9766
FIFA 06
  • bigapó
    nem jáccottam még neten, de akkor aki indítja az adott szervert vagy nemtommit, annak kellene valahol ezt beállítani, nem? tehát nála kéne belőni ezeket a dolgokat, mert akkor ha ehhez join-olsz, akkor nálad is jó lesz.
  • jolesy
    Jah, csak hogy hiába rakom 10 percre, gép ellen valóban annyi, de hálóba ugyanúgy 6 perc...
  • puma1
    www.fradififa.extra.hu --> a Fradit kedvelő fifásoknak ajánlom!!
    --------------------------------------------------------------------
    www.fifavictormarcao.hu ---> egy nagyon jó FIFA-val, PES-sel, focival foglalkozó oldal.
    *ha szeretnél az oldal fórumában kedvenc csapatodnak topicot, és lennél a moderátora jelentkezz! Van még sok jó csapat: pl. Juve, Arsenal, Inter stb!..!*
    *Ha készítesz FIFA-hoz, vagy PES-hez kiegészítőket (mezek, zászlók, arcok, reklámtáblák stb..), melyek szerinted jó minőségűek írj!*
    /Ha fent említettek közül, valamelyikre képesnek érzed magad, és kedved is lenne hozzá vegyél fel, és írj MSN-en: a [email protected] címen !!!
  • vizoo
    jaaaa Hogy warez... abban nem tudok segíteni. Enyém eredeti
  • puma1
    hali! online bl indul:www.gportal.hu/wcpapir
  • SeLFisCH
    jha warez. azért priviben
  • The FlashBack
    de Saját fifa06 alatt, a beállítások menüben
    :D:P
  • jolesy
    fifa :)
  • jolesy
    Hali!

Figa 06-al multiban csak 6 perces meccset lehet játszani? Nem lehet többre tenni az idöt???
  • The FlashBack
    ja,hogy warez kell?
  • SeLFisCH
    és amin talán fifa06 is rajta van ? :P
  • The FlashBack
  • vizoo
    működő link tessék parancsolj
  • SeLFisCH
    valaki priviben egy működő linket köcc
  • bigapó
    a 9306-ban leírtam már egyszer.

továbbá: a pénzre az elejétől kezdve nagyon figyelj oda! én úgy szoktam kiválasztani a szponzort, hogy a legtöbb meccsenkénti fizetőt nézem meg, hogy milyen a többi opciója (bajnokság bónusz, hűség-bónusz, egyébb pénzek), és ebből a legjobbnak igérkezőt választom. a mostani például 4800-at ad meccsenként és 15-20000 között van a többi bónusza. a hűség-bónusz szerintem az, ha megint őt választod a következő évben, de ez nem biztos, még nem csináltam ilyet, eddig mindig váltottam. nálam ez 45000 lenne:) az nem kevés pénz. ja és ne felejtsd el fejleszteni a Stadion-menedzseredet. minél magasabb szinten van, annál többen jönnek a meccsekre és annál több ezáltal a bevételed (csak az otthoni meccseknél). a jegyárakat én közepesen szoktam hagyni, mert olyan mintha nem jönnének olyan sokan, ha drága. persze egy-egy rangadóra azért fel lehet tenni.
  • Uborkasalata
    -bigapó-
    Én most a PSG-vel vok 2. idényem és kirugnak, sztem, mert - sokba vagyok és azt nem lehet h, fizetés újratárgyalod és kevesebbért?
  • bigapó
    nem pontosan ezt fogod elérni, de egyik megoldás a bill-beállításoknál, hogy az automata-emberváltást magasra veszed. ekkor az elvileg legközelebbi játékosra vált át a gép. hozzáteszem, hogy nem mindig a legközelebbi (legjobb pozícióba lévő) játékosra vált és néha nem is érdemes manuálisan sem átváltani, mert Te lassabban futsz ilyenkor (legalábbis szerintem).

valamilyen szinten működik az automata-szerelés, nekem például sokszor elveszik "egymástól" a labdát, mondjuk ez ilyenkor eléggé vicces, mert ide-oda pattog a labda, szabályos közelharcok folynak és legtöbbször én vesztem el a labdát a végén:(
    egyébként én manuálisan szerelem az ellent, mert nem bízok az AI-ban ilyen szinten. így legalább csak magamat okolhatom, ha valami nem jön össze. így is vannak néha hajmeresztő helyzetek. persze az én kapum előtt...

de azért jó kis gamma:) tudom, próbáljam ki a PES5-öt és mindjárt átállok abba a táborba. majd egyszer az is eljön:)
  • The Hedgehog
    sehogy... :S
  • A tumi
    Hello
    Van egy kis problémám a játékkal.
    Hol lehet beállítani azt az opciót,hogy ha jön az ellenfél a labdával,akkor ne nekem kelljen odaszaladni,vagy átvaltani az ellenfélhez legközelebbi játékosomra,hanem mint az elöző részekben(pl:fifa 04) megától támadja a csapattársam a labdát tartó ellenfelet?
  • bigapó
    Add el a drága játékosokat és keress tehetségeket, akiket olcsóbban lehet eltartani. egy jó szponzori szerződés sem árt az év elején. lefelé tudtommal nem lehet a pénzt vinni (reális, hiszen ki az a hülye aki kevesebbért focizna jövőre...), de asszem van ehhez is csalás, lentebb erről írt is valaki; az más kérdés, hogy ezzel megölöd a menedzser-mód és a játék lényegét.
  • bigapó
    lehet, hogy most hülyeséget mondok, de talán azért, mert őt 2005 májusa után igazolták le. nekem legalábbis az elején valami ilyesmi dátumot ír ki, de ezt lehet frissíteni. a hivatalos oldalon van roster-frissítés, csak azt nem tudom, hogy a menedzser-módba mennyire kavar be.
  • bigapó
    asszem 8 percre. de lehet, hogy 6.
  • Uborkasalata
    Cs!
    Menedzser módban h. kell a játékosok pénzét lejjeb vinni? Mert mindig mínuszban vagyok. (Magyar verzióm van) előre is thx
  • totti10
    észrevettétek h materazzit kifelejtették az interből?:)
  • Launcher
    És neked egy félidő mennyire van állítva?
  • hello
    Egyébként a hivatalos oldalon is ki volt írva, hogy megjelenik PC-re csak azóta én nem nagyon figyeltem az infokat.
    Isten ments hogy én azt kiabáljam hogy meg fog jelenni pc-re egyszerűen nem nagyon lehet az EA-n kiigazodni.
  • The FlashBack
    hát, van benne valami:D
  • The Hedgehog
    van megoldás, vegyél PS2-t :) nem olyan drága már sztem
  • The FlashBack
    a rakat hekker ahelyett hogy ide oda betörnek, kitalálhatnák ennek a problémának is a megoldását:D
  • The Hedgehog
    mert nincs... :) (működő)
  • The FlashBack
    hát igen:)
    mint mondottam volt, szíveesen kipróbálnám a fifa street2, ha létezne valami emuláló PC-re, hogy a PS-es játékokkal is lehessen játszani, de nem találok ilyet:S
  • The Hedgehog
    Ha pár haverral összeülsz akkor igazán élvezetes meccseket lehet vele nyomni, de valahogy nálunk fél óra után mindíg előkerül a PES5 és inkább azzal nyomjuk tovább :)
  • The FlashBack
    én szívesen kipróbálnám, kíváncsiségból, de nincs semmijen konzolom:(
  • The Hedgehog
    lehet, de tegyük tisztába a gyerket, még mielőtt itt bárki azt kiabálná, hogy jön a FIFA STREET 2 PC-re :)
  • EmIn3m02
    oly mindegy,a fifa street2 egy raklap kaki lett
  • The Hedgehog
    nem igazán látom, hogy a GameSpot oldala hivatalos EA site lenne-e?! vagy én vagyok vak... ?

Also On: PS2 | PSP | XBOX | GC | DS

Hol látsz Te itt PC-t?! Elég ha megnézed a hivatalos oldalt. Ott láthatod, hogy semmi jele a PC-s megjelenésnek! Köszönöm!
  • hello
    Hát akkor ezek szerint más is "buta" mert én innen szereztem az infót ahol azt írják hogy Q2 2006. És ha a melette lévő "tech infora" kattintasz akkor kijön hogy jun 30,2006.
  • bigapó
    Hali!

bocs, hogy csak most írok, de be voltam havazva (csőtörés):(

én jelenleg a Malaga csapatával nyomulok (igazából Malaga B, gondolom, mert B-csapat vagy nemtom), a spanyol 2. osztályban kezdtem, most feljutottunk az első osztályba (a 2. menedszeri évemben). félprofi szinten nyomom és már éppen gondolkoztam a váltáson (profira), de asszem maradok ezen a szinten, mert az első osztályban közel sem olyan egyszerű, mint gondoltam. egész jól eltalálták ebben a nehézség fokozódását. tegnap kaptam egy 4-est a Valencia-tól :(( elkenték a számat...
    egy másik fórumon olvastam, hogy a legjobb felállás a 4-1-2-1-2, ami szerintem igaz, mert jól illeszkedik a 3-as kiugratásos támadási taktikához (én ezt szoktam használni támadásnál és a vonalvédelem-lestaktika kombót védekezésnél).
  • Launcher
    Te kivel nyomulsz? És milyen felállításba, ha szabad kérdeznem?
    Nekem még fél-profi elég nehezen megy, milannal egész jól megy, de ha palermoval vagy ajax-szal játszok, vissza veszem néha kezdőre. :)
  • mikiking
    csá nem tudjátok hogy honnana lehet letölteni játékokhoz mini image fájlt?