FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerettem volna neten játszani, de nem fogad el valami kódot. Olyat honnan lehet szerezni?

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Anthony001
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Ha hálózatban jáccok egy másik emberrel, akkor hogy lehet megoldani azt, hogy ne lassuljon be néha? ( Hamachi nevû progival jáccunk, és mindkettõnknek Chello Classic a net)

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

rosszul tudtad<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

hy minden foci drukkernek!:D

ugy tudtam, hogy az 5os szint a maximum...

nem tudja valaki miért van az hogy ha belépek a direkt ip-be és már tölt a játék hirtelen kiírja hogy a fifa 06 hibát észlelt ezért leáll!???

Én már 8-as színtû menedzser vagyok az AC Milán csapatával<#beka2><#beka2>

vegyél fel:
[email protected]

igen
van msn-ed?

szia geri!akarnék de nem csatlakozik!!!légyszi segits!
IP bocsi😊

akar valaki játszani a fifával neten?(direkt TP!)

Lui76
Mi még csak most ismerekdünk a fifa06-al egy gondom van...
Csak ha bill-et választok akkor tudok játszani,
ha csak a logitech cordless rumblepadom vagy együtt a billel akkor a töltõcsík végén hibaüzenettel kilép...

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

megkeresed a fájlt jobb gomb tulajdonságok, és ott az "írásvédett" mellõl kiszeded a jelölést a kockából 😊

Est Sularus Oth Mithas

Launcher
Egész jól haladok... csak hát.. vissza kapcsoltam mégis kezdõbe a nehézségi fokozatot, hogy az Ajax-szal tudjam nyomni. Most elértem a 3-as szintû menedzsert, ha befejeztem ezt az idényt (amiben a holland kupát és a bajnokságot is meg fogom nyerni 😛 (tuti) ) váltok fél-profira. Pénzügyileg is egész jól állok.

akkor azt mond meg hogy szüntesem meg az irásvédelmet mert totálcomanderel ezt nem tudtam de én bénázok at tuti mert mindig követem a faq és minden sikerül de most kész vagyok

Launcher
Hát ebbe nem sokmindent lehet elrontani. Átnevezed, felülírod.

hi olvastam a faq ezt végig csináltam de nem jött össze szüntessem meg az irásvédelmet erre hivatkozott itt akadtam el ezért tettem fel a kérdést én mindig a faq-val kezdek mert logikúsan leirnak mindent egyébkét kösz

Launcher
FAQ?

Van magyarosítás a játékhoz? Ha igen honnan tölthetem le?

A játék magyar feliratokkal, magyar dobozolással került a boltokba így az ott megvásárolt példányok teljesen magyar nyelven élvezhetõek. Amennyiben angol nyelvû verziód van akkor a következõket kell tenned. A játék telepítése után menj a gépeden található FIFA 06/data/cmn/fe könyvtárba és nevezd át a hun.db fájlt eng.db-re (mielõtt a régit felüliratnád ha lehet csinálj belõle biztonsági másolatot). Ezután a játék elején válaszd az angol nyelvet és máris minden szöveg magyar lesz.

hi sajnos az angol nálam elég gáz erösen fonetikus😊tudnátok segiteni a gomb kiosztásba kösze elöre is

hi all magyaritás létezik hozzá?

Falconer
Elég logikus, nem?

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

kösze sikerült 😊

Daemon tools programmal kell elindítanod.
hi all most kaptam meg a játékot dvd-én olvastam a faqt feltelepult de nem indul creck van már hozzá? vagy hogy tudom inditani igy hogy dvd van a game kösz ha tudtok segiteni

röviden tömören igen 😊

Est Sularus Oth Mithas

magyarul én elkérem az IP-jét bemek a többszemélyes/Direkt IP/Új?
és beirom oda az ip-jét és kapcsolódás?😊
vagy hogy van ez?😄
(Amugy köszi)

interneten 2félképpen lehet jáccani. Ezt már sokszor leírtuk. Az egyik lehetõség, hogy az EA serverein keresztül (EA Online). Ezt CSAK eredeti játékkal (eredeti cd-key) lehet. A másik módszer a Direct IP. Amikor megadod a haverodnak az IP címed, te hostolsz és õ csatlakozik, vagy elkéred a haver IP címét õ hostol és te csatlakozol. Ezt a módszert lehet használni warez verzióval is. Jó játékot

Est Sularus Oth Mithas

hy
tud valaki nekem a fifa 2006-hoz valami regisztrációs kódot küldeni amivel lehet játszani az interneten?
mert regisztráltam meg minden de kér valami kódod!😞
pls írjon az aki tud!
elõre is kössssssz

The FlashBack
nincs hozzá köze

a gyorsaságnak nemsok köze van a félidõ hosszához 😊

Est Sularus Oth Mithas

Launcher
A játék gyorsaságát kéne normálra vagy lassúra venni, nem?

The FlashBack
akkor állítsátok mind2-en tízre😄

De ezaz, én hostolok és hiába állítom 10 percre, nem annyi a meccs, pedig 10 percen van és el is metnettem, szal elvileg minden oké csak gyakorlatilag nem...
examinee
Jah mert a hostnak kell 10 percre állitani és akkor menni fog a dolog!

bigapó
látogass el a fifahungary.com-ra, ott lehet, hogy ez le van írva (FAQ-ban van link) vagy éppenséggel ott is van fórum, kérdezgess ott is.

The Matrix has you...

😊 kár hogy hiába állítom 10 percre, multiba akkor is csak 6 😞
bigapó
na, ez a szó nem jutott eszembe, host. látszik, hogy nem szoktam neten nyomni😊 😞

The Matrix has you...

jaja, tudom, de hálóba ha már hostoltam, ott nincs beállítás hogy hány perceset szeretnék, a Game settings-be meg hiába van 10-re állítva, hálóba azt nem veszi be és csak 6 perces egy meccs. Elég fura h nincs külön multi-beállítás...
mindig a hostolo játékos állítja be a lehetõségeket. Neki kell a meccsidõt is beállítania

Est Sularus Oth Mithas

bigapó
nem jáccottam még neten, de akkor aki indítja az adott szervert vagy nemtommit, annak kellene valahol ezt beállítani, nem? tehát nála kéne belõni ezeket a dolgokat, mert akkor ha ehhez join-olsz, akkor nálad is jó lesz.

The Matrix has you...

Jah, csak hogy hiába rakom 10 percre, gép ellen valóban annyi, de hálóba ugyanúgy 6 perc...
www.fradififa.extra.hu --> a Fradit kedvelõ fifásoknak ajánlom!!
--------------------------------------------------------------------
www.fifavictormarcao.hu ---> egy nagyon jó FIFA-val, PES-sel, focival foglalkozó oldal.
*ha szeretnél az oldal fórumában kedvenc csapatodnak topicot, és lennél a moderátora jelentkezz! Van még sok jó csapat: pl. Juve, Arsenal, Inter stb!..!*
*Ha készítesz FIFA-hoz, vagy PES-hez kiegészítõket (mezek, zászlók, arcok, reklámtáblák stb..), melyek szerinted jó minõségûek írj!*
/Ha fent említettek közül, valamelyikre képesnek érzed magad, és kedved is lenne hozzá vegyél fel, és írj MSN-en: a [email protected] címen !!!

jaaaa <#beka3>Hogy warez... abban nem tudok segíteni. <#vigyor> Enyém eredeti

Est Sularus Oth Mithas

hali! online bl indul:www.gportal.hu/wcpapir

jha warez. azért priviben

The FlashBack
de Saját fifa06 alatt, a beállítások menüben
😄😛

fifa 😊
Hali!

Figa 06-al multiban csak 6 perces meccset lehet játszani? Nem lehet többre tenni az idöt???
The FlashBack
ja,hogy warez kell?