9766
FIFA 06
  • The Hedgehog
    buta vagy... nem jön ki
  • hello
    Igen majd június vagy júliusban jön ki asszem. De ne várj tőle sokat mert úgyis egy vackot adnak ki pc-re(ne legyen igazam)
  • gergelyanevem
    van egy no retire patch, nekem is kellene, meg is van az eng.fifax.net-en de valami miatt nem lehet letölteni...
  • totti10
    van vkinek olyan patche h menedzsermódban nem vonulnak vissza játékosok?
  • bigapó
    majd belejössz, ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy nekem is voltak ezzel problémáim, azóta meg megnyertem a 2.osztályt:)) volt, hogy 4-0 ra vertem az akkori elsőt, úgy, hogy én olyan 12. helyen voltam (vagy itt körül).
    szerintem a szinten ne vegyél vissza, mert az már nagyon elveszi a játékélményt. így legalább van cél.

a menedszermódba eléggé fontos a szponzor-választás, úgyhogy jobb ha odafigyelsz rá. ha nincs meg a megfelelő bevételed és drága játékosokat veszel, akkor egy idő után csődbe fogsz jutni, ami nem túl hízelgő eredmény egy menedzseri pályafutásnál.
  • csento
    Köszi a segítséget de fent van a patch és sajnos azzal sem jó! Asszem billentyűvel kell játszanom csak úgy meg elég nehéz. Na mindegy köszi szépen még 1-szer a segítséget.
  • Launcher
    Megnézném, de én fél-profiba 1:0-át is nehezen tudok még játszani ;))

Egyébként engem a szponzor érdekel legkevésbé :)) Én csak úgy jászok vele, leginkább bajnokságokba, nem menedzserbe.
  • bigapó
    én meg azt vettem észre, hogy ami lentebb van az egyre több pénzt ad meccsenként, de persze mások a bónuszaik. rövid távon egyik, hosszú távon a másik a jó (vagy fordítva:))

ha van lehetőséged megnéznéd, hogy a T-mobile mennyi pénzt ad hűségre? persze ez megint lehet csalóka, mert hogy alapszinten más szponzorokat, más-más összegért vonzhat a csapat, mint mondjuk most velem 4-es szinten...
    mindenesetre nekem most az egyik TV-csatorna ad meccsenként 4800-at és hűségre 45000-et. a bajnokság meg a többi nem jut eszembe, de olyan 15-20 körül mozog a dolog.
  • Launcher
    Szerintem a szponzorok közül a t-mobile a legjobb, az ad bónuszt is rendesen, ha jól emléxem.
  • gergelyanevem
    ez de durva...beakadt a szalag a kapusnál....:D
  • Launcher
    Hát igen, van még mit fejlődnie a fifának... (a kapust figyeljétek a háttérbe, rájött az 5 perc)

Persze azért lehet ebbe is szép dolgokat csinálni. Itt ez a ronaldo-s gól:

• bigapó
    tegnap megnyertem a Malaga-val a Spanyol 2. osztályt:) most próbálkozom az első osztállyal. első évben lehet, hogy nem jön össze, de egyenlőre csak az a klubvezetők célja, hogy ne essünk majd ki:)) micsoda meglepetés lenne újoncként nyerni:))

amikor szponzori szerződést kötünk, akkor van olyan pont, hogy hűség-bónusz: x ezer pénz. ezt akkor kapjuk meg, ha megint azzal a szponzorral kötünk szerződést? mert most megint váltottam szponzort és csak aztán kezdtem el ezen gondolkodni. amúgy egy ilyesmi jel volt a neve mellett, ezért gondoltam azt, hogy valami nem tetszett nekik, mondjuk a spanyol-kupát nem nyertem meg, lehet ez volt a baj.
  • bigapó
    ha nem tetted még fel a patch-et, akkor tedd meg. úgy emlékszem, hogy csak az USB-s bill-es problemeket javítja, de attól függetlenül jó ha fent van és persze lehet, hogy jó a gamepad-hoz is.
  • bigapó
    a FAQ-ban le van írva pontosan, hogy milyen program kell hozzá és azt hogyan kell használni.
  • puma1
    Hihó skacok!

www.fifavictormarcao.hu www.fradififa.extra.hu

Ezek nagyon nagy honlapok, ajánlom, hogy lessétek meg "őket".
  • csento
    Sziasztok v.ki segítsen! Ha elindítom a gamet és kiválasztom,hogy game paddal játszak akkor hibát észlel és leáll a játék! Ha valaki tudna v.mi megoldást azt megköszöném! Ja és logitech gamepadom van!
  • Bassboy
    na, elindult a fraps, de hogy kell gif-et gyartani ???
    van 1-2 bomba golom, feltennem...
  • matyi08
    Segítsetek! Hogy kell LAN-on játszani?
  • Bassboy
    hello, nalam nem akar elindulni a FRAPS 2.7.2...
    Leszedtem a mar feltort verziot, de egyszeruen nem indul....
    adtok kerlek egy linket, ahonnan a mukodo verziot esetleg le tudnam tolteni ?
  • vass17
    már okultam belőle és olyan csapatot választottam ahol nincs annnyi drága játékos
  • vass17
    már okultam belőle és olyan csapatot választottam ahol nincs annnyi drága játékos
  • ffxi
    HELP! Amikor betölti a meccset kidob asztalra . Vki??? THX!!
  • bigapó
    hi!

tegnap nyomtam 3 meccset (ennyire volt idő), de lehet, hogy nem kellett volna. a mocskos senkiházija az utolsó percekben egyenlített ki mindig. talán jobb is, hogy nem folytattam, mert kapott volna egy fülest a moncsi vagy valami...

ez mi a francért van? ennyire csal a szemétje? ez az NHL-ben is sokszor előfordul egyébként, a végén mindig bevar pár gólt, csak hogy ne legyen 4-0. és akkor ne használjon az ember csalást...
  • puma1
    hali!(már áttekinthetö)fifa06 online bl indul.www.gportal.hu/wcpapir.
  • bigapó
    sajnos szerintem arra a csapatra keresztet vethetsz. kicsit hamarabb kellett volna reagálnod a negatív mérlegre. ez miből adódik egyébként? sok a drága játékos? ha azokat eladod és egy-két tehetséget felfedezel, akkor talán még megmenthető lenne, de ha már a következő forduló után kirúgnak, akkor lényegtelen. menj el a fennmaradó időre egy másik csapathoz, aztán majd az évad végén próbálj visszatérni ide. de ezután figyelj jobban a pénzügyekre:))
  • vass17
    hi! tudnátok segíteni? el van mentve a karrierem és a következő meccsem után kirúgnának!!!!!
    kicsit minusba van a pénzem de már régóta (nem olyan sokkal)
    nincs átigazolási időszak se és nem tudom mit csináljak, hogy megmentsem a csapatomat!!
  • puma1
    Felkerült az új, áttekinthető fórum(sg-s). A menü alatt. a BL jelentkezés menüpontban található. www.gportal.hu/wcpapir. Jelentkezzetek!!! FIFA 06 online BL!
  • bigapó
    már írtam a chat-be is, hogy kicsit áttekinthetetlen az oldal. benyomtam a bl szabályzatot, de nem találtam meg, hogy hova rakta ki...
    zavaró a háttér
  • puma1
    hali!!! ha valakit érdekel fifa06 online bl akkor katt:www.gportal.hu/wcpapir
  • Uborkasalata
    Tudom én állítotam be. Jön PC-re a FIFA Street 2???
  • bigapó
    talán azért, mert több a játékosok fizetése, mint a bevételed. a legkönnyebb az amatőr, aztán pedig a félprofi szint van, ami a normál mód, azaz alapból ezen indulsz, ha nem állítod át.
  • Uborkasalata
    Igaz h. a FIFA STREET 2 csak PS-re jön kI?
  • Uborkasalata
    PSG-vel vok a Manager módban, BL-ben is bent vok.De mért von le zseton majdnem minden meccs végén? Akkor is ha 5-0 lesz.( A legkönnyebb szintnél 1-el feljebb vok, de nemtom mineve)?!.
  • bigapó
    az ottani fórumon megkérdezted már? már ha van fórum, asszem van. speciel a helyedben csak a hivatalos oldalakról szedném le az ilyeneket (én még onnan sem), ez inkább összetákolt valaminek tűnik. persze az is lehet, hogy bekavarnak az új adatok amikor betöltöd a manager modot. kezdjél egy új karriert, hátha akkor jó lesz.
  • Gio
    Hali.

Olyan gondom van, hogy szedtem fifahungary-rol vmi "updatet", a teli atigazolasokat tartalmazza. Fifa.db-t kellett felulirni, de amint elinditom manager modot, kifagy az egesz jatek. Van erre vmi megoldas?
  • bigapó
    ja, ami kimaradt.

sikerült csinálni először egy 5-ös, aztán egy 10-es nyerési szériát (szerintem volt benne döntetlen is, tehát a lényeg, hogy nem kaptam ki), meg még valamit csináltam, így kaptam összesen 1000 pontot, amit a rajongói boltban lehet ugye felhasználni. hosszas mérlegelés után Stadion-csomagot vettem (750 pont). ezeket csak sima meccsek alatt tudom behozni vagy a menedszerség alatt is lehet látni őket (ha például játszok az adott csapattal) ? egyáltalán melyik stadionokról van szó?
  • bigapó
    köszi, már kezd alakulni a dolog:))

Malaga-val, spanyol 2. osztályban 6. lettem, elsőre egy kezdőtől félprofi szinten nemrossz:))

már 3-as mutat a nyíl a fejem mellett. ez gondolom a szint, amit elértem. a pénzem kevés, nehezen tudok fejleszteni. játékost se nagyon vettem még, mert elutasítják az ajánlataimat. gondolom majd később, ha magasabb szintű leszek, akkor könnyebb lesz.

ja és adok én irányt a lövésnek, de akkor meg mellémegy:) de kezdek rájönni a nyitjára, finoman kell, mintha lovat b*szn*k:)))
  • zizi05
    Ja és még azt,hogy az alap,hogy kell irányt adni a lövésnek!! Bigapó!!! :D :D
  • zizi05
    Simán lehet ugy gól lönni csak szerencse kell hozzá!! Bigapó:D!!
    Hogy éehet neten keresztül játszni a Fifá-t? mert meg probáénám!!!
  • gyuri00
    nam fraps az nics meg hanem csak simán mikor játszok a gép ellen és akkor mentettem el a fifába úgy simán érted?:)