Faces of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert esküszöm neked h mindenféle droggal találkoztam már személyesen de még nem kérdeztem h melyiket hívják krekknek.
Igaz, nem a témához tartozik csak kérdem.<#vigyor2>#vigyor2>
mininovan keresetek rá, a *brandnw-s az megy (jön) lassan, de türelem...
ha mégse akkor irány a googleés erre "Faces.of.War.EMUDVD-Unleashed" keressetek
makett.tk
Pedig jó lenne 1 Pearl Harbor csak tuti laggolna.
Amúgy a Beta-tól írnak valahol?ahol lehetne figyelni mikor jön?.
micsoda gondok 😄, amúgy akko lesz pearl harbor is? 😄
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
a béta teszt már késik vagy 3-4 hónapja, ha megint halasztják lerugjuk a kiadók veséjét <#gun>#gun><#gun>#gun>
amúgy hogy jobb lesz-e az kérdéses, mert belerakták a japánokat is akiknek a tankajait egy .30-as géppuska is kilövi<#nezze>#nezze>, de a játékban bisztos erõsebbek lesznek...<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
amúgy meg várom is, meg nem is... várom mer biztos, legalábbis reméle mjó lesz és ne mvárom mer kurva gépigény menjen a picsába 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Már nem komálom 50 fillért, csak lusta vok lecserélni a logót<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
jó munkát akarsz menj el politikusnak jól keres csak senki sem szereti õket
makett.tk
jó a pak40 védekezni páncélosok ellen, 150mm ágyú jó a gyalogság ill. az at ágyúk ellen páncélos ellen NEM!!!!!!!!!!
aminek nincs tornya azt a kezdõk ne vegyék meg!
amikor elérhetõvé válik a kingtiger egybõl azt kell megvenni!
ha sok ágyú van akkor kell venni a panzerwerfer-t!!
felderítés nélkül nem megyünk elõre!!
a többit késõbb
makett.tk