Szerintem a 360 jó kis szerkezet, már várom, hogy nekem is elgyen egy. A Nintendo Wii irányítója tényleg nagyon jó és a grafika sem rosz, mivel a GameCubenél nem lehet gyengébb és azért az se semmi már. Én Wii vagy 360 közül azért választottam inkább a 360at, mert szeretem ha egy játéknak nem csak a hangulata és a története jó hanem a grafikája is. Én őszintén remélem, hogy a Microsoft a 360al jól odabasz a Sonynak, bár lehet, hogy a Nintendo fog a legjobban teljesíteni. Meg lehet nézni pl a DS-t is azzal is milyen sikereket értek el aztán még jött belőle a Lite. Én Wiit is azért fogok venni, mert ilyen irányítás utánozhatatlan grafikát ad. A Sony nak szeritnem nincs elég új ötlete. A PSnek ez lesz már a 3. verziója és a grafikán kívül semmin nem újítottak. Igaz a Microsoft sem erőltette meg magát, de ott legalább több újítás sé lehetőség van. Xboxhoz van ugye a Live! DVD távirányító hűtő, mág matrica is, a 360nál pedig a burkolatot is simán eleht cserélni. PSnél meg van 2 irányító meg 2 memóriakártya és ennyi. Bár PS2vel is lehet asszem neten jétszani, de amint hallottam az macerás.