2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
#1986 Nah nem tud vki adni tanácsot akkor a német kampánnyal kapcsolatban????? kérem szépen:) -
#1985 ja lánctalpról kilövöd, de oldalról nem mert nagyobb szögben van mint kéne -
#1984 kb...
de még ha nincs lag akkor se biztos hogy sikerül mindent úgy kilőni ahogy kéne.. -
#1983 ja ketten játszotok te meg a lag -
#1982 katyusa 1 lövés robbanóval feltéve hogyha nincs lag, ha lagol akkor elmegy felette vagy mellette vagy ki tudja hová -
#1981 de a mowban ráb@szanak az ágyúzós hülyék 1-2 lövés az ágyú, és ki lehet írtani belőle az emberkét.A bazooka stb. tankelhárító fegyverek is jobbak lettek nem mindíg lövik a tankot van, hogy csak a személyzetet ölik meg. Az isu 122 ill. 152 vel kinyírják a tankot a hülye ruszki hát orosz játék, ja és a katyusát még mindíg elég nehéz kilőni, könnyebb elütni.
De a lag még mindíg fő számolási tényező. -
#1980 akkor még jó volt a helyzet, meg volt aki játszott értelmes modokkal, pl: extraunitsmod, meg a mi modunk is idesorolható, de most sok ruszki ágyúzó noob van, aki annyit csinál hogy vesz egy halom ágyút és lő velük össze-vissza... hát ebből meg kösz nem kérek, a mow megint csak egy nagy vicc béta van, de más semmi, szerintem az így fog maradni és lesz egy örök béta ingyen... -
lee56 #1979 , pedig milyen derekasan védtétek anno :)) -
#1978 persze tudom majd megnézem:) -
#1977 ennek a játéknak a soldiers-volt az elődje azért mondtam hogy nézd meg :) -
#1976 oké lehet magnézem a soldiers-t de a FOW-nak a multiját meg nem akarom megnézni:) nem akarok csalódni. nekem ez tetszik ahogy van főleg az ötletek a COH-al szemben. -
#1975 tudsz multiban egységet venni ezzel nemis lenne baj, inkább a hülye ellenfelekkel meg egykét megoldás a játékban az ami gáz, ha a soldiers-el nem játszottál még, akkor szerintem próbáld ki, a grafika az nem épp a legszebb benne, de a játék az nagyon király és van hozzá egy-két jó egyjátékos mod is, amikben van küldetés rendesen -
#1974 én csak a single playerben nyomtam az tetszik. a multira meg nemis gondoltam mert az ilyen típusú(nem építgetős) stratégiák multiplayerben alapból gázak inkább egy fps vagy egy szimulátor vagy egy olyan stratégia amiben nincsenek az egységeid megadva. (azt csinálj velük amit akarsz) -
#1973 ez a játék igazából 5Ft-ot nemér, egyedül az egyjátékos része használható valamennyire, de a Soldiers-ben azis jobb, a multija meg nagyon gáz ennek a gaménak igaz hogy max 3x kaptunk ki benne, de vicc az egész... -
#1972 Jah én csak annyit fűznék hozzá aki crackelni akar sztem vegyem meg eredetiben kemény 2400FT-ért sztem ennyit megért.(mellesleg én nekem alig van eredeti játékom de sztem ez a játék ennyi pénzért totál megéri) -
#1971 huh srácok tök gáz a németek első küldetését se bírom megcsinálni mikor a parkon keresztül támadnak rakás tankkal meg emberrel. pedig a szovjet meg amcsi kampányokat kivégeztem.
valaki segítsen plsss -
#1970 és láss csodát meg is találtam köszönöm a segítséget Hecker007 -
#1969 ááá értem... és a FOW-hoz valót most hol találom? mer én mindenhol csak Soldiers-eset találtam?... -
#1968 az a hiba hogy rossz editort töltöttél le, ami most neked van az a soldiers-höz való nem pedig a FoW-hoz -
#1967 hello mindenki!
egy kis segítség kéne. Letöltöttem a GEM editort, de nem tudom hogy hová kell telepíteni. Alapértelmezésben a codemasters\soldiers mappát ajánlja fel, de sem onnan nem indul, sem akkor, ha a Faces of War mappájába telepítem. ilyenkor azt írja, hogy nem tudta megnyitni az eng.pak fájlt. 1.4-es patch fent van. tudna valaki segíteni? -
#1966 ezzel a szarral már semmilyenen én spec letöröltem még a telepítőjét is, meg ha jól emlékszem akkor Jeff is -
rambo109 #1965 Milyen szerveren játszotok?
-
Neoncsoves #1964 sztm kicsit gáz h az interface ugyanaz, lényegében csak engine update kéne -
#1963 ja nem tudják mi a július, és a június között a különbség, bajba vannak
a naptárral -
#1962 :) -
#1961 azért mert sajt, hülye ruszkik csinálják akiknek nem szabad még a kérdését se elhinni, a kiadási dátumokat még még úgyse, ha lehetne nekik hinni már ki lenne adva a játék... -
#1960 neked a sok kérdőjel a mániád?
ha???????????????
:P :D -
rambo109 #1959 MIÉRT?????????? -
#1958 lehet az lenne a jobb, ha meg se jelenne jelenlegi állapotában? :D -
#1957 sehonnan, még mindíg a beta 2 teszteljük és nem tudja senki hogy mikor jelenik meg -
rambo109 #1956 De honnan lehet letölteni a teljes MEN OF WAR-t?????????????????????????? -
#1955 men of war még csak béta, ehez meg crack a gcw-n van SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!www.gamecopyworld.com -
rambo109 #1954 Honnan lehet 1.04-hez crack-ot letölteni??????????? A Men of war nincs meg valakinek?? -
juno #1953 Szinte orvosi tökéletes analízist adtál, valóban így van, én aki narkológiát is szak kollokváltam csak megerősíteni tudom... -
juno #1952 Az orosz gárda 4. missio (Neuenhagen) pályán elakadóknak üzenem, ahogy a négy Zis 3 megjön a támogatásnak, csak ki kell venni az első tigris után belőlük az embereket, és a térkép felső szélén már ott is az új védvonal...
Javasolt addigra pár féllánctalpas Hanomagot beújítani, hogy gyorsabban odapucolhassanak a vontatókkal, mint tologatva... -
juno #1951 Menj rá az Itak Dawe War-ra, elég korrekt szinte minden jelentősebb mod rajta van...
-
HUNter Örni #1950 Ismer valaki ehhez hasonló modokat, mert ez nekem nagyon bejött.----->Prototypes and Paper Projects v0.1 -
#1949 azt nem tudod telepíteni,
nézd meg hogy a tűzfalad nem fogja-e meg a játékot, mert ez a hiba azt jelenti hogy nem tud kimenni a netre -
Malarki #1948 És az a Winsock2.2 vagy mi mi? Mert ha neten akarok játszani, kiírja hogy nincs telepítve. -
#1947 google-ról....
a mi modunk medig a cordha.extra.hu-ról