2063
-
koliz #943 Srácok nekem tesztik a játék ,de hogy lehet kirugni katonákat a bázisról?
hogy kell felrakni a mod -ot ? -
#942 Az biztos, hogy amint meg lehet venni idehaza lemezes kiadásban a játékot, megrendelem, patchelem, és ha szükséges, akkor a patchelt verzióhoz is hozzáigazítom a magyarítást.
(Ezt legalább lehet normálisan fordítani, mert annakidején az X-Com: Apocalypse-t csak karakterlimitesen tudtam.) -
#941 a patch mennyire nyírja ki a modolást ? gondolom totál... illetve az orosz vagy milyen verzióst próbálta már vki patchelni ? -
#940 Szeretném megköszönni annak a segítőkész embernek a mentett állást, aki elküldte nekem. A nevét nem tudom, de köszönöm, hogy ezáltal is segítette a munkám. -
#939 Próbáld Te is letölteni az angol verziót. -
Yerix #938 Én felraktam a cseh verziójú alap játékra az angol patchet, a menü bejön, de utánna bárhová clickelek, rögtön hibaüzenettel kilép. :( -
#937 htx, de már lerántom az angol verziót :) -
#936 Töltsd le innen. -
#935 jah, hát nekem ilyen nincs :( nekem az orosz verzió van meg :/ azaz orosz a telepítés, a manual, de maga a játék angol -
#934 Nekem itt jellenik meg.
-
#933 Sajnos nekem nem jelenik meg semmilyen update?
-
#932 Bmans (legalabbis azt hiszem ez a neve :D)
Ez meg a mód-forum -
#931 Ahogy indítom a játékot ki jön a game menüje és ott szerepel az Update opció. -
#930 A modhoz tudsz cimet irni? -
#929 Az autosave funkción kivül, ez lényegében a Balance Defences és a Hot key mód, nem több :) Maradok a Bmans módnál, úgy olvasom az többet ér (bár majd kiprobáljuk a patch+mód-ot is) :) (tök jó, most a lezuhant repülő tényleg roncsokban van. És még a környezete is sérült, van hogy leviszi az épület vagy a nagy lánctalpas tetejét is :D) -
#928 Értem, és hol van a játékon belül? Mert én találtam lehetőséget benne :( -
#927 Meg találtam a javításokat.
Fixed issues
------------
· Inventory crash caused by overlapping items
· Inventory crash in non default resolutions
· Inventory crash when adding units to transport
· Crash on globe when ship starts from base
· Crash in mission after game restart from settings menu
· Corrupted save caused by supply ship flying to alien base
· Corrupted save with in mission items on the ground
· Production finance calculations, which caused waste of all moneys in some situations
· Corrupted save after ship was sold
· Unfinished mission loading in some special cases
· Indestructible alien units after destruction of near doors
· Empty hangar calculations during ship transfer
Game improvements
-----------------
* extended settings
- multiple resolution support, 1024*768 and higher, windowed mode
- controls for speed of in mission units
- controls for in mission bullets and scrolling speed
- control for camera behavior
* autosave support
- game is saved into special slot before and after each mission and at the start of each game month
* increased selling price of most items
* extended damage of base defenses
* units move faster and smoother in missions
* added hotkeys
Hotkeys on globe:
-----------------
1, SPACE - Set time control to Real
2 - Set time control to 20 min
3 - Set time control to 1 hour
4 - Set time control to 1 Day
F1 - Ufopedia
F2 - Build new base
F3 - Go to base
F4 - Intercept
F5 - Monthly report
F6, ESCAPE - Options
R - Research
P - Production
C - Centaurus
S - Soldiers
LEFT, RIGHT, UP, DOWN ARROWS - Rotate globe
Mouse wheel - Zoom globe
Hotkeys in mission:
-------------------
SPACE - Stop current unit's action
ENTER - End turn
LEFT, RIGHT, UP, DOWN ARROWS - Scroll tactical map
ADD (NUMKEY) - Zoom in
SUBTRACT (NUMKEY) - Zoom out
MULTIPLY (NUMKEY) - Reset zoom
Mouse wheel - Increase/decrease current map level
N, [ - Select previous unit
M, ] - Select next unit
A, DELETE - Kneel/stand
Z, INSERT - Activate item in left hand
X, HOME - Activate item in right hand
W, PAGE UP - Move unit up on the elevator
S, PAGE DOWN - Move unit down on the elevator
I - Inventory screen
H - Health screen
ESCAPE - Context dependent: enter main menu, close inventory/health screen, end shooting mode
Global hotkeys:
---------------
F8 - Quicksave (uses save slot 10)
F12 - Quickload (uses save slot 10) -
#926 Linket nem tudok adni mert közvetlenül a játékon belül patch-eltem.
Amit még felfedeztem.:
Van automatikusmentés
Eddig nem fagyott ki a játék földi csatánál
Menün belül egység és egyéb dolgok sebességének állítása
Egyenlőre mást nem vettem észre.
De sajnos az inventoryban akció közben mozgáspont még mindig nem fogy. -
#925 hm, ez érdekesen hangzik, linket! :) miket javítanak benne? -
#924 Van patch a játékhoz.
Többek között már a menüben is lehet felbontást állítani. -
Yerix #923 Az UFOpedia fix mod-ről tudna valaki mondani pár szót, hogy mire is jó pontosan ? -
#922 Danikának nem az első és sajnos nem az utolsó "szakcikke" az SG-n.... olyan játékokat húz néha le amit pl más lapok 95%-ra értékelnek és volt hogy befordította más lapnak az értékelését kicsit átírva a szöveget.. aztán meg ment a szabadkozás...
Játékértékelésért ne olvass SG-t (őszintén egyedül a tudományos cikkeket olvasom, de ott is annyi a bulvárszointű szar, hogy hihetetlen) -
#921 de nemertem, hogy a cikkironak miert van joga elni? -
#920 Olvastam azt a förtelmet, amit "játékbemutató cikknek" csúfolnak egyesek... Érdekes. A cikk fórumában leírtam a véleményem róla. -
#919 sajnos igen. De az SG-re nem a cikkek miatt érdemes járni, hanem a forum miatt. Olyan emberrek képesek írni, akiknek nem is lenne szabad. :)
Sok dologba igaza volt a gyereknek itt is, de az istenért, egy kicsit nézzen már utána, mit lehet kezdeni a játékkal és mit nem. -
#918 Sziasztok!
Láttátok milyen ismertetőt csináltak a játékról?
http://www.sg.hu/cikk.php?cid=52733 -
#917 jah, én is szívesen küldenék, de még a legerősebb csatahajókkal se találkoztam -
#916 látod, aki szivesen küldene, az még sehol nem tart a játékban. Akinek meg van, az ide se néz :S -
#915 Légyszi valaki küldjön már egy olyan állást, amiben már sok cucc ki van fejlesztve (vagy minden)!!! Gyorsabb lenne a tesztelés ezáltal.
Ideírom az egyik emailcímem is: [email protected] . Csak pár kilobájtosak a mentések, fél perc lenne. -
#914 Köszi!! :)1., kipipálva -
#913 Ufopédia mod:
http://www.ufo-extraterrestrials.com/forum/viewtopic.php?t=1676 -
#912 Apropó egy kis segítséget kérek. Nézegettem ám a modokat, de kissé félek a all-in-one típusú megoldásoktól. Valakinek nincs meg, vagyy ami még jobb valahol látta ezeket a modokat külön?
Katonák felvétele / elengedése
Ajtóban megállunk style :)
Bázis defense épületek erősebbek
UFOpedia fix mod
-
#911 Várjuk, várjuk csak emiatt nem kezdtem még el,..eddig az előző részeket is magyarul vittem (terror from deep), nem töröm meg eme szép hagyományomat :) -
#910 Köszi, megkaptam és némi hasznát is veszem, de kéne egy olyan állás, amiben már sokkal több cucc van kifejlesztve (vagy minden).
Aki tud, az legyen szíves küldjön egy ilyen állást emailban, msn-en vagy akár máshogy, mert akkor könnyebb lenne a tesztelés is. Gyorsabban végezhetnék a fordítással. Köszi előre is. -
#909 -
#908 jaja, a pédiát én is berakom magyarra, abba a mod nem nagyon szól bele :P -
#907 Bocsi, csak egyet.
Egyébként egy kis info+kép: http://gamehunterteam.hu/
vagy http://gandrus.extra.hu/
-
VvD #906 Amúgy tényleg tiszteletre méltó.. annó még a régi xcomokat pincsi koromban én is magyarítva jácottam nagyrészt és nagy segítség volt. Hiszen 10 évesen nem fogom elkezdeni angolul olvasgatni az Ufopediát. Szal szép dolog fordítani :P
Amúgy elment, megkaptad? -
#905 mondjuk amilyen láma emberek vannak, ugyis úgykell megcsinálni a magyarítást, az összes system.xbg -s file-t mellékelni, az eredeti system.xbg-t fellülirni automatikusan...és ennyi erővel akár azt a bman modot is hozzálehet csapni, hamár abban kilehet választani hogy milyen módosításokat akarunk a játékban..ha nem ez a mod, akkor mind1.. -
#904 Hát hallod ez nem semmi. Nagyon gyors vagy. Köszönet a kitartó munkádért! :)