2063
-
VvD #1023 MIkor jelenik meg itthon, tudja vki? -
almasrates #1022 Gandrus köszi a teszt magyarítást! Faxán műxik. Csak így tovább a fordítással >) -
#1021 Helló.
Nekem is az angol változat van meg. Csak angol szavakat láttam, cirill betűknek nyomát se láttam. -
#1020 Köszönöm. -
#1019 ill ahogy elnéztem a hivatalos oldal fórumát, kitettek már új linket..
szal xbig és a blank.xbg egy zipben..
ha kicsomagolod az exe-vel, akkor köztük lesznek a fileok, amiket fellül kell írni a magyarításhoz.. -
#1018 végülis a magyarítás csak egy mod a játékhoz..
- Hogyan lehet módosítani (modolni) a játékot ?
1. fogod a system.xbg fájlt és átmásolod valahova
2. melléteszed az xbig.exe-t
3. futtatáshoz, vagy total commanderben allul beírod a következőt: xbig.exe e system.xbg , ekkor a mappádba kicsomagol 1 rakat fájlt.
4. visszamásolod az ufo /data könyvtárába azt a sok fájlt, amit kicsomagolt
5. fogod a blank.xbg-t és átnevezed system.xbg-re
6. ezzel az új system.xbggel fellül kell írni az eredeti, ufo/data könyvtárban lévőt
ezek után már lehet modolni a játékot
hogy a blank.xbg-t meg a xbig.exe-t hol tod letölteni, azt nem tom, mert ahol eredetileg volt, onnan már nem lehet leszedni..tán vki majd feltölti neked.. -
#1017 akkor az -
#1016 A telepítő és a manuál is angol nyelvű, így feltételezem, hogy tényleg angol nyelvű változatom van. -
#1015 És még egy apró kérdés. Kibontottam a magyarítást, ugye ezek voltak benne:
ResourceBundle.dat
UfopediaComments.dat
Nos ilyen fileokat én nem találok sehol se az UFO könyvtáron belül. Merre keressem, vagy hova rakjam fel a fileokat? (ja igen patcheltem már a játékot) -
#1014 Köszi. -
#1013 Bman mod2 ajánlom, de csak pár apró módosítást engedélyezz, lövedék követés kikapcs, automata állj ajtóknál, katonák eladása, a többit már fixálta a patch
#984 Bman link -
#1012 Illetve melyik modokat ajánlájátok hozzá?
Én szándékosan megvártam a magyarítást, így nem igazán próbáltam még őket, de tudom, hogy néhány mod igencsak ajánlatos a játékhoz. -
#1011 A patch-eltre mehet, vagy a simára? -
#1010 Meglessük :) Köszi! -
#1009 Már feltettem a honlapomra. ITT található meg. -
#1008 Béta? -
#1007 Hasonló problémát azok írtak itt a fórumban, akik az orosz telepítős verzióra telepítették a patchet. Megoldás: angol telepítős verzió beszerzése, patchelése. :) -
#1006 Sziasztok.
Amikor elindítom a játékot, akkor el van csúszva a kép jobbra, már az intronál is. Amikor sikerül belépnem a settings menübe, kb. 2 másodperc múlva újraindul a gép. Tud erre valaki megoldást? -
#1005 nem tom, próbálta-e vki, hogy müxik-e az orosz verziós savagame az angol verzióval ? -
#1004 igen, a Bmans módba ugyis javitva vannak a dolgok, a patch nem igazán nyújthat nekem többet igy első olvasatra :) -
#1003 Nagyon tetszik. Jó lesz ez, csak a gombokat majd csináld meg. -
#1002 Inkább szombat? :D Akkor pont szabadnapon van :O -
#1001 1: nekem semmi baja, sőt a patch után már az iránygombokkal is állítható
2: patch javítja, állítható lesz
3: szintén
patch changelogja: patch changelog -
#1000 Már írtam, hogy akit érdekel a patchelhető angol verzió, az írjon nekem pm-et, de rá se bagózott senki. Ezek szerint mindenki elégedett a patchelhetetlen orosz verzióval... -
#999 Nem tudom, hogy hány %-nál tartok, de haladok szépen. Döntsétek el ti a %-ot. :) Vasárnap délelőtt kiteszek egy bétát. -
markastor #998 A patchet ti milyen serial-lal telepítitek? -
#997 ehh
ma voltam egy bázisfoglaláson ahol geci preacherek(vagy hogy írják) voltak.
Nem szoktam soha visszatölteni,de legközelebb lementem előtte,s addig töltöm vissza,míg nem ezek a gecik lesznek.
Még nyílt terepen csak-csak elvagyok velük,meg a területsebző lövedékeikkel,de bázison,szűk tereken..... nagyon halálos,hiszen még ha picit melléd lőnek,akkor is szopi. -
#996 A puszta jelenlétért akkor kapnak,ha használod a Bman modot.
Abba bele van téve,hogy sikeres küldetés esetén minden katona kap valamennyi expet. Asszem max 20-ra lehet beállítani. -
#995 kijött már 1 patch...nem is tudtad ? -
#994 halhatatlanságra is van mod..
térképpel külön még nem találkoztam mod formájában, de pl. hotkey-módban lehet fellülnézetre váltani, valamint zoomolni, amivel már elég jól belehet látni a terepet..
xp-t akkor kapnak, ha eltalálnak egy élient..minden élien meghatározott xp-t ér, gondolom ahhoz képest arányosan osztja el az xp-t a katonák között, sebzés nagyságától függően...
ha csak megjelennek 1 missionon, attól még nem kapnak xp-t.. -
Admiral #993 HunApo, még valami: a puszta jelenlét, tapasztalataim szerint, nem ad semmit sem
Kandurex: milyen patch? -
Admiral #992 A katonák csak akkor kapnak XP-t, ha megölnek vagy eltalálnak egy UFO-t. Pl. egy Snakeman esetében találatért kb. 1-et ad, megöléséért 8-at. De lesz majd olyan ürlény, akinek a puszta eltalálásáért 5-t ad, azokkal lehet elég jól az ujoncokat kiképezni pl. -
HunApo #991 ööö
hát nekem még nincs kifeljesztve a Gravity Engine de elvileg az eladásnál megjelenik mint Alien artefact gondolom én, mert a többinél így ment
viszont nálam a legdrágább artefact (artifact lenne, nem ?) is csak 48k-t ér, ami hát nem épp sok, pláne ha azt nézzük hogy pl egy adv medipack is 60k-t kóstál, igaz ha nem merítem ki 0-ra a medipackot akkor nem vesztem el, hanem újratöltik, ergo nem kell legyártani újra :D
más
a katonák egész pontosan hogy kapnak xp-t ?
gondolom ha kicsinálják a kis genya alieneket azért kapnak, de pl a puszta jelenlét az adott misszióban is dob rajtuk ?
a másik enyhén zavaró dolog hogy a katonák halhatatlanok
ez nagyon hiányzik a régi UFO-ból (no meg a térkép akció közben, bár ha jól olvastam arra van patch/mod) -
#990 #967? -
#989 Patch óta pedig elég nyereséges lett a gyártás / eladás -
Admiral #988 Nekem az egyik fő bevételi forrásom a havi támogatás mellett (ami nem túl bőkezű), az a lelőtt UFO-k kifosztása... Én MINDEN földön levő UFO-hoz kiszállok, mert egyrészt fejlődnek a katonáim ezzel, másrészt rengeteget lehet zsákmányolni (egy hajó kifosztása minimum 200 ezer dollárt hoz, mert ugye van benne egy 120 ezres Gravity Engine, meg min. 4x25e értékü Armor, plusz egyebek). Ezenkívül ha az UFO-k elfoglalnak egy területet, egyből kimegyek a leszállt hajóhoz, és utána a bázist is azonnal megcsinálom. -
#987 de...bocs, elírtam, késő este volt már :) -
Meshif #986 Jah csak egy ötlet:
Nem lehetne ezt az FAQ lapot kilinkelni ide a kép alá mint az itteni UFO Aftershock fórumban? -
Meshif #985 Üdv!
Szerintem nagyon jó a honlap! Csak így tovább!
Lehet én emlékeszem rosszul de a többi bázison nem fejlesztett műhelyt lehet építeni? Mert te fejlesztett labort írtál.
Ha tévedek akkor bocsi. (csak a jószándék vezérelt ) -
#984 Nnnna ... Ápdét ...
Szóval a régi mod nem megy a peccselt változattal, viszont van egy új, 2.0.3, az elvileg műxik ...
Linkek:
Bman's UFO Ease of Use Mod 2.03 letöltés
Bman's UFO Ease of Use Mod 2.xx topik