2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
Malarki #1946 Nem tudja valaki hogy honnan lehet modokat letölteni? -
#1945 oké köszönöm szépen:) megpróbálom -
#1944 próbálj meg 1 emberrel játszani, a többit rakd el biztonságba, és mindíg gyűjtsd össze a gránátokat és a lőszert, ajánlatos egy MG42-es szerezni, vagy valami nagyobb kaliberü és gyorstüzelő kézifegyvert, thompson se rossz csak az távolabbra pontatlan -
#1943 ok megy a magyarítás XD csak nem tudtam hogy a modoknál kell betenni. már csak az amcsik utolsó előtti (asszem) küldijét nemtom megcsinálni mikor egy templomot kell megvédeni 4 emberemmel. valaki tud tanácsot adni? -
#1942 jaja mennie kéne de nálam vmiért nem megy:( pedig ilyen sorrendbe tettem fel -
Druzsba #1941 Játék -> 1.04-es patch -> magyarítás, így mennie kell. -
#1940 sziasztok:) miért nem müxik a magyarosítás? pedig a legújabb patch van fenn. próbáltam úgyis hogy a patchet tettem fel előbb meg úgyis hogy a magyarosítást. mi lehet a gond? eredeti a játék:) -
Neoncsoves #1939 Commander of War 1.1 valakinek nincs meg? Vagy linket valaki tudna adni? :S nem tudjátok honnan lehet az UNLEASHED-et letölteni? :\ -
#1938 minden nap játszunk kb 5 után, cordha a szerver neve
-
#1937 játékban rányomsz a multiplayer gombra, van beépített szerverkereső... -
#1936 énis ugyan itt akadtam el, de még nem találtam rá megoldást, ha találsz valamit vagy rájössz írd már le plz a topikba vagy privibe -
#1935 Hali!
Hogy kell ezzel a játékkal multizni, mivel találhatok szervert?
Elég kezdő vagyok még a témában.
-
Neoncsoves #1934 Üdv! nem tudom innen ki ért a mapkészítéshez de az segíthetne :) a mapeditort nagy nehezen megszereztem, de a mission editort nem találom sehol. mapeditorban beraktam spawnpointot beállítottam playereket meg minden, de nem látom multiban a mapot... vki ötlet? -
Robber #1933 nem akartam elküldeni csak a szmájlikat néztem -
#1932 :D -
Robber #1931 hopp bocs hülyeséget írtam -
Robber #1930 gdfghdr -
Neoncsoves #1929 annyit nem tévedtem -
#1928 Kokainnak két formája létezik:
a kokain-hidroklorid (=kokain), valamint a szabad-bázisú kokain (=crack)
Kokain
Por formában van jelen, a tiszta, finomított kokain hófehér, bár az utcán általában van valamilyen mellékszíne. Leginkább orrba szippantják, valamint emellett a maradékot többnyire a fogínybe dörzsölik. Használható meg cigarettában avagy pipában elszíva, bár mivel hő hatására igen instabillá válik, a veszteség elérheti a 80%-ot, azaz igen gazdaságtalan módja a drága szer felhasználásának. Vízben oldva injekcióban is beadható, bőr alá, izomba vagy vénába, utóbbi esetben igen intenzív flash-élményt okoz, bár túladagolási veszélye intravénás használat esetén nagyobb, mint a heroinnak! Savas folyadékkal keverve lenyelve is hatásos. Gyorsan kialakul az erős pszichikai függés. Fizikai függést nem alakít ki.
Crack
1976-ban szintetizálták, a cél az volt, hogy elszívhatóvá tegyék a kokaint. Az új szer – speciális pipában elszíva –, sokkal nagyobb flash-élményt okoz, mint a kokain maga (kivétel talán az intravénás adagolás). Kis kavicsok formájában árusítják, nevét a jellegzetes ropogásról, pattogásról kapta, égetés közben. Extrém módon károsítja a tüdőt és a felsőbb légzőszerveket. Igen gyors leépülést eredményez, s a használó már az első alkalom után erős vágyat érez a következő élményre, mely élmény nagyjából 30-45 perc alatt elmúlik. Pszichikai függése a heroinéval vetekszik. Fizikai függést nem alakít ki.
-
#1927 A crack? Az biztos nem a kokó! A crack teljesen más kápszer fajta. Ha azt egyszer kipróbálod függő leszel. Ellenben a kokaintól nem. -
Robber #1926 De értem csak ezt nem tudtam -
Neoncsoves #1925 -
#1924 egy új fajta neoncső lesz az :-) -
Neoncsoves #1923 elviekben a kokó lenne :D de lehet tévedek -
#1922 nem érted a fekete szlenget -
Robber #1921 Neoncsöves melyik az a krekk amit kicsit lejjebb írtál hogy áruljon.
Mert esküszöm neked h mindenféle droggal találkoztam már személyesen de még nem kérdeztem h melyiket hívják krekknek.
Igaz, nem a témához tartozik csak kérdem. -
Neoncsoves #1920 nám -
bajsz #1919 és ez a reaload verzónál nem működik? -
#1918 yasu+daemon tools -
bajsz #1917 egyébként ehez holvan crack?vagy ehez nem is kell:? -
#1916 atya úr isten már 34-ik devup és 34 hete semmi -
#1915 am lehet regelni a man of war (folytatás) open betájára(ha lesz vmikor)
beta reg
és lehet nézni a mézes madzagotITT -
#1914 de meg is lehet venni 3k ért -
#1913 kis segítség
mininovan keresetek rá, a *brandnw-s az megy (jön) lassan, de türelem...
ha mégse akkor irány a googleés erre "Faces.of.War.EMUDVD-Unleashed" keressetek -
bajsz #1912 ahol meg fent van ott meg fizetni kell érte na ez a hülyeség. -
#1911 nem találtam én se
-
Robber #1910 Ja csak Japán küldetés nem lesz mivel csak multiban lehet velük játszani.
Pedig jó lenne 1 Pearl Harbor csak tuti laggolna. -
Neoncsoves #1909 ezt nem hiszem el mindenhol az a szenny RELOADED változat van fent-_- -
bajsz #1908 Ma mikor ídítotok servert? -
bajsz #1907 Az még nem minden ,hogy a japánok is benne vannak de lesznek a single játékban tengeri csaták is.Multi meg már a japánok miatt is nagyon komoly lessz.
Amúgy a Beta-tól írnak valahol?ahol lehetne figyelni mikor jön?.