FIFA 06

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

és amin talán fifa06 is rajta van ? 😛

The FlashBack
<#integet2>

mûködõ link tessék parancsolj

Est Sularus Oth Mithas

valaki priviben egy mûködõ linket köcc

bigapó
a 9306-ban leírtam már egyszer.

továbbá: a pénzre az elejétõl kezdve nagyon figyelj oda! én úgy szoktam kiválasztani a szponzort, hogy a legtöbb meccsenkénti fizetõt nézem meg, hogy milyen a többi opciója (bajnokság bónusz, hûség-bónusz, egyébb pénzek), és ebbõl a legjobbnak igérkezõt választom. a mostani például 4800-at ad meccsenként és 15-20000 között van a többi bónusza. a hûség-bónusz szerintem az, ha megint õt választod a következõ évben, de ez nem biztos, még nem csináltam ilyet, eddig mindig váltottam. nálam ez 45000 lenne😊 az nem kevés pénz. ja és ne felejtsd el fejleszteni a Stadion-menedzseredet. minél magasabb szinten van, annál többen jönnek a meccsekre és annál több ezáltal a bevételed (csak az otthoni meccseknél). a jegyárakat én közepesen szoktam hagyni, mert olyan mintha nem jönnének olyan sokan, ha drága. persze egy-egy rangadóra azért fel lehet tenni.

The Matrix has you...

-bigapó-
Én most a PSG-vel vok 2. idényem és kirugnak, sztem, mert - sokba vagyok és azt nem lehet h, fizetés újratárgyalod és kevesebbért?
bigapó
nem pontosan ezt fogod elérni, de egyik megoldás a bill-beállításoknál, hogy az automata-emberváltást magasra veszed. ekkor az elvileg legközelebbi játékosra vált át a gép. hozzáteszem, hogy nem mindig a legközelebbi (legjobb pozícióba lévõ) játékosra vált és néha nem is érdemes manuálisan sem átváltani, mert Te lassabban futsz ilyenkor (legalábbis szerintem).

valamilyen szinten mûködik az automata-szerelés, nekem például sokszor elveszik "egymástól" a labdát, mondjuk ez ilyenkor eléggé vicces, mert ide-oda pattog a labda, szabályos közelharcok folynak és legtöbbször én vesztem el a labdát a végén😞
egyébként én manuálisan szerelem az ellent, mert nem bízok az AI-ban ilyen szinten. így legalább csak magamat okolhatom, ha valami nem jön össze. így is vannak néha hajmeresztõ helyzetek. persze az én kapum elõtt...

de azért jó kis gamma😊 tudom, próbáljam ki a PES5-öt és mindjárt átállok abba a táborba. majd egyszer az is eljön😊

The Matrix has you...

The Hedgehog
sehogy... :S

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

Hello
Van egy kis problémám a játékkal.
Hol lehet beállítani azt az opciót,hogy ha jön az ellenfél a labdával,akkor ne nekem kelljen odaszaladni,vagy átvaltani az ellenfélhez legközelebbi játékosomra,hanem mint az elözõ részekben(pl:fifa 04) megától támadja a csapattársam a labdát tartó ellenfelet?

\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936

bigapó
Add el a drága játékosokat és keress tehetségeket, akiket olcsóbban lehet eltartani. egy jó szponzori szerzõdés sem árt az év elején. lefelé tudtommal nem lehet a pénzt vinni (reális, hiszen ki az a hülye aki kevesebbért focizna jövõre...), de asszem van ehhez is csalás, lentebb errõl írt is valaki; az más kérdés, hogy ezzel megölöd a menedzser-mód és a játék lényegét.

The Matrix has you...

bigapó
lehet, hogy most hülyeséget mondok, de talán azért, mert õt 2005 májusa után igazolták le. nekem legalábbis az elején valami ilyesmi dátumot ír ki, de ezt lehet frissíteni. a hivatalos oldalon van roster-frissítés, csak azt nem tudom, hogy a menedzser-módba mennyire kavar be.

The Matrix has you...

bigapó
asszem 8 percre. de lehet, hogy 6.

The Matrix has you...

Cs!
Menedzser módban h. kell a játékosok pénzét lejjeb vinni? Mert mindig mínuszban vagyok. (Magyar verzióm van) elõre is thx
totti10
észrevettétek h materazzit kifelejtették az interbõl?😊

hajrá,lilák!

Launcher
És neked egy félidõ mennyire van állítva?

Egyébként a hivatalos oldalon is ki volt írva, hogy megjelenik PC-re csak azóta én nem nagyon figyeltem az infokat.
Isten ments hogy én azt kiabáljam hogy meg fog jelenni pc-re egyszerûen nem nagyon lehet az EA-n kiigazodni.
The FlashBack
hát, van benne valami😄

The Hedgehog
van megoldás, vegyél PS2-t 😊 nem olyan drága már sztem

The FlashBack
a rakat hekker ahelyett hogy ide oda betörnek, kitalálhatnák ennek a problémának is a megoldását😄

The Hedgehog
mert nincs... 😊 (mûködõ)

The FlashBack
hát igen😊
mint mondottam volt, szíveesen kipróbálnám a fifa street2, ha létezne valami emuláló PC-re, hogy a PS-es játékokkal is lehessen játszani, de nem találok ilyet:S

The Hedgehog
Ha pár haverral összeülsz akkor igazán élvezetes meccseket lehet vele nyomni, de valahogy nálunk fél óra után mindíg elõkerül a PES5 és inkább azzal nyomjuk tovább 😊

The FlashBack
én szívesen kipróbálnám, kíváncsiségból, de nincs semmijen konzolom😞

The Hedgehog
lehet, de tegyük tisztába a gyerket, még mielõtt itt bárki azt kiabálná, hogy jön a FIFA STREET 2 PC-re 😊

EmIn3m02
oly mindegy,a fifa street2 egy raklap kaki lett

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

The Hedgehog
nem igazán látom, hogy a GameSpot oldala hivatalos EA site lenne-e?! vagy én vagyok vak... ?

Also On: PS2 | PSP | XBOX | GC | DS

Hol látsz Te itt PC-t?! Elég ha megnézed a hivatalos oldalt. Ott láthatod, hogy semmi jele a PC-s megjelenésnek! Köszönöm!

Hát akkor ezek szerint más is "buta"<#vigyor0> mert én innen szereztem az infót ahol azt írják hogy Q2 2006. És ha a melette lévõ "tech infora" kattintasz akkor kijön hogy jun 30,2006.
bigapó
Hali!

bocs, hogy csak most írok, de be voltam havazva (csõtörés)😞

én jelenleg a Malaga csapatával nyomulok (igazából Malaga B, gondolom, mert B-csapat vagy nemtom), a spanyol 2. osztályban kezdtem, most feljutottunk az elsõ osztályba (a 2. menedszeri évemben). félprofi szinten nyomom és már éppen gondolkoztam a váltáson (profira), de asszem maradok ezen a szinten, mert az elsõ osztályban közel sem olyan egyszerû, mint gondoltam. egész jól eltalálták ebben a nehézség fokozódását. tegnap kaptam egy 4-est a Valencia-tól 😞( elkenték a számat...
egy másik fórumon olvastam, hogy a legjobb felállás a 4-1-2-1-2, ami szerintem igaz, mert jól illeszkedik a 3-as kiugratásos támadási taktikához (én ezt szoktam használni támadásnál és a vonalvédelem-lestaktika kombót védekezésnél).

The Matrix has you...

Launcher
Te kivel nyomulsz? És milyen felállításba, ha szabad kérdeznem?
Nekem még fél-profi elég nehezen megy, milannal egész jól megy, de ha palermoval vagy ajax-szal játszok, vissza veszem néha kezdõre. 😊

csá nem tudjátok hogy honnana lehet letölteni játékokhoz mini image fájlt?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

The Hedgehog
buta vagy... nem jön ki

Igen majd június vagy júliusban jön ki asszem. De ne várj tõle sokat mert úgyis egy vackot adnak ki pc-re(ne legyen igazam<#vigyor4>)
van egy no retire patch, nekem is kellene, meg is van az eng.fifax.net-en de valami miatt nem lehet letölteni...

totti10
van vkinek olyan patche h menedzsermódban nem vonulnak vissza játékosok?

hajrá,lilák!

bigapó
majd belejössz, ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy nekem is voltak ezzel problémáim, azóta meg megnyertem a 2.osztályt😊) volt, hogy 4-0 ra vertem az akkori elsõt, úgy, hogy én olyan 12. helyen voltam (vagy itt körül).
szerintem a szinten ne vegyél vissza, mert az már nagyon elveszi a játékélményt. így legalább van cél.

a menedszermódba eléggé fontos a szponzor-választás, úgyhogy jobb ha odafigyelsz rá. ha nincs meg a megfelelõ bevételed és drága játékosokat veszel, akkor egy idõ után csõdbe fogsz jutni, ami nem túl hízelgõ eredmény egy menedzseri pályafutásnál.

The Matrix has you...

Köszi a segítséget de fent van a patch és sajnos azzal sem jó! Asszem billentyûvel kell játszanom csak úgy meg elég nehéz. <#shakehead> Na mindegy köszi szépen még 1-szer a segítséget.
Launcher
Megnézném, de én fél-profiba 1:0-át is nehezen tudok még játszani 😉)

Egyébként engem a szponzor érdekel legkevésbé 😊) Én csak úgy jászok vele, leginkább bajnokságokba, nem menedzserbe.

bigapó
én meg azt vettem észre, hogy ami lentebb van az egyre több pénzt ad meccsenként, de persze mások a bónuszaik. rövid távon egyik, hosszú távon a másik a jó (vagy fordítva😊)

ha van lehetõséged megnéznéd, hogy a T-mobile mennyi pénzt ad hûségre? persze ez megint lehet csalóka, mert hogy alapszinten más szponzorokat, más-más összegért vonzhat a csapat, mint mondjuk most velem 4-es szinten...
mindenesetre nekem most az egyik TV-csatorna ad meccsenként 4800-at és hûségre 45000-et. a bajnokság meg a többi nem jut eszembe, de olyan 15-20 körül mozog a dolog.

The Matrix has you...

Launcher
Szerintem a szponzorok közül a t-mobile a legjobb, az ad bónuszt is rendesen, ha jól emléxem.

ez de durva...beakadt a szalag a kapusnál....😄

Launcher
Hát igen, van még mit fejlõdnie a fifának... (a kapust figyeljétek a háttérbe, rájött az 5 perc)

Persze azért lehet ebbe is szép dolgokat csinálni. Itt ez a ronaldo-s gól:

bigapó
tegnap megnyertem a Malaga-val a Spanyol 2. osztályt😊 most próbálkozom az elsõ osztállyal. elsõ évben lehet, hogy nem jön össze, de egyenlõre csak az a klubvezetõk célja, hogy ne essünk majd ki😊) micsoda meglepetés lenne újoncként nyerni😊)

amikor szponzori szerzõdést kötünk, akkor van olyan pont, hogy hûség-bónusz: x ezer pénz. ezt akkor kapjuk meg, ha megint azzal a szponzorral kötünk szerzõdést? mert most megint váltottam szponzort és csak aztán kezdtem el ezen gondolkodni. amúgy egy ilyesmi jel <#wilting> volt a neve mellett, ezért gondoltam azt, hogy valami nem tetszett nekik, mondjuk a spanyol-kupát nem nyertem meg, lehet ez volt a baj.

The Matrix has you...

bigapó
ha nem tetted még fel a patch-et, akkor tedd meg. úgy emlékszem, hogy csak az USB-s bill-es problemeket javítja, de attól függetlenül jó ha fent van és persze lehet, hogy jó a gamepad-hoz is.

The Matrix has you...

bigapó
a FAQ-ban le van írva pontosan, hogy milyen program kell hozzá és azt hogyan kell használni.

The Matrix has you...

Hihó skacok!

www.fifavictormarcao.hu www.fradififa.extra.hu

Ezek nagyon nagy honlapok, ajánlom, hogy lessétek meg "õket".

Sziasztok v.ki segítsen! Ha elindítom a gamet és kiválasztom,hogy game paddal játszak akkor hibát észlel és leáll a játék! Ha valaki tudna v.mi megoldást azt megköszöném! Ja és logitech gamepadom van!
na, elindult a fraps, de hogy kell gif-et gyartani ???
van 1-2 bomba golom, feltennem...

matyi08
Segítsetek! Hogy kell LAN-on játszani?

hello, nalam nem akar elindulni a FRAPS 2.7.2...
Leszedtem a mar feltort verziot, de egyszeruen nem indul....
adtok kerlek egy linket, ahonnan a mukodo verziot esetleg le tudnam tolteni ?

már okultam belõle és olyan csapatot választottam ahol nincs annnyi drága játékos

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\