FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Lenne egy kérdésem. Ha hálózatban jáccok egy másik emberrel, akkor hogy lehet megoldani azt, hogy ne lassuljon be néha? ( Hamachi nevû progival jáccunk, és mindkettõnknek Chello Classic a net)
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
hy minden foci drukkernek!:D
Csak ha bill-et választok akkor tudok játszani,
ha csak a logitech cordless rumblepadom vagy együtt a billel akkor a töltõcsík végén hibaüzenettel kilép...
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Est Sularus Oth Mithas
Van magyarosítás a játékhoz? Ha igen honnan tölthetem le?
A játék magyar feliratokkal, magyar dobozolással került a boltokba így az ott megvásárolt példányok teljesen magyar nyelven élvezhetõek. Amennyiben angol nyelvû verziód van akkor a következõket kell tenned. A játék telepítése után menj a gépeden található FIFA 06/data/cmn/fe könyvtárba és nevezd át a hun.db fájlt eng.db-re (mielõtt a régit felüliratnád ha lehet csinálj belõle biztonsági másolatot). Ezután a játék elején válaszd az angol nyelvet és máris minden szöveg magyar lesz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Est Sularus Oth Mithas
és beirom oda az ip-jét és kapcsolódás?😊
vagy hogy van ez?😄
(Amugy köszi)
Est Sularus Oth Mithas
tud valaki nekem a fifa 2006-hoz valami regisztrációs kódot küldeni amivel lehet játszani az interneten?
mert regisztráltam meg minden de kér valami kódod!😞
pls írjon az aki tud!
elõre is kössssssz
Est Sularus Oth Mithas
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Est Sularus Oth Mithas
The Matrix has you...
--------------------------------------------------------------------
www.fifavictormarcao.hu ---> egy nagyon jó FIFA-val, PES-sel, focival foglalkozó oldal.
*ha szeretnél az oldal fórumában kedvenc csapatodnak topicot, és lennél a moderátora jelentkezz! Van még sok jó csapat: pl. Juve, Arsenal, Inter stb!..!*
*Ha készítesz FIFA-hoz, vagy PES-hez kiegészítõket (mezek, zászlók, arcok, reklámtáblák stb..), melyek szerinted jó minõségûek írj!*
/Ha fent említettek közül, valamelyikre képesnek érzed magad, és kedved is lenne hozzá vegyél fel, és írj MSN-en: a [email protected] címen !!!
Est Sularus Oth Mithas
Figa 06-al multiban csak 6 perces meccset lehet játszani? Nem lehet többre tenni az idöt???