Faces of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oké lehet magnézem a soldiers-t de a FOW-nak a multiját meg nem akarom megnézni😊 nem akarok csalódni. nekem ez tetszik ahogy van fõleg az ötletek a COH-al szemben.
tudsz multiban egységet venni ezzel nemis lenne baj, inkább a hülye ellenfelekkel meg egykét megoldás a játékban az ami gáz, ha a soldiers-el nem játszottál még, akkor szerintem próbáld ki, a grafika az nem épp a legszebb benne, de a játék az nagyon király és van hozzá egy-két jó egyjátékos mod is, amikben van küldetés rendesen
én csak a single playerben nyomtam az tetszik. a multira meg nemis gondoltam mert az ilyen típusú(nem építgetõs) stratégiák multiplayerben alapból gázak inkább egy fps vagy egy szimulátor vagy egy olyan stratégia amiben nincsenek az egységeid megadva. (azt csinálj velük amit akarsz)
ez a játék igazából 5Ft-ot nemér, egyedül az egyjátékos része használható valamennyire, de a Soldiers-ben azis jobb, a multija meg nagyon gáz ennek a gaménak igaz hogy max 3x kaptunk ki benne, de vicc az egész...
Jah én csak annyit fûznék hozzá aki crackelni akar sztem vegyem meg eredetiben kemény 2400FT-ért sztem ennyit megért.(mellesleg én nekem alig van eredeti játékom de sztem ez a játék ennyi pénzért totál megéri)
huh srácok tök gáz a németek elsõ küldetését se bírom megcsinálni mikor a parkon keresztül támadnak rakás tankkal meg emberrel. pedig a szovjet meg amcsi kampányokat kivégeztem.
valaki segítsen plsss
valaki segítsen plsss
és láss csodát meg is találtam <#hamm>#hamm> köszönöm a segítséget Hecker007 <#vigyor3>#vigyor3>
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
ááá értem... és a FOW-hoz valót most hol találom? mer én mindenhol csak Soldiers-eset találtam?...
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
az a hiba hogy rossz editort töltöttél le, ami most neked van az a soldiers-höz való nem pedig a FoW-hoz
hello mindenki!
egy kis segítség kéne. Letöltöttem a GEM editort, de nem tudom hogy hová kell telepíteni. Alapértelmezésben a codemasters\soldiers mappát ajánlja fel, de sem onnan nem indul, sem akkor, ha a Faces of War mappájába telepítem. ilyenkor azt írja, hogy nem tudta megnyitni az eng.pak fájlt. 1.4-es patch fent van. tudna valaki segíteni?
egy kis segítség kéne. Letöltöttem a GEM editort, de nem tudom hogy hová kell telepíteni. Alapértelmezésben a codemasters\soldiers mappát ajánlja fel, de sem onnan nem indul, sem akkor, ha a Faces of War mappájába telepítem. ilyenkor azt írja, hogy nem tudta megnyitni az eng.pak fájlt. 1.4-es patch fent van. tudna valaki segíteni?
ezzel a szarral már semmilyenen én spec letöröltem még a telepítõjét is, meg ha jól emlékszem akkor Jeff is
Milyen szerveren játszotok?
sztm kicsit gáz h az interface ugyanaz, lényegében csak engine update kéne
azért mert sajt, hülye ruszkik csinálják akiknek nem szabad még a kérdését se elhinni, a kiadási dátumokat még még úgyse, ha lehetne nekik hinni már ki lenne adva a játék...
neked a sok kérdõjel a mániád?
ha???????????????
😛 😄
ha???????????????
😛 😄
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
MIÉRT??????????
lehet az lenne a jobb, ha meg se jelenne jelenlegi állapotában? 😄
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
De honnan lehet letölteni a teljes MEN OF WAR-t??????????????????????????
men of war még csak béta, ehez meg crack a gcw-n van
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.gamecopyworld.com
Honnan lehet 1.04-hez crack-ot letölteni??????????? A Men of war nincs meg valakinek??<#help>#help>
Szinte orvosi tökéletes analízist adtál, valóban így van, én aki narkológiát is szak kollokváltam csak megerõsíteni tudom...
Az orosz gárda 4. missio (Neuenhagen) pályán elakadóknak üzenem, ahogy a négy Zis 3 megjön a támogatásnak, csak ki kell venni az elsõ tigris után belõlük az embereket, és a térkép felsõ szélén már ott is az új védvonal...
Javasolt addigra pár féllánctalpas Hanomagot beújítani, hogy gyorsabban odapucolhassanak a vontatókkal, mint tologatva...
Javasolt addigra pár féllánctalpas Hanomagot beújítani, hogy gyorsabban odapucolhassanak a vontatókkal, mint tologatva...
Menj rá az Itak Dawe War-ra, elég korrekt szinte minden jelentõsebb mod rajta van...
Ismer valaki ehhez hasonló modokat, mert ez nekem nagyon bejött.----->Prototypes and Paper Projects v0.1 <#taps>#taps><#taps>#taps>
azt nem tudod telepíteni,
nézd meg hogy a tûzfalad nem fogja-e meg a játékot, mert ez a hiba azt jelenti hogy nem tud kimenni a netre
nézd meg hogy a tûzfalad nem fogja-e meg a játékot, mert ez a hiba azt jelenti hogy nem tud kimenni a netre
És az a Winsock2.2 vagy mi mi? Mert ha neten akarok játszani, kiírja hogy nincs telepítve.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
google-ról....
a mi modunk medig a cordha.extra.hu-ról
a mi modunk medig a cordha.extra.hu-ról
Nem tudja valaki hogy honnan lehet modokat letölteni?
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
próbálj meg 1 emberrel játszani, a többit rakd el biztonságba, és mindíg gyûjtsd össze a gránátokat és a lõszert, ajánlatos egy MG42-es szerezni, vagy valami nagyobb kaliberü és gyorstüzelõ kézifegyvert, thompson se rossz csak az távolabbra pontatlan
ok megy a magyarítás XD csak nem tudtam hogy a modoknál kell betenni. már csak az amcsik utolsó elõtti (asszem) küldijét nemtom megcsinálni mikor egy templomot kell megvédeni 4 emberemmel. valaki tud tanácsot adni?
Játék -> 1.04-es patch -> magyarítás, így mennie kell.
sziasztok😊 miért nem müxik a magyarosítás? pedig a legújabb patch van fenn. próbáltam úgyis hogy a patchet tettem fel elõbb meg úgyis hogy a magyarosítást. mi lehet a gond? eredeti a játék😊
Commander of War 1.1 valakinek nincs meg? Vagy linket valaki tudna adni? :S nem tudjátok honnan lehet az UNLEASHED-et letölteni? :\
énis ugyan itt akadtam el, de még nem találtam rá megoldást, ha találsz valamit vagy rájössz írd már le plz a topikba vagy privibe
Hali!
Hogy kell ezzel a játékkal multizni, mivel találhatok szervert?
Elég kezdõ vagyok még a témában.
Hogy kell ezzel a játékkal multizni, mivel találhatok szervert?
Elég kezdõ vagyok még a témában.
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
Üdv! nem tudom innen ki ért a mapkészítéshez de az segíthetne 😊 a mapeditort nagy nehezen megszereztem, de a mission editort nem találom sehol. mapeditorban beraktam spawnpointot beállítottam playereket meg minden, de nem látom multiban a mapot... vki ötlet?
nem akartam elküldeni csak a szmájlikat néztem
hopp bocs hülyeséget írtam<#idiota>#idiota>
gdfghdr
annyit nem tévedtem <#nezze>#nezze>
Kokainnak két formája létezik:
a kokain-hidroklorid (=kokain), valamint a szabad-bázisú kokain (=crack)
Kokain
Por formában van jelen, a tiszta, finomított kokain hófehér, bár az utcán általában van valamilyen mellékszíne. Leginkább orrba szippantják, valamint emellett a maradékot többnyire a fogínybe dörzsölik. Használható meg cigarettában avagy pipában elszíva, bár mivel hõ hatására igen instabillá válik, a veszteség elérheti a 80%-ot, azaz igen gazdaságtalan módja a drága szer felhasználásának. Vízben oldva injekcióban is beadható, bõr alá, izomba vagy vénába, utóbbi esetben igen intenzív flash-élményt okoz, bár túladagolási veszélye intravénás használat esetén nagyobb, mint a heroinnak! Savas folyadékkal keverve lenyelve is hatásos. Gyorsan kialakul az erõs pszichikai függés. Fizikai függést nem alakít ki.
Crack
1976-ban szintetizálták, a cél az volt, hogy elszívhatóvá tegyék a kokaint. Az új szer – speciális pipában elszíva –, sokkal nagyobb flash-élményt okoz, mint a kokain maga (kivétel talán az intravénás adagolás). Kis kavicsok formájában árusítják, nevét a jellegzetes ropogásról, pattogásról kapta, égetés közben. Extrém módon károsítja a tüdõt és a felsõbb légzõszerveket. Igen gyors leépülést eredményez, s a használó már az elsõ alkalom után erõs vágyat érez a következõ élményre, mely élmény nagyjából 30-45 perc alatt elmúlik. Pszichikai függése a heroinéval vetekszik. Fizikai függést nem alakít ki.
a kokain-hidroklorid (=kokain), valamint a szabad-bázisú kokain (=crack)
Kokain
Por formában van jelen, a tiszta, finomított kokain hófehér, bár az utcán általában van valamilyen mellékszíne. Leginkább orrba szippantják, valamint emellett a maradékot többnyire a fogínybe dörzsölik. Használható meg cigarettában avagy pipában elszíva, bár mivel hõ hatására igen instabillá válik, a veszteség elérheti a 80%-ot, azaz igen gazdaságtalan módja a drága szer felhasználásának. Vízben oldva injekcióban is beadható, bõr alá, izomba vagy vénába, utóbbi esetben igen intenzív flash-élményt okoz, bár túladagolási veszélye intravénás használat esetén nagyobb, mint a heroinnak! Savas folyadékkal keverve lenyelve is hatásos. Gyorsan kialakul az erõs pszichikai függés. Fizikai függést nem alakít ki.
Crack
1976-ban szintetizálták, a cél az volt, hogy elszívhatóvá tegyék a kokaint. Az új szer – speciális pipában elszíva –, sokkal nagyobb flash-élményt okoz, mint a kokain maga (kivétel talán az intravénás adagolás). Kis kavicsok formájában árusítják, nevét a jellegzetes ropogásról, pattogásról kapta, égetés közben. Extrém módon károsítja a tüdõt és a felsõbb légzõszerveket. Igen gyors leépülést eredményez, s a használó már az elsõ alkalom után erõs vágyat érez a következõ élményre, mely élmény nagyjából 30-45 perc alatt elmúlik. Pszichikai függése a heroinéval vetekszik. Fizikai függést nem alakít ki.