Faces of War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Ott sztem nem jármûvet kell lopni, hanem bekell hatolni és a V2-eseket likvidálni.
Kövesd a béka ugrást, tehát a start pontokat szépen foglald elfele. és így elõre haladsz

Hecker007
nem értem hogy miért félnek a coRDHA-névtõl, nemis vertük el õket nagyon sose ilyen névvel <#idiota><#idiota><#eplus2><#violent><#gun>

m1garand
gyere multizni ott nincs ilyen gond

makett.tk

m1garand
a valós adatok alapján a weblapok címei a honlapon(lehet nyelvet váltani) és érdemes a videokat megnézni tanulságos

a 2.0 ua a paraaméterek de csak tank van és tiszt "vérpistike mentes mod"

és újra játszunk többen is magyarok néha álnéven mert a coRDHA clan név elriasztja az ellent<#vigyor3>
a szerver nevet meg fogjátok ismerni, havki vállakozik

makett.tk

Sziasztok!
Azt kérdezném, hogy hogyan csináltátok meg azt a német pályát, amikor be kell surranni 1 bázisra és el kell lopni egy üzás teherautót. Na ez a rész sehogy sem sikerül. Ha vki tud segíteni azt elõre is köszönöm.
És az a 2.0 az ujabb mint 1.0 vagy az mást tartalmaz?
Hy M1Garand,a cordha modba mi alapján csináltátok a sebzést,stb-t?
Hecker007
remélem lesz olyan jó mint amit a soldiers-höz csinálnak 😊

m1garand
BTRH2 beta mod bejelentve
btrh2 forum

makett.tk

Hecker007
nem mert a tár kipattan és a töltények beleugrálnak, aztán a tár vissza ugrik a helyére <#banplz><#idiota>

Jeffjohnson
hogy mik vannak azt hittem a tár felpattan és újratölti magát <#banplz>

Prince23
Hát persze, ez az m1 garandnak direkt ilyen a tárja, ha elfogyott a töltény, magátol kilöki és te meg betöltöd... és ez így megy végig.

Hecker007
jó majd legközelebb, mikor nem lesz ennyi problémám, ami fontosabb 😄

m1garand
máskor tessék utána olvasni és nem beégni

makett.tk

m1garand
úgyhogyebben a játékban sokminden el van b*szva de ez pont jól mûködik ami fontoss az viszont nem jól müxik

makett.tk

Hecker007
én nem emlékeztem rá pontosan, meg most annyira nem is érdekelt, csak úgy emlékeztem hogy vagy nem lehet vagy nehéz

Jeffjohnson
kb. 10 perces net kutatómunka után kiderült ,hogy a fegyver oldalán van egy pöcök ami a tár eltávolítására való ekkor ki lehet szedni a tárat és telire cserélni rengeteg oldalon és játékban baromság van nehézkes de ki lehet cserélni fél tárnál is!

m1garand
és itta m1-es taktika
M1

makett.tk

m1garand
ez elõzõ link nem megy talán ez
a lap alján a tovább.. feliratra kattintva lehet elovasni a cikket!
m1garand Kaliber magazin

makett.tk

m1garand
m1garand
na ha vki még mindíg hiszi hogy újra lehet tárazni az m1-et akkor tessék
http://www.youtube.com/watch?v=foZNzdVVEVw&NR=1

makett.tk

Prince23
De azért volt elõnyei is pl pontos célzás akár sniper módban is, míg egy karabéllyal nehéz lenne...

m1garand
nem ott a video Antal azonnal kiriti töltáés után hát emberek milyen fegyver az amelyiket nem lehet kitárazni szerintem ez alapdolog

makett.tk

Prince23
ja, csak a BiA-ban lehet újratölteni. De amúgy úgy tudom, h a garandot nem lehet bármikor újratölteni, meg kell várni míg kilõnek 4 gojszlit. vagymi...

m1garand
nézz és sírj
http://www.youtube.com/watch?v=SYa71_NaV7U
ja és Õ John Antal a BIA kataonai szakértõje,
nem igen van olyan kézifegyver amit nem lehet kiüríteni csak úgy ha kilövöldözöd belõle a lõszert hoppá de van az elõltöltõs fegyverek

makett.tk

m1garand
újra lehet tölteni a bia vidben legalábbis van ilyen

makett.tk

Hecker007
csak ha jól tom ebben a játékban elvan kicsit ba**va a garand, mert úgy emlékszem hogy míg ki nem lövi az ember az összes lövedéket nem lehet táratcserélni a závár miatt, de lehet hogy én emlékszek rosszul

m1garand
igen a MOHAA ban jött be a köztudatba és a HD2-ben

makett.tk

Prince23
Ja, már a MoHAA-ban is megszerettem az m1-et.

mi garand ot szeretem COD2 be is 😊) jó cucc
m1garand
ááá ébren vagy 😊

makett.tk

Hecker007
azért a k98, meg a g43 nem olyan nagyon rosz fegyver 😉

m1garand
igen a az m1-es lövészek megállítják a legtöbb németet 😊

makett.tk

Én ezt nem éreztem irreálisnak. Messzi célpontokra ott vannak a puskák.
alapban azis gáz szerintem hogy a kézifegyverek lötávja nagyon kicsi...Mp40 el 30m már gondot okoz 😊
Akkor a lövedékek sebessége sem olyan lassu mint az alap játékba?,mert az elég nevettséges
Hecker007
jaja a mi modunkban nem nagyon lehet átlövöldözni másik szerverre 😄
viszont a tankok páncélzata, meg ágyúja elég jól el van találva 😄

m1garand
próbád ki a mi modunkat abban a lõtávokat nem módosíottuk, valóságos páncél,ill átütés, arányban lévõ sebesség, stb

makett.tk

jaja,nekem és néha ez a bajom a ryan realism moddal,átlövöm az egész pályát szinte meg ilyesmik,olyan pici pályákon ez tul könnyü igy... elhiszem h 2-3 km re lövöldöztek tankokkal,de az ide sok szerintem
m1garand
túl relisztikus

makett.tk

m1garand
a milyánkkel a cordha val na az tényleg realisztikus

makett.tk

az mennyire uj kb? és szerinted jó realism mod? vagy szted melyik amivel érdemes jáccani?
m1garand
nekem 0.7 van meg

makett.tk

Hello Nemtudna valaki müködõ linket adni az ASM 0.2.5 mod ról?
a filefronton nincs semmi vagy valaki átküldheté... Lécci
m1garand
elsõ ránézésre jónak tûnik vagy inkább hihetetlennek 😊

makett.tk

Szerintem nagyon jól néz ki, ahogy gépfegyverrel lebont mindent, és úgy tûnik a tankok sérülésének a modellezésén is melóztak egy kicsit.
m1garand
ja az 5-ös vid elég érdekes

makett.tk

Serpa
fizikás videt láttátok?
+ van egy pálya bemutató.

Hecker007
már a mostani gépén is teljesen normálisan kéne hogy mennyen, csak szarul van valami beállítva, meg szerintem van egy csomó háttérben futó szarja ami fogja a gépét 😊
kipróbálom énis az 1.7-es pentiumon a gamet 😄