UFO: Extraterrestrials
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Most a Dune 2k és a Emperor: Battle for Dune között vacillálok. De JA2-rõl is jókat hallottam. 😊
Javasolom a Emperor: Battle for Dune nevû remekmûvet! 😊 Esetleg ha körös témát szereted akkor a Jagged Alliance 2-õt! 😊
Kössz mindenkinek a segítséget, lehet, hogy néha be fogok nézni, osztani az észt. 😉
Azt hiszem, most keresek valami régi C&C-t vagy dûnét és azzal nyomom.
Olyan is volt, hogy 48-as bátorságú emberemet fejlesztett elmesisakkal 2 egységre vitték le. Kb. vagy 15-ször szugerálták õt abban a körben, amikor az idegenek voltak soron.
Az elsõ szintût, pedig az a nagy érdekes szörnyi adja, amelyik úgy néz ki mint egy elfuserált rák, fele ollója van csak meg, szúrni, az van az egyik betöltõ képernyõn, és bazi nagy 😄
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Három vagy négy missziót kell kibírnia a felszerelésnek. Persze lerakhatod majd õket a hajón, nem kell mind a kezükben legyen egyszerre.
Viszont ördöghalat kell építenem, abba meg csak 10 ember fér + 2 tank. Sehogy nem lehet több embert vinni?
Ilyet nem találtam a bman-ben. 😞 Melyik az? Valami olyasmi van, hogy az idegenek is sérülhetnek, nem csak a hajójuk. Valószínûleg nem erre gondolsz.
Na most tudtam Jag D1-et és ördöghalat kutatni és csinálni. De ez az ördöghal elég szívás. Csak 10 ember fér bele +2 tank. Tankokat meg nem használok. Nem lehetséges, hogy 18 embert rakok bele.
Az inváziós küldetések után 30-ból 30* mûködik a dolog. itt meg 10-bõl 1*.
Megcsináltam a 2. csatahajós küldetést. Miután végeztem, azt írta ki, hogy az ügynökök a következõt találták a roncsok között: 1 fejlesztett hajóelem. Ez így ok.
Az ufó inváziós küldetéseknél, az invázió vezér hajójának kitakarítása után szoktak találni 3 dolgot. Akkor azt szoktam csinálni, hogy addig töltöm vissza, amíg nem a nekem tetszõ cuccokat adja be véletlenszerûen. 😊
Viszont most hiába töltöm vissza 2. csatahajós küldetés végét, már nem találnak semmit! 😞 Még szerencse, hogy elmentettem azt a talált hajóelemes részt.
Jáá, de néha észrevettem, hogy el-el tûnnek, ezért 1 tudóssal melegen szoktam tartani a projektet azért.
"hogy az idegen anyahajó avonium raktárában mennyi anyag van. "
Elvileg, ha az megtelik, akkor az az elakadt szupernagy anyahajó kicsinál mindenkit 😄 Game Over , szerintem az hogy ez megtörténjen, direkt akarni kell 😄
Na, szóval particle megvan, akkor igencsak a játék végén vagy. Projekt Centaurust kell már csak összerakni, és irány a föld. (le is kell gyártani)
Esetleg, nézd meg itt, mi van meg, és mi nincsen. Bal oldalon mutatja, fentrõl lefele, hányadik commandertõl milyen infók szerezhetõek meg.
De azt hogy lehet szabályozni, hogy ne vallassak parancsnokot? És hogy tudod betárazni õket?
Vagy arra gondolsz, hogy egyszerûen hagyod õket a kikutatható tételek között, és nem rakod át és éppen kutatottak közé?
Ja és az ufópédiában néha mutatja, hogy az idegen anyahajó avonium raktárában mennyi anyag van. Jelenleg 0%, mert minden ufót lelövök. 😊 Vagy azért hagyni kell, hogy töltsék maguknak?
Én mindig betáraztam egy pár parancsnokot, az ínséges idõkre 😄
Plasma, Ion, AKEW, EEEW, Particle? Desert Viper ruci? Devil Fish, Jag D1?
Tele fantom parancsnokkal. De nincs mit fejleszteni.
De most elõször megjelent egy csatahajó, ettõl várom az áttörést! 😊
Csak szerettem volna erzekeltetni, hogy a jatek nem banik kesztyus kezzel a jatekossal... az ember teszi be nagy arczal a mega katonakat es puff fekszik... eleg rossz erzes <#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Mert épp most lesz egy olyanom, és pont hagyni akartam az ufót, hagy csinálja a dolgát. 😊
De most kicsit felhúzott a program: Az OK, hogy a vipon parancsnokok már nem tudnak mit elköpni. De begyûjtöttem 2 prédikátor és 5 fantom parancsnokot, és mégsem tudok fejleszteni semmit!!! Ez mitõl lehet? 1. év végén járok idõben.
...
..
.
es utana meg lelovik a kovetkezo kuldetesben <#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2> (Parszor megtortent!)
Van olyan emberem, akivel 11 hónap alatt nem értem el ilyen TP-t!
2 repülõt nem gyárt le 1 perc alatt. 😊
Pedig feltûnt, hogy más a színe. Na mindegy, majd jön másik. B-man-ben gyakorira állítottam a parancsnokokat. 😊
Mekkora lenne már ugyanez RL-ben... 😊
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
Hiába ír ki a küldetés végén kevesebb zsákmányolt tárgyat, valójában minden begyûjtésre kerül, tehát nem kell felszedegetni az emberekkel a cuccokat.
Valamint azt hiszem arra is rájöttem, hogy miért nem tudtam több embert felvenni, miután kirúgtam 1-et. Szerintem a harci jármûvekben ülõ emberek is foglalják a helyet.
Kirúgtam az embert, de helyette legyártottam egy jármûvet, ezért nem volt hely.
Majd miután eladtam egy régebbi jármûvet, már tudtam felvenni embert. 😊
Már csak arra kéne rájönnöm, hogy mikor tudom elõhozni a gyártásnál azt a bugot, hogy 1 pillanat alatt legyárt mondjuk 10 akármit. Még nem sikerült rekonstruálnom ezt a bugot. Véletlenül már többször elõfordult.