2063
-
#903 kettőt ?
egy sort kell csak beírni.. mi a másik ? -
#902 ResourceBundle.dat fileba beleírtam a kért sort, sőt később lehet, hogy a magyarításba is beépítem ezt az ufopédia modot, mert nem sokat változtat, és szerintem kifejezetten jó. Csak így majd lesz vele még egy kis munka, de nem baj. :) -
#901 leszedtem a Bman mód 1.9.5.-ös (elvileg legújabb) verzióját, és megnéztem a ResourceBundle.dat-ot
az az 1 sor benne a módosítás, mint amit én is írtam (ergó ugyanazt a modot tartalmazza, mint amit felpakoltam...)
szval ha az modolatlan gémnek nem zavar be, akkor könnyen megoldható...esetleg vki kipróbálhatná, akinek nincs fent olyan mod, hogy mit szól hozzá..
-
#900 Huh, az ufopédia nem rövid, de szerintem max. 2-3 hét és kész. (2 hét alatt kb. az egésznek a felénél tartok) -
#899 igen, csak pl ott van a kicsit komplexebb Bman mód. Ott már meg nem tudnám mondani hány sor lett átirva vagy pluszban bele irva, igy nem merném felirni a magyarosított fájllal. :) De hát max majd probálkozunk picikét, hátha nem lesz nehéz a kettőt összefésülni. -
#898 van több olyan mod, ami müxik magyarítással is..vagy csak 1-2 sort kell betenni a magyarításba..
pl. amiről tok, hogy az 1ik mod, mely kiírja ufopediában a szükséges erőket, ahhoz a ResourceBundle.dat-ba bekell írni az első sorba, hogy INFO_STRENGTH=MINIMÁLIS ERŐ
kérdés az, hogy bezavar-e olyannak, akinek nincs fent ez a mod..mert ha nem, akkor simán belekell csak tenni a magyarításba..akinek van mod, annak is jó lesz, akinek nincs, annak meg tökmind1...
-
#897 Egyébként hogy látod, kb mikorra látod reálisan a fordítás elkészítését? -
#896 Köszi, de mivel fordítom, ezért a szövegben nem fogok újat látni az állás miatt, viszont látom, hogy nem lóg-e ki a szöveg, tehát tudom tesztelni.
Az aláírásomban szereplő oldalak mindegyikén megtalálhatóak az elérhetőségeim. Akár emailban is elküldheted, köszönöm. Ezzel a magyarítás gyorsabb kiadását segíted. -
#895 Szerintem ha már magyarítással foglalkozik, a fordítás közben látt elég spoileres dolgot, na meg valjuk be, nagy meglepetések nincsenek a játékban.
Szóval csak küldjed neki, hadd tudja tesztelni a magyarítását :) (bár félek sokan nem fogják feltenni, mert úgye vagy magyarul játszik az ember, vagy használja a jó kis modokat a játékhoz) -
VvD #894 Hát én szívesen küldök párat, de sztem a játékélmény így eléggé csökevényesedni fog .. mármint neked, ha megnézed mi van később. :P De küldök.. hova küldjem? -
#893 Haladgatok a fordítással, és közben tesztelem is, de nem akarok még játszani vele, mert arra nincs időm. Ezért kérem, valaki legyen olyan szíves, és ossza meg velem egy a játék viszonylag kései szakaszában mentett állását. Olyat, ahol már sok kutatással végzett. -
VvD #892 Jahh. oks :) Tényleg, a rakétára nem is gondoltam :P -
#891 ahogy Gandrus is írta, alapból van kábító rakéta...de asszem ha kikutattad a lárvát, utána lehet vegyi majd kábítógránátot is kifejleszteni... -
#890 A játékban a kezdettől vannak kábító fegyverek...
Pl.: A rakétakilövőhöz a kábító rakéta (kék). -
VvD #889 És hogyan lehet elfogni? Ugyanis még nincsen kábító fegyverem:( Gondolom itt is úgy van, hogy néha nem halnak bele a sérülésekbe hanem csak "elájulnak" és akkor ki lehet hallgatni. Na de kérdem én : hogyan csináljam meg, hogy ne haljon meg?:O -
#888 elkell élve fogni commandereket... onnan ismerni meg őket, hogy más a szinük, mint az azonos tipusú éliennek..keményebb ufókon, terrorokon, bázisokon találhatsz belőlük.. -
VvD #887 Hali!
Hatalmas ez a játék. Tökéletesen hozza a régi xcom fílinget.. nekem eddig nagyon bejött. Viszont lenne egy kérdésem : plasmát nem tudok kutatni. Ki van szúrkítve a plasma pistol, gun meg mittomén. És azt írja, hogy ki kell kutatnom előszőr a plasma technologyt, dehát olyan nincs... ez most bug, vagy majd csak később fogom tudni kikutatni??? -
#886 Örülök,hogy tetszik.
Használd egészséggel! -
Caine #885 Ez egy zseniális mod, főleg, hogy van saját setup meüje és szépen mindent be tudok állítani ... :) -
Admiral #884 Köszi, azóta már én is észrevettem, hogy zöldek, és be is kábítottam jópár Snakeman Commandert. Makacs egy népség de az elektrosokkos kínzás megoldja a nyelvüket Tejelik is rendesen az infót... -
#883 ...Implemented a modified version of OVNI’s Inventory AP Cost Mod...
tuti -
#882 Én egyedül ezt a Mod-ot használom.
Lehet,hogy befolyásolja. -
#881 akkor feltehettél valami olyan modot, ami tartalmazza ezt az "opciót" -
#880 Érdekes.
Nálam ha küldetés közben matatok az inentoryba von le mozgáspontot. -
Etele1 #879 Nah...rosszul írtam. Ha csak a puska volt a kezemben és a másik kéz szabad, akkor pontosabb volt a célzás. Ha viszont a másik kezemben volt valami más és úgy tüzeltem, pontatlanabb volt a lövés a régi UFO-ban. Ezt akartam írni. -
Etele1 #878 Korábban szépen leírta valaki,h mi nem tetszik neki a földi csatákban (nincs random pálya, csak 1 szint stb.)
amit nem láttam így leírva az,h bármit csinálsz az inventoryban az nem kerül AP pointba...na ezen kiakadtam rendesen!
Mekkora feelingje volt már, mikor anno a régi UFO-ban letettem a csúzlit a földre mert nem volt hely a hátizsákban (ez is 2 pontba került), aztán elővettem 1 gránátot, kibiztosítottam, mert azt is kellett és ez is pontba került és jól megszívtam, mert már nem maradt elég pontom eldobni. Gondoltam visszaveszem, akkor a csúzlit és tüzelek...na ekkorra már annyi AP-m se maradt,h tüzeljek v. elbújjak. Cumi volt, de életszerű.
Itt meg lepakolhatok akármit a Földre, akár az egész nálam lévő cuccot az élien orra előtt v. épp legugolhatok, rá se bagózik...nevetséges.
Aztán ott volt a kézben lévő dolgok. Ha 1 puska volt a kezemben és a másik kezemet szabadon hagytam, akkor csökkent a célzási pontosság a régi UFO-ban...logikus is nem ? Rambo--ként 1 kézzel tartani egy puskát nem lehet úgy célozni, mint két kézzel megtartva. Az extraterrestrial-ban, meg simán lehet mindenki kezében a puska mellett még 1 medikit, simán céloz az ipse akár 99%-osan is, mintha mi sem történt volna. Vicces ez is... -
Etele1 #877 Mondtam..ez van.
De azért egész jól el lehet lenni 1 bázison is. Először is, mikor építhetővé válik az Advanced Detection system (2 helyes) azt felejtsd el...bugos. Mivel a légvédelmi épületek se érnek semmit (kellene vagy 6 belőle bázisonként, viszont az elcseszett pénzügyi model miatt erre nincs esélyed hacsak ki nem takarítassz minden lezuhant UFO-t) így marad azért hely. Mindössze arra kell odafigyelned, hogy mikor bejön az Advanced Laboratory (2 helyet foglal) meg az Advanced Workshop (ez is 2 helyes), akkor ezek úgy épüljenek,h közben még a sima változatukat tudja használni. Magyarul ne a régi változatuk helyére épüljön az újabb, mert úgy kiesik 1 hónap fejlesztésed v. gyártásod.
Mikor elérhetővé vált az Adv. Lab. én abból már csak 1et építettem, aztán a sima Lab helyét felhasználtam másra. A végére 3 Adv. Workshopom volt mert abból kell bőven a folyamatos gyártáshoz.
Szerintem a játék ezen része sincs rendesen kisúlyozva (mint oly sokminden más), mert az Adv. Lab-ból 1-el simán ki lehet fejleszteni mindent max. 1-2 nap alatt, viszont adv. workshopból kell vagy 3 (azaz 90 manus),h nem hónapokig építsék a hajókat, jobb fegyvereket vagy épp páncélokat. -
#876 A sima snakemanek sárgák...(illetve sárgásbarnák) a commander ilyen kékeszöld színű. -
Admiral #875 Sziasztok!
Commandereket miről lehet felismerni? Már egy csomó snakeman-t elkábitottam (bázison, meg pl. Cruiserben), de mindig azt írja ki a végén hogy mind ki lett végezve, mert nem Commanderek! (Ez kéne a plazmatechnológia kikutatásához.) Legközelebb a bázison esküszöm az összes snakeman-t kábitani fogom, viszem a spec. terrorelháritó osztagot -
#874 Hmm ... nemááááá ... magyarul az összes épületet be kell zsúfolnom az alapbázisra, a többi meg csak detection meg hangár és kész????
Ez nagyon nagy balfasszág ... :( Miért kellett ezt igy elbaszni???
Köszönöm azért az infót ... -
Ctg #873 Google is your friend szerencsére.
http://www.fullreleases.com/NewMembers/pre_search.php?act=search&id=7013&search=UFO%20Extraterrestrials%20crack,%20serial
Reméljük valamelyik használható. -
VKriszta #872 nem, most szedtem le a warezről ezt a verziót, és kéri a serialt -
#871 érdekes egy verziód van akkor...biztos jó helyen jársz és nem 1 másik ufos játékot akarsz feltenni ? -
VKriszta #870 nekem kéri -
Ctg #869 legjobb tudomásom szerint nem kéri hozzá. -
VKriszta #868 Sziasztok
Tudna vki serialt a játékhoz? Köszi -
Etele1 #867 *780 csak...de jó is lenne 7880 ! :DD -
Etele1 #866 A segítőkész kolléga nem volt elég figyelmes...
Te tudtál építeni csak nem mindenféle épületet. Nem is fogsz tudni már mást csak a későbbiekben még 1 dolgot az Advanced Workshop-ot (mondjuk én ezt kihagytam, mert minek).
A lényeg,h a többi bázisod három dolog miatt van:
1. a légtér ellenőrzése sokkal kiterjesztettebb legyen. Nagyjából ez a leglényegesebb.
2. a te területeid 2 hónap alatt elérik a maximális 7880 ezer dollár befizetést a kasszádba, míg a semleges területek ennek jó ha felét. Játék végére már kell is ez mert mondjuk a legdrágább páncélból 10-et legyártani 4 milla és nem árt ha addigra már havont 4,5 körül kapsz (ennyi a max. sacper)
3. azért lehet több bázisod,h a gép nagyobb eséllyel megtámadhassa őket és szívjál még a bázis védelmi csatákkal is, mert a légvédelmi épületek szart se érnek (ez sincs rendesen beállítva a játékban), úgyhogy rá vagy kényszerítve a folyamatos csatározásra...viszont a lóvé meg kell.
Ez van. -
#865 Nem tudsz építeni csak már felépült épületek mellé...Várd meg amíg felépülnek(rá van írva hány nap). -
#864 Help, pls, nagyon lámának érzem magam ... :)
Anno Eredeti UFO-kat imádtam, rajtuk tanultam meg a debug és a hexeditorok használatát :)
Most kipróbáltam ezt is és majdnem ugyanaz .. teccene is ,de valamilyen okból az újonnan épített bázisaimon nem tudok semmit sem építeni, csak hangárt, Detection Center-t meg Rocket Defense-t ...
Mit basztam el? MAnuál se mondott sokat erről ...