UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most már teljesen össze vagyok kavarodava. Honnan tudom letölteni a Patch2-õt (linket kérek szépen)? Ez mûködni fog a Gold editionnál? Az indítást már értem.
Más kérdés:
Melyik fegyverrel/fegyverekkel lehet elkapni/elkábítani az idegeneket?
Mekkora a legnagyobb transporter?
Tessék, próbaképpen felraktam a másikhoz való szöveges magyarosítást, de elcseszte, letöröltem, meg hülye módon a mentéseim is 😛
orosz verzio? 😄
huuuuude betyar modon varom maaaa' 😄
szerk: lol! ok gondolom az... el is felejtettem, hogy lehet itt is topik neki, es van 😄DD bena vagyok, sry! 😄 oke na... egy kicsit lemardtam ^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Más kérdés: Melyik fegyverrel/fegyverekkel lehet elkapni/elkábítani az idegeneket? Mekkora a legnagyobb transporter?
Aki korábban feltöltötte nekem a system.xbg-t a goldból, az egy pár byteos filet töltött fel, így azt hittem, hogy a goldban kitömörítve van benne ez a file. A te képed alapján viszont nem így van. Ha fel tudnád tölteni a system.xbg filet, akkor meg tudom csinálni, hogy magyar legyen a gold is.
http://img168.imageshack.us/img168/4136/ufofile.jpg
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
A Goldhoz van valami cheat vagy Trainer? Mert, ahogy a magyarosítás sem mûxik úgy a cheat sem. 😞
New items to research and produce:
* Proximity Grenades (idõzített gránát..benne van a modban)
* Personal Energetic Shields (személyi energiapajzs...benne van)
* Jetpacks (hátrakéta...benne van)
nah, ez a három nincs benne...
* Autoguided Rocket Launcher with ballistic ammo
* Cyborg Battlearmor.
* Hydraulic Suite and many others
Other New Features
* Radar map in missons and a combat log (spéci radar és log, modban benne van)
* Possibility to hire soldiers (felbérelhetõ katonák..egyike volt elsõ modoknak...)
* Cooperating UFO swarms on globe (ufo invázió...benne van)
* Performance optimizations (grafikai tuning..benne van)
szóval a célkövetõ rakétán és az új páncélzatokon kívül minden benne van... plusz baromi sok más
Nem tudjátok véletlenül hogy a GOLD-nak várható-e hogy lesz fordítása? (Mert ha igen akkor inkáb megvárnám és úgy tolnám végig, mert úgy sokkal hangulatosabb lenne)
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Egyébként azt tudjátok, hogy az extra nem sokára fizetõs lesz?? Nehogy letöröljék ezt a klassz kis oldalt!!!
Annyira ott van ez a játék, hogy csak na! 😊
a link ugyanaz, a régit fellülírtam
Közben leltem egy másikat is:

Egyszóval szuper a bman-mod-ot magyarul látni!! 😊
de legalább a cuccaikat ellehet adni, ha elhullanak 😄 meg volt rá példa, hogy én lõttem le õket, a majmok beálltak többen a szállító repcsi kijáratához, 3 kört is vártam, de az istennek nem indultak el..ami idegen arra tévedt, azt lelõtték, de nem mentek odébb..a végén fogtam, kilõttem egyet (az szerencsére nem hordott magával kibiztosított gránátot 😊 és kitudtam menni az embereimmel..utána már ezek a majmok is megindultak.. a másik, ami zavaró, hogy eszement sok idõ azzal megy el, hogy ezek dzsiájdzsóznak...lehet, hogy kilövöm az opciókba azt, hogy jöjjenek..csak úgy meg elég kemény lesz a sok idegen.. végülis ágyúgolyónak tök jók, addig se engem lõ az ellen, amíg ezek ott csámpáznak..meg élõ idegeneket is jól gyûjtenek...szóval van jó és rossz oldala is a dolognak..
mondjuk nem egyszerû mod, idegenbõl is több van 1-1 pályán elvileg..valamelyik pályán találtam egy idegen leletet, egy idegen-érzékelõt..amely kari kezében van, annál a térképen piros folttal mutatja az ellent, szóval hasznos kütyü..és hát volt olyan terror-akció, ahol elhûltem, mikor megláttam, hány piros foltocska van...
Nagyon durva ez a bman-mod, már küldiként 14 x-com-os csatlakozik hozzám részecske fegyverekkel.... az idegeneknek esélyük nincs.. 😄
Asszem minden lényegest le lett fordítva, még maradhattak angol szövegek vagy hibák, ha találtok, írjatok itt esgén.
Egyelõre teszt-verziónak tekintem, szóval ne terjesszétek mindenfele, vagy dobjátok fel a magyarítások oldalára egybõl, teszteljétek ti is szépen, oszt ha minden szép és jó, akkor majd véglegesítjük 😊
szóval..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
részletek az általam fordított ufopedia-ból..
XCOM_PORTAL_SHUNT_COMMENT=A tudósaink felfedeztek egy gyenge pontot a Hiper-dimenzionális kapuk mûködése közben. Habár a kapukat nem tudjuk bezárni, De az energiák egy részét képesek vagyunk eltéríteni, ezáltal korlátozott irányítást nyerni a kapu felett. Ennek két hatása van: Egyrészt, amikor az idegenek megnyitnak egy kaput, akkor képesek vagyunk úgy irányítani, hogy a célpontja egy idegen-vadász X-COM csapat legyen, ezáltal pár X-COM katonát is át lehet hozni az idegenekkel együtt. Másodszor számos apró információs adatot tudunk visszaküldeni, informálva az X-COM vezetõségét a terveinkrõl és szükségleteinkrõl. Ezáltal az érkezõ katonák a szövetségeseink lesznek és követik a parancsainkat. Ha sikerülne egy jobb energiaforrást találnunk, akkor meg tudnánk növelni az eltérítés mértékét.
XCOM_LASER_SHUNT_COMMENT=Kiaknázva a lézer-technológia lehetõségeit, képesek vagyunk elég energiát eltéríteni ahhoz, hogy 6 X-COM gyalogos érkezzen a csata során.
..és ugyanez minden fegyver-típusra, egészen a PARTICLE-ig, amikor is 14 X-COM katona érkezik
szvsz a shunt az lehet, hogy jönnek az x-com katonák segíte.. a particle shunt a default, akkor gondolom végig engedi kifejleszteni, és ezt lehet leredukálni, hogy csak részben lehessen, vagy egyáltalán ne
"What is a shunt? Nobody knows, and if they claim to know, they are lying."
"Mi az a shunt? Senki sem tudja, de ha valaki azt állítja, hogy igen, az hazudik."
Szóval ezek után azt hiszem meg lehet érteni, hogy nem tudom minek is kéne fordítani. Aki esetleg tudja, hogy mi az, és van ötlete fordításra (hasonló hosszal) az kérem jelezze. 😊