FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékban magától belép a menübe és magától lapoz a csapatoknál ez miért van?<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
Ha vki tudja a választ akkor segítsen elõre is köszönöm.
Többszemélyes -> Hálózat -> és nem látom a haverom, mikor indít, nem tudok kapcsolódni...pedig van hamachim is
Mit kellene csinálni???
Elõre is kössz!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
3as szintu managger vagyok :) nekem bejon :) csak magyar kommentar hianyzik :D
valami olyan honlap nincs ahol cseleket lehet tanulni
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
Amúgy remélem nem kétrétegû dvd-n jelenik meg(sanszos az 1 gigás demó miatt, plussz a fejlõdéstörténet 2005 1,5 giga, 06 3,x giga, 07 6 giga???).
Remélem finomítanak a játékos vásárláson, mert hajam égnek áll mikor egy 3 csillagos csapat játékosa degradálónak tart egy Realos vagy egy Manchesteri ajánlatot...
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
The Matrix has you...
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ha karrier módban mondjuk megnyerek egy kupát és kijön egy újság:)
Ott hogy tudok lapozni(az újságot mert nem mindig ér véget a mondtad vagy cikk)????
The Matrix has you...
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
msn:[email protected] bárki felvehet
nem jellemzõ, hogy ilyen góllal nyerem a meccseket, de néha betalálok.
The Matrix has you...
msn:[email protected] bárki felvehet
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
The Matrix has you...
Az a kérdésem, hogy karrier módban már 3. éve nyomom a Roma csapatával 6. szintû menedzser vagyok. Mikor engedi a game, hogy 5 csillagos csapatoknál edzõsködhessek? (pl juve, real, arsenal) Zsinórban 3 bajnoki címem van, 2 Bl gyõzelem, kupa, stb...
plíz help!
TDU: [HUN]TCXTOMI Intel Core i3 2.93GHz , Geforce 250gts, Gigabyte GA-P55-US3L , 2gb Ram www.risefm.hu
Angol Liga-kupa, Manchester ellen elsõ meccs otthon 1-1, visszavágó 0-0. Természetesen kiestünk, direkt nem írom le, hogy miért, mert nekem is fél órába telt mire rájöttem:) szóval kellett volna az az egy gól. ja és csaltam, mert visszatöltöttem<#mf2>#mf2>
The Matrix has you...
Hát bocs de nálam nem!<#falbav>#falbav>
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
remélem a 07-ben nem lesznek ilyen igen csak dúrva bugok
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
The Matrix has you...
Ez már szerintem teljes terjedelem!
ja és ment tobaább a játék gól nélkül mintha bent sem lett volna
The Matrix has you...
De a 07-et várd meg és inkább azt veddmeg
Remélem tud nekem valaki segiteni....Én úgy tudom hogy a 06ba több nyelven van kommentár,ha igaz akkor hogy lehet elõhozni pl. a német kommentárt!!
köszi a helpet
Most láttam az egyik áruházlánc szórólapján, hogy adnak egy Logitech® Cordless Desktop® EX 100 + FIFA06-ot 9k-é, szerintetek érdemes megvenni, vagy mosmá várjam meg a FIFA07et és majd azt vegyem meg, mer neten szeretnék vele jáccani, csak ha esetleg ezt megveszem és kijön a 07 akkor meg má nem fog senki vele jáccani csak a 07el. Mind2t sajna nem tom megvenni mer nincs rá keret. Szerintetek mi lenne a jó megoldás?
Nem?
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?