Faces of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hecker007
lehet hogy a tûzfal megfogta a játékot és azért, próbáld meg kikapcsolni a tûzfalat

Nekem senkit nem lát multiban az miért lehet?vagyis a servereket.

Legend Killer
Ühümm, nah felveszlek msn-re 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Hecker007
igen az, de mindegy, több patch úgyse lesz a játékhoz...

Legend Killer
nem hülye kérdés, amúgy asszem az.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

proway
de az az 1.4es patch az másnéven az 1.04.1-es nem??<#szomoru1>
szorri ha hülye kérdés...

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Legend Killer
geciélet :@@@@@@@@@@@@@@@@@

akkor miafasznak peccseltem én fel? 😄

kösz az msn-t, ma még sztem felveszlek, scak tod, most nyár van és sokat géjmelek 😄.

Hecker007
minden van 😄
ha nem reloded-es verziód van a játékból akkor még az 1.41a-s patch is mûködik, de tökmindegy mert nem változtat semmit, és minden szerverre fel tudsz vele menni, magyarosítás meg megy mindegyik verzióval

msnem: [email protected]

Legend Killer
msn-t adsz priviben? akkor megbeszélhetjük és szívesen megyek... öhh nem nektek van az az oldal, melynél módosítottátok a játékban lévõ dolgokat?
amúgy kellene 1.4es patch-hez krekk, tudsz? vagy olyan peccs, amire rátudom rakni a magyarosítást és van hozzá crack.

Hecker007
mi multizunk minden nap, coRDHA-szervert keress ha fent vagy, leginkább 5-tól vagyunk olyan 8-9-óráig

Legend Killer
brékó,brékó

van itt még vki, akar majd multizni?

most találtam rá a játékra 😄D.

sorry a íráshibákért.

(harangozol)

valami olyanra emléxem ,hogy hátul a baraknál van egy kinti sátorral lefedett hely ,padokkal.
Ott van egy szakács , asszem kikell iktatni.
Aztán van egy kis harang ott a szakácstól , a lefelé a tankok felé.
Aztán felveszed a vasat ami elvileg ott van mellete és hanagozol ,hogy ebédvan.

Ennyi a lényege utánna a katonák kimennek.

De azt télleg nem tom a szakácsot kikell e nyírni vagy sem.Ha kikell próbáld akkor mikor elmegy fáért.

Hellosztok!
Ott akadtam el, hogy a német csoport utolsó küldijénél a barakkba raknám le a bombát, de mindíg bent vannak, gondolom el kell terelni a figyelmet, de nem tudom mit kell csinálni. Valaki tudna segíteni?
kössz
Hecker007
F1-et kell nyomni és úgy lehet belerakni

Hecker007
csak úgy emlékezetbõl írtam, de szerintem így kell, de azért megnézem hogy tényleg

Juno én is letöltöttem de nálam nincs olasz egység
Start és belehúzod a katonát a jármûbe?
Nekem úgy nem engedi.
a csoportra már én is rájöttem csak ez nem jött össze
kössz
Hecker007
lerakod mellé az embereket, nyomsz egy startot és akkor meg belerakod,
a tankokak érdemes független csoportot adni hogy a player el tudja lopni a géptõl

Az Itak dave War-on fent van?
Jah kössz a választ juno.
Editoba nemtudja valaki hogy lehet a jármûvekbe embert rakni?
Hali. Azt hiszem Desert War, de nem biztos...
A sorban maga a neve nem Afrika, de én mindet letöltöttem, és installban már azzal is jön le, hogy Afrika Mods... Nagyon szép szinte élnek a pálmafák, külön olasz egységek, minden a helyén van...
Az Afrika Korps Vs. Desert Rats itteni megfelelõje, kettõ single, és egy nagy rakás sivatagos multis mission király cuccok vannak benne, és homok elleni védõkendõs rohamsisak, hang tompitos Tommy sniper rifle, meg hasonló finomságok...😊 De nekem nem ez jön be, hanem a mission Barbarossa, tuti, de mind jó, és mûködnek akadás nélkül, szép háttérrel... Egyiken még a falaisei katlan is megvan, na az nagyon durva, reálison 6,5 perc alatt rommá vertek, mindent amijük volt, bedob ellened...
Az afrika az melyik?
ok kössz megskubizom.
Próbáld meg az itak dawe War-t, én is véletlen találtam meg, az Afrika, a talvisota, a dog of war, a barbarossa minden fent volt múlt héten, és nekem leszedve, mind mûködik...
nem jött össze még
hopp bocs www.moddb.com
azt már próbáltam de megnézem mégegyszer kössz
www.modb.com asszem innen tudsz
nahh En sem talom a modokat,legalabbis amit le is lehetne tolteni...

Hecker007
egy csapatba kell õket tenni asszem, van valahol egy száma a csapatoknak, ha 2 csapatnak ugyanaz akkor elvileg szövetségesek, azt meg meglehet határozni hogy ai irányítsa vagy a játékos

Emberek, tudja valaki h lehet editorba szövetségest beállítani?<#fejvakaras>
jut eszembe single mission esetén hogyan lehetne átugrani egy nyomorult sehogyan sem sikerülõ missiót? Tudja valaki?
"Itak dave War"a keresõbe, és a mozilla se perc megtalálta, és az összes eddigi megjelent mods megvan nekik, meg a kettõ új is, javaslom nézzétek meg nyugodtan...
m1garand
kerestem nem találtam, de írj a gyereknek hogy töltse fel újra (ubisoftos fow fórum)

makett.tk

Segitsetek nekem láttam a Talvisota modot, fennt a you tube oldalon, és ez a szemét NET minden áron a Blitzkriegnek a kiegészitõjét akarja letölteni, merre kellene keresni, mert a FoWnak azt mondják a legjobban sikerült modja az. elõre is köszi. Juno.
kérdezz meg valami olyan ismerõsöd aki xfire-n fennt van és be van jelölve barátnak.
az jó.
Hecker007
nekem van de nem tom mien néven vagyok rajta😄

m1garand
mit szeretnél?

makett.tk

Kinek van xfire?
Jah az engem is felbasz meg az h egy páncélvadásszal átjuggatom a T-34-est az meg baszik felrobbanni, jah meg alápörkölök a motornak de az is baszik felrobbanni.<#gun><#violent><#violent>
Hecker007
az nem pajszer hanem spajszer, vagy feszítõvas 😊

El kell csalni õket. Van a barakk mögött egy tábori étkezõ, egy szakáccsal. Van ott egy pajszer is. Kézbeveszed a pajszert, lezúzod a szakácsot, majd megkondítasz vele egy kis harangot, ott van valahol a szakács közelében. Ez jelzi az ebédet, és emiatt kijönnek a barakkból az emberek.

Pluskast
Ja a legjobb az lesz benne, hogy a pak-at meg az ágyúkat szét lehet durrantani 1 he lövéssel. Rohadt idegesítõ és abszúrd hogy a FOW-ban egy pakot vagy egy ágyút gyakorlatilag csak úgy lehet kinyírni hogy nekimész és elgyúrod tankkal. Hülye ruszki fejlesztõk. Az is dögöljön meg aki ezt benne hagyta. Jól el is cseszte vele a multi játékot.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”