2026

Best Way / 1C / Ubisoft - www.facesofwargame.com - SHoWWII Sequel - 2006 Summer
  • Wreck86
    Hello!
    Nos következő a terv:

Holnap,vagy holnapután meg fogom valószínűleg venni a Faces of War-t.
    kérdéseim:
    1.Miután feltettem miekt kell rápakolnom?(hány darab patch,vagy elég a legújabb?)
    2.ezeket honnan tudom letölteni?
    3.Manual van hozzá,vagy keresni kell neten?

köszi előre is!
  • kalapka
    Az U gomb nem működik!
  • kalapka
    A Németeknél a Dinant misszió.
  • m1garand
    amúgy U a használ gomb
  • m1garand
    melyik mission?
  • kalapka
    Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy hogyan kell használni a rádiót?
  • Wreck86
    ok,majd ha beletanultam+lejött a játék v. megveszem ha lesz időm

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Itt van crack az 1.04 hez : http://m0008.gamecopyworld.com/games/pc_faces_of_war.shtml
  • m1garand
    ide írj ha szeretnél velünk játszani
  • Hecker007
    háát vannak szerverek, de nem mindíg jó, állt megbeszéljük hogy ki csinál és akkor várunk míg jön ellen
  • Wreck86
    van olyan mod,amivel mindenki játszik?
    multi hogy néz ki? vannak serverek,vagy vki csinál,azt megbeszélitek?
  • Wreck86
    először betanulo ma játékot,aztán modozok sztem:)
  • Druzsba #1655
    Elég a legújabb patch, ha jól emlékszem, 1.04a-s volt az. Ellenben érdemes különöbző modokat leszedni, elég sokat dobhatnak a játékélményen (főleg multiban). Jah, és van hozzá magyarítás is.
  • Wreck86
    Hahó!
    Kérdésem az lenne,ha megvan a Faces of war,milyen patch kell hozzá,és ha több van kell e mind,vagy elég a legújabb?
    köszi!
  • m1garand
    felrakod mindet és a readme.txt megnézed de ezek általában multiplayer modok, talán mi modunk müxik sp-ben is
    http://cordha.extra.hu
    de gyere inkább multizni!!
  • SirHiggins
    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem, single playerben a RealWar mod,Doolittle's More Entities Mod és WW2game0.7 mod mikben változtat, melyikeket érdemes feltenni?
    köcce
  • Hecker007
    jah, viszont hiába céloztam rád, nem talált el egy lövedék se, biztos elfújta őket a szél
  • m1garand
    ja meg amikor feláltam a dombra su100 azzal és meg se tudtál mozdulni
  • Hecker007
    az biztos :)
    ugye milyen tuti mikor a katonák átlátnak a falon? :D
    vagy éppen nem veszik észre azt ami az orruk előt van? :D
  • m1garand
    hát megcsinálhatták volna jobban is de majd talán az outfront2 van egy halvány beleszólásunk(hát Hecker007 tud egy pár érdekes dolgot (negatív) a soldiersről mesélni :))
  • lee56
    Igyvan, a soldiers sokkal jobb :))
  • Hecker007
    soldiers-nek azért nem teljesen a folytatása, mert azért a 2 játék közt elég nagy különbség van :)
  • m1garand
    Soldiers heroes of ww2 folytatása, nincs még egy ilyen játék, kézzel(bill) irányíthatod a járműveket, ill a gyalogosokat az egérrel meg célzol. Teljesen rombolható a környezet ( kivéve a 200l hordók :))
    Nézd meg a klánunk honlapján a filmeket:movies ott jól meglehet figyelni a kézzel irányított (direct control) multi csatákat, ja és nem árt egy kis történelem ill. páncélos ismeret :)
    Az erdeti azért kell mert az ultolsó patch -hez nincs crack szerintem a 3k megéri,de Hecker007-nek működik anélkül is valahogy.
    CSATÁRA FEL!!
  • Wreck86
    illetve melyik játékhoz tudnátok főleg hasonlítani?
    köszi még1szer!
  • Wreck86
    Sziasztok!
    Most hallok errő la játékról,s véleméynt szeretnék kérni: szerintetek milyen?

Megvegyem vagy letöltsem? és miylen patchek kellenek hozzá hogy aktuális legyen?
    Multi rész(ha majd odajutok tudásilag) mit követel?
    köszi!
  • m1garand
    néha előfordul nem sűrűn
  • Charly
    Igen de a ctrl hiába engedem el beragad fojamatossan céloz
  • m1garand
    CTRL CSAK ADDIG AMÍG NYOMOD, END BERAGAD "REMÉLEM VILÁGOS"
  • Charly
    Gyári és mégis ragad
  • m1garand
    ha akarom, csak meg kellene nézned a beállításoknál a billentyűzet kiosztást
  • Charly
    Miért ragad bent a közvetlen irányzás másnál is elő fordult?
  • Hecker007
    van, GCW-n keress rá
  • Charly
    Sziasztok van crack a 1.41 es patch hez?
  • Hecker007
    ha annyira kened az editort mutass nekünk 1-2 saját készítésü mappot
  • Hecker007
    cooperative annak jó aki egyedül nem képes elverni az AI-t
  • m1garand
    mi csak combatot tolunk de azt magas szinten, a battlezonet, frontlinet nem szereztjük csak kattintgató verseny ahol a tudás nem számít és nem számít az se hány járművedet lövik ki, a cooperativeban ha rájössz akkor a gépet simán legyőznöd 100x is meg az AI se nagy ész inkább az hogy sokan vannak, de a human playerek mindíg más elgondolás alapján próbálkoznak amúgy nem jobbak mint a droidok.
    az editortól nem ócckodok én nem használom ha annyi időm lenne, inkább nyomok egy kör combatot a srácokkal nagyon jó társaság jön itt össze minden esete és talán ez a legfontosabb ezt nem tudja a cooperative és ez a lényeg!!!!!!!
  • Hecker007
    khm ami lefagy hogyha le akarok rakni egy tárgyat az nekem bugos, hozáértéssel nincs gond, szerintem több programhoz értek mint te, mennyél játszál valami mással ne rontsd itt a levegőt
  • Jeffjohnson
    de ettöl nem félek mármint hogy te életedben játszani fogsz multiban pláne nem ellenünk nehéz is lenne mert az IQ-d meg az életkorod meg a játéktudsod kb. ugyanannyi 18-25.......no comment
  • Jeffjohnson
    1.frontline modban sohasem játszunk ... ill. nem sohasem csak amennyit játszottunk az pont elég volt
    2.multi pályákon úgy kb. 400 órányit játszottunk
    3.ha van arcod mutasd meg mit tudsz
    4.sírni fogsz......
    5.nem kicsit
    6......nagyon
    7. "huzzál inkább pulcsit kötni"
  • bgabor
    Aha. Hát az összes pályát lejátszottam vagy kétszer multiban cooperativeban, LAN partyn. De ez persze nyilván nálad nem számít multinak.

Hecker: Egyáltalán nem bugos az editor, kiválló pályákat lehet készíteni vele, csak érteni kellene hozzá. Persze tény, hogy jóval több ész kell hozzá mint Frontline módban ölni egymást, ezért megértem hogy úgy ódzkodtok tőle.
  • m1garand
    ha hozzászólsz az ok de, ha idejössz kötözködni az csúnya dolog uh irány a coh topik