UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most egy olyan kérdésem van, hogy az új bázison hogy tudok lakónegyedet csinálni, mert csak hangárt,rakétavédelmet,energiaközpontot meg még valamit enged csinálni, de mást nem.
A fõ bázison legfeljebb 8 emberem lehet?
hogy mennyibe fog kerülni, azt nem tudom...
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Elkezdtem a játékot és valami csoda!!! Elõtörnek a régi X-comos emlékek. :)
Máris lenne egy kérdésem: ha meglövik az emberemet keletkezhetnek rajta egyszerû sebek, és súlyos sebek (vércseppel jelöli). Arra már rájöttem, hogy az egyszerû kötszerrel az egyszerû sebeket el lehet látni. De a súlyosakat nem tudja.
Viszont tegnap úgy meglõtték az emberem, hogy elájult. :) Nekiláttam volna az egyszerû kötszerrel. De mikor ráböktem bármely testrészre, azt a figyelmeztetést adta, hogy csak súlyos sebet gyógyíthatok, végülis semmit nem tudtam rajta gyógyítani.
Közben a tudósok kikutattak egy fejlesztett elsõsegélycsomagot. Ezzel lehet, hogy tudnám a súlyos sebeket gyógyítani?
Ja és ha elájul, akkor néhány kör alatt meghal. Ezzel sem lehet csinálni semmit?
A másik dolog a pénz: egy ilyen segélycsomag legyártása 40k (munkadíjjal együtt 70k). Minden ilyen sokba fog kerülni?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
az elejét még felfogtam :)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
2. letöltöd a Bman 4.07-es csomagot...ebben benne vannak a javított graf elemek és a hangok is, azt most így nem tom hírtelen, hogy Gandruséban benne vannak-e..
3. kicsomagolod és bemásolod... ekkor papírforma szerint a játékod angol lesz, de már tartalmazza a bman-t (le is ellenõrizheted, a bmanban több menûpont van, mint az alap játékban
4. leszeded a magyarítást innen...ez már nem csak a bman rész menüjének a fordítása, amit Gandrus készített, hanem az általam kiegészített ~99%-os magyarítás
5. kicsomagolod és bemásolod a data könyvtárba, felülírva a régit, ezáltal elvileg magyar lesz az egész
+1. ha nagyon lassú lenne a küldik alatt, akkor leszeded a true night modot, ami egy exe fájl...ezt bemásolod a játék könyvtárába (nem a datába, hanem az exe mellé) és ezzel indítod el, úgy Lvileg kevésbé szaggat be
mondjuk ez nem az orosz nyelvû telepítõ alapján készült, de elvileg nem kellene ,hogy különbség legyen
(viszont a gold verzióhoz egy másik magyarítás szükséges)
amúgy feltöltöm a magyaritást meg a megfelelõ bmant és linkelem (kb negyed óra, ha minden igaz)
Szeretnék segítséget kérni, mert már órák óta szívok, és kezdek kicsit elkeseredett lenni. A problémám, hogy haverom most adott egy Ufo: ET CD-t, szeretnék vele játszani, de nem igazán tudok angolul. A játékot haverom angolul játszotta Bman moddal. Na most én is a moddal szeretném játszani, de sehogy se jön össze, hogy magyar is legyen, meg a mod is mûködjön. Valaki le tudná írni, hogy mik azok a lépések, amiket meg kell tenni, hogy sikerüljön? Én így próbáltam: Játék telepít (orosz telepítõs), erre telepít patch #1 (UpdateReleaseTS-v705), majd telepít patch #2 (patch2_EN), majd http://gandrus.netai.net/UfoETHun.html-ról a legalsót (Bman 4.07+alap magyarítás+menü fordítva). Se magyar, se mod. Aztán olvastam http://shiwo.atw.hu/-n a Modolás menüpontot, azt is megcsináltam, majd megint bemásoltam a Bman+alap+menü, de így se sikerült. Mit csinálok rosszul?
Elõre is köszi a segítséget!
Srácok, a második részével mi van, nem nagyon akarják kiadni... legalábbis nem sietnek vele.....:(
Valaki tud esetleg új infót?
Köszi a Gold magyarítását !!!!!
Várjuk az
UFO2:ET -t! :D
Megoldás: épület elad, kilép a földgömbre, majd következõ épület elad.
Igy ment jól. Amúgy mindig kiakadt a játék.
Mivel szerkesztitek a gold fileit, Én konkrétan a game.sav file-kat szeretném szerkeszteni. az XBigTool ki is tudja szedni, de a visszacsomagolásnál valamit elront.
köszi.
Az igaz, hogy Sid Meier is készít UFO játékot?
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nekem talán 1x vagy 2 fagyott meg 3 végigjátszás alatt, de inkább a misszió végén a töltésnél akadt ki.
Nemrég fedeztem fel magamnak a Gold Editiont. Van mód arra, hogy az eszméletlen katonákat felvigyük a hajóra? Taktikai harc közben, menekülés elõtt. Úgy rémlik, az eredeti UFO-ban fel lehetett venni a földrõl embereket...
letöltési link:
http://shiwo.atw.hu/forditasok/ufo_et_gold/system.xbg
túl sokat nem volt idõm tesztelni, szóval ha angol szöveggel vagy helyesírási hibával, elírással találkoztok, azt itt jelezzétek.. nem árt, ha kicsit pontos, részletes leírást adtok róla, hogy hol, mikor találtátok a dolgot, és pontosan mi is a szöveg (elírás, stb)..a legjobb lenne screenshot róla.. kezdtem egy játékot, az elején minden jónak tünt, de még olyan eseteknél nem tudtam ellenõrizni, hogy elkábítnak, bepánikol valaki, átveszik az irányítást feletted, illetve olyan kütyüket, mint a mozgásérzékelõ bombák...szóval próbáljatok ki lehetõleg mindent, s ha bibi van, jelezzétek...a fordításért Grandusnak hálálkodjatok, én csak GOLD-kompatibilissé tettem, ill egy kis részem nekem is van a fordításban (de ha Gand nem fordítja le a nagyját, én sem állok neki az aprajának..)
a steamet azért emlegettem, mert a #1751 leírást onnan szedtem
- a goldban nincsenek benne az eredeti X-COM idegenek, X-COM katonák sem jönnek segíteni, és minden új tárgy úgy lett beállítva, mintha maguktól jöttek volna rá, nem az x-comtól nyúlták volna..valamint a goldtalanban van egy (a leírása alapján) nagyon kemény idegen, ami szintén nincs a goldban benne
- a goldban van valami nem mozgó anyahajója az idegeneknek
- én nem tudom, hogy a steamen honnan copták ki a Cyborg Battlearmor-t meg a Hydraulic Suite-ot, de a gold ufopediájában ilyenek nincsenek..ha ki is lehet fejleszeni, egy qva szót nem ejtenek róla, hogy mi is az, mire jó az..közbe megnéztem a hivatalos oldalt, ezekrõl ott sem tesznek említést, szóval a steamen valakinek élénk volt a fantáziája...
szó ami szó, a gold több az alapnál de az alap+bmannál kevesebb.. még azt is eltudom képzelni, hogy az álló anyahajó is benne van az általunk fordított bman modban, csak kimaradt az ufopedia-ból (nem az lenne az egyedüli, volt valami, amit én tettem be utólag az ufopedia-ba saját magamtól, mert a játékban csak annyit írt ki, hogy hiányzik a leírása)
elvileg 4.07L (light version) néven, szóval szinte egy az egyben az lesz, mint amit mi fordítottunk le..
Gandrus, ha kell valami file, szólj és küldöm
patch a hivatalos oldalon biztos van, hogy jó-e a goldhoz, azt nem tudom... (de szerintem ahhoz nem is kellene, csak beletették a goldba a javításokat..)