UFO: Extraterrestrials

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shiwo
90%

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Kandurex
Amibe különösen kiemeled, hogy bár Magyarországon még nem jelent meg a játák, de te nagyon mérges vagy, hogy így elrontották és követeld az azonnali patch-et is <#miaz>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tovabbra sem jott egyetlen BattleShip sem, ha meg 1 honapot nemjon, letorlom a jatekot es nagyon csunya levelet fogok irni a keszitoknek. :-)
Kandurex
Szinte mindenben, nevezhetjük totál konverzióank,

Molnibalage
Ez mennyire hasonlít a nagy elõd 1993-as UFO enemy unknow-ra?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Igazad lehet, csak az a probléma hogy csak ilyen "gagyi" fegyvereim vannak;ahogy sikerült a plazmafegyvereket kifejlesztenem rögtön elkezdtek jönni a Battlecruiserek + minden második küldetésem tele van
halhatatlan Destroyerekkel...
Így aztán nekem nem jelent gondot a katonáim "leölése"<#violent>
De a támogatók értékelése tényleg nagyon bosszant...Nincs véletlenül
valami olyan mod-otok amivel át lehet állni az alienekhez és egy heavyplazmával seggbelõni a sok civil bürokratát??<#nevetes1>
Lehet hogy szégyenszemre elkezdem újra a játékot easy-módban<#miaz>
MEdievil
szerintem az értékelés kicsit máshogy van...
Nem aszerint értékeli hogy milyen jó voltál a küldiben hanem hogy mennyit számít a havi értékelésbe!
Ha tökéletesre megcsinálsz egy kis ufós küldetést (pl felderitõ) az nem fog soha annyit számítani a havi értékelésben mintha egy terror küldetést vagy bázist csinálsz meg jóra.

F

Lammer
ott a logika(most az ertekelesen tul), hogy nem szabad ilyen "gagyi" fegyverekkel menni a destroyerek ellen... <#hehe>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Shiwo
hol a logika ? 7 embert vesztettél -> az már nem lehet jó
0 embert vesztettél -> az már nem lehet rossz..

Kicsit kezd az összestököm telelenni a játékkal; valamit nagyon elcsesztek benne: Normálon nyomom, küldetés; vért izzadva(és 6x visszatöltve) 7 emberem élete árán lenyomok 9 Destroyert. Értékelés:Bad !
Következõ küldetés; ahogy kilépek meglátok 2 Destroyert,besokalok, és
anyázva felszálok a repülõvel(NEM CSINÁLOK SEMMIT !!! )
Értékelés: OK !

hol is ebben a logika???

Ezek a Destroyerek különben is túl turbõsra sikeredtek: volt olyan hogy
6x lötem közelrõl bele plazmapuskával, 3x lézerrel, + még rádobtam 2 plazmagránátot, és, fel sem vette..Kezd elmenni a kedvem...<#rinya>
Kandurex
Biztos félnek tõled 😊

Azt hogy lehet megcheatalni hogy jojjenek mar a kurva battleshipek, mert mar nagyon unom, hogy semmi dolgom a jatekban, de csak nem jonnek.
Lammer
iken... hulye vatyol ^.^

Ja lehet!!Über durva a game!!!Legközelebb majd a gépet irják felül!!!
MEdievil
Az ufók már a legnagyobb technikai fejletséget is elérték és szabadon befolyásolhatják az idõt.. vigyázz mert most a múltban fognak megállítani még mielõtt elpusztíthattad volna õket <#idiota><#ejnye1>

F

Na ezt most nem hiszem el!!!Újrainditottam a gépet erre visszaálltak a mentések valami ezer éves mentésekké!!Ezt magyarázza meg valaki???????
Bucser
Na bazz kimentem landed cruiserhez 3 kezdõ emberrel😄 (éppen megvan 2 nek az elsõ sáv 1 meg még Noob páncélban van😄) Bátor vagyok vagy bátor vagyok?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kmarha
Kérnék egy kis segitséget. Hátha unatkozik valaki, vagy már foglalkozott a dologgal.

Egész sok modot használok már a játékhoz, és úgyebár mindig felülmásolgatni nem lehet, különben felülírja a korábban berakott módokat. Igy a készítõk leírása alapján keresem meg a megfelelõ sorokat, és irom át arra, amire õ is.

Azonban a katonák halhatatlansága ellen nem tudok mit tenni. Elvileg ez lenne a megoldás:

"Soldiers reduced to 0 hp have a chance to be killed. This chance is 75% - their vitality / 4. So, tougher soldiers are less likely to be killed when reduced to 0 hit points. You will receive a message describing what has happened to your soldier.
Soldier recruitment rate is now about 1 per month, however you may now hire mercenaries and fire underperforming soldiers from the soldier screen. Mercenary troops require a $40k signing bonus.
In rpgvalues.cfg, increased rate at which characters heal from 3 to 5; the max stay length has been decreased from 45 to 30.
In const.xscr, change sight angles from 3.5 to 2.5, both vert and horiz."

De nem vagoyk biztos, valahogy mindig belebukom a fordításba. Más leírást meg nem találtam.

Szóval aki már ráakadt a megoldásra vagy van kedve fordítgatni, annak a segitségék nagyon megköszönném! 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Bõven van még.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jól feltankolsz lõszert és gránátokat mikor kiválasztod melyik embereid menjenek a Földre az ûrhajóval. Nagyon sok lõszerre lesz szükség.
Miután megérkezett a csoport lehet is menni bevetésre és megszerezni egy kütyüt. Ha ez megvan, vissza az ûrhajóra és a magaddal hozott 10 tudós rászabadítása a kutatás által a hozott cuccra. Ez eltrat pár napig. Ha megvan megjelenik egy új pont ahová el kell menni, hogy innen dokumentációkat szerezzen a brigád.
Ha ez is megvan, megint kutatás jön. Közben megtámadják az ûrhajónkat az idegenek és jön egy amolyan bázisvédõs küldetés.
Ha kész a fejlesztés mehetünk a harmadik küldetésre. MEglovasítani egy idegen siklót.
Végig kell menni a bázison, be a közepére és ráállni minden manussal a kis piros négyzetekre. Ha ez megvan akkor mehetünk majd el a siklóval az idegen anyahajóra. Errõl a küldetésrõl közvetlenül a befelyezõ helyszínre visz a gép.
Itt csak ki kell írtani mindenkit és a végén az eredeti X-com játékhoz hasonlóan ki kell nyírni az idegen irányító agyat. Könnyû felismerni, emrt egy nagy pislogó szem ami össze van kötve 3 kikötözött idegen lénnyel. Rengeteg lövés kell belepumpáni a szembe és szép lassan felrobbannak az idegenek akik hozzá vannak kötve, majd legvégül maga az idegen is kipurcan.
Ezután bejön egy szöveg, hogy nyertél és felrobban az anyahajó.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Kmarha
nem tom, de spoilert legközelebb! 😊

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

T-boy
Elindultam a földre, lejátsza az animációt, és kitesz az asztalra.
Van utánna még valami küldetés, vagy ott vége is a játéknak?

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

Bucser
veszteség van rajta mivel a mérnököket is fizetni kell gyártás közben. nem cskaa gyártási költésget.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Én is belenyúltam a játékba, bár én õszintén szólva három dolgon változtattam.
Megnöveltem a látószöget némileg.
Megnöveltem mind az ellenfelek, mind a saját egységeim látótávját (nagyjából másfélszeresére).
Átírtam az eladási árak %-át. Az idegen cuccok alap összegére rádobtam 20%-ot (így lett 50%-a az elméleti alap árnak) és normál árura hoztam fel a magam által elõállított eszközök eladási árát. Így ugyanynnirét adom el amennyiért gyártom. Haszon nincs rajta, de legalább veszteség sem.

Ennyi is bõven elég volt "csalásból". :-)

Shiwo
nahfasza..megjöttek a phantomok a mini-ufókkal karöltve.. 1 csata kimenetele: 1 elfogott phantom commander, 6-ból 5 katonám 2 hétig korházban..

Shaman
köce

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
értem.

én nem tettem fel semmitse,alapon játszom.

T-boy
A Story-t olvashatot az újságosnál.
A történetet az UFOpediában olvashatod. Gyûnnek a Zufókok, oszt elfogy az üzemanyaguk, és csak a te bolygód az egyetlen a közelben ahol bányászni tudják a szép kék kristály. Te meg útban vagy neki.

Más. Azért megyek neki minden megjelenõ kistányérnak, mert nem tettem fel a balance modot. Kicsit elegem lett a játék menetébõl, és egy büdös k. cheater lettem. A hajóim életerejét 2000-re állítottam, az embereim minden tulajdonságát 150-re, és várom már a játék végét.

Shiwo

Hali!
Tegnap játszottam egy fél órát, de már hozta a régi ufo-s hangulatot. Nekem nagyon tetszik.

Na de azért írok, hogy ez mikor fog megjelenni hivatalosan, konkrétan MO.-N? Tudna vki errõl infót?

Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.

Shaman
hmm?

Egy spolierben valaki írja már le,hogy mi a story,illetve intro.
Ugyanis még egyszer se néztem meg,lévén,valamiért iszonyatosan szaggat,szinte állóképeket vetít,s nemtom miért,hiszen most cseréltem egy elég izmos gépre...

Shiwo
nah megnéztem..

Ion-ból van, de írtam, hogy abból talán akad..
AKEW-bõl nincs nehéz verzióm
EEEW-bõl sincs..bár ebbõl még pisztoly sincs <#fejvakaras>

Shiwo
hát EEEW-bõl nekem nem engedett nehéz verziót kifejleszteni speciel...
de majd megnézem, hogy mibõl engedte..

Sheltem
"sztem nincsenek nehéz fegyverek a plazma után"

Dehogy nincsenek.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Vagy csak bányásszák a nekik szükséges kristályt, ami ha eléri a kitûzött mennyiséget akkor automatice veszít az ember.

Shiwo
vagy a bázisod foglalják el 😛

Shaman
ha bázist akarsz foglalni,akkor sztem ne bántsd a megjelenõ UFO-kat.
Kábé olyan 50%-ban eltávoznak a földrõl,de a maradék százalékban elõbb-utóbb elfoglalnak egy területet,s akkor már mehetsz Alien bázisra :-p

Shiwo
sztem nincsenek nehéz fegyverek a plazma után..talán még ionból, de az se tuti..

amúgy én úgy vettem észre, hogy úgymond nagyobbat sebzek, (vagy legalábbis könnyebben halnak az élienek) ha közvetlen közelrõl, hátulról vagy térdelõ helyzetben lövök (3 együtt istenes ,)

T-boy
Sztem nem bug. Ha ilyenekkel találkozok, visszatölök, és egy sok ap-s emberrel megkerülöm, és hátba lövöm. Nagyjábol második lövésre megfekszik.

Viszont most vannak tök mókás élienek. Kis kék csészealj, benne szürke, nagyszemû ET.
Fegyverek közül senkinek nem adott ki a plazma után nehézfegyvereket, vagy csak nekem nem?
Az ûrhajóhoz mikor kapom meg a generátort? Idegesítõ már, hogy egyszerre 2-3 terrort dob ki, folyamatosan egy tonna ufó támad, ráadásul most elfoglalható bázisuk sincs, mert mindenhol csak commanderek után kutatok.

Biztos hogy bug, en is mar fel akartam tenni a kerdes,t en is talalkoztam "lelohetetlen" ellenfellel, szerencsere sokat mentek kulonbozo slotokba.
Shiwo
hogy bug-e azt nem tom, de valszeg az..amúgy én is találkoztam már ilyen "szívós" döggel..

Shaman
noh találkoztam már robotokkal,meg ilyen kis sokcsápú repülõ csészealjal :-pp
Kemény találkozás,lévén még csak plazma cuccom van.
Viszont nem értem,hogy bug-e a játékban vagy sem,de van néha,hogy nem lehet szinte lelõni az ellenfelet.
Egyszer egy sima csicska vimon megállt az ajtóban (dupla ajtó),belelõttem vagy 10-et plazmával,s el is találtam,tehát nem mellé,vagy falba,stb,s nem bírt lefeküdni.nemtoom.... vagy 6-szor tölöttem vissza mire végre valahogy leszedtem.
Volt egy ilyen robotom is,az csak a nyílt mezõn ácsorgott. 4 emberem lõtte,legalább 15 találtat,s kellett mégegy kör mire lefektettem,holott egy robot eddig átlag olyan 3 lövésbe belehalt.

Shiwo
jóvanna...én úgy értelmeztem a véletlenszerüt, hogy jöhet többféle lény...de nagyjából ugyanazon kaliberü...gondoltam ennyire "csicska" lény csak nem lesz egy BC-ben..

MEdievil
Mindenki érti ezt és ezt írtam lentebb is amibe belekötöttél csak te nem érted hogy ezt mi értjük... érted? <#vigyor>

F

Lammer
ez mind szep es jo...
de akkor kicsit tudathasadasos a felallas, mert utana szepen a 713#ban elkoveted ezt:
"..leszállok, és mik jönnek szembe.. larva és hallucionid..
...hát nem gondoltam, hogy lesz még olyan küldi, amely közben nem mentek...."

namost ha tudataban vagy vele(mint tetted is a 680ban) a dolgoknak, akkor miert csodalkozol ra a 713ban? <#hehe><#bee1>

(no offense, nem kell mellre szivni 😛)

Shiwo
szépen kérlek, ne nézz már ekkora lámának, és fogd fel, hogy mit írok..

rágódj el a #680-on..végülis ugyanazt írtam amit te...

Lammer
meg mindig nemerted(plane, hogy total nemfigyeltel mit irtam: AMILYEN LENYEKKEL EDDIG TALALKOZTAL ABBOL VALOGAT*! htx :p)...
-lelossz egy ufot...
-bepakolod az embereidet
-MENTESZ!!!4
-kimesz a helyszinre(crash/terror/base attack/base defense tokmind1!)...
es ha a mentest visszatoltod 5X akkor eszre fogod venni, hogy igazam volt <#papakacsint>

en evve szorakozok... visszatoltom ha phantomok jonnek... jeeee utana snakemanek... visszatoltom megint a fene megint phantomok... visszatoltom... jeee gagyi halucionidok... jeee jeee igazam volt <#hehe>

*ofkorsz, hogy az elejen nem jonnek phantomok, csak abbol a "kalapbol" valogat, amivel addig talalkoztal... :p es akkor mar latom is a kovi valaszod es mar valaszolok is ra... igen tudom valszin scriptelve van a jatek, hogy X tech utan, es/vagy Y ido utan KOTELEZOEN Z tipusu leny fog terrorizalni teged <#hehe>... igen aztan bovul a random lehetoseged egyre jobban 😛

Shiwo
sztem ha 1000szer töltöd vissza az elején, akkor se fogja kihozni a randomból pl. a phantomokat...

gandrus
Mivel már többen kérdezték:

Még mindig készítem a fordítást, a játék megjelenési idõpontjára (mikor már meg lehet venni, mert a május 1 szépen hangzik, de még mindig nem kapható!!! 😞 ) talán kész is leszek vele. Addig nem lesz több próbaverzió.

Lammer
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd

Lammer
meg hanyszor irjam le(eddig kb 3X?), hogy TOTAL RANDOMBA dobja a crashsitetot? 😛pppPPppp

(kene mar FAQ, enis tamogatom :p)