2026

Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
  • Hecker007
    nah akkor már most látom hogy neked is a reloded-os van valószínüleg, a yasu az egy emulátor program, ha most nem mdf-ben van meg a game, akkor neis próbálkozz az 1.04a-s patchel mert nem fog menni
  • Herti1
    ok..szal akkor csinálnom kell egy új mds, vagy mdf fájlt ?? mi az a yasu ??? olyan mint az mdf mds ?? picit világosíts fel..addig megprobálom ugy h csinálok egy uj mds v mdf fájlt alcohol 120.al.. még annyi mi az a verzsön ? version ? v mi ?? kössz..
  • Hecker007
    annyi a megoldás hogy le kell szedni azt a verzsönt ami egy mdf-ből és egy mds-ből áll, +egy yasu-t ezekkel meg egy új daemon toolsal el lehet indítani
  • Herti1
    jah 1.8 annyit ér mint 3.6 ..csak ne értsétek félre h az 3.6 és tényleg bocs ha vkit sértettem vna ezzel..komolyan..
  • Herti1
    jah olvastam h van egy ,,matess13" ...hát nem tom egyik irta h gratulálok remek választás a dupla magos 1.8-as pentium..hát ti komolyan akkor nem tudjátok mi az (tiszteletem a kivételnek) aki nem érti dupla magos=Dual Core, vagy az ujabb Core 2 Duo ..vagyis 1.8 helyett 3.6 de jobb ezerszer mint egy sima 3.0Ghz intel..szal nem értem..na mind1..érdekes nekem akadás és fagyás nélkül pörög fullon a NFS Pro Street meg a Call of Duty 4.. 1.6-os pentiumon..jah persze Dual core..ami sokat számít..
  • Herti1
    nah szal a probléma ha nem nézegetted vna a balfaszságot h elég jó a gépem hozzá, és alacsony grafikán v teljesen fullon ugyanugy akad egy picit pl.:vmelyik fal omlásánál,vagy ha nagy robbanás van..akad egy olyan 4mp-ig..és idegesítő h még very very low-on is :D emmá röhej..patch nem segít..nem is ez a baj..mondták h hibás lehet a játék..me töltött..nem mindegyik hibás..de hát wan ez így..nah csak ennyi..ha tudsz vmit kérlek segíts Hecker007..thx
  • Herti1
    jah ok..letöltöttem az 1.04-es crack-et felraktam a patchet és semmivel sem jobb..kérlek szépen Hecker007 segíts..meghálálnám..nem tom mit csináljak..
  • kalapka
    Nekem van az 1.04-eshez crackom.
  • lee56
    csak picit off, van soldiers topik is.., bár nem tudom hogy van-e olyasmi amit keres, és azt sem, hogy ott tudna-e valaki segiteni neki-e :)
  • lammaer
    Főnök, ebben se spoiler, se sértő nem volt...
  • Wreck86
    kérdés,de előre bocsi annak akit sért:(

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A soldiers-höz magyar nyelvű végigjátszást tud vki?mert van egy-két pálya ahol elakadtam benne:( köszi!
  • m1garand
    nincs crack, Hecker007 td neked segíteni ha szépen megkéred
  • Herti1
    hmm ?
  • Herti1
    oké de hol találok hozzá cracket ?
  • m1garand
    nekem az 1.04.1a val sokkal kevésbé laggol és soha nem fagy (kivéve ha mindekinél)
  • Herti1
    jah és a gépem egyáltalán nem kicsi neki..sőőt ja amugy meg nem lehet h a játék a hibás ? töltött..ki tudja ..lehet nem ?
  • Herti1
    jah bocs a izé van fenn alapből 1.01 és ha felrakom az 1.04.1a vagy a simát akkor nagyon fagy..még a betöltése is :D röhej... vmi tipp ?
  • Herti1
    h ne akadjon
  • Herti1
    amugy milyen patch kéne akkor ?
  • Herti1
    jah az wan... mert ? talán az a baj ?
  • Druzsba #1686
    Melyik javítás van fent? Az 1.04a?
  • Herti1
    na hy..van egy olyan gond, h akad a játék..hiába van a legalacsonyabb grafikán , kipróbáltam milyen lenne a legmagasabbon..hát semmi változás ugyanugy pörög a játék nagyobb kidolgozottab helyeken 1-2x beakad ennyi..

a gépem:
    Intel Dual core 1.6Ghz 2megakesses
    ASROCK alaplap (nem tom milyen fogadja a DDR1,DDR2,DDR3-as ramot.mellesleg bele megy az uj 8800 GT (312MB) vidikártya
    1 GB ddr2 ram
    SB 4 hangkáryta
    Msi nvidia Geforce 7600 GS (256 mb)

várom a helyes megoldást..
  • Wreck86
    dúrván összetett a soldiers is.mire rájöttem,hogy kell jelezni a repcsinek hogy landoljon:D

amúgy tankokat amúgy is lehet szerezni,pályánként 1-2őt,ez a németeknél jön jól.
  • Wreck86
    köszi megnézem!
    (csak pár video beállítást kell csinálni,mert pl nagy zsúfolt városnál már akadozik rendesen:))
  • AnarchoiD
    ritka a szerelo lada , en magam mindig belecsiteltem a palyaba hogy ne "szopjak" palyak vegere jokis arzenalom gyult ossze tankokbol ;)
  • Druzsba #1681
    Ha jól emlékszem, a tankban magában van egy ilyen szerelőláda. Egy katonával megnézed, kiveszed, az ipse kezébe adod és már fel is teszi a leszakadt láncot.
  • Wreck86
    na megvettem,s felraktam.elsőre kicsit nehéz a soldiers:)

kapásból lnne egy kérdésem azokhoz,akik esetleg emlékeznek még rá: oroszoknál kezdtem a training után,amiből megtanultam hogy tankosoknál van egy szerelődoboz.nos a bejáratot kitisztítom de a tankom egyik lánctalpa mindig megsérül,s meg kéne javítani,de nem találok senkinél szerelődobozt:(
    ötlet?
  • m1garand
    nézd meg a videokat
    cordha.extra.hu
  • Wreck86
    oks,azt is be fogom szerezni
  • Druzsba #1677
    Szerintem a FoW nagyságrendekkel jobb... mondjuk én csak single playerben játszottam őket.
  • Wreck86
    köszi!
  • m1garand
    igen csak ki kell tanulni mp be nem árt 1 jó csapat
  • Wreck86
    Hahó!
    Mrgnéztem e játékot a boltban,s arra jutottam,hogy először a Soldiers HOWW2-t veszem meg,s próbálom ki,az még fut a gépen igen jól,a Faces of war követelményei már sokak kicsit,de majd meglátom megéri e a fejlesztés:)

Soldiers is jó? én annak látom...
  • kalapka
    Köszönöm szépen a segítséget!
  • Hecker007
    ott nemis neked kell használni a rádiót, hanem mikor megcsinálod az előző feladatott, akkor automatice használja a rádiós a rádiót, ennyi, nem tom erre hogy nem jöttél rá
    jah és ez tuti így van mert 2x akasztottam ki a gamet
  • m1garand
    nem vagy vmi barátságos
  • kalapka
    Köszi!
  • m1garand
    ha időm lesz végig tolom a pályát
  • kalapka
    Nem tudja valaki, hogy hogyan kell használni a rádiót?
  • m1garand
    HI
    http://cordha.extra.hu/index.php?option=com_docman&task=cat_view&gid=24&Itemid=70
    2 PATCH FELRAKOD
    MANUAL VAN A GAMEHEZ
    A HONLAPON EGYEB INFOT IS TALÁLSZ