Faces of War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem az lenne a nagy kerdesem h a dinant nevû pályán már kiirtottam mindekit, de a nyil meg mindig egy épületre mutat ott ahol kezdtünk attol nem messze. a spotter meghalt... de az csak secondary mondjuk. esetleg vmi 5let?
alias Mr.M@ff1@
Lévén hogy mindkettõ gyakorlatilag háború utáni típus, nem hiszem. IS-3 pont a háború végére, M26 meg kicsit korábban, de 1945ben állt szolgálatba, szóval egyik sem zavart sok vizet. M26 super meg egyértelmûen háború utáni típus.
jaja thor ágyúval a szomszédos hostokra is lehet majd lövöldözni 😄
IS-3-ast nem akarnak rakni a játékba véletlen?, meg amcsikhoz m26-super-t?
IS-3-ast nem akarnak rakni a játékba véletlen?, meg amcsikhoz m26-super-t?
majd az új addonnal pontosabban a thor ágyúval már át lehet lõni a másik game hostba is és akkor lehet 8vs8 is nyomni<#nyes>#nyes>
makett.tk
nah mivan kihalt a totyik?
senki se játszik már?
aki az alap game hülyeségei miatt nem játszik az töltse le a modunkat (cordha.extra.hu) és jöjjön tolni azzal
senki se játszik már?
aki az alap game hülyeségei miatt nem játszik az töltse le a modunkat (cordha.extra.hu) és jöjjön tolni azzal
újabb hír az addonról--->katt, ez már a 9. 😄 csak lusták voltunk linkelni
Sok sikert!
emlékeim szerint van benne "pár sor" amit lehet fordítani, ha kész akkor a 2 általam nem játszott kamányt is végigjátszom.
<#worship>#worship>
emlékeim szerint van benne "pár sor" amit lehet fordítani, ha kész akkor a 2 általam nem játszott kamányt is végigjátszom.
<#worship>#worship>
makett.tk
makett.tk
Torrentrõl elkezdtem begyûjteni egy reloaded verziót. Az ár végülis nemsok, de sokkal egyszerûbb megnyomni két gombot és várni egy napot amig lejön mint bemenni és megvenni valahol 😊
Amúgy Jeff, lehet félreértettél: nem az a bajom hogy a patch után nem indul el (crack már lehúzva a gamecopyworldrõl 😊 ), hanem az, hogy MAGA a patch nem megy fel. De asszem megoldódik estére.
Amúgy Jeff, lehet félreértettél: nem az a bajom hogy a patch után nem indul el (crack már lehúzva a gamecopyworldrõl 😊 ), hanem az, hogy MAGA a patch nem megy fel. De asszem megoldódik estére.
egyébként reloaded unleashed verziot keresd azzal nem lesz gond de egyébként 2900ft a áma ami nem egy ökör ára
szerintem igen... faces_of_war_1.04.1_en.exe
Idõközben erõsen felmerült bennem a gyanú hogy a Spitfire verzió szivat - mert hogy az install után egybõl megy, gyanús hogy nem kell crackelni (emiatt nincs eredeti exe-m)... valaki esetleg egy eredeti Exe-t tudna adni?
Öööö... visszaolvastam egy egészséges mennyiséget de nem találtam választ. Szûzen feltelepitett játékra tenném az 1.04.1-es patchet, de nem találja a feltelepitett játékot. Persze fel van rakva, hiszen játszottam is vele pár kört. Hivatalos fórumon is láttam hogy páran kérdezték, de válasz sehol. Valakinek van tippje?
makett.tk
van hozzá exe fix a GW-n nézz szét, egyedül az 1.4a patchez nincs még de az a patch fölösleges is
Nekem a reloaded van meg. Megnézem, hogy patchelve hogyan boldogulok az indítással.
A multi miatt érdekelne.
A multi miatt érdekelne.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
unleashed... de ha a kettöböl választani kellene akkor a Reloaded a játéknak egyébként semmi komolyabb védelme nincs és patchelés után is viszonylag könnyen "játékra" bírható
<#vigyor3>#vigyor3>
A Reloaded, vagy a Spitfire verzió?
A Reloaded, vagy a Spitfire verzió?
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
hát elõször is be kell szereznem egy dvd írót,még nem tudom,de akkor szólok legközelebb ha 100%
ált-ban igen
csak most összesürüsõdtek a dolgok,behalt az írom is:S,és van kb 100mega hely a gépemen
csak most összesürüsõdtek a dolgok,behalt az írom is:S,és van kb 100mega hely a gépemen