UFO: Extraterrestrials

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
nálam nem volt gondja a 64 bittel, bár asszem még az elõzõ videókártyámmal próbáltam...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Köszi szépen a tesztet!

Op.rendszered milyen? Lehet h. a 64 bit zavart be. 😞
Shiwo
az igaz

pointer4
De hát akkor mi is csalunk, mert ha egyik emberünk meglátja, attól még a messzebb lévõ másik emberünkel is rá szoktunk lõni 😄
Shiwo
ill pontosítok... 0-val álltak egy helyben, 1-gyel addig mentek, míg meg nem láttak valamit....de az általában bele is halt a találkozásba, mert közvetlen közelrõl lõtte az idegen...volt, hogy nem is láttam elõtte, becsámpázott a képbe, el az embereimig és bamm..szóval elég sok akciópontjuk van a kecsegeknek

Shiwo
egyszer poénból beállítottam, hogy 1-es legyen a látótávolságuk...megvolt az elõnye, hogy nem mászkáltak el, és alapesetben csak azt lõtték, aki közvetlen mellettük állt...viszont az összes pontjuk eltették válaszlövésre, sokszor ha nem nyírtam ki egy lövésre, akkor olyan válaszsorozatot adott, hogy többnyire belehalt az emberkém...mert ügye normális esetben a nagy részét lemozogná, és 1 vagy 2 lövésre maradna csak pontja...lehet nektek is feltûnt már, hogy a legelsõ körben mennyire veszélyesebbek visszalövés terén, mint általában...nah, kis látótávval végig ilyenek...és szerintem "csalnak", mert ha egy meglát, akkor mintha többi is tisztában lenne a meglátott embered helyzetével, és tök messzirõl nekiállnak lõdözni

Wanax
Érdekes kérdés, szerintem a játékot teszi érdekesebbé és nehezebbé, hogy az ellen hamarabb meglát. Ugye ilyenkor ha van elég AP-je akkor egy jófajta kapáslövéssel megkínál, még mielõtt te észrevennéd. 😊

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

pointer4
Én 14 vagy 15öt adtam, egyenlõt, meg éccakára 11-12õt.
De így is néha néha elõbb lát meg 😄
Nem értem az ufo-k miért látnak jobban 😄
Az szép baleset lenne! 😊 Így is elég kemények a Prédikátorok.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Wanax
30-as látótávolság az embereknek? 😊 Legalább az ufoknak is annyit adtál? 😊

ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w

pointer4
Na korábbra ígértem, de meglestem, nekem nincs vele gondom.
Mindenbõl a legfrissebb van felrakva, 11.2 cata, win7 64bit, de szakít rendesen. Kevés ötletem van, valami egyedi gond lehet.

Scrolloz rendesen, lépkednek a katonák fürgén, a radar mire fullos lesz, az jó pár másodperc egy visszatöltés után.
O.o O-O Köszi szépen ez jól fog jönni. 😉

pointer4
Már nekem se, de még jó, hogy elmentettem.
Nekem nem jön be ez az oldal. :-( Pedig nekem is jól jönne ilyen research tree féle dolog. 😉

Na! Csináltam 100GB+ helyet a winyón+defrag+virusírtás+stb,stb,és tádám.....Magyarítással megy. :-) Bman módban a egységeid látótávolságát max 30-ra lehet rakni,mert nagyobb-al nem megy,legalábbis nekem.

pointer4
Az tök jó amit mondtál, hogy alapból megy-e egy misszió, új játéknál.
Shiwo
jatélleg...attól még lehet, hogy a sima magyarítását pakolta a goldra...vagy felpatchelte, amit nem kéne... esetleg megpróbálhatná a sima+bman verziót is, hogy az is elszáll-e

pointer4
Az nem õ.
Shiwo
írtad, hogy a sima és a gold is szaggat(ott)....most akkor egyik sem indul ? esetleg nem keverted össze a save-eket, vagy a 2 verzió magyarítását ?

Tényleg nem tudom mi a gond.....Kifogytam az ötletekbõl.....

Shiwo
nem hiszem, hogy az lenne a gond, hogy tört....inkább akkor az zavarhatott be neki, hogy a registry-ben matattál

Én nem tudom mi a fakk van,de most már menni se akar. Mindent kipróbáltam,és semmi. Nem fogom újra rakni a rendszert az tuti. Inkább megveszem eredetiben.

Shiwo
ennyibõl nekem gõzöm nincs, hogy mi lehet, tippem szerint vagy nem tettél fel valamit, ami elõtte fent volt (pl patch, magyarítás, fenetudja) vagy tényleg valami bman beállítás hibádzik...esetleg próbáld meg azt, hogy ha indítasz egy új játékot, akkor is kiakad-e missionál...ha igen, akkor telepítési probléma lesz

Így van. Mennék mission-re,és nem akarja. Ezt írja = Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: UFO_ET.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 4ab7dbb8
Fault Module Name: UFO_ET.exe
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 4ab7dbb8
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 0012339b
OS Version: 6.0.6002.2.2.0.256.1

pointer4
De a Geospace bejön, és ha mennél új misszióra kifagy?
Lehet van nálad valami tárgy, amit nem létezik a mostani beállításokkal ? Valami akár az x-com ufo1 cuccai közül pl ?
Így sem megy..... :-( Nem tudom mi baja lehet.

Amikor elõször gameltem vele,akkor is változtattam bman dolgokat,és semmi baj nem volt. Most registry-bõl is töröltem. Kíváncsi vagyok mi lesz.

pointer4
Egy ötlet:
Azt vettem észre, ha megváltoztatod a Bman beállításokat, akkor csak a Geomap-ot tudod visszatölteni, a taktikai részt nem engedi, kifagy.
Letöröltem a game-t,és újraraktam,mert nem akarta a Magyarítást,és most mindig amikor kezdõdne a küldi crash.....Valami ötlet?

Én is most raktam fel a 11.2-õt, és dettó ez a helyzet.

Köszi ha megnéznéd. Érdekes amúgy h. más (sokkal hardver igényesebb) játék probléma nélkül fut. Csak az egyik nagy kedvenc szórakozik velem. 😞
pointer4
Ha gondolod le tudom tesztelni este, hogy otthon mi a helyzet, 5870van nekem is, hátha az új cata szórakozik. 64bites win7el, bár intel proci.

11.02 most ha jól tudom az uccsó catalist.
Lehet h. driver lesz. Egyszerûen elviselhetetlenül belassul. Mintha egy AthlonXP-vel játszanék. 😞
pointer4
Hehh, én itt a melóban szoktam kikapcsolgatni, ha nem vagyok türelmes kedvemben, mert nagyon megfogja. De ez itt egy 2Ghzes cerko, 512mb rammal,+6600gt.
Akkor most vagy nem értettem meg mi a gondod, mi nem elég folyamatos.
Vagy valami komoly driver gond lehet.
A 4 giga ram az a rendszer, és nem a videómemória. 😊
Más ötlet esetleg? 3.5 ghz-es Phenom II + Radeon 5870 4 giga rammal + SSD a gépem fõbb adatai. :S
pointer4
Kapcsold ki a Bman radart, az gyenge gépen sokat fog.
Sziasztok!

UFO:ET (sima + BMan moddal), illetve a Gold is rettentõen szaggat nálam taktikai (nem globe) módban. Lehet valamit tenni, h. pl. a katonák mozgása folyamatos legyen?
Gold verzióm van amiben benne van,de mínuszban vagyok egyenlõre.

Shiwo
amúgy ha sima verziód van, akkor tedd fel a bman mod-ot, s ott a beállításokkal lehet variálni úgy, hogy nagyon hamar nagyon sok pénzt összetudj szedni

pointer4
Elhozzák, csak képletesen foszd ki õket.
A legértékesebb cuccokat, a berendezéseket, úgy e tudná katona felemelni 😄
Azt hittem elhozzák ugyanúgy mint az X-Com-ban.....

Nyírd ki az idegeneket, foszd ki õket, majd add el a szajrét...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Sziasztok. Valaki tud valamilyen dolgot,hogy lehet pénzhez jutni a játékban? 😊

pointer4
Azt az elkorcsosult fajtáját 😄
Win98boxról még nem hallottam 😄
Megnéztem pár fórumot. Rakjam fel az új peccset, stb... Kipróbáltam nem ment.

pointer4: WINDOWS-os. Állítólag win98 alatt érzi jól magát. 😊
pointer4
DosBox? Vagy WINDOWS-os volt már ?
Papa01
Nekem futott anno, az biztos.. de már nem emlékszem, mit alkottam.. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Dune2k úgy tûnik kilõve. 😞 Nem sikerül elindítani XP alatt. Lehet, hogy kéne valamilyen virtuális gép, arra win98 és úgy talán menne.
Papa01
Nem ismerem, pár szót írnál róla? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Lammer
ha mar JA2... en mar alig varom, hogy a trapped dead vegre megjelenjen angolul (nemet az alap es igertek, hogy lesz)!!!

kedvenc temam + tbs nyammm... 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan