9766
FIFA 06
  • EmIn3m02
    ez engem is érdekelne
  • jolesy
    Hali!
    Azt szeretném kérdezni, hogy a fifába melyik program segítségével lehet rostert csinálni, szeretném ha online-on is müködnének az igazolások! <<< PLZ valaki segítsen!
  • EmIn3m02
    van hozzá egy patch amiben megoldódik a probléma(elmenti a bellitásokat)
  • Cairass
    Helló!

Valaki segítsen, mert játszanék a fifa-val, de roppant idegesítő!
    2005-ben megszoktam, hogy a space a sprintelő billentyűm, de ebben a szar 06-ban minden újabb játékindításkor újra kell konfigurálni a billentyűket. Mér van ez? Vmi megoldás?
    Gamepaddal normálisan lehet irányítani? Mert klaviaturáról elég nehézkes...
  • Zsolti9014
    59%-41% ide.
  • jolesy
    Hali!
    Azt szeretném kérdezni, hogy a fifába melyik program segítségével lehet rostert csinálni, szeretném ha online-on is müködnének az igazolások!
  • Hay #9399
    Hányszor lehet szavazni egy gépről?
  • Breki33
    Szavazzon, mindenki az évszázad legjobb csapatára. Magyarország 1954 ellenfele most a horvát válogatott 98

klikk ide
  • Hay #9397
    Játékos... bocs :-)
  • Bankrupt #9396
    Ez játékos arc.
  • Bankrupt #9395
    Eltűnik a lakat...
  • Hay #9394
    Én ha ott rákattintok, semmi nem történik, pedig 7000 pontom van...
    Vagy csak nem látható ott semmi, viszont aktiválódik?
  • Hay #9393
    Lehet betenni saját képet manager arcnak?!
  • Bankrupt #9392
    A játék modolgatása közben egy kicsit elbolondoztam :)
  • The FlashBack
    van fifawc06 topik, ez meg fifa06 topik
  • Bassboy
    megszereztem kb 4 napja a Fifa 2006 World Cup-ot!
    Hat sooookkal jobb mind a rendes fifa, hat a fejeleseken valami oriasit javitottak, nagyon birom.
    Nektek mi a velemenyetek?
    Nem tudjatok honnan lehet mukodo mini-imageot letolteni? Vagy cracket ?
  • Bankrupt #9389
    Én eddig mindig elszórtam a pontjaimat, pedig mikor a profilom neve még "Amatőr focista" volt, már megvehettem volna.
  • bigapó
    ja, tényleg. de mintha olvastam volna, hogy a menedzseri szint is kell hozzá. egy kezdő nehogymá leüljön a Barca kispadjára:))
  • Zsolti9014
    kicsirobi! Fifa Hungary-n van erre hivatalos patch. Ez volt talán az első letöltés hozzá.
  • Bankrupt #9386
    3-as szinten, ezév vége fele fog váltani szerintem 4-esre.

Azt hogy a jobb csapatokkal is tudjál játszani, 5000 ponttal a rajongói boltba tudod "aktiválni".

Saját FIFA 06/ Rajongói bolt/ Extrák/ Karrier csapatok
  • bigapó
    én nemtom, nem gamepad-dal nyomom. nézd meg a hivatalos oldalt, lehet, hogy van patch erre is.
  • kicsirobi
    HI.Az lenne a problémám,hogy gamepaddal szeretnék játszani(Logitech),és amikor indítanám el vele a játékot.kilép az asztalra.Mi lehet a gond???
  • bigapó
    milyen szinten állsz? én most léptem az 5. szintre. ez egyébként jelent valamit? például, hogy jobb csapatokat (pölö Arsenal:)) is lehet majd menedzselni?
  • Bankrupt #9382
    Én Ajax-szal a második évemet nyomom, előző évbe (azt még kezdőbe játszottam) a Holland 1. osztályt és a Holland Kupát is megnyertem, most pedig BL-be harmadik vagyok, bajnokságba pedig első, de néha le-lecsúszok második-harmadik helyre.
    Szerintem baromi jó szponzort választottam, ha jól emlékszem 4.900 Kr-et ad meccsenként, a hűség bónusz pedig több mint 40.000.
    Volt idén egy olyan kupameccsem, hogy 27. percben lőttem egy gólt, aztán 34.-be kaptam egyet, de még a 44.-be ismét vezetést szereztem. Aztán 78.-ba (jellemző) gólt kaptam, és valamikor a 88. perc körül megszereztem a vezetést, aztán középkezdés után az első labdaszerzésemtől nem telt el 20 másodperc, és megadtam a kegyelemdöfést. Tehát 4:2-re nyertem.
  • bigapó
    hát gyárekek, tegnap olyat játszottam, hogy nocsak:))

először annyi, hogy első évem a spanyol 1. osztályban egy 5. hellyel zárult (újoncként nem rossz, nem?). ez UEFA-kupa indulási jogot jelent.
    másodszor, az új évadot úgy kezdtem, hogy a Real Madrid-ot 2-1-re vertem, a Villa Real-t pedig hatalmas csatában 5-4-re, úgy, hogy a 90.percben lőttem a győztes gólt:)) utóbbi asszem az egyik nagy riválisom lesz, mert mindig szoros meccseket nyomok velük (meg a Barca-val, az RM-el, meg a Valencia-val...) :))

szóval tegnap jó napom volt:)

ja és rájöttem több dologra is: az egyik, hogy lehet kevesebb pénzt adni a játékosoknak. nekem legalábbis sikerült eddig. a legjobb játékosommal meghosszabítottam a szerződést és jóval kevesebb meccsenkénti pénzt állítottam be és Ő szó nélkül elfogadta. furcsa, de nekünk jó.
    a másik, hogy a hűség-bónusz a szponzornál le van írva, hogy mit takar (nekem most a spanyol kupagyőzelem), tehát nem az, hogy velük kösd meg jövőre is a szerződést:) én ezt tettem és nem kaptam meg a lóvét. lehet, hogy ezt más is tudta, mindenesetre ide nem volt még beírva.
  • The FlashBack
    hát igen...
  • Hay #9379
    Hááát, a magyar szurkolóhangok nem az igaziak, de a többi része a HSP-nek tényleg tök yó.
  • raymond01
    vki nem jön fifázni?
    msn.en megbeszéljük hogy!
  • The FlashBack
    HSP 06 Vol2
  • Bankrupt #9376
    Én most hármas vagyok az Ajax-szal, félprofiba.
  • LOOKEE
    sziasztok!valaki legyen szíves elmagyarázni hogyan lehet neten játszani a fifa2006-tal.köszönöm.
  • throne
    köcce a segítséget
    lenne még1 problémám..
    mindig újrakell indítanom a gépet, amikor kilépek a játékból és újra jáccani akarok vele, mer másoccorra mindig kiírja, hogy hibát észlelt, ezért leállt, hibajelentés küldése stb.. namoss ezt meglehet vajon oldani vhogyan?

• bigapó
    a world cup topikban volt már róla szó. legalábbis én úgy emlékszem. asszem patch van hozzá. nézz át oda (először a FAQ-t nézd meg) és kérdezd meg, hamarabb kapsz választ, mint itt szerintem.
  • Krist
    hali.nem tudja valaki hogy a fifa world cupba hogy lehet a füvet megcsinálni normális szinűre?előre is kössz a segítséget.
  • bigapó
    ügyesen:)) bár én még csak fél-profin nyomom, de a szemem kivédi a mocsok:))
    gondolom profin még rosszabb a helyzet (cseppet sem valósághű emiatt). korábban nekem is voltak problémáim ezzel, aztán a sok gyakorlás megtette a hatását, de mióta felkerült a csapat az első osztályba, megint csak vergődök (bár ez inkább csak az erősebb csapatoknál fordul elő, a gyengéket lenyomom 2-3 góllal). speciel tegnap a Real Madrid-ot 2-1-re legyőztük, de ez most mellékes:))
    egyébként azt vettem észre, hogy ha nem nyomom sokáig a lövés gombját (hogy kb beérjen a kékbe a lövéserő), hanem csak "rápöttyintek", akkor jobb lesz a lövés, valahogy jobban eltalálja vagy nemtom. de ez sem mindig jön össze, szóval nagyon rapszodikus, legjobb, ha sokat lősz kapura és az egyik majdcsak bemegy:)) sok sikert mindenesetre.
  • geri13
    bocs
    Fifa World Cup 2006
  • geri13
    msn-em:
    [email protected]
  • geri13
    csá all
    valaki Direk IP?
  • throne
    cs alll!
    vki tud adni tanácsot, h prof ellenfélnél kb. az ziccereket hogyan kell kihasználni?
    már kb. mindent próbáltam, de mindig kifogja a szemét kapus.. :/
    így meg eléggé nem élethű kipattanókra jáccani..
    plz help
  • Falconer
    Boltbol.