2063
-
#1103 Az egyszerre mozgatható egységek sem jelentenek újítást, mivel az X-Com: Apocalypse-ban ez már megvolt... -
#1102 mondjuk nekem tök olyan érzésem van, hogy a fejlesztők még elszüttyögtek vele 1 évet, csak már mindenki cseszegette őket, hogy jöjjön már ki a gém, és így pár hónap alatt összecsapták a végét... -
#1101 Nekem az is érdekes volt, hogy akcióban nem találtam Map funkciót.
Viszont fejlesztettek is. Például az egységek párhuzamosan tudnak mozogni egymással. -
#1100 még sok érdekes dolog lesz, amit az ősben megvolt, de itt képtelenek voltak megcsinálni.
Erre segitség a Bmans mod. Googleba beirod a játék nevét, és az első link már a hivatalos oldalra mutat. Ott megkeresed a forumot, és keresel egy Bmans vagy hasonló nevü forumot (valahol az elején kell hogy legyen), majd letöltöd. Sokat javít a játékon, nagyon sokat! -
#1099 hát ez van, ezt kell szeretni... még mindig jobb, mint a többi ufo-klón -
#1098 Hát pedig ezt már a 13 éves első UFO-ban is meg tudták oldani. Ha nem leszállt, hanem lelőtted akkor ott voltak kényszerleszállás nyomai, az ufo maga sérült volt, bent égett a tűz, voltak halott ufonauták meg ilyenek.
Most meg minden lelőtt UFO ép és sértetlen?
(még nem játszottam a játékkal tegnap szereztem csak meg de ez elég érdekes lenne) -
#1097 ööö..sztem rosszul emléxel... ahogy valaki elmésen észrevette, a szárazföldön nem lezuhan az ufo, mert nem lövöd le totálisan, így inkább leszáll...víz fölött teljesen 0-ra lekell amortizálni, hogy lezuhanjon... -
Rasim #1096 korábban azt olvastam egy hozzászólásban, hogy a lelőtt ufókon látszik a sérülés a patch után, vagy rosszul emlékszem? -
#1095 merthát multi-multi
csak az egyik multiplayer, a másik meg tán multifunkcionális :) -
#1094 valszeg valaki arra értette, hogy olyan mod, ami több modot tartalmaz magában.. -
#1093 Sorry, akkor félreértettem a "multi mod" kifejezést..
-
#1092 OFF:
Mindenkinek köszönöm szépen a jókívánságokat! :)
:ON
A fordítással haladok, hamarosan kész lesz. Még egy kis türelmet kérek. ;)
Multiplayer módról úgy emlékszem én sem olvastam, bár nem lenne rossz. -
#1091 öö...ki említett multiplayer modot ?? arról még nem tudok...sima modok vannak, amivel jobbá teheted a játékélményt... -
#1090 HBD! -
#1089 Köszi igyekszem így taktikázni, de lehet hogy már behozhatatlan anyagi gondjaim lesznek. Ha bebukok elkezdem easy-n, ott már biztos menni fog.
Amit említettetek multiplayer modot, írnátok róla pár mondatot. Hogy zajlik a játékmenet, és milyen tapasztalatok vannak vele.
Üdv -
#1088 Köszönöm szépen! :) -
#1087 csatlakozom!
HB2Y Gandrus!
-
BSZ Gandrusnak, az UFO:ET fordítójának :)
-
#1085 Előbb fejleszd ki és csak utána tudod eladni a dolgokat. AZ elején nekem nem voltak péz gondjaim mert amit kaptam hónap végén az elég volt, arra figyelj hogy ők elégedettek legyenek és akkor többet adnak, tehát minden ufo-t lőjj le és menny ki rájuk. Még egy dolog: Commanderek csak legalább cruiser hajókban van, vagy pedig bázisokon és terror küldetéseken. Elsőt kapd el minnél hamarabb és akkor rengetek új fejlesztésed lehet, sok új fegyver, hajó, stb. -
bear1968 #1084 Sorry Sorry Sorry !!!
nem akartam elrontani mások örömét !
bear -
#1083 ha már kifejlesztetted... -
#1082 Oké, akkor nem próbálkozok kábítani.
Az eladásokról tudsz valamit? Plazmát hogy tudok eladni? -
#1081 :)
Ha olyasmi reagot akarunk irni, ami esetleg egy még a játék kezdedén tartó játékos (vagy filmmel kapcsolatban, a művet még nem látó néző) élményét el lehet rontani, lelőni a poént, elmesélni a történet végét, érdemes a Spoiler szócskával (vagy taggal) jelezni a dolgot, vagy legalább a reag elején szólni, hogy aki nem kiváncsi a végére mert maga akarja megnézni, az ne olvassa tovább!
Erre kérlek a jövőben figyelj majd.
A mentést meg szerintem Gandrus-nak küld el, ő csinálja a magyaritást a játékhoz, nem tudom kapott e már finish save-et (forumozók keresésénél megtalálhatod). -
bear1968 #1080 Mickeymanó !
Köszönöm a segítséget !
Valóban a lövöldözéstől felrobbantak mellette a kiterített lények.Utána még bele löttem vagy 12-16-ot majd bejött a záró intro.Felrobbant az idegen űrbázis és vége lett a játéknak.
Ennél jobb befejezést vártam.Űrcsatákat, nagyobb mapokon több ellenfelet,vagy idegen bolygók leigázását .Valahogy úgy ahogyan ők támadtak bennünket.Erre.. na mindegy a játék jó volt, de a végét összecsapták..A kimentett végső állásokat elteszem,ha valakinek kell elküldöm.
Üdv: Bear -
#1079 A GYFK-ban ajánlott multi mod-ból (Brain 1.9.5) mit éremes feltenni a patchelt angol változathoz?
Ha jól látom 35 javitást és kiegészítőt tartalmaz vegyesen. -
#1078 Csak a commanderek fontosak, a többiek nem. Mást teljesen fölös elkábítanod. A GYAKRAN FELTETT KÉRDÉSEK! részben benne van hogy hogyan megkülönböztetni a commandereket. Ha az elsőt kikutatod akkor már menni fog a plazma is. -
matestomi #1077 Sziasztok!
Letöltöttem az official patchet a játékhoz de serial kódot kér!
Tud valaki segiteni?
Előre is köszönöm.
-
#1076 Elkábított élő idegent külön ki lehet kutatni egy már kikutatott fajból, vagy csak akkor jelenik meg, ha főbb vezetőt sikerült elkapni?
Mert mintha nem jelennének meg az elkábított ufók a kutatásnál.
Ha még nem kutattam ki a plazmát, akkor miért nem tudom eladni a fegyvereket?
Kéne a pénz, mert durván épp hogy 0 fölött tudok maradni mindig a cuccok eladogatásával, így elfogót/szállítót nem tudok tovább építeni. -
#1075 -
#1074 Csak lődd nyugodtan tovább... Én belelőttem minkét részecske tank összes lőszerét és néhény katonával beletáraztam párat. Mikor már én is kezdtem aggódni, elkezdtek felrobbanni a kiterített dögök körülötte, majd 1szercsak bummmm... és vége lett a játéknak.. de jó volt... -
Karr #1073 Ti hol vettétek meg a játékot, mert akárhol nézem, sehol sem lehet kapni. -
bear1968 #1072 Sziasztok UFO vadászok !
Kissé elakadtam.
Beszálltam 9 emberrel és egy anakonda-tankkal egy idegen hajóba.
Elrepültem az idegen űrbázisra,ahol kb.18-20 lény kinyírása után megtaláltam ugyan az "agyat",de nem tudom felrobbantani.
Ez lenne pedig a küldetés célja.
Egy nagy szem meg a vörösses agy 3 baromi ronda kiterített állatra van rácsatlakoztatva szerintem abból kap energiat ,vért,stb. Ott pislog..Kissé nehezen, leltem rá..A jobb alsó sarok felé találtam meg.Szóval nem robban fel.
Valami ötlet?
Mivel lehet megsemmisíteni?
Vagy itt lesz vége a játéknak?
:O)
Köszi előre is.
Bear -
Admiral #1071 De ugye úgy érted hogy "picit több mint amiért csináltad", hogy a mérnökök fizetését is beleérted? Mert utóbbi is igencsak komoly tétel... -
#1070 ennél magyarabb, hogy "GYAKRAn FELTETT KÉRDÉSEK" mi kell?
Ott van a kép alatt... ha ráviszed az egeret még világít is.... -
#1069 mondhatnák a GYIK-ot is, meg a fejlécet is, de aki netezik, az hamar rájön, hogy a magyar netrész, az semmi, még mindig valahogy a 80-as évek szintje környékén dagonyázik. Igy hát hozzászoktunk a FAQhoz és a Bannerhoz (amire a fejléc nem is igazán megfelelő kifejezés). A szokás hatalma :D
Egyébbként meg az angol nyelv ismerete a világban elengedhetetlen manapság. Jobb ha hozzászokunk ahoz, hogy angolul keressünk, beszéljünk, olvassunk, és nem magyarul. Nem jó dolog, mert igy biztos nem lesz fejlödés, de aki eredményt akar, annak nincs igazán választása. -
FICEK9 #1068 Visszaszívom!
Megfejtettem a dolgot! Bár nem tudom, ha már magyar fórumon vagyunk, miért nem lehet magyarul beszélni ;),! De lehet ez csak engem zavar... :)!
HUNGARY! -
FICEK9 #1067 Kösz az infót, de lenne egy számotokra biztos primitívenk tűnő kérdésem, mivel nem vagyok nagy fórumos.
Mi az a Banner, és a FAQ? És mit jelent "magyarul" a mondat? :)
(bocsi, de a kisbabát is meg kell egyszer tanítani beszélni, nem születik vele sajna :)) -
#1066 1ébként betettem.. -
Etele1 #1065 Ahogy gondolod! Engem már nem érint, de az biztos,h eszembe se jutott,h MOD-olni kellene. Talán azért mert én hozzászoktam UFO ügyileg a nehézkes játékmenethez. Anno egy egész nyaram ráment,h Amiga 500-on végigjátszam a régit 5 lemezről. Egy Földi csata átlagosan 2,5 órámba került, de egy robbanás felhőjének kialakulása is percekbe meg vagy 2-3 lemezcserébe, úgyhogy ehhez képest a mostani UFO mod-nélkül is kategóriákkal gyorsabb játékmenetet biztosított számomra. Kb: 1,5 hét alatt végignyomtam... :) -
#1064 betehetem, bár sztem az emberek 98%-a modolni fogja a gémet..