2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
juno #1786 Segitsetek nekem láttam a Talvisota modot, fennt a you tube oldalon, és ez a szemét NET minden áron a Blitzkriegnek a kiegészitőjét akarja letölteni, merre kellene keresni, mert a FoWnak azt mondják a legjobban sikerült modja az. előre is köszi. Juno. -
Robber #1785 kérdezz meg valami olyan ismerősöd aki xfire-n fennt van és be van jelölve barátnak. -
Robber #1784 az jó. -
nekem van de nem tom mien néven vagyok rajta:D -
mit szeretnél?
-
Robber #1781 Kinek van xfire?
-
Robber #1780 Jah az engem is felbasz meg az h egy páncélvadásszal átjuggatom a T-34-est az meg baszik felrobbanni, jah meg alápörkölök a motornak de az is baszik felrobbanni. -
az nem pajszer hanem spajszer, vagy feszítővas :) -
bgabor #1778 El kell csalni őket. Van a barakk mögött egy tábori étkező, egy szakáccsal. Van ott egy pajszer is. Kézbeveszed a pajszert, lezúzod a szakácsot, majd megkondítasz vele egy kis harangot, ott van valahol a szakács közelében. Ez jelzi az ebédet, és emiatt kijönnek a barakkból az emberek. -
Ja a legjobb az lesz benne, hogy a pak-at meg az ágyúkat szét lehet durrantani 1 he lövéssel. Rohadt idegesítő és abszúrd hogy a FOW-ban egy pakot vagy egy ágyút gyakorlatilag csak úgy lehet kinyírni hogy nekimész és elgyúrod tankkal. Hülye ruszki fejlesztők. Az is dögöljön meg aki ezt benne hagyta. Jól el is cseszte vele a multi játékot. -
juno #1776 Hagyd ki, helyette tedd le így, 1 a kapu, 2 a torony, 3 a rádiós szoba, és 4 a műhely, akkor is elfogadja, de előtte a teherautó környékén szétnézhetsz finoman, van egy csomó később hasznos cucc, pl.: BAR, Bazooka, -
Robber #1775 Tud valaki új cuccokat a FoW-hoz (pl.:weapons) -
ameddig be nem zárják a topikot -
Robber #1773 Meddig lehet jelentkezni? -
lesz beta test2 lehet jelentkezni itt: http://www.digitalmindsoft.eu/forums/viewtopic.php?f=119&t=1125 -
Robber #1771 Én már a Men of War-t várom, képek alapján van benne újítás nem is kev -
Druzsba #1770 Valahogy el lehetett őket csalni onnan. De, hogy hogyan... -
Hátha még emlékszik valaki. Német küldetés, üzemanyagraktáros pálya. Ki van jelölve 4 hely ahova telepítenem kell az aknákat. Ebből az egyik a barakkban van ahol kb 10 ellenséges katona között kéne aknát telepítenem. Ezt nem dijjazzák. Itt mi a teendő? -
persze mert dolgoztunk azon is -
jó az egyjátékos része is Plusi :) énis végigvittem mikor kijött a játék, meg akkor is mikor készlet a magyarosítás :):) -
Mindenképpen ki fogom próbálni. :) -
Inkább játsz multiban annak több értelme van:) -
Közben rájöttem, hogy részben én voltam a balfasz.
Ugye betöltöttem egy játékot megcsináltam a pályát ezután feljött az ablak, hogy következő pálya és akkor a 2. pályát kezdte el tölteni.
Aztán észrevettem, hogy a bal alsóban a képekre kattintva lehet választani a pályák között és akkor azt tölti amelyiket választom...
Amúgy nagyon király a game ha haverom nem szól ki sem próbálom, kár lett volna kihagyni. -
Druzsba #1763 Érdekes eset, én sem tapasztaltam vagy olvastam még ilyenről. Tehát az 1.04a javítás és a magyarítás van csak fent? Más egyébb? Valamilyen mod? -
én ilyennel még nem találkoztam, próbáld ki magyarosítás nélkül, hátha úgy megy, bár a tesztek során ilyen probléma nem volt:S:S -
Belefutottam egy érdekes de annál idegesítőbb bugba. Legfrissebb update + magyarítás. Elkezdem a kampányt a németekkel. Elmentem az állást majd mikor legközelebb folytatnám akkor ugye ismét kiválasztom a kampányt a németekkel majd ott betöltésnél betöltöm az állást. Mikor ez megtörtént és végigcsinálom a pályát akkor betölti a 2. gyakorló pályát...
Majd ha visszatöltöm és megint megcsinálom akkor a 3.-at legközelebb a 4.-et stb. Szóval ahhoz hogy elérjem azt ahol tartottam annyiszor kell visszatölteni az adott pályát és teljesíteni (elég ha a teljesítés előtti állást betöltöm) ahányadik pályán tartok.
Találkozott már valaki ilyen gonddal? Nem tudom érthető-e amit leírtam. -
jah lemaradt, msn: [email protected] -
aki próbálkozik a mapszerkesztővel az ha gondolja akkor felvehet msn-en, úgy könyebb lesz segíteni egymásnak mint itt a fórumon, van TeamSpeak is úgyhogy akár ott is tudunk beszélni alkotás közben (feltéve ha van mikrofon )
-
Robber #1758 tud valaki perfektül angolul?
mert akkor az ubi-n meg lehetne kérdezni. -
Robber #1757 Dolgozunk rajta.
-
kalapka #1756 Nem tudja valaki, hogy a pályaszerkesztőben szerkesztett pályákat hogyal kell lementeni és hogy hová? -
Robber #1755 ok. kössz. -
Druzsba #1754 1.04 és rá az 1.04a.
Az 1.04 egy igen méretes pacth, ahhoz képes az 1.04a már kicsi.
Persze lehet, hogy rosszul emlékszem, de akkor majd valaki kijavít. :) -
Robber #1753 boccs 1.04.1a -
Robber #1752 Sorba mindet vagy elég az 1.04a-t -
úhh annak nem szabadna pedig olyat írnia, próbáld meg úrarakni a játékot meg a patcheket+az editort hátha utánna jó lesz, de van egy két olyan dolog aminél kilép vagy kifagy valamilyen hibával az egész...:S:S -
Robber #1750 még bajlódom vele mert felraktam de se a játék se az editor nem indul azt irja h "File not found - resource/shader/postprocess/fogoverlay.fy(eiorepository.cpp, 272)" -
ha rájössz arra hogy hogy lehet a szerkesztett mapokat berakni a game-be azt plz írd már le, mert nekem sose sikerült:( -
Robber #1748 Kössz. -
Druzsba #1747 [link]http://digitalmindsoft.eu/wiki/index.php?title=GEM_Editor [/link]
A linkre kattintva megtalálod a pályaszerkesztőt és hozá néhány hasznos leírást. Sok sikert!