2026

Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
  • Malarki
    Nem tudja valaki hogy honnan lehet modokat letölteni?
  • butcher20
    oké köszönöm szépen:) megpróbálom
  • Hecker007
    próbálj meg 1 emberrel játszani, a többit rakd el biztonságba, és mindíg gyűjtsd össze a gránátokat és a lőszert, ajánlatos egy MG42-es szerezni, vagy valami nagyobb kaliberü és gyorstüzelő kézifegyvert, thompson se rossz csak az távolabbra pontatlan
  • butcher20
    ok megy a magyarítás XD csak nem tudtam hogy a modoknál kell betenni. már csak az amcsik utolsó előtti (asszem) küldijét nemtom megcsinálni mikor egy templomot kell megvédeni 4 emberemmel. valaki tud tanácsot adni?
  • butcher20
    jaja mennie kéne de nálam vmiért nem megy:( pedig ilyen sorrendbe tettem fel
  • Druzsba #1941
    Játék -> 1.04-es patch -> magyarítás, így mennie kell.
  • butcher20
    sziasztok:) miért nem müxik a magyarosítás? pedig a legújabb patch van fenn. próbáltam úgyis hogy a patchet tettem fel előbb meg úgyis hogy a magyarosítást. mi lehet a gond? eredeti a játék:)
  • Neoncsoves
    Commander of War 1.1 valakinek nincs meg? Vagy linket valaki tudna adni? :S nem tudjátok honnan lehet az UNLEASHED-et letölteni? :\
  • m1garand
    minden nap játszunk kb 5 után, cordha a szerver neve
  • Hecker007
    játékban rányomsz a multiplayer gombra, van beépített szerverkereső...
  • Hecker007
    énis ugyan itt akadtam el, de még nem találtam rá megoldást, ha találsz valamit vagy rájössz írd már le plz a topikba vagy privibe
  • sebtib
    Hali!
    Hogy kell ezzel a játékkal multizni, mivel találhatok szervert?
    Elég kezdő vagyok még a témában.
  • Neoncsoves
    Üdv! nem tudom innen ki ért a mapkészítéshez de az segíthetne :) a mapeditort nagy nehezen megszereztem, de a mission editort nem találom sehol. mapeditorban beraktam spawnpointot beállítottam playereket meg minden, de nem látom multiban a mapot... vki ötlet?
  • Robber
    nem akartam elküldeni csak a szmájlikat néztem
  • Legend Killer
    :D
  • Robber
    hopp bocs hülyeséget írtam
  • Robber
    gdfghdr
  • Neoncsoves
    annyit nem tévedtem
  • Jeffjohnson
    Kokainnak két formája létezik:

a kokain-hidroklorid (=kokain), valamint a szabad-bázisú kokain (=crack)

Kokain

Por formában van jelen, a tiszta, finomított kokain hófehér, bár az utcán általában van valamilyen mellékszíne. Leginkább orrba szippantják, valamint emellett a maradékot többnyire a fogínybe dörzsölik. Használható meg cigarettában avagy pipában elszíva, bár mivel hő hatására igen instabillá válik, a veszteség elérheti a 80%-ot, azaz igen gazdaságtalan módja a drága szer felhasználásának. Vízben oldva injekcióban is beadható, bőr alá, izomba vagy vénába, utóbbi esetben igen intenzív flash-élményt okoz, bár túladagolási veszélye intravénás használat esetén nagyobb, mint a heroinnak! Savas folyadékkal keverve lenyelve is hatásos. Gyorsan kialakul az erős pszichikai függés. Fizikai függést nem alakít ki.

Crack

1976-ban szintetizálták, a cél az volt, hogy elszívhatóvá tegyék a kokaint. Az új szer – speciális pipában elszíva –, sokkal nagyobb flash-élményt okoz, mint a kokain maga (kivétel talán az intravénás adagolás). Kis kavicsok formájában árusítják, nevét a jellegzetes ropogásról, pattogásról kapta, égetés közben. Extrém módon károsítja a tüdőt és a felsőbb légzőszerveket. Igen gyors leépülést eredményez, s a használó már az első alkalom után erős vágyat érez a következő élményre, mely élmény nagyjából 30-45 perc alatt elmúlik. Pszichikai függése a heroinéval vetekszik. Fizikai függést nem alakít ki.
  • Pluskast
    A crack? Az biztos nem a kokó! A crack teljesen más kápszer fajta. Ha azt egyszer kipróbálod függő leszel. Ellenben a kokaintól nem.
  • Robber
    De értem csak ezt nem tudtam
  • Neoncsoves
  • m1garand
    egy új fajta neoncső lesz az :-)
  • Neoncsoves
    elviekben a kokó lenne :D de lehet tévedek
  • m1garand
    nem érted a fekete szlenget
  • Robber
    Neoncsöves melyik az a krekk amit kicsit lejjebb írtál hogy áruljon.
    Mert esküszöm neked h mindenféle droggal találkoztam már személyesen de még nem kérdeztem h melyiket hívják krekknek.
    Igaz, nem a témához tartozik csak kérdem.
  • Neoncsoves
    nám
  • bajsz
    és ez a reaload verzónál nem működik?
  • m1garand
    yasu+daemon tools
  • bajsz
    egyébként ehez holvan crack?vagy ehez nem is kell:?
  • m1garand
    atya úr isten már 34-ik devup és 34 hete semmi
  • m1garand
    am lehet regelni a man of war (folytatás) open betájára(ha lesz vmikor)
    beta reg
    és lehet nézni a mézes madzagotITT
  • m1garand
    de meg is lehet venni 3k ért
  • m1garand
    kis segítség
    mininovan keresetek rá, a *brandnw-s az megy (jön) lassan, de türelem...
    ha mégse akkor irány a googleés erre "Faces.of.War.EMUDVD-Unleashed" keressetek
  • bajsz
    ahol meg fent van ott meg fizetni kell érte na ez a hülyeség.
  • m1garand
    nem találtam én se
  • Robber
    Ja csak Japán küldetés nem lesz mivel csak multiban lehet velük játszani.
    Pedig jó lenne 1 Pearl Harbor csak tuti laggolna.
  • Neoncsoves
    ezt nem hiszem el mindenhol az a szenny RELOADED változat van fent-_-
  • bajsz
    Ma mikor ídítotok servert?
  • bajsz
    Az még nem minden ,hogy a japánok is benne vannak de lesznek a single játékban tengeri csaták is.Multi meg már a japánok miatt is nagyon komoly lessz.

Amúgy a Beta-tól írnak valahol?ahol lehetne figyelni mikor jön?.