FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a magyaritás teee olvasd má el a FAQ
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
teee miröl beszélsz bene van a játékban alapban olvasd má el a FAQ<#wow1>#wow1><#wow3>#wow3><#guluszem1>#guluszem1>
Origi COD 4 :) + Origi cod 5 +MW2 is XD COD 4 Szeró 84.2.39.228:28971 (idönként Cod 5 ben üzemel XD)
loooooooooooooooooool
Én meg kerestem a magyarítást...... :DDDD
Én meg kerestem a magyarítást...... :DDDD
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
helosztok!
Olyan gondban vagyok a játékkal kapcsolatban,hogy a hang ugymond akadozva szól a játék az rendesen fut semmi gáz nincs vele mi okozhatja ezt??lécci segítsetek!<#vigyor2>#vigyor2>
Olyan gondban vagyok a játékkal kapcsolatban,hogy a hang ugymond akadozva szól a játék az rendesen fut semmi gáz nincs vele mi okozhatja ezt??lécci segítsetek!<#vigyor2>#vigyor2>
AMD Phenom II X4 965 3.4ghz Black Edition,Asrock 880G Extreme,2X Corsair XMS3 4GB DDR3 1600MHZ,ATI Radeon HD4850 512MB X2,2X500GB Seagate HDD,Windows 7 Ultimate 64bit
De én honnan tudhtaom meg a saját ip-címemet?Nem játszunk akkor egy kicsit csak hogy kipróbáljam milyen,de persze csak ha ráérsz..
Amikor hostolni akarsz, akkor nem kérheti az IP címedet :) Amikor csatlakozni akarsz, akkor kéri a másik gép IP címét :) Az IP cím röviden és tömören a számítógéped azonosítója a neten. Ami alapján megtalálja a másik gép a tiedet :)
Est Sularus Oth Mithas
Amikor akarok hustolni akkor kéri az ip címem ,de nemtudom mit kell oda írni mi lehet az?
Amikor akarok hustolni akkor kéri az ip címem ,de nemtudom mit kell oda írni mi lehet az?
Jó lenne direkt ip-n játszani valakivel,már unum kicsit az eredeti játkot légyszives jelentkezzetek aki játszana velem direkt ip-s megoldás,Köszönöm
szerintem a válasz teljesen korrekt volt. A regisztrációs kódra vonatkozóan mégcsak felháborodásra sem adtam okot, vagy bármi féle negatív utalást nem írtam :) De leírom msot neked úgy, hogy megpróbálok teljes körû választ adni: Online 2 féle képpen tudsz játszani. Vagy az EA szerverein keresztül, ahol akár olyan vadidegen emberekkel is akikkel sose váltottál akárcsak 1 fél szót is. Ez csak és kizárólag eredeti játékkal, vagy 'ilyen-olyan" módszerrel megszerzett eredeti telepítési kulccsal (CD-key) vehetõ igénybe. Ennek a menete a következõ: Feltelepíted a játékot, majd regisztrálod, utánna létrehozol egy belépési azonosítót magadnak egy jelszóval. Ezek után tudsz Online játszani. A másik lehetõség a Direct IP nevezetû. Ez úgy mûködik (akár tört játékkal is), hogy valamilyen úton módon szerzel egy partnert. Elkéred az IP címét, vagy megadod neki te a sajátodat. Egyikõtök elkészíti a játékot (hostol), a másikc satlakozik hozzá (join). Ehhez arra van szükség, hogy megbezséljétek, hogy akkor mondjuk délután 4:00-kor mindketten elindtjátok a játékot és belevágtok. Sokféle módja van IP megszerzésének: MSN, Skype, ICQ, IRC, stb...ajánlhatom mondjuk a quakenet.org -ot és ott fifa#.hu, #multiplayer.hu, #wotb.hu, #hoh.hu stb. szobákat. Itt mindig találhatsz 1-2 jáccani vágyó ellenfelet.
A másik probléma a kód. Elnézésedet kérem, ha túl heves voltam. DE. Mindig is elleneztem a cheat használatát. Nem csak sportjátékokban, hanem egyéb helyeken is. Ezzel pont a játék élményétõl fosztod meg magad, így (ha esetleg eredeti játékkal játszol) ablakon kidobott pénznek tûnik a játék bolti ára. Ha karrier módban játszol nyugodtan rakd fel a jegybevételt magas értékre, a plusz játékosokat add el (ezzel csökken az összfizetés, tehát a kiadás is) növeld a stadionod befogadóképességét, növeld a játékoskeresõk, és a segédek szintjét, így alacsonyabb fizetésért is hozzád szerzõdnek a játékosok, valamint kevesebbe kerülnek.
És még valami. ÉLVEZD A JÁTÉKOT
sok sikert
A másik probléma a kód. Elnézésedet kérem, ha túl heves voltam. DE. Mindig is elleneztem a cheat használatát. Nem csak sportjátékokban, hanem egyéb helyeken is. Ezzel pont a játék élményétõl fosztod meg magad, így (ha esetleg eredeti játékkal játszol) ablakon kidobott pénznek tûnik a játék bolti ára. Ha karrier módban játszol nyugodtan rakd fel a jegybevételt magas értékre, a plusz játékosokat add el (ezzel csökken az összfizetés, tehát a kiadás is) növeld a stadionod befogadóképességét, növeld a játékoskeresõk, és a segédek szintjét, így alacsonyabb fizetésért is hozzád szerzõdnek a játékosok, valamint kevesebbe kerülnek.
És még valami. ÉLVEZD A JÁTÉKOT
sok sikert
Est Sularus Oth Mithas
Nem nem olyan kódra gondoltam,hanem például olyanra hogy megnöveli a bevételemet ,ezért több játékost tudok igazolni,ilyenekere,Ja és a regisztrációs kodhoz meg nem nagyon értek,ezért is irtam ebbe a forumba ,meg azt sem tudom, hogy hogyan müködik ,meg ehez az online játékhoz sem értek,nem ilyen válaszre gondoltam,de levontam a tanulságot... csak kis eligazítást szerettem volna..mind1<#idiota>#idiota>
Ugye ezt most nem mondod komolyan???
1. Ha van vkinek eredeti játék, az úgyse fogja neked megadni a regisztrációs kódját... (miért tenné??)
2. egy sportjátékhoz milyen csalást akarsz? Mi értelme annak? cheat-el akarsz gólt szerezni? Vagy cheat-el akarod elérni, hogy az ellenfélnek csak 2 játékosa legyen és ne legyen kapusa?
ÉN SZÉGYELLEM MAGAM A HELYETTED!!!
1. Ha van vkinek eredeti játék, az úgyse fogja neked megadni a regisztrációs kódját... (miért tenné??)
2. egy sportjátékhoz milyen csalást akarsz? Mi értelme annak? cheat-el akarsz gólt szerezni? Vagy cheat-el akarod elérni, hogy az ellenfélnek csak 2 játékosa legyen és ne legyen kapusa?
ÉN SZÉGYELLEM MAGAM A HELYETTED!!!
Est Sularus Oth Mithas
Nyomsz egy esc-et ,aztán rámész a csapatra és ott kicserélgeted amit vagy akit akarsz berakni,
a regisztrációs kód gondolom a dobozon lehet, mivel onlineon játszani csak eredetivel lehet sztem
a regisztrációs kód gondolom a dobozon lehet, mivel onlineon játszani csak eredetivel lehet sztem
Sziasztok!
Hogyan lehet meccs közben cserélni. Biztosan volt már korábban is rrõl írva, de nem találtam errõl semmit.
Köszi elõre is!
Hogyan lehet meccs közben cserélni. Biztosan volt már korábban is rrõl írva, de nem találtam errõl semmit.
Köszi elõre is!
De akkor meg hogyan kell regisztrálni amikor rámegyek a játékban az onlnine játékra akkor hogyan kell regisztrálni,mert valami regisztrációs kodot kér,de nemtudom mi az.És van netem is.Ugyhogy csak a regisztrációs kód kéne vagy nemtom.segitsetekkkk köszzzzzzz
Hi
Tudnatok segiteni mert barmit csinalok nem indul L a fifa 2006 dvd kell hozzá program vagy mi? pls help!!!!
Tudnatok segiteni mert barmit csinalok nem indul L a fifa 2006 dvd kell hozzá program vagy mi? pls help!!!!
Amugy hogyan kell berakni kiegészítõket ,hova kell bemásolni pl.labddákat,világbajnokság patchet egyebeket.légyszi segitseteket kösz
Ok.de gondolom ez a direkt ip-s megoldás csak akkor mûködik ha összevannak kötve a gépek.???nem?
online ba akkor tudsz, ha eredeti játékod van, direkt ip be meg egy "ismerõsöddel" tudsz játszani direkt ip s megoldással hogy az egyikõtök hostol, a másik meg rákeres, a többjátékos módnál.
sziasztok, nekem olyan problémám lenne hogy direkt ip vel nemtok játszani sehogysem akar összejönni, akár én hostolok akár a másik fél, ha valaki segitene nagyon megköszönném. Windows XP sp2 van fent, internet security 2006 és a fifa06 jah és a legfontosabb hogy routerem van, ottmeg ha kell állitani valamit akkor ott mit?Válaszaitokat elõre is nagyon szépen köszönöm.
Jah és lehet hogy rossz mds fájlod van,inkábbb tölts le a http://www.gamecopyworld.com/-ról ,és azt mountold be és amikor bemauntoltad kikell jönnie egy ablaknak ha ez megvan akkor siker van,HAJRÁ
A deamont állitsd át all options on -ra.Amit ugy tudsz megcsinálni hogy rámész az emulationra és kikkel választanod a all options on-t.és akkor bezöldül a deamonod,ha igy sem megy,akkor nemtudom.
Köszi hogy irtál az a helyzet hogy nekem meg van az mds fálj ami állitolag kell hozzá be is raktam a daemon toolsba 4.03 de akkor sem mûködött ha tudod mond meg légyszi hogyan kell elindítani elõre is köszi!!!!!!!!!!!!
Nekem eredetiben van meg. Azt a kódot nem adom oda :)
Est Sularus Oth Mithas
vizoo tudod a kódot???
Est Sularus Oth Mithas
Írjátok meg légyszi a telepítési kódot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
Direct IP-het nem kell eredeti játék, tehár regisztrációs kód sem kell eredeti
Est Sularus Oth Mithas
én mennék,csak hogyan kell?multiba játszani?légyszi mondjátok már meg a regisztrációs kódot amit kér a regisztrációnál,köszzzzzzzzzz
Szeretek, de még csak most térek át a 2. nehézségi szintre, így nem vagyok nagyon bátor :-)