2026

Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
  • Jeffjohnson
    pláne ,hogy a mission editor mindenkit érdekel mert olyan fontos része a játéknak..........mondod ezt te aki a multit se ismeri mert jó ha 2 másodpercet játszott vele! Majd ha a multi töltöképernyöjénél többet tudsz a multiról akkor magyarázhatsz róla.
  • Hecker007
    khm ezer éve kint van az editor, tiszta bug az egész nem használható szinte semmire, amúgy megy gyere teis multyzni vagy ha félsz a vereségtől akkor játszd a single-t abban tuti nyersz
  • m1garand
    a te másfél sorosod biztos sokkal jobb
  • bgabor
    Érdekes hogy a Faces of warhoz nemrég megjelent mission editorról egyáltalán nem esik szó a topicban. Ehelyett csak bárgyú egysoros multis beszólásokkal van tele, hónapok óta...
  • m1garand
    gyere multizni!
  • SD456
    Ok. Köszönöm!

Bye all!
  • m1garand
    sajnos a lag állandó társ az 1.0.4.1a patch javít valamit de a repülést felejtsd el az az il2 játék
  • SD456
    De most tényleg... Hogyan kell? Van rá valami külön gomb? A Space nem működött Ja meg nemlehet valahogy kicsit gyorsítani a játékot? Így elég lassú pedig szerintem a gépem elég jó... Már feltettem az 1.4-es és az 1.4a-s patch-et is.

Előre is köszönöm!
  • Hecker007
    nyomsz 1 space-t és már repülhetsz is egyik szerverről a másikra :D
  • m1garand
    fel
    kirepülhetsz fele a mapról
  • SD456
    Hy all!

A repülőkkel fel lehrt szállni? Mert a múltkor találtam egy repcsit de csak menni tudtam vele a földön...

Előre is köszönöm!
  • Hecker007
    up a totyiknak
  • m1garand
    rex(hu)
  • m1garand
    ISMER VKI res(hu) NEVŰ JÁTÉKOST?
  • m1garand
    SORRY
  • pihe83
    nem
  • Hecker007
    hehe, nem figyelek ide egy kicsit és mindjárt, útba kéne igazítani mindenkit :), am úgy néz ki hogy egyedül a coRDHA az aktív FoW klán errefelé :)
  • m1garand
    igen már leírtam mi csak multiplayert játszunk, de a kampányokban is érvényesülnek a páncél ágyú stb paraméterek
    pihe83=pihentagyú?
  • pihe83
    Hogy érted azt hogy kivettétek a többit?? Mit? Ágyukat és egyéb harcijármüveket?
  • Jeffjohnson
    és ha minden igaz müxik singel playerben is :P csakmá hogy én is idepofátlankodjak
  • m1garand
    ja és két külön mod
  • m1garand
    az 1.0 erdeti game átjavított páncél, ágyú, sebesség paraméterek ja és a time mod vásárlás van átírva.
    a 2.0 ue csak tankok vannak kivettük a többbit ja tiszt maradt mint felderítő
  • Prince23
    Úgy érted szinkronosan is... megjelenik a A? Biztos csak feliratot csapnak hozzá... elég az nekünk:D
  • dadario
    Ez a 2 mod (coRDHA, Extra Units) single player-ben is működik?
    A coRDHA install-nál először 1.0 aztán 2.0-át kell feltenni?
    Az mit jelent, hogy only tanks mod?

Én a Real War, Ryan's WW2, ASM mod-okat próbáltam eddig. Az biztos, hogy az eredeti Faces rendszernél mindegyik mod-dal jobb lesz a játék. Nekem a Soldiers az etalon, ahhoz hasonlóan kidolgozott Faces-t szeretnék látni.

• Druzsba #1602
    Igen mi csináltuk, de muszáj megjegyeznem, hogy az itt igen aktív coRDHA-klán tagok nagyon sokat segítettek a történelemhűség elérésében - így a gratuláció inkább őket illeti.

(Azt csiripelik a kismadarak, hogy a MoH:A magyarul jön ki, de ez inkább csak következtetés az EA magyarország eddigi ténykedése alapján.)
  • m1garand
    am a zene hangot le lehet venni
  • Hecker007
    szörnyű magyar zene :D
    nekem pl a régi német himnusz van betéve a főmenübe mindenhova, mert nekem az tetszik :)
    de volt már betéve hegyi metál, techno, meg egyébb nyalángsákok
    am Rákóczi indulót illik ismerni a magyar embereknek
  • pihe83
    Ok,azt hittem hogy az extra units az csak unit mod,nem realism is,gondoltam csak plusz egységeket ad.Mind1 a modotok jól müködik a "doo more" moddal
  • m1garand
    a Baker az a BIA-ban volt
  • m1garand
    Talán utána nézhetlén "szörnyű magyar zene" az a Rákóczi induló ha ez 1 magyar embernek rémség akkor te nem nagyon ismered a magyar történelmet
  • Prince23
    Hmm, Te és társaid készítetétek? Grat hozzá akkor, a szövegek jól sikerültek. Mintha a AkvsDr-ot índitanám el.
    Gondolom akkor ti ilyen 2. vháborűs játékokat honosítottok?
    Remélem a MoHA-t megcsináljátok, ha már Baker Company-k vagytok
  • Druzsba #1595
    Úgy gondoltuk, hogy ennyi "magyarosítás" belefér a magyarításba. Kicseréltük a hátteret egy magyarországon készült képre és betettük a Rákoczi indulót. Nekem személy szerint tetszik, de megértem, azt is ha valakinek nem... ha elátogattok a www.bakeronline.hu -ra ott megtaláljátok az elérhetőségem, esetleg el tudom küldeni úgy a magyarítást, hogy a "magyarosítást" nem tartalmazza.
  • Prince23
    Van benne valami. Nem értem miért nyúltak a hangokhoz, mikor ez egy magyarítás.
    Mintha tartalmazna magyar vonatkozású küldetést -hahaha
  • bgabor
    Engem az a szörnyű magyar zene zavar a főmenüben. Ki is kapcsoltam a magyarítást, inkábblegyen angol a cucc, mintsemhogy ezt a rémséget kelljen hallgatnom.
  • Hecker007
    nem sűrűn, mivel mind2 más beállítást tartalmaz vagy az egyik vagy a másik, 2 együtt nem megy
  • pihe83
    A Cordha moddal kompatibilis az extra unit mod?,lehet együtt használni a kettöt?
  • Hecker007
    mind1, most keltem fel még kicsit kómás vok :)
    am én magyarosítással nem sokat játszok, elkezdtem vele a kampányt de meguntam, annyira nem izgi, hogy megint végigtoljam
  • m1garand
    Én még Magyarral is ritkán találkozom, játszani meg sose jönnek "billentyűzet huszárok" :)
  • m1garand
    Ő a magyarításra ondolt az is mod ként fut
    Látom szeded még a gyógyszert:)
  • Hecker007
    2 magyar mod van :)
    a coRDHA-ás meg az Extra Units2
    de szervert nem láttam mostanában egyikhez se :(:(