UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GYIK/FAQ a banner alatt (flash-player nem árt hozzá)
de belinkelem neked:
Goldhoz magyarítás
(jobb klikk, cél mentése más néven)
amúgy a Gold már alapból tartalmazza a legjobb MOD-csomagot, az un Bman-modot, és nem kompatibilis semmiféle egyéb modolással
arra érdemes figyelni, hogy mielõtt még elindítod a játékot, a fõmenüben nézd meg a különbözõ beállítási lehetõségeket, mert sok olyan dolog van ott, ami a betöltött játékból elért opció-menüben már nincs benne
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Ez nekem új! A gold verizóhoz hol találok magyarítást? Én csak egyetlen magyarítást találtam -gamehunter-, de az sajnos nem megy a GOLD verzióval.
Tudna valaki linket adni a Gold magyarításhoz? Ez esetben megvenném azt, és akkor nem kéne modolnom.
Olvastam valahol, hogy léteznek MOD-ok a játékhoz, állítólag egész jók is. Én azonban sehol nem találom. Google kidobott egy linket de az a fórum adatbázis hibát hoz, nem lehet elérni. Ismertek más MOD letöltési helyet?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A - gugol/feláll
E - kör vége
M - következõ egység kiválasztása
N - egységkiválasztás visszafelé
Y - bal kézben lévõ fegyver használata
X - jobb kézben lévõ fegyver használata
I - inventory
H - egészségi állapot
-/+ - kameranézet nagyítása/kicsinyítése
* - kameranézet eredeti méretre áll
F1->F4 - akciópont megõrzési korlátok be/ki
Minimap:
R - ki/be
F - feltérképezett területek mutatása ki/be
G - minden szintet mutat/csak földszintet mutat
L - egységek látóterének mutatása ki/be
B - monitor látómezejének mutatása ki/be
2. Hasznos gyorsbillentyûk bolygó nézetben:
1->4 - játék idõ/valós idõ változtatás (gyorsítás,lassítás)
F1 - Ufopédi
F2 - új bázis létrehozása ( pause -nek is megfelel, utána kattolnod kell vmelyik gombra)
F3 - fõ bázis
F - csapatok
R - kutatás
Küldetések alatt elég kényelmes a játék, ha a kisujjad az A-n, a gyûrûsujjad az E-n, a mutatóujjad pedig az N és M gombok között pihen.
Ezzel az egységek közti váltáshoz, legugoláshoz, kör végéhez nem kell kattintani egérrel.
Ha még kevesebbet akarsz klikkelni a bal kéz, jobb kéz funkcióit is eléred a kisujjaddal.( Y, X)
A +/- használatát nem jegyzi meg a játék, elõzõ állások betöltésekor, új küldetésekkor eredeti méretû lesz a kép.
(keresési kif.: hotkey, hotkeys, kameraállás, közelít, távolít)
No de én elvagyok még ezzel, épp imént találtam végre egy vipon parancsnokot, akit sikerrel be is gyûjtöttem. Már kezdtem kételkedni benne, hogy vannak-e parancsnokok egyáltalán. 😄
UFO2 Extraterrestrials
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Hibátlan.
gondoltam letöltöm az új x-com: enemy unknown játékot, aztán olvastam, hogy a tört verzió xp-n nem megy.
Mondtam magamban, hogy ez így nem állápot,aztán a neten karsgélve megtaláltam az extraterrestials-t.
Nagy "ufó" rajongó voltam a kilencvenes években, aztán telt az idõ, más játékokkal játszottam és valahogy a mai napig nem volt tudomásom arról, hogy készültek "folytatások". (lehet egy másik bolygón jártam ezalatt a 17 év alatt?)
Amúgy ha vkinek kimaradt volna az elmúlt évtized(mint nekem), itt egy gyorstalpaló:
http://lfg.hu/47012/ismerteto/x-com-enemy-unknown-attekintes/
Lényeg a lényeg, elkezdtem játszani a gold editionon-nal(miután youtubon megnéztem az összes klónt és nem tetszettek, csak ez), és nagyon bejön, nekem majdnem egy az egyben visszaadja az elsõ ufó-s élményeket.
Valahol örülök is, hogy csak most találtam meg, mert így már egy javított játék van elõttem. Baromira tetszik.
A grafikája is bejön. ( miután a 93-as x-com-énál azért jóval szebb)
Azt hiszem ezzel fogok játszani most egy darabig, a nálunk napokban megjelent x-com: enemy unknown-nal meg majd csak kb 2 év múlva, mikor is már javítva lesznek ott is a bugok. 😊
Egyedül az nem tetszik/tetszett, hogy a küldetéseken, nem lehet a kameranézetet távolítani, hogy többet lássunk, de már megszoktam így is.
Faja game, ezer hála a fejlesztõknek!
A Gold magyarításában találtam egy olyan hibát, hogy az ion gránát leírására hibaüzenet jelenik meg az Ufopédiában. Viszont a hiányzó szöveg a foszforgránát leírásában ott van folytatólagosként.
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
de gold + mod opció nincs, összehal tõle a játék
vagy alapjáték + patch2 + mod vagy gold verzió magában
de a bman mod nem csak az X-COM +15 idegenjérõl szól igazán...
a mod azért kell(ett), mert az alapjáték önmagában nem épp az igazi játékélményt adja, a mod rengeteg finomhangolást és beállítási lehetõséget rejt magában, kezdve az olyan apróságoktól, mint a lövedékek repülési sebessége (ami qva lassú volt eredetileg) a részletgazdagabb minimapon keresztül a gépi intelligencia tuningjáig... ezeket a mod okosságok mind át lettek pakolva a gold verzióba
A topikban "hátrább" olvastam olyant is, hogy vannak benne új tárgyak/fegyverek ez akkor nem igaz?
a modolt alapjáték és a gold verzió között annyi különbség van, hogy a modolt-ban az eredeti X-COM-ból ismert idegenek is jönnek ellened(Ethereal, Sectiod, stb), illetve X-COM katonák is megjelenhetnek a pályán, akik a te oldaladon harcolnak (bár egyrészt sokáig tart kivárni, míg lelépik a saját körüket, másrészt "ellopják" elõled az XP-t, harmadrészt ön és közveszélyesek 😊
jogi dolgok miatt a Gold-ból ez kimaradt, de minden más benne van..
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Kérdés: A gold edition mellé érdemes felpakolni a sokat emlegetett modot? Mennyi extra feature van benne amit a sima gold edition nem tartalmaz?
Fel lehet rakni egyáltalán?
Vagy találd ki mi volt a régi beállítás.
Már bent vagyok az idegeb anyahajóban és egy csata mentésemet sem tudok visszatölteni. Hibaüzivel leáll a program.
Minden patch és a bman mod fel van rakva.
Köszi a válaszokat! 😊
Újrajátszottam ezt a jó kis játékot! 😊 De elakadtam. Már a Földön vagyok, volt egy küldi azóta semmi, pedig volt, hogy hónapokat is "tekertem" az idõn.. 😊 Van ötletetek?
(van amit a fõ fõmenüben, tehát a játék betöltése elõtt)
Az Alt+tab-ot nem szereti, az újrarakás elõtt nem volt vele baja, most meg ki is lépett a játék windowsba, amikor egy elsõsegély csomagot akartam rakni az egyik katonára. Még jó hogy mentettem elõtte (itt amúgyis jó gyakran kell 😄 )
Meg tudnátok mondani, h a játék fut ablakos módban? Én nem láttam semmi ilyen beállítást. 😞
Köszi a válaszokat! 😊
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Ez egy olyan turista repülõ út, csak kézi poggyászt vihetel 😄
Meg ha minden igaz, az ottani missziókból is marad vissza felszerelés.
Azt nem tudom gyártani lehet-e ott, kutatni emlékszem hogy kell 😄
http://www.kettlebelledzes.hu/
Majd lepakolod a katonákról amikor misszióba indultok 😄
http://www.kettlebelledzes.hu/
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w