cserélni a játékost kössz hogy segítettél! -
Bankrupt #9413 Gyakorlásba én is szórakoztam vele, hogy A-val kapura lőttem kezdőrugás után, és kétszer sikerült is. Gyakorlásba ha beállítod hogy csak a kapus legyen bent az ellenfél csapatából, akkor jól el lehet vele szórakozni, kijátszani. -
#9412 Én Juvés vagyok, de azért el kell ismernem hogy az Arsenal meg a Barca nem véletlen jutott el a döntőig. Azt meg sajnálom, hogy sok olyan idióta van, aki a másik csapatát pocskondiázza. -
#9411 Nekem is az Arsenal!! :)))
egyszerű. állítsd meg a játékot és rögtön a legfelső (csapat kezelés) menüben megtalálod. csak ki kell jelölni Enter-rel, hogy kit akarsz lehozni és aztán jobb nyíl-lal átlépsz a cserékhez, ott meg kiválasztod, hogy ki menjen be. kész:)
ui: a BL döntővel viszont bajba leszek, mert azért a Barca-t is csípem (főleg mióta Ronaldinho ott van). de azért a sálam Arsenal-os:)) -
#9410 Nektek ki a kedvenc csapatotok? Mert nekem az arsenal! Azt véletlenül nem tudjátok hogy hogy kell játék közben lecserélni a játékost? Ha valaki tudja irja már vissza! Előre is kössz! sziasztok! -
#9409 :D -
#9408 én meg félpája környékéről lőttem szabadrugásból egy rohadt szép gólt! Persze az arsenalal! -
#9407 holnap vagy azután összeállítok én is néhány animot a góljaimról. van már egy-pár:)) tennap például hasonló helyzetből, csak kicsit messzebb a kaputól, két pattanás után bevarrtam a léc alá:))) én is nagyot néztem ám:) -
Bankrupt #9406 Ajax-szal egyik legszebb gólom: