2063
  • Shiwo
    meg tényleg figyelj arra, hogy a megfelelő magyarítást telepítsd mellé
  • Shiwo
    nagy rá az esély
  • Sippie
    hmm, akkor lehet. Viszont ha most letörlöm és újrarakom, az eddig játszott mentések használhatatlanok lesznek?
  • Shiwo
    a gold már eleve tartalmazza a patcheket, szóval ott lesz a gond..
  • pointer4
    Van rá külön verzió, olvass vissza, tuti megleled.
  • Sippie
    Üdv! Felraktam az GOLD változatát a játéknak, majd patcheltem, és magyarosítást raktam fel hozzá, aminek hatására a felszerelésekből eltűnt a pajzs a katonák számára. Ez valami hiba? Vagy a magyarítás nem kompatibilis a GOLD-al?
  • pointer4
    UFO Extraterrestrials, kettő Ejro Steamen!! Ha valaki még nem vette volna meg, és szégyelné magát ez ügyben :D
  • Papa01 #1976
    Köszi szépen, sikerült! :) Jól eldugták! :)
  • pointer4
    Nekem fut, ha a felbontást felpörgeted 1920*1080 felé, ott van hogy windowed :D
  • Papa01 #1974
    Sziasztok,
    Meg tudnátok mondani, h a játék fut ablakos módban? Én nem láttam semmi ilyen beállítást. :(

Köszi a válaszokat! :)
  • unusual
    Jah 1-2kutatás,és kész. Jó volt a game,de ez a végső nem tudok annyi cucot vinni ami jó legyen nem volt valami jó,de megoldható. :)
  • pointer4
    Hát igen :D
    Ez egy olyan turista repülő út, csak kézi poggyászt vihetel :D
    Meg ha minden igaz, az ottani missziókból is marad vissza felszerelés.
    Azt nem tudom gyártani lehet-e ott, kutatni emlékszem hogy kell :D
  • stern
    köszi a segítséget... értem... szóval egy gigantikus űrhajóban a katonák zsebeit kell teli tömnöm lőszerrel... Frankó... ezt a részét eléggé elszúrták... De a játék azért nagyon jó volt...
  • pointer4
    Lőszert vigyél, gránátot felejtsd el :D Mindenki zsebét tömd ki :D
    Majd lepakolod a katonákról amikor misszióba indultok :D
  • stern
    Okés, hogy 5 küldetésnyi cuccot kell magával vinnie az embernek az utolsó misszióra, de sehol nem tudok felszerelést felpakolni, csak annyit amit a katonáim a saját zsákjukban elbírnak... Azon a rohadt nagy űrhajón már nincs hely 50-50 plusz gránátnak, lőszernek, személyi-pajzsnak???
  • unusual
    Hm.....Okés. Köszi.
  • pointer4
    Kb 5 misszióra való lőszert, és kötszert, gránátot.
  • pointer4
    írtam, nálam is 64bites a win7.
  • unusual
    Baszus! :) Tölthetem vissza az állásom,mert a földön csak az lesz nálad amit magaddal viszel,de rossz! :) Valaki aki végig tolta az leírná mennyi ideig kell kitartani a földön? És mit érdemes vinni?
  • Wanax
    Pont ezt akartam írni én is. Ha a terepviszonyok engedik, akkor simán szoktam mesterlövészetet tartani az ufok között. Szegény csak áll és ezer méterekről kapja az áldást :)
  • Shiwo
    nálam nem volt gondja a 64 bittel, bár asszem még az előző videókártyámmal próbáltam...
  • markastor
    Köszi szépen a tesztet!

Op.rendszered milyen? Lehet h. a 64 bit zavart be. :(
  • Shiwo
    az igaz
  • pointer4
    De hát akkor mi is csalunk, mert ha egyik emberünk meglátja, attól még a messzebb lévő másik emberünkel is rá szoktunk lőni :D
  • Shiwo
    ill pontosítok... 0-val álltak egy helyben, 1-gyel addig mentek, míg meg nem láttak valamit....de az általában bele is halt a találkozásba, mert közvetlen közelről lőtte az idegen...volt, hogy nem is láttam előtte, becsámpázott a képbe, el az embereimig és bamm..szóval elég sok akciópontjuk van a kecsegeknek
  • Shiwo
    egyszer poénból beállítottam, hogy 1-es legyen a látótávolságuk...megvolt az előnye, hogy nem mászkáltak el, és alapesetben csak azt lőtték, aki közvetlen mellettük állt...viszont az összes pontjuk eltették válaszlövésre, sokszor ha nem nyírtam ki egy lövésre, akkor olyan válaszsorozatot adott, hogy többnyire belehalt az emberkém...mert ügye normális esetben a nagy részét lemozogná, és 1 vagy 2 lövésre maradna csak pontja...lehet nektek is feltűnt már, hogy a legelső körben mennyire veszélyesebbek visszalövés terén, mint általában...nah, kis látótávval végig ilyenek...és szerintem "csalnak", mert ha egy meglát, akkor mintha többi is tisztában lenne a meglátott embered helyzetével, és tök messziről nekiállnak lődözni
  • Wanax
    Érdekes kérdés, szerintem a játékot teszi érdekesebbé és nehezebbé, hogy az ellen hamarabb meglát. Ugye ilyenkor ha van elég AP-je akkor egy jófajta kapáslövéssel megkínál, még mielőtt te észrevennéd. :)
  • pointer4
    Én 14 vagy 15öt adtam, egyenlőt, meg éccakára 11-12őt.
    De így is néha néha előbb lát meg :D
    Nem értem az ufo-k miért látnak jobban :D
  • unusual
    Az szép baleset lenne! :) Így is elég kemények a Prédikátorok.
  • Wanax
    30-as látótávolság az embereknek? :) Legalább az ufoknak is annyit adtál? :)
  • pointer4
    Na korábbra ígértem, de meglestem, nekem nincs vele gondom.
    Mindenből a legfrissebb van felrakva, 11.2 cata, win7 64bit, de szakít rendesen. Kevés ötletem van, valami egyedi gond lehet.

Scrolloz rendesen, lépkednek a katonák fürgén, a radar mire fullos lesz, az jó pár másodperc egy visszatöltés után.
  • unusual
    O.o O-O Köszi szépen ez jól fog jönni. ;)
  • pointer4
    Már nekem se, de még jó, hogy elmentettem.
  • unusual
    Nekem nem jön be ez az oldal. :-( Pedig nekem is jól jönne ilyen research tree féle dolog. ;)
  • unusual
    Na! Csináltam 100GB+ helyet a winyón+defrag+virusírtás+stb,stb,és tádám.....Magyarítással megy. :-) Bman módban a egységeid látótávolságát max 30-ra lehet rakni,mert nagyobb-al nem megy,legalábbis nekem.
  • pointer4
    Az tök jó amit mondtál, hogy alapból megy-e egy misszió, új játéknál.
  • Shiwo
    jatélleg...attól még lehet, hogy a sima magyarítását pakolta a goldra...vagy felpatchelte, amit nem kéne... esetleg megpróbálhatná a sima+bman verziót is, hogy az is elszáll-e
  • pointer4
    Az nem ő.
  • Shiwo
    írtad, hogy a sima és a gold is szaggat(ott)....most akkor egyik sem indul ? esetleg nem keverted össze a save-eket, vagy a 2 verzió magyarítását ?
  • unusual
    Tényleg nem tudom mi a gond.....Kifogytam az ötletekből.....