FIFA 06
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A neten hol talalok pontos, reszletes leirast a gombokrol es gombkombinaciokrol???
[email protected]
és ami a faqban van annak jónak kell lenni csak felül kell irni amit mond és tiszta hun lesz csak a beszéd nem!
Iveco Stralis Polska----------kró³ Marek
Lattam az eredetit, vagany, sok csel es gomb-kombinacio van benne, azt le lehet tolteni valahonnan, ha meg van valakinek, mail me: [email protected]
Maneger módban játszok és valaki megtudja mondani hogy a hapsi alatt van 3kis vonal és ahol van a két fogas kerék na az mit jelent?😄 Magyarosítást tudtok mert ami a faqban van az nekem nem jó
Miért nem indul semmilyen easports játékom csak a crackelt??????a hibajelentést ir ki...réggebben mindegyik ment.........ez lehet nagy OFF!
My CPU: AMD Athlon 64(tm) 3200+,2GB DDR Ram,Ati X1600Pro 512Mb, Genius 5.1(hangfal)BenQ FP737s-D 1W(80Gb)2W(120Gb)
http://gportal.hu/portal/fifaelitliga
Mielõtt hülyeségeket kérdezel olvasd el a FAQ-ot. Hátha válaszra találsz...
köszi elõre is!
hajrá,lilák!
Tudjátok hol lehet mecs közben taktikát változtatni?
Szélre futás meg ilyen hasonló láttam egy fifából kivett képet és abban szerepeltr egy ábra a kép bal oldalán
valami lescsapda beállitás meg ilyen dolgok kellene nekem
elõpre is thx a helpet
Est Sularus Oth Mithas
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Hogy lehet a Fan Shop cuccaihoz pontokat szerezni? Nekem ez nem világos. Nyomok egy karriert az angol másodosztályban, egy csomó meccset lenyomtam már, de egy darab ponto sem kaptam eddig.
nem tudom kiiktatni mert nincs más billentyûzetem jelenleg. tanács?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Az AMD legyen veletek!
Est Sularus Oth Mithas
Nincs a játékhoz olyan cheat, ami feloldaná a "Klasszikus 11"-et és a "Világcsapat"-ot???
Ha van, akkor írjátok már le nekem...elõre is kössz!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Est Sularus Oth Mithas
Heló szia remélem hogy vagy
Est Sularus Oth Mithas
kösz
Mert én akár hogy próbálkozok mindíg vagy elszáll a kapu fölött vagy amejik a ficakra tart kiüti a kapus.😞
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Est Sularus Oth Mithas