FIFA 06

Oldal 1 / 196Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

simoradik95
Sziasztok lenne egy problémám.
A játékban magától belép a menübe és magától lapoz a csapatoknál ez miért van?<#conf><#conf><#conf>
Ha vki tudja a választ akkor segítsen elõre is köszönöm.

<#vigyor4>

van egy ilyen német downloados oldal csak írd be googleba de ha kell adok linket

Mert a szoftverbazison nem találtam.

honnan tom letölteni a JASC Animation Shop 3-at????

webibebi
kikapcsolni a tûzfalat

msn:[email protected] bárki felvehet

Japep
Hogyan tudok neten játszani???
Többszemélyes -> Hálózat -> és nem látom a haverom, mikor indít, nem tudok kapcsolódni...pedig van hamachim is
Mit kellene csinálni???
Elõre is kössz!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sebtib
A FIFA Hungary.

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

sziasztok!:) en most az ujpesttel nyertem meg a bajnoksagot :)
3as szintu managger vagyok :) nekem bejon :) csak magyar kommentar hianyzik :D
tudnátok nekem mondani vmi linket, vagy vmit egy oan patchez amibe az uj mezek és uj roster van?

sebtib
Meg tudná valaki mondani,hogyan lehet csavarni a labdát a szabadrugásnál???
valami olyan honlap nincs ahol cseleket lehet tanulni

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

Cairass
Kicsit poén a magyar kommentár, amikor Hajdú B. benyögi: Torgellllle...<#nyes>
Amúgy remélem nem kétrétegû dvd-n jelenik meg(sanszos az 1 gigás demó miatt, plussz a fejlõdéstörténet 2005 1,5 giga, 06 3,x giga, 07 6 giga???).

Remélem finomítanak a játékos vásárláson, mert hajam égnek áll mikor egy 3 csillagos csapat játékosa degradálónak tart egy Realos vagy egy Manchesteri ajánlatot...

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

bigapó
hú vazzeg, megnéztem a fifa07 videjót. hát nem mondom, ha minden jót meghagytak a 06-ból és még többet beraktak az újba, akkor hamarosan búcsúzom a topiktól:) szerintem nagyon jó lett a magyar kommentár (hoppá, meg a hasonlók nagyon ottvannak).

The Matrix has you...

Cairass
Ha megveszed a karrier csapatokat a boltban, akkor rögtön az összes karrier csapat elérhetõ. 5000 pontot meg relative gyorsan össze lehet szedni(cheat nélkül), ha néhány kupát a legerõsebb csapatokkal végigszimulálod.

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Cairass
Nem tudtok véletlenül trainert a 06-hoz? Olyat ami mûködik és ad egy kevés tõkét...

Taranov
Nem, csak az elejét látod.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

lenne egy kérdésem!
Ha karrier módban mondjuk megnyerek egy kupát és kijön egy újság:)
Ott hogy tudok lapozni(az újságot mert nem mindig ér véget a mondtad vagy cikk)????
bigapó
igazából nem figyeltem még meg, hogy milyen az elsõ és aztán az utolsó, hogy melyiket veszi figyelembe, én is csak olvastam valahol (lehet itt) és azóta nyomogatom így. de nem érdekes, mert nem ezzel szoktam meccset nyerni, amint azt már írtam, csak leírtam, hogy én hogy szoktam:)

The Matrix has you...

Taranov
Én úgy tudom, hogy csak az elsõ lövés számít, nem lehet utána javítani.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
A fõmenü -> saját fifa06 -> rajongói bolt -> extrák menübe kell belépned, és ott a karrier csapatok nevu dolgot megvenni 5000 pontért.

bigapó
azt nem tudom, azzal nem játszom.

The Matrix has you...

webibebi
aham köszi a segítséget!!még 1 kérdés a world cupban mivel csinálom a lövõcslet??

bigapó
én általában laposan lövöm el. persze a sorfal mellé kell célozni, amennyire lehet még kapun belülre. ha belóg egy láb az még nem vészes, mert felugranak és elmegy alattuk (általában). mikor nyomod a "D"-t lövés erejéhez és nem esik a kék tartományba, akkor nyomd újra, van pár próbálkozási lehetõség mire elrúgja.

nem jellemzõ, hogy ilyen góllal nyerem a meccseket, de néha betalálok.

The Matrix has you...

webibebi
bazz nem tok szabadrúgást lõni"leírná vki hogy kell plz

nem engedi <#szomoru1>

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

bigapó
szerintem már mehetsz oda is. nemtom mi a felsõ határ a szintnél, de a 6-os már jó. ezt csak kipróbálással tudod kideríteni.

The Matrix has you...

hi all!

Az a kérdésem, hogy karrier módban már 3. éve nyomom a Roma csapatával 6. szintû menedzser vagyok. Mikor engedi a game, hogy 5 csillagos csapatoknál edzõsködhessek? (pl juve, real, arsenal) Zsinórban 3 bajnoki címem van, 2 Bl gyõzelem, kupa, stb...

plíz help!

TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu

ITT A CRACK !!

Ezzel megy DVD nélkül is!!
bigapó
még jó, hogy nagy probléma. a múltkor jól jött volna az az egy gól (márha lõttem volna ilyet, mer ez most csak egy feltevés:))
Angol Liga-kupa, Manchester ellen elsõ meccs otthon 1-1, visszavágó 0-0. Természetesen kiestünk, direkt nem írom le, hogy miért, mert nekem is fél órába telt mire rájöttem:) szóval kellett volna az az egy gól. ja és csaltam, mert visszatöltöttem<#mf2>

The Matrix has you...

Zsolti9014
egyetértek

Hajrá Magyarország!

Hát ha szerzel egy megérdemelt gólt és a kapus a labdával áll a kapuban, és csak úgy kijön onnan, és kirúgja mintha semmi nem történt volna. Teljesen természetes nem?<#idiota>
Hát bocs de nálam nem!<#falbav>

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Taranov
Nem tudom, hogy olyan nagy probléma-e ez.

hát ja.
remélem a 07-ben nem lesznek ilyen igen csak dúrva bugok

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

bigapó
errõl írtam a múltkor. az a "parancs" vagy script vagy mittomén mi lép életbe, hogy a kapus megfogta a labdát. teljesen mindegy, hogy hol áll. mondjuk ha 16-os körül történik mindez, ott már leejti, nehogy kéz legyen. na ezt a kettõt kéne összehozni egy patch-el.

The Matrix has you...

Taranov
Persze, ez ilyen. Gyakori jelenség. Eleinte zavaró, aztán az ember megszokja. Képzeld hátrébb a gólvonalat :)

Ez már szerintem teljes terjedelem!
ja és ment tobaább a játék gól nélkül mintha bent sem lett volna

még 25 nap nem bírom ki<#falbav>
DaemoonHunter
Hello! Valaki tudna nekem egy olyan patch-ot mondani ami kikapcsolja a kapus emberfeletti képességeit? Szinte nem is lehet neki góltlõni. Nekem mindent de szó szerint MINDENT véd. Elõre is kössz!

Zsolti9014
www.fifahungary.com vagy www.gamecopyworld.com

Hajrá Magyarország!

Lebron James 23
hy alll nemtud vki adni nekem olyan linket h a fifa06 menjen cdnélkül?(dvd-n van meg csak nincs nálam a cd)

bigapó
nekem teljes terjedelmével is túl volt, de az a bug akkor is bejön, mert csak azt figyeli, hogy a kapus megfogta-e...

The Matrix has you...

Ha a FIFA 06-al akarsz játszani ne veddmeg inkább szedd le a netrõl, mert nem olyan jó, hogy ennyit pazarolj rá.
De a 07-et várd meg és inkább azt veddmeg

Sziasztok!!!
Remélem tud nekem valaki segiteni....Én úgy tudom hogy a 06ba több nyelven van kommentár,ha igaz akkor hogy lehet elõhozni pl. a német kommentárt!!
köszi a helpet
gercse
hát, ha neten akarsz játszani, akkor inkább 07-et vedd meg

games4ever
Sziasztok!

Most láttam az egyik áruházlánc szórólapján, hogy adnak egy Logitech® Cordless Desktop® EX 100 + FIFA06-ot 9k-é, szerintetek érdemes megvenni, vagy mosmá várjam meg a FIFA07et és majd azt vegyem meg, mer neten szeretnék vele jáccani, csak ha esetleg ezt megveszem és kijön a 07 akkor meg má nem fog senki vele jáccani csak a 07el. Mind2t sajna nem tom megvenni mer nincs rá keret. Szerintetek mi lenne a jó megoldás?

Akkor nem szóltam

Taranov
Csak akkor gól, ha teljes terjedelmével a vonalon túl van.

Ha a labda több mint a fele átmegy az már gól.
Nem?

Taranov
Mire leér a földre, biztos átmegy.

Nem is ment át teljes terjedelmével...

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

Oldal 1 / 196Következő →