Faces of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hagyd ki, helyette tedd le így, 1 a kapu, 2 a torony, 3 a rádiós szoba, és 4 a mûhely, akkor is elfogadja, de elõtte a teherautó környékén szétnézhetsz finoman, van egy csomó késõbb hasznos cucc, pl.: BAR, Bazooka,
Tud valaki új cuccokat a FoW-hoz (pl.:weapons) <#violent>
m1garand
ameddig be nem zárják a topikot<#gun>

makett.tk

Meddig lehet jelentkezni?<#circling>
m1garand

makett.tk

Én már a Men of War-t várom, képek alapján van benne újítás nem is kev
Valahogy el lehetett õket csalni onnan. De, hogy hogyan...
BaLeeX
Hátha még emlékszik valaki. Német küldetés, üzemanyagraktáros pálya. Ki van jelölve 4 hely ahova telepítenem kell az aknákat. Ebbõl az egyik a barakkban van ahol kb 10 ellenséges katona között kéne aknát telepítenem. Ezt nem dijjazzák. Itt mi a teendõ?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

m1garand
persze mert dolgoztunk azon is

makett.tk

Hecker007
jó az egyjátékos része is Plusi 😊 énis végigvittem mikor kijött a játék, meg akkor is mikor készlet a magyarosítás 😊😊

BaLeeX
Mindenképpen ki fogom próbálni. 😊

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Pluskast
Inkább játsz multiban annak több értelme van😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

BaLeeX
Közben rájöttem, hogy részben én voltam a balfasz.
Ugye betöltöttem egy játékot megcsináltam a pályát ezután feljött az ablak, hogy következõ pálya és akkor a 2. pályát kezdte el tölteni.
Aztán észrevettem, hogy a bal alsóban a képekre kattintva lehet választani a pályák között és akkor azt tölti amelyiket választom...

Amúgy nagyon király a game ha haverom nem szól ki sem próbálom, kár lett volna kihagyni.

Érdekes eset, én sem tapasztaltam vagy olvastam még ilyenrõl. Tehát az 1.04a javítás és a magyarítás van csak fent? Más egyébb? Valamilyen mod?
Hecker007
én ilyennel még nem találkoztam, próbáld ki magyarosítás nélkül, hátha úgy megy, bár a tesztek során ilyen probléma nem volt:S:S

BaLeeX
Belefutottam egy érdekes de annál idegesítõbb bugba. Legfrissebb update + magyarítás. Elkezdem a kampányt a németekkel. Elmentem az állást majd mikor legközelebb folytatnám akkor ugye ismét kiválasztom a kampányt a németekkel majd ott betöltésnél betöltöm az állást. Mikor ez megtörtént és végigcsinálom a pályát akkor betölti a 2. gyakorló pályát...
Majd ha visszatöltöm és megint megcsinálom akkor a 3.-at legközelebb a 4.-et stb. Szóval ahhoz hogy elérjem azt ahol tartottam annyiszor kell visszatölteni az adott pályát és teljesíteni (elég ha a teljesítés elõtti állást betöltöm) ahányadik pályán tartok.
Találkozott már valaki ilyen gonddal? Nem tudom érthetõ-e amit leírtam.

Hecker007
jah lemaradt, msn: [email protected]

Hecker007
aki próbálkozik a mapszerkesztõvel az ha gondolja akkor felvehet msn-en, úgy könyebb lesz segíteni egymásnak mint itt a fórumon, van TeamSpeak is úgyhogy akár ott is tudunk beszélni alkotás közben (feltéve ha van mikrofon<#idiota>)

tud valaki perfektül angolul?
mert akkor az ubi-n meg lehetne kérdezni.<#help>
Dolgozunk rajta.
<#guluszem1>
Nem tudja valaki, hogy a pályaszerkesztõben szerkesztett pályákat hogyal kell lementeni és hogy hová?<#nemtudom>
ok. kössz.<#worship>
1.04 és rá az 1.04a.

Az 1.04 egy igen méretes pacth, ahhoz képes az 1.04a már kicsi.

Persze lehet, hogy rosszul emlékszem, de akkor majd valaki kijavít. 😊
boccs 1.04.1a
Sorba mindet vagy elég az 1.04a-t
Hecker007
úhh annak nem szabadna pedig olyat írnia, próbáld meg úrarakni a játékot meg a patcheket+az editort hátha utánna jó lesz, de van egy két olyan dolog aminél kilép vagy kifagy valamilyen hibával az egész...:S:S

még bajlódom vele mert felraktam de se a játék se az editor nem indul azt irja h "File not found - resource/shader/postprocess/fogoverlay.fy(eiorepository.cpp, 272)"<#conf>
Hecker007
ha rájössz arra hogy hogy lehet a szerkesztett mapokat berakni a game-be azt plz írd már le, mert nekem sose sikerült😞

Kössz.<#eljen>
http://digitalmindsoft.eu/wiki/index.php?title=GEM_Editor

A linkre kattintva megtalálod a pályaszerkesztõt és hozá néhány hasznos leírást. Sok sikert!
pályaszerkeztõt nem tud valaki hozzá
Kössz.<#vigyor3>
Hecker007
Fel lehet vele szálni, csak irányítani nagyon nehéz, asszem a space-t kell nyomni hozzá és akkor mûködik.

Nem, sajnos nem lehet. De a géppuskája jól tudja aprítáni az ellenséget.<#violent>
A repülõvel nem lehet felszállni?
Googléba ird be hogy hungary45if3 bedobja majd a forums.ubi.com-ot.
thepoorcook a csávó neve akinek fent van egy kép róla.
De van egy orosz oldal ahol volt még egy pár kép róla de nemtom az oldalcímet mert úgy mutatták.
m1garand
azt hol láttad?

makett.tk

valaki tudja honnan lehet letölteni a Battle of Budapest mod-ot?<#nemtudom>
m1garand
ja ráadásul egy magyar volt <#violent>

makett.tk

m1garand
a direct controlnál nincs is jobb

makett.tk

Pluskast
Hééé ez egy láma játék Garand!! Nem meg mondták, hogy a cod4 ehhez képest kutya fa**a??<#idiota><#nevetes1>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Neten nemsokat játszottam még mert eddig Cod2-t zúztam.
De ez többet ér.
Hecker007
jaja, minden este játszunk olyan 9-10 óráig, szervert nem nehéz felismerni állt 😄, vagy egy csomó coRDHA-s vagy gyümölcsnevü egyének vannak bent😄😄

😄 jah bocsssss. Van szerveretek?
Hecker007
van de az kis fegyver 😄, amúgy meg mint minden játékban itt is pisztoly 4ever

m1garand
van de ez nem fps game, kicsit nagyobb ûrméretû fegyverrel lövöldözünk az ellenre

makett.tk

Hello. Lenne egy kérdésem van a játékban gépkarabine?
m1garand
ha felrakod a modunkat szerintem az sp-ben is megy és az sokkal közelebb áll a valósghoz mint az eredeti beállítások.
mod 1.0
illetve ha megnézed a honlapon a videókat bele láthatsz a multiba.

makett.tk

még valami, ha megpeccselem a játékot, attól még fog mûködni? (tört verzió)

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

Hi all! Ma kezdtem játszani ezzel a játékkal, tetszene, csak egy bajom van vele. Az hogy csak egy 3-6 fõs osztagot irányítok, egy német pálya volt, (legalábbis eddig) amikor két 6 fõs osztagom volt és egy páncélvadászom. Meg az azutánni is jó volt mikor Párduccal lehetett menni csak fura h 12 lövés után se nagyon halt meg az egy helyben álló Sherman VC Firefly, és ami utánna jött Sherman egy lövésbõl kinyírt pedig az nem is firefly volt, kb 6-odszorra töltöttem újra mikor valahogy sikerült kipusztítanom. Meg még az a gondom h az elsõ német hapival már végig vittem, kiépzésekkel együtt volt 5 pálya... Az elittel meg az van h az kommandós és nem katonáskodás. A kérdésem a következõ: lesz e még a közeljövõben olyan pálya amikor több osztagot és tankot irányítok, ill. tört verzióval lehet e multizni??? Elõre is köszi a választ.

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II