FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
már régóta megvan a gém, de csak most kezdtem el vele játszani (tegnap:))
pár gyors kérdés:
1. a fifahungary-n találtam háttér-"beállító" progit. ezzel a nyitóképernyõt is meg lehet változtatni? (ha jól látom, Rooney rusnya feje szerepel rajta, ez pedig csípi a szememet, valaki mást kéne odarakni)
ha azzal nem lehet, akkor mivel?
2. a numerikus bill-re elõjött egy "almenü", ami elvileg gyors taktikai változásokra jó - ha jól értettem. a 2,4,6,8-al lehet be ill. kikapcsolni. melyik mit csinál?
The Matrix has you...
vagy legalabb is meg 1x sem fejelt???
pls help...#9191
Heló szia remélem hogy vagy
#9191 -ben kerdeztem...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Amolyan klubcsapatok világbajnokságát.
És ugye már nem lehet BEK mert nemcsak bajnokcsapatok indulnak, hanem a nagyok több helyet kapnak.
Addig a BEK (Bajnokcsapatok Európa Kupája) is olyan lebonyolitással ment mint régebben az UEFA,vagy a KEK,tehát végig oda-visszavágós mecssek voltak,és a döntõ egy meccs.De 92-ben ezt elõször megváltoztatták és a selejtezõk után bekerültek a csoportmeccsek.Ekkor lett Bajnokok Ligája mert belekerült a "liga" szerü pontszerzõs rész is.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ollozni hogyan lehet fejeles helyett??
Est Sularus Oth Mithas
Köszi, hogy igazat adsz ;)
Est Sularus Oth Mithas
de...miert nem tudtak a fifaba beleirni, hogy UEFA Champions League ???
esetleg le van vedve az az elnevezes ???
Est Sularus Oth Mithas
Asszem ennél több magyarázat nem is kell... Ha így se érted...
Est Sularus Oth Mithas
Est Sularus Oth Mithas
Ha igen, nehez bescanalni es elkuldeni azt a 2-3 oldalt ?
A neten hol talalok pontos, reszletes leirast a gombokrol es gombkombinaciokrol???
[email protected]
A neten hol talalok pontos, reszletes leirast a gombokrol es gombkombinaciokrol???
[email protected]
Telepítsétek újra és semmi kiegészítõ ne legyen fent egyikõtöknek se,
az a biztos !
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
segitsetek!!
hajrá,lilák!