2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
Druzsba #1586 És a magyar moddal sokan játszanak? :D -
#1585 az biztos hogy moddal nagyon kevesen játszanak, mindenki vagy az alap gamet tolja vagy a ww2-es modot de szerintem az k@ki :) -
Zoolesz #1584 akkor szedd le azt a modot amit mondtál és nézd össze az eredeti játékkal hogy mit irt át csak rájösz.
amúgy így alapból ezt a fájlt kellene átírni ha jól sejtem:
battle_zones.set
Amúgy meg már halott a game nem érdemes vele foglalkozni. -
#1583 dl.micimacko' -
pihe83 #1582 Kitől kell? -
#1581 még nem tudom de azt tudom kitől kell megkérdezni -
pihe83 #1580 Hogy tudnék olyan modot csinálni ami csak azt kapcsolja?? -
pihe83 #1579 Azért elárulhatnád nekem hogy kell:)),szeretném kipróbálni ugy a ti modotokkal -
#1578 meg lehetne csinálni de akkor semmi taktikai lehetőség nem maradna a játékban -
pihe83 #1577 Nagyon jó a mod,csak 1 valamit hiányolok belöle,hogy multiba szinte sehol nem lehet kikapcsolni a "fog of war" -t mikor szerver inditok.
a ryan ww2game modba kilehet..,esetleg erre nincs valami megoldás,hogy a tiétekbe is lehessen? -
#1576 Ott sztem nem járművet kell lopni, hanem bekell hatolni és a V2-eseket likvidálni.
Kövesd a béka ugrást, tehát a start pontokat szépen foglald elfele. és így előre haladsz -
#1575 nem értem hogy miért félnek a coRDHA-névtől, nemis vertük el őket nagyon sose ilyen névvel -
#1574 gyere multizni ott nincs ilyen gond -
#1573 a valós adatok alapján a weblapok címei a honlapon(lehet nyelvet váltani) és érdemes a videokat megnézni tanulságos
a 2.0 ua a paraaméterek de csak tank van és tiszt "vérpistike mentes mod"
és újra játszunk többen is magyarok néha álnéven mert a coRDHA clan név elriasztja az ellent
a szerver nevet meg fogjátok ismerni, havki vállakozik -
sir Hunnish #1572 Sziasztok!
Azt kérdezném, hogy hogyan csináltátok meg azt a német pályát, amikor be kell surranni 1 bázisra és el kell lopni egy üzás teherautót. Na ez a rész sehogy sem sikerül. Ha vki tud segíteni azt előre is köszönöm. -
pihe83 #1571 És az a 2.0 az ujabb mint 1.0 vagy az mást tartalmaz?
-
pihe83 #1570 Hy M1Garand,a cordha modba mi alapján csináltátok a sebzést,stb-t?
-
#1569 remélem lesz olyan jó mint amit a soldiers-höz csinálnak :) -
#1568 BTRH2 beta mod bejelentve
btrh2 forum -
#1567 nem mert a tár kipattan és a töltények beleugrálnak, aztán a tár vissza ugrik a helyére -
#1566 hogy mik vannak azt hittem a tár felpattan és újratölti magát -
#1565 Hát persze, ez az m1 garandnak direkt ilyen a tárja, ha elfogyott a töltény, magátol kilöki és te meg betöltöd... és ez így megy végig. -
#1564 jó majd legközelebb, mikor nem lesz ennyi problémám, ami fontosabb :D -
#1563 máskor tessék utána olvasni és nem beégni -
#1562 úgyhogyebben a játékban sokminden el van b*szva de ez pont jól működik ami fontoss az viszont nem jól müxik -
#1561 én nem emlékeztem rá pontosan, meg most annyira nem is érdekelt, csak úgy emlékeztem hogy vagy nem lehet vagy nehéz -
#1560 kb. 10 perces net kutatómunka után kiderült ,hogy a fegyver oldalán van egy pöcök ami a tár eltávolítására való ekkor ki lehet szedni a tárat és telire cserélni rengeteg oldalon és játékban baromság van nehézkes de ki lehet cserélni fél tárnál is! -
#1559 és itta m1-es taktika
M1 -
#1558 ez előző link nem megy talán ez
a lap alján a tovább.. feliratra kattintva lehet elovasni a cikket!
m1garand Kaliber magazin -
#1557 akit érdekel ez a fegyver olvasson talán okosabb lesz :)
http://www.kaliber.hu/main.php?op=ujsag_info&ujsag=kaliber&nmode=&id=kaliber20070530102532070530103400&cim=2007.%20j%FAnius%20(110.%20sz%E1m) -
#1556 játék háború
http://www.youtube.com/watch?v=W_FJpQQR9rc&mode=related&search= -
#1555 na ha vki még mindíg hiszi hogy újra lehet tárazni az m1-et akkor tessék
http://www.youtube.com/watch?v=foZNzdVVEVw&NR=1 -
#1554 De azért volt előnyei is pl pontos célzás akár sniper módban is, míg egy karabéllyal nehéz lenne... -
#1553 nem ott a video Antal azonnal kiriti töltáés után hát emberek milyen fegyver az amelyiket nem lehet kitárazni szerintem ez alapdolog
-
#1552 ja, csak a BiA-ban lehet újratölteni. De amúgy úgy tudom, h a garandot nem lehet bármikor újratölteni, meg kell várni míg kilőnek 4 gojszlit. vagymi... -
#1551 nézz és sírj
http://www.youtube.com/watch?v=SYa71_NaV7U
ja és Ő John Antal a BIA kataonai szakértője,
nem igen van olyan kézifegyver amit nem lehet kiüríteni csak úgy ha kilövöldözöd belőle a lőszert hoppá de van az előltöltős fegyverek -
#1550 újra lehet tölteni a bia vidben legalábbis van ilyen -
#1549 csak ha jól tom ebben a játékban elvan kicsit ba**va a garand, mert úgy emlékszem hogy míg ki nem lövi az ember az összes lövedéket nem lehet táratcserélni a závár miatt, de lehet hogy én emlékszek rosszul -
#1548 igen a MOHAA ban jött be a köztudatba és a HD2-ben
-
#1547 Ja, már a MoHAA-ban is megszerettem az m1-et.