2026
Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
-
#1626 pláne ,hogy a mission editor mindenkit érdekel mert olyan fontos része a játéknak..........mondod ezt te aki a multit se ismeri mert jó ha 2 másodpercet játszott vele! Majd ha a multi töltöképernyöjénél többet tudsz a multiról akkor magyarázhatsz róla. -
#1625 khm ezer éve kint van az editor, tiszta bug az egész nem használható szinte semmire, amúgy megy gyere teis multyzni vagy ha félsz a vereségtől akkor játszd a single-t abban tuti nyersz -
#1624 a te másfél sorosod biztos sokkal jobb -
bgabor #1623 Érdekes hogy a Faces of warhoz nemrég megjelent mission editorról egyáltalán nem esik szó a topicban. Ehelyett csak bárgyú egysoros multis beszólásokkal van tele, hónapok óta... -
#1622 gyere multizni! -
#1621 Ok. Köszönöm!
Bye all! -
#1620 sajnos a lag állandó társ az 1.0.4.1a patch javít valamit de a repülést felejtsd el az az il2 játék -
#1619 De most tényleg... Hogyan kell? Van rá valami külön gomb? A Space nem működött Ja meg nemlehet valahogy kicsit gyorsítani a játékot? Így elég lassú pedig szerintem a gépem elég jó... Már feltettem az 1.4-es és az 1.4a-s patch-et is.
Előre is köszönöm! -
#1618 nyomsz 1 space-t és már repülhetsz is egyik szerverről a másikra :D -
#1617 fel
kirepülhetsz fele a mapról -
#1616 Hy all!
A repülőkkel fel lehrt szállni? Mert a múltkor találtam egy repcsit de csak menni tudtam vele a földön...
Előre is köszönöm!
-
#1615 up a totyiknak -
#1614 rex(hu) -
#1613 ISMER VKI res(hu) NEVŰ JÁTÉKOST? -
#1612 SORRY -
pihe83 #1611 nem
-
#1610 hehe, nem figyelek ide egy kicsit és mindjárt, útba kéne igazítani mindenkit :), am úgy néz ki hogy egyedül a coRDHA az aktív FoW klán errefelé :) -
#1609 igen már leírtam mi csak multiplayert játszunk, de a kampányokban is érvényesülnek a páncél ágyú stb paraméterek
pihe83=pihentagyú? -
pihe83 #1608 Hogy érted azt hogy kivettétek a többit?? Mit? Ágyukat és egyéb harcijármüveket? -
#1607 és ha minden igaz müxik singel playerben is :P csakmá hogy én is idepofátlankodjak -
#1606 ja és két külön mod -
#1605 az 1.0 erdeti game átjavított páncél, ágyú, sebesség paraméterek ja és a time mod vásárlás van átírva.
a 2.0 ue csak tankok vannak kivettük a többbit ja tiszt maradt mint felderítő -
#1604 Úgy érted szinkronosan is... megjelenik a A? Biztos csak feliratot csapnak hozzá... elég az nekünk:D -
dadario #1603 Ez a 2 mod (coRDHA, Extra Units) single player-ben is működik?
A coRDHA install-nál először 1.0 aztán 2.0-át kell feltenni?
Az mit jelent, hogy only tanks mod?
Én a Real War, Ryan's WW2, ASM mod-okat próbáltam eddig. Az biztos, hogy az eredeti Faces rendszernél mindegyik mod-dal jobb lesz a játék. Nekem a Soldiers az etalon, ahhoz hasonlóan kidolgozott Faces-t szeretnék látni.
-
Druzsba #1602 Igen mi csináltuk, de muszáj megjegyeznem, hogy az itt igen aktív coRDHA-klán tagok nagyon sokat segítettek a történelemhűség elérésében - így a gratuláció inkább őket illeti.
(Azt csiripelik a kismadarak, hogy a MoH:A magyarul jön ki, de ez inkább csak következtetés az EA magyarország eddigi ténykedése alapján.) -
#1601 am a zene hangot le lehet venni -
#1600 szörnyű magyar zene :D
nekem pl a régi német himnusz van betéve a főmenübe mindenhova, mert nekem az tetszik :)
de volt már betéve hegyi metál, techno, meg egyébb nyalángsákok
am Rákóczi indulót illik ismerni a magyar embereknek -
pihe83 #1599 Ok,azt hittem hogy az extra units az csak unit mod,nem realism is,gondoltam csak plusz egységeket ad.Mind1 a modotok jól müködik a "doo more" moddal -
#1598 a Baker az a BIA-ban volt -
#1597 Talán utána nézhetlén "szörnyű magyar zene" az a Rákóczi induló ha ez 1 magyar embernek rémség akkor te nem nagyon ismered a magyar történelmet -
#1596 Hmm, Te és társaid készítetétek? Grat hozzá akkor, a szövegek jól sikerültek. Mintha a AkvsDr-ot índitanám el.
Gondolom akkor ti ilyen 2. vháborűs játékokat honosítottok?
Remélem a MoHA-t megcsináljátok, ha már Baker Company-k vagytok -
Druzsba #1595 Úgy gondoltuk, hogy ennyi "magyarosítás" belefér a magyarításba. Kicseréltük a hátteret egy magyarországon készült képre és betettük a Rákoczi indulót. Nekem személy szerint tetszik, de megértem, azt is ha valakinek nem... ha elátogattok a www.bakeronline.hu -ra ott megtaláljátok az elérhetőségem, esetleg el tudom küldeni úgy a magyarítást, hogy a "magyarosítást" nem tartalmazza. -
#1594 Van benne valami. Nem értem miért nyúltak a hangokhoz, mikor ez egy magyarítás.
Mintha tartalmazna magyar vonatkozású küldetést -hahaha -
bgabor #1593 Engem az a szörnyű magyar zene zavar a főmenüben. Ki is kapcsoltam a magyarítást, inkábblegyen angol a cucc, mintsemhogy ezt a rémséget kelljen hallgatnom. -
#1592 nem sűrűn, mivel mind2 más beállítást tartalmaz vagy az egyik vagy a másik, 2 együtt nem megy -
pihe83 #1591 A Cordha moddal kompatibilis az extra unit mod?,lehet együtt használni a kettöt? -
#1590 mind1, most keltem fel még kicsit kómás vok :)
am én magyarosítással nem sokat játszok, elkezdtem vele a kampányt de meguntam, annyira nem izgi, hogy megint végigtoljam -
#1589 Én még Magyarral is ritkán találkozom, játszani meg sose jönnek "billentyűzet huszárok" :)
-
#1588 Ő a magyarításra ondolt az is mod ként fut
Látom szeded még a gyógyszert:) -
#1587 2 magyar mod van :)
a coRDHA-ás meg az Extra Units2
de szervert nem láttam mostanában egyikhez se :(:(