Faces of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"aztán lesz bele egy dupla magos 1.8-as pentium.." - gratulálok, remek választás <#worship> <#falbav>

Prince23
Nekem minden maxom van, meg a legnagyobb felbontáson... és nem szaggatt. Sztem meg ép hogy gyenge gépigényû, az 1 gb ram tökéletesen elég neki😄D
A CoH az már más eset, oda kell 1.5 gb ram, h tökéletesen fusson pl.

Az biztos, hogy nincs tökéletesen optimalizálva a játék. Bár kispályás megoldás, de nekem 4 Giga vitruális memórai is sokat segített.
Hecker007
ha ilyet csinál akkor egy win csere nem ártana, nekem akkor csinál ilyet max grafon ha valami nagy dolog felrobban, van nagyon sok egység mozog, am szinte mindegy hogy hogy állítod be a grafikát, hallottam olyat is hogy lowon rosszabbul megy mint maxon

m1garand
gépigény a 8800gts sel sincs csak 15fps

makett.tk

huhh..ez jó ez a játék meg van 2.5 hónapja.. kb azóta vettem egy MSI Nvidia 7600GS-et...gondoltam kipróbálom biztos nem fog néha majd fagyni..ezelõtt 9600 volt (ATI) 256mb annál néha néha fagyott..nos beraktam és semmivel sem lett jobb pedig sok játék full grafikán jobb de ez nem..ez ugyanolyan csak néhol szebb minden alacsony grafikán..nem tom.. AMD Athlon om van 2.5-ös 1gb ram ddr2 400-as szal 400-on fut ..a többi nem számít..jah meg Asus alaplap igaz a vidikártya nem naon megy hozzá de így is jó..majd ki lesz cserélve msi-re vmi jóra aztán lesz bele egy dupla magos 1.8-as pentium..nah szal vmi gépigényt nem irtok nekem ? 😄 vmi durva lehet..de élvezem a játékot mert jó szal csak néha fagy be egy 3 mp-re ami nem zavar..ezt eltalálták ezt a játékot a robbanások minden..nem ? ohh magyarosítás hogy van ?
Hecker007
és ezt a magyarítást még nemis nehéz felrakni <#idiota><#idiota>

Próbáld meg aktiválni amagyarítást az OPTIONS\MODS -on belül. Ha nem megy, gyere nézd meg a honlapunkon (www.bakeronline.hu) van rövid leírás, hogyan kell feltenni.
Prince23
Nekem van egy nagyon nagy gondom:
Feltettem az 1.04-es pecset, de az istennek sem akarja felül írni az angol file-okat magyarrá 😛
Pedig a magyaritasok.hu-ról szedtem le a honosítását.

m1garand
vkinek volt ilyen problémája olvass vissza

makett.tk

m1garand
azért 1-5 szokott lenni

makett.tk

Hecker007
pedig vannak patches szerverek is, legalábbis mikor én felmegyek olyankor mindíg van valami, de azokon is nagyon bénák játszanak állt

teis csak 1.01.0 s szervereket látsz? vagy még van olyan is ami mellé nincs irva,de az a lényeg hogy 1 szerverre sem tudok felmenni
m1garand
nem tudom miért engedi a gamespy kiváncsi lennék a válaszra én is

makett.tk

Hello, mért van az hogy minden szerver 1.01.0 s verzióval megy???mértnem az uj peccsel??
Próbáld újra... elvileg már ment az aktivló levél Neked is.
Hali! Nem sikerül regelnem az oldalra valami probléma miatt. Ha valakinek megvan a magyarítás küldje el légyszi erre az email címre:[email protected]
Elõre is köszönöm!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Elkészült a fordítás! ITT letölthetõ.
Hecker007
a készítõk mindíg hazudnak nem jöttél még rá 😄
am kicsit olyan mintha csak 2-en járnánk ebbe a topikba 😞

m1garand
újdonságok
FoW2

makett.tk

m1garand
ha minden igaz 1-2 héten belûl lesz a folytatásból multiplayer demo!
(de a készítõk mindíg össze-vissza hazudoznak 13.án még csak néhány nap volt írva)<#gun>

makett.tk

m1garand
néha van másik zóna de ott se nagyon van, egyedülmi játszottunk komolyan csapatban

makett.tk

proway
ugy értem h nincs egy külön szerver ahol csak magyarok vannak.
?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

m1garand
én nem sûrûn találkozom magyarokkal

makett.tk

m1garand
lan mod azaz helyi hálózatban is lehet ha van privát vagy virtualis privát hálózatod
amúgy nem igazán értem a kérdést

makett.tk

proway
sziasztok.
rendszeres fow multizós vagyok
azt szeretném kérdezni h csak 1 féle képpen lehet multizni.
ugy értem csak fõmenû/internet és ugy?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerűen lenyűgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Hecker007
up

Hecker007
háát szerintem jobb lesz

m1garand
Remélhetõleg jobb lett mint az angol <#vigyor2>

makett.tk

Hecker007
csak a klán 2/3-a vesz részt hivatalosan tudtommal 😊

m1garand
A coRDHA klán is részt vett a lektorálásban

makett.tk

Hecker007
nemsokára kész lesz, 1 kis belsõ infó 😊

m1garand
Készül a magyarítás
elõzetes itt
http://www.bakeronline.hu/news.php

makett.tk

Hecker007
tényleg van mikor kicsit zavaró de szerintemelvieselhetõ, kikapcsolni am nem lehet benne

Na igen, de az ellenfélre nemigazán vonatkozik. Megaztán sok helyen irreálisan kicsi így a látótávolság. Pl: Benézel egy utcába, és nem látod, mi van a másik végén.

Hecker007
az elején nincs fog, csak ha megcsináltad a kémkedõs kiképzést, az azutáni küldiken van fog, am meg nem feltétlenül irreális mert nem mindíg volt tökéletes felderítés, és nem lehetett elõre tudni hogy ki merre van 😉

Singleplayerben a szaros fog of wart hol lehet kikapcsolni? Nagyon irreális így, élvezhetetlen.

Köszi megpróbálom
Hecker007
nekem ilyen sose volt, rakd fel a patchet hátha segít, meg nem árt új directx meg videó kártya driver

Hello
Volt nektek olyan grafikai probléma ,hogy ha hegy meg völgy váltotta magát megbolondult?
Nekem annál a pályánál csinálta amikor 2 kémmel ki kellett nirni késel 1 aknapelepitõ katonát .elkezdem játszani megölöm a katonát és utánna beszürkül a képernyõ.
Tudna valaki segiteni?
Koszi!) A patch-el kapcsolatban kozben rajottem.
m1garand
itt a válasz
V
V
V
V
V
V
V
V

makett.tk

Hecker007
nyomj egy F9-et mikor a vasútállomáson vagy és akkor csatlakozik hozzád 2 v 3 katona még

ha felrakod az "a"-s patchet is utánna daemon tools-sal meg yasuval mûködik

A Traning vegen amikor ott vagyok a vasutallomasnal mit kell csinalni? thx
Ertem, de sajna crack nincs hozza.
Hecker007
nem muszáj de nem árt ha fentvan, némi sebességnövekedéshez jutsz vele

Hello!

A Faces of War v1.04-es patch utan az v1.04.1a-t is fel kell tenni? thx
Hecker007
1465-ben linkeltem az addon hivatalos topikjának legújabb közleményét 😄
am nem kieg lesz hanem különálló rész

Nyers
Néhány kép a készülõ kiegészítõbõl --->katt <#eljen>

My Life for Freedom!

Hecker007
újra kell kezdened, nem szabad meghalnia a spotternek, annak kell bemenni a házba és míg bentvan addig meg kell védened