176881
banner
  • sector512
    Csak ez az "élethű grafika" nem kéne bele :) Minden új konzolnál ezt mondják :D
  • turho
    MP3-ban tekerni tényleg nem lehet, sem ugrálni, ez tényleg fapados bénaság az MS részéről.
  • pirosBoci
    Microsoft XBOX 360 Premium Pack:
    3. generációs játékkonzol.

Processzor:PowerPC alapú "Xenon" 3.2 GHz 1 MB L2
    Grafika:ATI R500 "Xenos" 500 Mhz
    Memória:512 MB 700 MHz GDDR-3
    Hang:48 khz 16-bit
    3 db USB 2.0 csatlakozó
    4 kontroller csatlakoztatható (wired & wireless)
    Az XBOX360 játékait 16:9 képarányban, 720p és 1080i felbontásban is élvezhetik megfelelő HD megjelenítőkkel.
    Mp3 és WMA file-ok lejátszása, JPEG képek megjelenítése.
    Fizikai paraméterek: 3.5 kg, 309 mm x 83 mm x 258 mm
    A konzol támogja a "hagyományos" USB-s billentyűzeteket, egereket, botkormányokat is!

A csomag tartalma:
    - 1 db Microsoft Xbox360 20 GB merevlemez
    - 1 db Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad
    - 1 db Microsoft Xbox360 fejhallgató
    - 1 db Microsoft Xbox360 előlap
    - 1 db Microsoft Xbox360 component HD-Av kábel

Kiegészítők:

20 GB HARD DRIVE:
    Háttértároló eszköz, a konzolhoz kapcsolva menthetünk rá játékállásokat, profilokat, játék demokat, tárolhatunk rajta zenét (mp3, wma), képeket (JPEG) video file-okat.

Component HD AV kábel:
    Az eszközzel HD TV-hez köthetjük a konzolt. 16:9 arányú képmegjelenítés (720p és 1080i felbontás), élethű grafika, nagyobb játékélmény.

Vezetékes kontroller:
    Az alapgéphez csatlakoztatva, a játékok irányítására szolgál. Használható XBOX360 játékok,
    DVD filmek, illetve zene CD-k és mp3-ak lejátszásához, Microsoft Windows Media Center kezelőgombokkal.
  • sector512
    Minden USB-s billentyűzet működőképes 360-on, nem hinném hogy dísznek rakta oda :)
  • KILLER2
    Nem tetszik a billentyűzet. Amúgy szerintetek működöképes a billentyűzet meg maga a szerkezet is?
  • pirosBoci
    NA EZ JO
  • pirosBoci
    a warez dolgok tiltottak?
  • KILLER2
    Szerintem a 360 jó kis szerkezet, már várom, hogy nekem is elgyen egy. A Nintendo Wii irányítója tényleg nagyon jó és a grafika sem rosz, mivel a GameCubenél nem lehet gyengébb és azért az se semmi már. Én Wii vagy 360 közül azért választottam inkább a 360at, mert szeretem ha egy játéknak nem csak a hangulata és a története jó hanem a grafikája is. Én őszintén remélem, hogy a Microsoft a 360al jól odabasz a Sonynak, bár lehet, hogy a Nintendo fog a legjobban teljesíteni. Meg lehet nézni pl a DS-t is azzal is milyen sikereket értek el aztán még jött belőle a Lite. Én Wiit is azért fogok venni, mert ilyen irányítás utánozhatatlan grafikát ad. A Sony nak szeritnem nincs elég új ötlete. A PSnek ez lesz már a 3. verziója és a grafikán kívül semmin nem újítottak. Igaz a Microsoft sem erőltette meg magát, de ott legalább több újítás sé lehetőség van. Xboxhoz van ugye a Live! DVD távirányító hűtő, mág matrica is, a 360nál pedig a burkolatot is simán eleht cserélni. PSnél meg van 2 irányító meg 2 memóriakártya és ennyi. Bár PS2vel is lehet asszem neten jétszani, de amint hallottam az macerás.
  • sector512
    Hát eléggé csicska megoldás...
  • Muad Dib
    Próbáltam... Sajna nem megy.
    Egyébként röhejes nem???
  • Seth
    és ha nyomva tartod a köv számra ugrás gombját?, mp3 lejátszók többségénél így van
  • Muad Dib
    Üdv!

Azért nem kell megijedni, ezen a pitiáner hűtési gondon kívül a 360 egy szuper masina. Aki gondolkodik rajta, hogy vegyen, annak csak azt tudom mondani, hogy IGEN!
    Annyi, hogy utána figyelni kell, ha fagyizik a masina, hűtésmoddot kell csináltatni.
    De már most látszik, hogy brutál erős gép, 1 év múlva olyan játékok fognak kijönni, hogy állunk leesik és már most is vannak nagyon jók. Tegnap fejeztem be a Ghost Recon-t. Iszonyatosan élvezetes játék volt számomra.
    Jó a kezelői felület, kényelmesek a kontrol padok, stb.
    Amin csodálkoztam, hogy a kontrollerek aksiját 1 hónap után kellett a töltőkészletre tenni, pedig szinte minden nap használtuk a gépet és szerintem a padok vibrálása elég erős, szóval csoda, hogy ilyen szép ideig bírják az aksik is.
    Amiben én nagyon csalódtam, hogy a zenelejátszóban az mp3 számokba nem lehet forwardolni, csak a következő számra lépni, vagy vissza az elejére. Vettem egy fullos távirányítót mert azt hittem csak a kontrol padokkal nem lehet, de a távval sem megy. Ez viszont iszonyat idegesítő!
  • linkaska #3167
    Nincs valakinek miskolcon xbox 360-ja?Kikéne próbálnom néhány irott játékot hogy a game szar vagy a gép lett rosszul megcsinálva.
  • turho
    Hát, valamennyire csak hallatszik azért. Illetve ha ismered a bekapcsolásnál lévő hangot, majd játszás után a lemezt kiveszed és megfigyeled, kdierül, mennyire szabályoz. Amúgy tényleg hangosak a meghajtók is, ez igaz, főleg a Hitachik. Ha tettek volna egy filcbetétet a dvd-tálca nyílásához, és ott lezárna rendesen behúzáskor, fele olyan halk lenne a dvd-rom.
  • Agreal
    az a baj hogy meg sem tudom nézni hogy felpörög-e mert a hangos dvd meghajtó elnyomja a ventik zaját.
  • adam first
    Látjátok ez a legnagyobb probléma a nextgeneknél(fleg vásárlásnál) a bizonytalanság!!!!Megvetted a gépet már viheted is javitatni a hibákat amit nem is te okoztál, hanem gyárilag kúrtak el midnen egyes darabnál.
  • turho
    Az a baj, hogy változtatják ezek a fordulatot, csak nem jól, és nem időben :)
    Az egyi széria néhány tagja nem pörög fel az isttennek sem, ha már több kettőnél akkor ad egy kis kakaót, de az néha kevés lehet. Hálisten a 360-asok zöme az felpörgeti rendesebben. De ilyen alap szabályzórendszert így elbarmolni.....Nameg a halott gépek zömében a szigetelő csomagolófólia rajta maradt a GPU-n és arra ment rá a borda. Persze hogy hővezetés a kanyarban sem volt :(
    De azért a halálozási ráta nem olyan magas, csak az ilyen fórumokon tűnik annak. Mondjuk jobb lenne ha nem lennének ilyen (alap) gondok egyáltalán.
  • Agreal
    szerintem a hűtési rendszer egyáltalán nem hibás az egyetlen gond az alacsony fordulatszámmal van amit 3000ft-ért kiküszöbölnek neked és az is -10 fokokban mutatkozik meg

mondjuk azt nem értem hogy miért nem tudták megcsinálni azt hogy terhelés hatására magától emelje afordulatszámot pc-nél már a leggaygibb lapokban is megvan ez a lehetőség

és akkor meg lenne oldva a hang probléma is mert játéknál hangos de az nem lényeg letöltésnél meg halk

a hűtésmodot mindenképpen érdemes megcsináltatni főleg aki nem akar szívni a garival. ez tuti jó megoldás mert volt már olyan aki úgy vitt be gépet hogy folyton fagyott a hűtésmod után már egyszer sem
  • nipponia
    Szerintem a nintendo ezzel a wii gépecskéjével alaposan oda fog csapni a sonynak és microsoftnak is. Lehet hogy nem fog olyan grafikája lenni a játékoknak mint pl a gears of warnak, de a mozgásérzékelős joyával olyan hangulata lesz egy fpsnek, vagy sportproginak, hogy azt nehezen lesz érezhető a másik kettőnél.
    Most jöhettek azzal, hogy a ps3-hoz is lehet majd venni drótnélküli, mozgásérzékelős joyt. Na igen, de ezt lemásolták a wii-ről. Ugyanis az e3-ig nem volt tervbe véve. Csak addigra gyorsan összecsaptak egyet. A játékstúdiók meg csak pislogtak, mert ők nem tudtak róla és nem építették be a játékaikba, így nem is ment egyik gémmel sem. Ja és nem a géphez adják majd, vedd meg külön.
  • adam first
    Ez igaz,az egyetlen cég és annak konzolja, ami valóban "konzol" tudott maradni az a Nintendo.Csak sajnos nem a régi legendáival kéne előrukkolniuk.
  • adam first
    Másik változat szerintem nem lesz boxból az nem a micro stílusa.Mondom nekem annyi a gondom hogy bizonytalan vagyok a géppel kapcsolatban de mondjuk abban is igazad van ami leírtál,a micro előbb fog javított,tökéletesített gépet piacra dobni(ami már kinövi ezeket a gyerekbetegségeket)mint a sony.1 év ide vagy oda de nagy előny,nálam fontos az ár ha veszek egy konzolt.De különösebben amilyen játékokra nekem igényeim vannak, azok nagyrész van boxra is(Forza,Tony Hawk's,Gta,Sonic the hedgedog,(Ninja Gaiden2>remélem hogy lesz 360-ra)különösebben az egyetlen cím ami a ps felé fordítana az az MGS.De nem is ez a lényeg a 360 jó áron van,lesz még olcsobb is,teljesen más a koncepció mint a sima boxnál,más játékok,más piaci stratégia és nem szarják le Europát,ez tetszik.És ha még a gépeik sem fognak hibásodni, akkor én 360-at veszek.
  • nipponia
    Mégvalami. A ps1 korszaka óta ez már semmi másról nem szól, mint a lehúzásról. Mrá régen meg lehetne csinálni egy konzolt olyanra, ami nem nagyobb egy vinyónál, és megfelelő a hűtése. És ez igaz a pc-s világban is. Csak gondolj bele, hogy nincsenek szabvány alaplapok, sem szabvány gépházak. Nekem például van egy toronyházam, de nem tudom beszerelni a vinyómat mert az alaplapon pont ott vannak a memóriák. Az egész egy milliméter miatt van. Ez van a konzolnál is. Már vagy öt éve marokkonzol nagyságú lehetne az egész.
  • nipponia
    http://www.sg.hu/cikkek/45257/a_sony_a_ps3_lebutitasa_mellett_donthet

Én azért a sony gépében sem bíznék annyira. Az tény, hogy volt majd másfél évük tökéletesítgetni a gépüket, de szerintem elszúrják a kapkodás miatt, hogy megjelenjen végre. Bár majd meglátjuk, mikor kijön. Szerintem arra meg ne várj, hogy lesz az xbox360-ból egy másik változat (értem ez alatt amit a psx és ps2 esetében csinált a sony).
  • öregharcsa
    lassan már ott tartunk mint a pc-nél...megveszem oszt javíthatom-tuningolhatom hogy jó legyen arra amire tervezték!! szánalmasnak tartom hogy egy konzolnál ilyeneket kell csinálni...
  • adam first
    Az biztos.Csak valahogy ennyi pénzért elvárhatom hogy ne húzzanak le és ne basszanák át főleg ha majd 2007-ben akarok venni gépet.
  • KILLER2
    Szerintem ennyi pénz picit sok ha ilyen hibái vannak. De ha télen az udvaron játszol vele nyáron meg a hűtőben akkor biztosan nem fog megolvadni.
  • adam first
    Elolvasva a hsz-od nem akarok senkit se megsérteni vagy bele okoskodni.De a lényeg pont a hűtésen van elbasszák(már rég megcsinálhaták volna jobbra is)hogy vegyél újat.Mert aki jó gépnek tartja a 360-at(köztük én is)az képes újat venni garancia lejárta után is.A microsoft inkább adta volna ki később,ez nagy geciség volt.2-3 év múlva megújra tervezik a gépet,kijavítják a hibáit és úgy adják el és aki első szériás gépet vett és jönnek a nagyobb vasat,procit igénylő gémek,az mit csináljon?Ezt nagy szemétségnek tartom,bár nincs bajom a 360-al az ára is elég barátságos meg maga a gép is,de mindig elgondolokzom azon hogy érdemes-e gépet vennem amikor ilyen hűtés hibákról hallok.Én mindenesetre várok még hogy adják ki a javitott gépeket és ha kijavítjk a gép konstrukciós hibáit akkor nem lesz gond.Mert én ha veszek egy konzolt a játékok kivűl másra nem akarok költeni.De ha így folytatja a micro akkor Ps3 lesz a nextgenem vásárlásából.
  • KILLER2
    360at össze lehet úgy kötni PCvel mint elődjét? Ha isen akkor ez routerrel megoldható? Ja és XBC használható routerrel?
  • KILLER2
    thenksz
  • Sepp3
    http://xboxlive.uw.hu/
  • KILLER2
    Gondolok ezalatt arra, hogy hogyan kötöm rá a netre.
  • KILLER2
    Bocs, hogy itt és ezt kérdezem, de légyszi válaszoljatok. Tudom, hogy nagyon hülye kérdés, de pontosan hpogyan lehet a Live!-ot beüzemelni? Tudom, hogy alapvető, de nem tudom és egyenlőre nem teláltam róla magyar leírást és nem nagyon tudok angolul.
  • turho
    A beállított venti 7-8 V-on, sőt akár 6 V-on is elég hatékony. 12 Voltosak gyárilag, nem kell félni a túlhajtásuktól. Elvész a gari: erre nehéz válaszolni, de nem tenném rá a nyakam hogy a gari atomstabil marad akármilyen szerelés után.
  • KILLER2
    Mennyire lesz hatékony a beállított venti? Én nem akarok bele vízhűtést egyrészt mert nem akarom, hogy kilógjon belőle a cucc, bár erre magasan szarok rá, inkább ez mint egy sült 360. Nem lenne jó ebédre jobb a sültcsirke meg aztán olcsóbb is. A másrészt azért nem akarok vízhűtést, mert azé az a 70-80 ezer nem kis pénz és a 35000 sem kevés. Amúgy ha veszek egy új 360at és fw hacket (ahogy én mondom Dezsőt) meg ventillátor beállítást megcsináltatom akkor az még garanciális marad? Hülye kérdés, de a vízhűtéstől elvész a gari?
  • Tomo15
    Megérdemlik. Már nekem is kárt okoztak meg sok más embernek... Mindenesetre most vettünk a gépre egy ilyet. Ha így is tönkremegy, akkor kettéhasítom;c
  • nipponia
    Ezt a cikket még nem is láttam :D
  • pirosBoci
    8[
  • nipponia
    A hűtéssel nem is lenne gond, ami benne van az pont elég is lenne, HA legalább 8V menne a venti 3V helyett. Sőt, az újabb gyártású gépekben még lasabban pörög a venti. Pont ez a lényege a venti tuningolásának. 8-9V állítják, így már képes normálisan hűteni. És ha már a tervezésnél tarunk, normális hogy egy sima hűtőbordát tesznek egy procira? Ráadásul azt is aluminiumból csinálják réz helyett. Normális, hogy alig egy centire rakják egymástól a grafikus procit és a gép procit, hagy melegítsék egymást? És normális, hogy mindezt megspékelik azzal, hogy felé pakolják a dvd meghajtót, hogy a forró levegő megakadjon a térben? Ez a gép remek tudásra, de pocsék tervezésre. A mostani játékok még nem használják ki a gép teljes tudását, így nem pörögnek még a procik gőzerővel. Majd egy év múlva mondd azt, hogy ez a hűtés pont jó bele, mikor 80-100 fokosra melegszik a géped belseje, mert beindultak a procik. Azt már meg sem említem, hogy a ramokon nincs is hűtés. Én rászánom a vízhűtésre a pénzt, mert 20-30 fokkal alacsonyabb lesz a gép. Inkább kiadok rá 30-40 ezret (mert ennyi egy alaplap csere, ha nincs rá garid). 4000 forint ha megcsinálják neked a ventit normális hűtésre. Károd nem lesz belőle, max hangosabb lesz a gép ventije egy fokkal. De megér annyit, minthogy megsüljön. Akinek meg nincs vele gond, az örüljön. De majd jövő ilyenkor elbeszélgetnék velük a gépükről, már ha még ugyanaz lesz nekik, nem pedig egy kicserélt box .
    De mindenki azt csinál, amit akar. Nem kényszer, csak elmondtam a tapasztalatomat. Mivel egy gépem már megsült.
  • DanielT
    Az is sokat segít ha valaki fektetve használja a gépet, mert úgy nem tud kifolyni a túlmelegedett hűtőpaszta a procimag és a borda közül.
  • Agreal
    és nem csak agépet hanem a tápot is szellőzős helyre kell rakni
    szvsz alapvető probléma hogy a gépet polcra és szűk helyre rakják ahol nem tud rendesen elmenni a meleg levegő és a felmelegített levegőt fújja be ismét csak a gép ezáltal fog túlmelegedni

mindenesetre az a 3000ft amit a modra elkérnek nem nagy pénz simán meg lehet csináltatni már csak a biztonság kedvéért is